mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: 1340khm @#$@#@!!!! Τετ 29 Ιουν 2011, 18:38 | |
| | |
|
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: 1340khm @#$@#@!!!! Τετ 29 Ιουν 2011, 23:23 | |
| Μπραβο παιδια! εχω να παω μεγαλη βολτα 1 χρονο... και ζηλεψα πολυ :( | |
|
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: 1340khm @#$@#@!!!! Πεμ 30 Ιουν 2011, 17:39 | |
| - tati έγραψε:
ειμαι πολύ κατά πάντα να λέω σε κάποιον μη κανεις κάτι, γιατί είναι άσχημο να προδικάζεις κάτι απο την αρχή, αλλά επειδή το είδα απο κοντά, η συγκεκριμένη διαδρομή φίλε μου, για δικάβαλο, όσο καλά και να την έχεις προπονήσει, νόμίζω οτι θα την ταλαιπωρήσει πάρα πολύ σκυφτή, να στηρίζει το βάρος της στους καρπούς για τόση ωρα ΑΝ μιλάμε για το gsxr σου, Τώρα αν μιλάς για κάποιο άλλο μηχανάκι τύπου adventure, θα σου φορτωθώ και εγώ για τρικάβαλο να ζήσω ξανά χαχα (που λεει ο λόγος βέβαια). Είναι δύσκολο για τον 2ο γιατί οση τρέλα και διάθεση και να υπάρχει το σώμα την ακούει. για βολτα με το gixxerακι μου ελεγα.... μιας και ειναι καλοκαιρακι.... οσο για το τρικαβαλο ασ'το γιατι μετα απο τοσα χιλιομετρα δεν ξερω που θα βρω την δυναμη να αντιμετωπισω 2 γυναικες, θα με τρελανετε χαχαχχχα (με την μουρμουρα,για να μην παρεξηγηθουμε) παντως ευχαριστω πολυ για την απαντηση | |
|
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 1340khm @#$@#@!!!! Παρ 01 Ιουλ 2011, 20:13 | |
| - karagio έγραψε:
- tati έγραψε:
ειμαι πολύ κατά πάντα να λέω σε κάποιον μη κανεις κάτι, γιατί είναι άσχημο να προδικάζεις κάτι απο την αρχή, αλλά επειδή το είδα απο κοντά, η συγκεκριμένη διαδρομή φίλε μου, για δικάβαλο, όσο καλά και να την έχεις προπονήσει, νόμίζω οτι θα την ταλαιπωρήσει πάρα πολύ σκυφτή, να στηρίζει το βάρος της στους καρπούς για τόση ωρα ΑΝ μιλάμε για το gsxr σου, Τώρα αν μιλάς για κάποιο άλλο μηχανάκι τύπου adventure, θα σου φορτωθώ και εγώ για τρικάβαλο να ζήσω ξανά χαχα (που λεει ο λόγος βέβαια). Είναι δύσκολο για τον 2ο γιατί οση τρέλα και διάθεση και να υπάρχει το σώμα την ακούει.
για βολτα με το gixxerακι μου ελεγα.... μιας και ειναι καλοκαιρακι....
οσο για το τρικαβαλο ασ'το γιατι μετα απο τοσα χιλιομετρα δεν ξερω που θα βρω την δυναμη να αντιμετωπισω 2 γυναικες, θα με τρελανετε χαχαχχχα (με την μουρμουρα,για να μην παρεξηγηθουμε)
παντως ευχαριστω πολυ για την απαντηση κατάλαβα πως το πες και μην ευχαριστείς,αλίμονο | |
|
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: 1340khm @#$@#@!!!! Παρ 01 Ιουλ 2011, 22:19 | |
| Τάνια μπράβο σας!!!!! ωραία μέρη πράγματι! Αυτή η ''εκδρομούλα'' ήταν ανατρημένο σε γειτονικό forum μήπως? Αν ναι τότε παραλίγο θα ερχόμασταν και μεις από δω....Συνάντηση Γρεβενά κτλπ.. anyway,,μπράβο ασς και πάλι!
| |
|
Menidiatis_gsxr Normal gixxer
Όνομα: : Panagiotis Τόπος : Menidi Attiki Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 99 Αγωνιζόμενος : tou dromou... Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: 1340khm @#$@#@!!!! Τρι 27 Σεπ 2011, 23:23 | |
| τανια εγραψε η βολτα !!!!! | |
|