| Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Tiroris Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 131 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Κυρ 05 Απρ 2009, 13:41 | |
| ζητώ την βοήεια σας ... έιχα ακούσει ότι για το Κ7 ότι είχε βγεί οδηγία να αφαιρεθεί λίγο υγρό απο το δοχείο του συμπλέκτη και να γίνει καλύτερο σφίξυμο του βολάν... ξέρετε αν ισχύει το ίδιο και για το Κ8? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Κυρ 05 Απρ 2009, 14:09 | |
| - Tiroris έγραψε:
- ζητώ την βοήεια σας ... έιχα ακούσει ότι για το Κ7 ότι είχε βγεί οδηγία να αφαιρεθεί λίγο υγρό απο το δοχείο του συμπλέκτη και να γίνει καλύτερο σφίξυμο του βολάν... ξέρετε αν ισχύει το ίδιο και για το Κ8?
Αυτο με το δοχειο συμπλεκτη πρωτη φορα τα ακουω οσο για το βολαν το αλλαζες ΑΠΛΑ και αυτο ηταν σε μερικα Κ7 με αριθμο πλαισιου από ταδε μεχρι ταδε :betvt: | |
|
| |
Tiroris Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 131 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Κυρ 05 Απρ 2009, 14:15 | |
| παρατηρώντας εχτές το δοχείο του συμπλέκτη είδα ότι το υγρό είναι πιό πάνω απο την πάνω γραμμή, όσο για το βολάν σίγουρα είχε βγεί οδηγία οτι ήθελε σφύξιμο, το θέμα είναι αν πρεπει να γίνει και στο κ8... θα πάρω τηλ αύριο στην αντιπροσωπεία. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Κυρ 05 Απρ 2009, 22:13 | |
| - Tiroris έγραψε:
- παρατηρώντας εχτές το δοχείο του συμπλέκτη είδα ότι το υγρό είναι πιό πάνω απο την πάνω γραμμή, όσο για το βολάν σίγουρα είχε βγεί οδηγία οτι ήθελε σφύξιμο, το θέμα είναι αν πρεπει να γίνει και στο κ8... θα πάρω τηλ αύριο στην αντιπροσωπεία.
Φιλε μου μηχανικος σε αντιπροσωπεια της SUZUKI ειμαι ολο και κατι ξερω :vwrv: | |
|
| |
Tiroris Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Κυρ 05 Απρ 2009, 22:18 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Tiroris έγραψε:
- παρατηρώντας εχτές το δοχείο του συμπλέκτη είδα ότι το υγρό είναι πιό πάνω απο την πάνω γραμμή, όσο για το βολάν σίγουρα είχε βγεί οδηγία οτι ήθελε σφύξιμο, το θέμα είναι αν πρεπει να γίνει και στο κ8... θα πάρω τηλ αύριο στην αντιπροσωπεία.
Φιλε μου μηχανικος σε αντιπροσωπεια της SUZUKI ειμαι ολο και κατι ξερω :vwrv: δηλαδή να μην ανυσηχώ για το βολάν? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Κυρ 05 Απρ 2009, 22:25 | |
| - Tiroris έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
- Tiroris έγραψε:
Φιλε μου μηχανικος σε αντιπροσωπεια της SUZUKI ειμαι ολο και κατι ξερω :vwrv: δηλαδή να μην ανυσηχώ για το βολάν? Για καποιες παρτιδες Κ7 τα αλλαζαμε προληπτικα για Κ8 δεν μας εχουν πει τιποτα τωρα εσυ αν θες να ρωτησεις δεν εχεις να χασεις και τιποτα | |
|
| |
Tiroris Normal gixxer
| |
| |
