| ΠΑΡΈΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ... | |
|
+6panosk8 panikas giXXXer teo46 Kydo tasoulisk 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tasoulisk Jr.gixxer
Όνομα: : TAΣΟΣ Τόπος : ΕΡΕΤΡΙΑ Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Αγωνιζόμενος : παλιά κάτι συμμετοχές enturo,scramble Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2009
| Θέμα: ΠΑΡΈΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ... Κυρ 10 Ιουλ 2011, 11:21 | |
| Στης 21/5/11 και περι ώρας 16.15 και ενώ απολαμβάναμε τον καφέ μας με την γυναίκα μου και το παιδί στην Παραλία Αυλίδος στο CAFE DEL MAR, μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου μάρκας BMW προσπάθησε να ξεπαρκαρη με αποτέλεσμα να παρασύρει την σταθμευμένη μοτοσικλέτα μου(SUZUKI GSXR 1000 K6). Πρώτη κίνηση του ζητάω να κατέβη και κατευθύνομε στην μηχανή μαζί μου και ο συνοδηγός,μέχρι να σηκώσω την μηχανή και να γυρίσω στον οδηγώ είχε αρχίσει να βρίζει γιατί η γυναίκα μου ζήτησε από το παιδί να γράψει την πινακίδα του αφού φάνηκε πως δεν είχε πρόθεση να κατέβη,και ενώ ο φίλος του και συνοδηγός προσπάθησε με καθησύχαση να μην ανησυχώ και πως θα μου αποκαταστήσει την ζημιά, ο οδηγός του έλεγε να μπει στο αυτοκίνητο για να φύγουν.του ζήτησα να μου δόση τα στοιχεία του η αλλιώς να περιμένει να καλέσω την τροχαία,στο άκουσμα τροχαία έντρομος έβαλε πρώτη να φύγει και παραλίγο να παρασύρει τον φίλο του που προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητο και τελικά έφυγαν σα να μην συνέβαινε τίποτα.Αμέσως κάλω την τροχαία και κατέγραψε το συμβάν.ο ασυνείδητος γνωστός στην περιοχή και στον ιδιοκτήτη του καφέ που χάρη σε αυτών που μου είπε το όνομα του κατάφερε η αστυνομία να βρει και τα υπόλοιπα στοιχεία του.Σημειωτέο το αυτοκίνητο με Γερμανικές πινακίδες.Με τα πολλά και με αρκετό ψάξιμο κατάφερα να έρθω σε επαφή μαζί του,με έβαλε να πάω το μηχανάκι στο συνεργείο για μια εκτίμηση 1700εβρο η ζημιά παρακαλώ με παρακάλεσε να του δώσω κάποιες μέρες διορία γιατί είχε ένα ταξείδι στο εξωτερικό.Τον ξαναενοχλώ και ο αθεόφοβος μου τα γυρνάει πώς δεν είναι τόση η ζημιά και πώς είμαι και υπερβολικώς αρνιέται να μου κάνη δήλωση και το πιο τρελό που μου είπε είναι πώς θα κοιτάξει να προστατευτεί κιόλας.Ο (κύριος) αποδείχτηκε μεγαλοδικηγόρος Αθηνών | |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΈΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ... Κυρ 10 Ιουλ 2011, 11:25 | |
| | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΈΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ... Κυρ 10 Ιουλ 2011, 11:37 | |
| ξεφτιλα.......................... | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΈΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ... Κυρ 10 Ιουλ 2011, 12:18 | |
| Θελουν πολυ ξυλο κατι τετοιοι τυποι...ειναι και δικηγορος ο πουστ@ρ@ς...να τον κυνηγησεις τον μαπα κ να ανεφερεις το περιστατικο κ στον δικηγορικο συλλογο! | |
|
| |
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΈΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ... Κυρ 10 Ιουλ 2011, 13:59 | |
| Μερικες φορες ισως πρεπει κ να παραφερεσα Μην ψαρωνεις που ειναι δικηγορος κ συννενοησου με τον ασφαλιστη σου για τις επομενες κινησεις σου Σε παρομοια κατασταση που ειχα αντιμετωπισει πηρα παραπανω λεφτα απο την ζημια μου ετσι επειδη ηταν ψευτομαγκας | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΈΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ... Κυρ 10 Ιουλ 2011, 14:57 | |
| σε τετοιες περιπτωσεις το πρωτο πραγμα που θα πρεπε να κανεις πριν καν του μιλησεις,να καλεσεις την τροχαια,χωρις καν να το αναφερεις.ολοι παντα τα γυρνανε μετα. αφου εγινε ετσι μη κανεις πισω,κυνηγα τον, τον ποθστη τον χασοδικη να γινει ξεφτιλα στα δικαστηρια. κ το δικιο σου να μη παρεις 100% ολος ο διασυρμος για το αλκοολ κ την εγκαταληψη να σαι σιγουρος οτι θα τον ακολουθει για πολυ καιρο . | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΈΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ... Δευ 11 Ιουλ 2011, 00:01 | |
| μιλα με τον ασφαλιστη σου και αφου εχει γινει και θεμα με τους τροχαιους δεν νομιζω να εχεις τιποτα προβληματα... και μετα οταν τελειωσουν ολα αυτα παμε να του σπασουμε το αμαξι του παλιοκαρι@λη και μετα οταν το φτιαξει το ξανασπαμε ..... | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΈΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ... Δευ 11 Ιουλ 2011, 13:46 | |
| παλιοπουστιδες χασοδικες..............αναφερε τον στον δικηγορικο συλλογο να γινει ξεφτυλα ο μπινες!!!!!! ειχα και εγω πριν δυο εβδομαδες παρομοιο περιστατικο.παρκαρισμενος και πανω στο πεζοδρομιο μαλιστα και μια κυρια(τελος παντον) ξεπαρκαρε και το εριξε το μωρο μου και για κακη μου τυχη επεσε σε μια κολωνα. ευτυχως μου εκανε δηλωση και τωρα περιμενω να παρω τα να φτιαξω το gixxeraki μου να ειναι παλι στην πενα. παντος σε καμια περιπτωση μην τον αφησεις ετσι τον παλιοκερατα.......... | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΈΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ... Δευ 11 Ιουλ 2011, 16:11 | |
| - Miou έγραψε:
- μιλα με τον ασφαλιστη σου και αφου εχει γινει και θεμα με τους τροχαιους δεν νομιζω να εχεις τιποτα προβληματα... και μετα οταν τελειωσουν ολα αυτα παμε να του σπασουμε το αμαξι του παλιοκαρι@λη
και μετα οταν το φτιαξει το ξανασπαμε ..... +10000 Αν γουσταρεις τραβα του μια μυνηση με εγκαταληψει και μια αναφορα στον δικηγορικο συλλογο και τραβα τον προυστη οσο μπωρεις! Ζητα μεχρι και ψυχικες οδυνες για το τραβηγμα που σου εκανε!! Αν κονονιστει τιποτα Miou ειμαι μαζι σου!! | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: ΠΑΡΈΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ... Δευ 11 Ιουλ 2011, 17:08 | |
| | |
|
| |
| ΠΑΡΈΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ... | |
|