| Εξατμιση Κ9 | |
|
+5maikstain GIXXERAKIAS Tigas mitsos panikas 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Εξατμιση Κ9 Παρ 01 Ιουλ 2011, 03:26 | |
| Γεια σε ολους! Εχω μια απορια σχετικα με εξατμιση στο Κ9(1000) μου 1η λυση : 2 τελικα yoshi κ ρυθμιση στο yoshi box 2η λυση : ολοσομη yoshi με 1 τελικο Θα ηθελα να μου πειτε τι ειναι πιο αποδοτικο? Πιστευω η ολοσομη αλλα θα εχει μεγαλη διαφορα απο την πρωτη λυση? Κ επισης το ΚΑΥΤΟ ερωτημα Θα εχω προβλημα αν παρω μια ολοσομη yoshi κ προσθεσω διχαλο κ αλλο ενα τελικο ( ειμαι λατρης των διπλων ) επειδη βγαινει μονο σε μονη η ολοσομη απο yoshi? | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Παρ 01 Ιουλ 2011, 09:27 | |
| με την μονη θα πηγαινει καλυτερα + θα εχεις την επιλογη να μπορεις να πεσεις απο την μια μερια που με τις διπλες απο οπου και αν πεσεις κλαις! :p | |
|
| |
Tigas Normal gixxer
Όνομα: : Σταύρος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Varibopi Mountain Circuit Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2009
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Παρ 01 Ιουλ 2011, 10:16 | |
| εαν βάλεις ολόσωμη μπορεί να βγάζει περισσότερους hp αλλά θα το ψωφήσεις χαμηλά που γνώμη μου είναι ότι με το κλαπέτο που έχει δουλεύει μια χαρά btw από ότι ξέρω βγαίνει και ολόσωμη yoshi japan σε διμπουκα τελικά αλλά βγαίνουν και σε arrow και 2 brother. εαν βάζεις μονή κοντή πάντως θα βγάζεις για πολύ φλόγα πίσω, εγώ έβαλα Yoshimoura Cyclon jpn τελικό μόνο και γίνεται τρελό πανηγύρι | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Παρ 01 Ιουλ 2011, 14:41 | |
| Λογω του pair valve αν το ξηλωσεις Σταυρο απο σκασιματα γιοκ αλλα......πιο ασφαλες για τις βαλβιδες σου. | |
|
| |
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Παρ 01 Ιουλ 2011, 16:05 | |
| Αν βαλω 2 τελικα yoshi καταργουν τον καταλυτη? Κ αν οχι πως θα τον καταργησω? | |
|
| |
panikas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Παρ 01 Ιουλ 2011, 16:09 | |
| Κ κατι αλλο εχω ακουσει για λαιμους με Y Arrow και τελικα Yoshi Ειναι εφικτο? Θα εχω προβλημα με την αποδοση της μηχανης? | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Παρ 01 Ιουλ 2011, 16:42 | |
| - mitsos έγραψε:
- με την μονη θα πηγαινει καλυτερα + θα εχεις την επιλογη να μπορεις να πεσεις απο την μια μερια που με τις διπλες απο οπου και αν πεσεις κλαις! :p
μην εισαι και πολυ σιγουρος οτι θα πηγενει καλυτερα | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Παρ 01 Ιουλ 2011, 16:42 | |
| - mitsos έγραψε:
- με την μονη θα πηγαινει καλυτερα + θα εχεις την επιλογη να μπορεις να πεσεις απο την μια μερια που με τις διπλες απο οπου και αν πεσεις κλαις! :p
μην εισαι και πολυ σιγουρος οτι θα πηγενει καλυτερα | |
|
| |
panikas Normal gixxer
| |
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Σαβ 02 Ιουλ 2011, 16:38 | |
| φυσικα και ενα ολοσωμο συστημα αποδιδει καλυτερα απο τα τελικα (ειτε μονο ειτε με δυο τελικα) το θεμα ειναι το κοστος και οτι αν αλλαξεις και λαιμους η τοποθετηση καποιου παραλληλου εγκεφαλου ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.. το yoshibox εγω δεν θα το επελεγα σε καμια περιπτωση... οποτε να ξερεις οτι με παραλληλο,ρυθμισμα και λαιμους σιγουρα εισαι 600-700 ευρα πανω απο οτι με ενα τελικο που μπορεις να μην βαλεις παραλληλο εγκεφαλο..η τσεπη σ αποφασιζει.. | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Σαβ 02 Ιουλ 2011, 17:00 | |
| κοιτα να δεις αδερφε πως ειναι τα πραματα. αν σου περισευουν μερικα φραγκακια παρε μια ολοσομη μονη η διπλη αναλογα τι γουσταρεις.οι διαφορες ειναι πολυ μικρες,αν εξερεσεις το βαρος του ενος επιπλεον τελικου. μετα για να δουλεψει σωστα πρεπει να φιαξεις μειγμα,η με yoshi box (οπου ειναι η πιο οικονομικη λυση) η με παραλληλο εγκεφαλο bazzaz,comander ktl. τωρα εαν δεν σου περισευουν για ολοσομη βρες ενα τελικο η δυο + το διχαλο και βαλτα χωρις να αφαιρεσεις καταλητη,εαν παλι θες να τον βγαλεις πρεπει να φιαξεις μειγμα. και οσο για το καυτο σου ερωτημα υπαρχουν και yoshi διπλες.(εκτος εαν δεν σαρεσουν αυτες που υπαρχουν)αλλα και παλι γινεται αυτο που θες να κανεις αρκει να πας σε εναν εξατμισα να στα τεριαξει. | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Σαβ 02 Ιουλ 2011, 18:41 | |