Tiroris Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Δευ 06 Απρ 2009, 22:45 | |
| Δημήτρη είχες δίκιο, ρώτησα σήμερα και μου είπαν ότι μου είπες εχτές... :lflwk: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Δευ 06 Απρ 2009, 23:09 | |
| - Tiroris έγραψε:
- Δημήτρη είχες δίκιο, ρώτησα σήμερα και μου είπαν ότι μου είπες εχτές... :lflwk:
Παρακαλω για αυτο ειμαστε εμεις εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο :qrv qv: :qrv qv: | |
|
| |
gostrider Normal gixxer
Όνομα: : gostrider Τόπος : κυψελη αθηνα Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Αγωνιζόμενος : μακαρι....!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 02/03/2009
| Θέμα: gsxr1000 k6 Τρι 07 Απρ 2009, 23:45 | |
| επι τη ευκαιρια μιας και εισαι μηχανικος ρε δημητρη λυσε μου μια απορια εχω ενα κ6 1000 και στις 4000 στροφες με πρωτη στο σασμαν ακουγεται ενα βουητο.φιλος μηχανικος μου ειπε οτι αργοτερα θα εχω προβλημα με το γραναζι της πρωτης αν δεν το κοιταξω τωρα.το πηγα σε εξουσιοδοτημενο suzuki και μου ειπαν οτι δεν εχει προβλημα και οτι ολα τα κ5-κ6 ετσι ακουγονται στην πρωτη και την δευτερα.σε ρωταω γιατι το μηχανακι ειναι αντιπροσωπειας και ειναι ακομα στην εγγυηση.αν μου βγαλει προβλημα στο σασμαν αφου ληξει η εγγυηση (αυγουστο) την γ@@@σα.....τι λες και εσυ??? | |
|
| |
stathis_k Normal gixxer
Τόπος : Πυργος-Αθηνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 81 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Πεμ 30 Απρ 2009, 00:41 | |
| εν ειν τιποτα... ολα σφυριζουν στην πρωτη... και σου σπαει και τα νευρα διλαδη... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Πεμ 30 Απρ 2009, 09:08 | |
| - gostrider έγραψε:
- επι τη ευκαιρια μιας και εισαι μηχανικος ρε δημητρη λυσε μου μια απορια εχω ενα κ6 1000 και στις 4000 στροφες με πρωτη στο σασμαν ακουγεται ενα βουητο.φιλος μηχανικος μου ειπε οτι αργοτερα θα εχω προβλημα με το γραναζι της πρωτης αν δεν το κοιταξω τωρα.το πηγα σε εξουσιοδοτημενο suzuki και μου ειπαν οτι δεν εχει προβλημα και οτι ολα τα κ5-κ6 ετσι ακουγονται στην πρωτη και την δευτερα.σε ρωταω γιατι το μηχανακι ειναι αντιπροσωπειας και ειναι ακομα στην εγγυηση.αν μου βγαλει προβλημα στο σασμαν αφου ληξει η εγγυηση (αυγουστο) την γ@@@σα.....τι λες και εσυ???
Φιλε δε ξερω ποσο πολυ σου κανει βουητο αυτο καλο θα ηταν να το δω απο κοντα αλλα οπως καταλαβαινεις δεν γινεται το δικο μου δε κανει κανενα βουητο και σε αλλα Κ5 Κ6 που εχω κανει δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο Αυριο θα ειμαι Μεγαρα ελα απο κι να τα ακουσω :vwrv: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Πεμ 30 Απρ 2009, 09:09 | |
| - stathis_k έγραψε:
- εν ειν τιποτα... ολα σφυριζουν στην πρωτη... και σου σπαει και τα νευρα διλαδη...
