Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Ρε θωδορη θα οδηγεις ολο το βραδυ κ μετα θα μπεις ζπιστα αρε κουραγια που διαθετουμε εδω μεσα παρε κ κανα ντιβανακι μαζι να ριξεις καναν υπνακο το μεσημερι στο διαλειμα
αν και κοντευω τα 40 ειμαι παιδακι για τετεια....χαχαχαχαχ.....και ειπαμε...το μεσιμερι εχει ψαρακι και μπανακι στην παχι κει μετα παλι μεσα.....
Αρε φιλε τοοοοοπο στα γηρατεια ρεεεεεε........ασε φιλε κ εγω για τα 40 προχορω ολοταχως...με καλο γυρολογιο
εγω στους γρηγορους μπενω τρομαρα μου......χαχαχαχαχ......με 3 παιδια καλα γυρολογια εχω ακομα....τωρα την κυριακη μπορει να σερνομε αλλα δεν με χαλαει.....ας ειναι καλα η παραλια παρακατω,,,,,,
Απ οτι καταλαβα με κανεναν δεν θα βρεθω μεσα...εγω δηλωσα στους ενδιαμεσους μιας κ εχω να μπω αρκετα χρονια στα μεγαρα!κοιτα θοδωρη και μεσα στην πιστα...ζω πεθαινω παραλια θα μαστε οποτε
Απ οτι καταλαβα με κανεναν δεν θα βρεθω μεσα...εγω δηλωσα στους ενδιαμεσους μιας κ εχω να μπω αρκετα χρονια στα μεγαρα!κοιτα θοδωρη και μεσα στην πιστα...ζω πεθαινω παραλια θα μαστε οποτε
φιλαρακι οτι χρειαστεις εκει θα ειμαστε....θα μπω αμα γουσταρεις και μαζι σου μια στους ενδιαμεσους...μην μασας
Ευχαριστω Θοδωρη να σαι καλα ρε φιλε!Αλλα δεν χρειαζεται να σου χαλασω τη μερα.ααααα το βρηκα...θα κοιταξω να ερθω εγω στους γληγορους πιο μετα λεμε κ κανα αστειο να περασει η ωρα!
Ευχαριστω Θοδωρη να σαι καλα ρε φιλε!Αλλα δεν χρειαζεται να σου χαλασω τη μερα.ααααα το βρηκα...θα κοιταξω να ερθω εγω στους γληγορους πιο μετα λεμε κ κανα αστειο να περασει η ωρα!
σιγα ρε που θα μου χαλασεις την μερα.....να περασουμε καλα παμε....δεν παω για πακγοσμιο......χαχαχαχαχαχαχ
Ενοειται οτι παμε για να περασουμε γαματα να γνωριστουμε κ απο κοντα με ολα τα παιδια απ το gixxer...εμεις θα μαστε 4 ατομα απο δω λολαλολαολοο παιδια κ αυτα!ααααα ρε συ εχει και σαξερινκ τη κυριακη πρεπει να το δουμε καπου
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
Πωπω ειδα εχθες τον καιρο και πιστευω οτι ειστε ηρωες με 39αρια να γυρνατε μεσα.....το προηγουμενο σκ πηγα επιδαυρο και εβγαλα την μπεμπελη....ελπιζω να βρω κουραγιοα να βαλω εστω το μπουφαν και να ερθω να σας δω λιγακι για καφεδουμπα δροσερη .(θα παρω και το μαγιω μαζι,καπου εχω δει ενα λαστιχο εκει γυρω στο τολ.... )
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Πωπω ειδα εχθες τον καιρο και πιστευω οτι ειστε ηρωες με 39αρια να γυρνατε μεσα.....το προηγουμενο σκ πηγα επιδαυρο και εβγαλα την μπεμπελη....ελπιζω να βρω κουραγιοα να βαλω εστω το μπουφαν και να ερθω να σας δω λιγακι για καφεδουμπα δροσερη .(θα παρω και το μαγιω μαζι,καπου εχω δει ενα λαστιχο εκει γυρω στο τολ.... )
καλα το εχεις δει!! γιαυτο ειπα να κατσουμε και εκει.... εχουμε να ριξουμε ΑυτοΜπουγελο...
πλακα πλακα αν δεν παλευεται , αλαγη ρουχαλακια, βερβουδιτσα και παχη για μπανακι ...
βλεπω να γινομαστε καπως ετσι...