| Yioshi διπλες υπαρχουν και καλες αλα ποσο οεο. να μια καλη | |
|
| |
panikas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Σαβ 02 Ιουλ 2011, 18:55 | |
| - ripseventh έγραψε:
- Yioshi διπλες υπαρχουν και καλες αλα ποσο οεο. να μια καλη
Αυτες ηθελα αλλα με 3000 χιλιαρικα που μου ειπαν μπορω να κανω αλλα πραγματα στο μηχανακι μου | |
|
| |
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Σαβ 02 Ιουλ 2011, 18:59 | |
| απο οτι θυμαμαι τις δινει τις παραπανω ενα παιδι στις αγγελειεσ καπου στα 1500ε καινουργιες...κοιτα το | |
|
| |
panikas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Σαβ 02 Ιουλ 2011, 19:10 | |
| - magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
- απο οτι θυμαμαι τις δινει τις παραπανω ενα παιδι στις αγγελειεσ καπου στα 1500ε καινουργιες...κοιτα το
Το εχω δει αλλα ειναι για Κ7-Κ8 κ εγω εχω Κ9 Δεν νομιζω να μου κανουν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Σαβ 02 Ιουλ 2011, 19:14 | |
| - panikas έγραψε:
- magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
- απο οτι θυμαμαι τις δινει τις παραπανω ενα παιδι στις αγγελειεσ καπου στα 1500ε καινουργιες...κοιτα το
Το εχω δει αλλα ειναι για Κ7-Κ8 κ εγω εχω Κ9 Δεν νομιζω να μου κανουν εχεις δικιο μπερδευτηκα...κοιτα επειδη εχει ηδη καλους λαιμους το δικο σου παρε δυο τελικα π θες διχαλο βγαλε και κααταλυτη και θα δεις καλη διαφορα...τα υπολοιπα λεφτα βαλτα στα φρενα ή καπου αλλου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Σαβ 02 Ιουλ 2011, 19:17 | |
| κοιτα λιγο αυτο ειναι φοβερο το τελικο.. | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Σαβ 02 Ιουλ 2011, 19:25 | |
| ασχετο αλλα ολοσωμη χωρις τα τελικα απο κ9 μπαινουν σε κ8 γιατι αν ειναι η διαφορα μονο στις βασεις αυτο φιαχνετε? | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Σαβ 02 Ιουλ 2011, 19:28 | |
| - maikstain έγραψε:
- ασχετο αλλα ολοσωμη χωρις τα τελικα απο κ9 μπαινουν σε κ8
γιατι αν ειναι η διαφορα μονο στις βασεις αυτο φιαχνετε? Δεν μπαινουν | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Κυρ 03 Ιουλ 2011, 15:24 | |
| τις ιδιες αποριες ειχα πανω κατω και εγω φιλε πανικα για το k7 μου..μαζευω φραγκα και βλεπω μετα..η εξατμιση στο link του κλημη ειναι σε καλη τιμουλα. | |
|
| |
panikas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Κυρ 03 Ιουλ 2011, 15:59 | |
| - stam911 έγραψε:
- τις ιδιες αποριες ειχα πανω κατω και εγω φιλε πανικα για το k7 μου..μαζευω φραγκα και βλεπω μετα..η εξατμιση στο link του κλημη ειναι σε καλη τιμουλα.
Αν θες παραγγελνουμε μαζι μια εξατμιση Για αρχη θα βαλω 2 τελικα κ Υ με ταυτοχρονη καταργηση καταλυτη κ ρυθμιση στο yoshi box Πιστευω θα εχει διαφορα | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Κυρ 03 Ιουλ 2011, 16:05 | |
| - panikas έγραψε:
- stam911 έγραψε:
- τις ιδιες αποριες ειχα πανω κατω και εγω φιλε πανικα για το k7 μου..μαζευω φραγκα και βλεπω μετα..η εξατμιση στο link του κλημη ειναι σε καλη τιμουλα.
Αν θες παραγγελνουμε μαζι μια εξατμιση Για αρχη θα βαλω 2 τελικα κ Υ με ταυτοχρονη καταργηση καταλυτη κ ρυθμιση στο yoshi box Πιστευω θα εχει διαφορα Για τωρα κοντα δεν υπαρχει φραγκο,λεω για τελος καλοκαιριου..ρωτησα αρκετους για αλλαγη λαιμων και δεν πηρα απαντηση του τυπου ''ναι αλλαξε λαιμους θα δεις μεγαλη διαφορα''η κατι τετοιο τελως παντων.Ειναι καλη η λυση που σκεφτεσαι και που πιστευω δεν φτανει τοσο ψηλα στα οικονομικα οσο για μια ολοσωμη..δηλαδη με 2 τελικουλια arrow η yoshimura και καταργηση του καταλυτη ειναι ενταξει.Για περισοτερες πληροφοριες ας μιλησουν αυτοι που γνωριζουν καλυτερα περι του θεματος | |
|
| |
| Εξατμιση Κ9 | |
|