Που εισαι ρε παιδι μου χαθηκες με τα ζαντακια τι θα κανουμε | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Πεμ 30 Απρ 2009, 10:18 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Πεμ 30 Απρ 2009, 15:56 | |
| | |
|
| |
rising Normal gixxer
Όνομα: : Χάρης Τόπος : Σάμος Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 87 Αγωνιζόμενος : Όχι Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Τρι 05 Μάης 2009, 14:36 | |
| να συνεχίσω και εγώ τις ερωτήσεις αν τυχόν αλλάξω τελικά και για ομορφιά και για απόδοση και ένα φίλτρο Κ&Ν θα χρειαστεί καμία ρύθμιση ο κινητήρας ή απλά μπαίνουν επάνω χωρίς καμία επέμβαση στα σπλάχνα του σπλάχνου μου; Και το βασικό. Θα έχει κάποια διαφορά στην απόδοση; | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Τρι 05 Μάης 2009, 21:44 | |
| Αν βγαλεις ακομα κ το καταλυτη ναι θα δεις διαφορα :vwrv:
και καλο θα ηταν να του φτιαξεις και τις βενζινες αν και δεν ειναι τοσο απαραιτητο :betvt: | |
|
| |
rising Normal gixxer
Όνομα: : Χάρης Τόπος : Σάμος Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 87 Αγωνιζόμενος : Όχι Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Τρι 05 Μάης 2009, 22:04 | |
| Αν βγάλω τον καταλύτη+τελικά, πάλι δεν θέλει κάποια ρύθμιση; | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Τετ 06 Μάης 2009, 10:22 | |
| - rising έγραψε:
- Αν βγάλω τον καταλύτη+τελικά, πάλι δεν θέλει κάποια ρύθμιση;
Το σωστο ειναι οτι αλλαγες κανεις θελει μετα ρυθμιση :vwrv: Αλλα στο δικο μου που του ειχα βαλει μια ολοκληρη εξατμιση για δυο χρονια δεν του ειχα κανει τιποτα και βορβαδιζε :refvf: μετα που του αλλαξα τις ρυθμισεις σιγουρα εγινε καλυτερο απλα οι διαφορες ηταν τοσο λιγες που ουτε καν τις καταλαβα | |
|
| |
rising Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Τετ 06 Μάης 2009, 13:21 | |
| Το ερώτημα το έθεσα γιατί τη μηχανή την πλήρωσα παραπάνω από την κανονική τιμή (δεν μου είχαν αφαιρέσει τα τέλη ταξινόμησης σύμφωνα με το νέο νόμο) και η suzuki είπε ότι δεν μπορούν να μου επιστρέψουν λεφτά αλλά για να καλύψουν τη διαφορά θα μου δώσουν τα τελικά της YOSI και κάτι μανιτάρια και άλλα μπιχλιμπίδια. Τώρα ακόμα αναρωτιέμαι αν τις βάλω επάνω ή αν τις πουλήσω. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Τετ 06 Μάης 2009, 16:27 | |
| - rising έγραψε:
- Το ερώτημα το έθεσα γιατί τη μηχανή την πλήρωσα παραπάνω από την κανονική τιμή (δεν μου είχαν αφαιρέσει τα τέλη ταξινόμησης σύμφωνα με το νέο νόμο) και η suzuki είπε ότι δεν μπορούν να μου επιστρέψουν λεφτά αλλά για να καλύψουν τη διαφορά θα μου δώσουν τα τελικά της YOSI και κάτι μανιτάρια και άλλα μπιχλιμπίδια. Τώρα ακόμα αναρωτιέμαι αν τις βάλω επάνω ή αν τις πουλήσω.
Να τα βαλεις φιλε μου :betvt: | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... Πεμ 07 Μάης 2009, 00:01 | |
| - rising έγραψε:
- Το ερώτημα το έθεσα γιατί τη μηχανή την πλήρωσα παραπάνω από την κανονική τιμή (δεν μου είχαν αφαιρέσει τα τέλη ταξινόμησης σύμφωνα με το νέο νόμο) και η suzuki είπε ότι δεν μπορούν να μου επιστρέψουν λεφτά αλλά για να καλύψουν τη διαφορά θα μου δώσουν τα τελικά της YOSI και κάτι μανιτάρια και άλλα μπιχλιμπίδια. Τώρα ακόμα αναρωτιέμαι αν τις βάλω επάνω ή αν τις πουλήσω.
γιατι δεν τους προτεινεις να κρατησουν αυτοι τα τελικα και να σου φερουν να βαλεις μια ολοκληρη 4 σε 1? τα ιδια λεφτα ειναι περιπου αν επιλεξεις ανοξειδωτους λαιμους. εκει να δεις διαφορα | |
|
| |
| Ερώτηση για GSX-R1000 Κ8 ... | |
|