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
χαχαχαχα ετσι μας βλεπω τελικα.....παντως σου λεω Νασο την προηγουμενη βδομαδα δεν ξερω ποσοι γυρναγανε μεσα αλλα ηταν ηρωες...εγω ζαλιστηκα και μονο που απλα πηγα και γυρισα Επιδαυρο και με καφε σε δροσερο μερος για αρκετες ωρες και γυρισα αργα υποτιθεται να δροσισει αλλα παπαρι@ και στις 7 που εφυγα εβραζε ο τοπος,σκεφτομαι πως θα ηταν στα μεγαρα ολη μερα στην λαυρα....
ΛΟΥΚΑ λεω να κανω το βημα και να ερθω και εγω στους ενδιαμεσους.... παρεακι θα ειμαστε λοιπον... και αν ακουσεις τιποτα κορνες μην μασας εγω θα ειμαι....που θα κλεινω τον πισω μου και κορναρει...
επειδη θα βρασουμε...ειναι στανταρ αυτο.....και ειμαστε και σε επικυνδινη ηλικια μερικοι μερικοι....λεω πισω στην φορμα να κρεμασω μια ψεκαστιρα...ξερετε απο αυτες που εχουμε εμεις στα χωρια για τα δεντρα...ναι ρε μην γελατε ρεμαλια...χωριατης ειμαι τρομαρα σας...γεματη με νερο και με παντεντα ντουζιερα απο πανω και συνδεδεμενη με το εμπρος φρενο οποτε φρεναρω να ψεκαζει νερο στο κεφαλι μου...το κακο ειναι οτι δεν φρεναρω ποτε...αρα πρεπει να βρω αλλη πατεντα.....
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
επειδη θα βρασουμε...ειναι στανταρ αυτο.....και ειμαστε και σε επικυνδινη ηλικια μερικοι μερικοι....λεω πισω στην φορμα να κρεμασω μια ψεκαστιρα...ξερετε απο αυτες που εχουμε εμεις στα χωρια για τα δεντρα...ναι ρε μην γελατε ρεμαλια...χωριατης ειμαι τρομαρα σας...γεματη με νερο και με παντεντα ντουζιερα απο πανω και συνδεδεμενη με το εμπρος φρενο οποτε φρεναρω να ψεκαζει νερο στο κεφαλι μου...το κακο ειναι οτι δεν φρεναρω ποτε...αρα πρεπει να βρω αλλη πατεντα.....
ελα ρε θοδωρη... σιγα το προβλημα.... συνδεσετο στο διακοπτη του συμπλεκτη.....
χωρις πλακα, επειδη απο οτι λενε θα βαρεσει 38-40 , αν τα βρω πολυ σκουρα, θα κανω μερικα 20λεπτα πιο χαλαρα να δοκιμασω το γραναζι (αν θα το φερουν αυριο ) και κατι διαφορετικες γραμμες και τελος. μαζεμα και για μπανακι.
για γυρολογιο δεν βλεπω να κανουμε και λογο εμας οτι θα λυποθιμισουμε και τα λαστιχα θα σαπουνιαζουν ευκολα
ρε νασο ουτε συμπλεκτη παταω.....χαχαχαχχαχαχα...εκτος απο το να ξεκινησω...χαχαχαχχαχα...
παντος χωρις πλακα και εγω για τον χαβαλε ερχομαι για να ξεφυγω λιγο...δεν με απασχολη καθολου το γυρολογιο...παρεα καλη...βολτιτσα μεσα...μπανακι...ψαρακι....βολτιτσα παλι μεσα και μετα πισω στο νιση...
ααα...ευτιχως εχω 3αρες γομες σλικ πανω,,,,,
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
μολις πηρα στα χερια το μπροστινο μετα απο αλλαγη στα λαδακια και ρεβαλβινγκ... το βραδυ θα τα περασω στο μωρο και μετα ποιος με πιανει ....
ελαα ρε φιλε μπραβο!!! που το κανες κ ποσο πηγε το κοστουμακι?
μου δανεισε ενα παιδι απο το φορουμ το σταντ του για να μπορεσω να τα λυσω απο το μηχανακι (σπυρο ευχαριστω και ξαναευχαριστω....)και τα πηγα στον τασουλη την τριτη, του ειπα τα κιλα μου και πως περιπου τα θελω . τα παρελαβα εχθες το απογευμα την ωρα που εκλειναν(στην αρχη μου ειπαν οτι θα τα ειχα σημερα αλλα επεμενα οτι τα ηθελα εχθες για να τα βαλω πανω και να ειμαι σιγουρος οτι ολα ειναι οκ...)μαζι με 1λτ λαδι που αγορασα για το κουλουρι(καφασακι) πληρωσα 135€ (μου κανει αγωνιστικη τιμη... τουλαχιστον ετσι μου λενε )
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011