Greek GSX-R forum
προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 Poll_l10προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 Poll_c10προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 Poll_l10προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 Poll_c10προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000

Πήγαινε κάτω 
+10
riderspower
T.R.E
STELIOS
panosk8
sv5kjd
888hayabusa
stathis_k
Cube Capacity
JIMK7
al3x
14 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
STELIOS
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009

προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000   προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 03 Οκτ 2009, 23:34

al3x έγραψε:
το τριξιμο ειναι απο την πανω τρομπα.. και ειναι πολυ εντονο... δεν ειναι απο το σημειο που γρασαρετε βασικα αλλα ακουγετε μεσα απο την τρομπα, ακουγετε σαν να τριβετε ενα τσιμουχακι... ειναι τοσο εντονο που καμια φορα το νιωθεις και στο χερι σου...
χρηση δρομου αλλα σκληρη... δεν το αφηνω καθολου ησηχο..
παντως για τον συμπλεκτη δεν ειμαι ο μονος που εχει αυτο το προβλημα απο οσο εχω μαθει...

Όχι δεν είσαι ο μονός και εγώ τα ίδια ακριβώς με ξαφνική πτώση της μανετας πχ νερό ο συμπλέκτης
και μετά αυτός ο ενοχλητικός θόρυβος με ελαφριά αίσθηση τριξίματος στο χέρι τελικά έβγαλες άκρη
δεν μας είπες έμενα ακόμα τρίζει και κάτι δεν μου κάθετε καλά

Έχει επεξεργασθεί από τον/την STELIOS στις Τρι 08 Δεκ 2009, 01:52, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000   προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 04 Οκτ 2009, 02:50

panosk8 έγραψε:
να τα μας! με κυνηγαει η καταρα του υδραυλικου συμπλεκτη απο ενα husaberg καποτε..! κ8 4000 κχμ,κ τη τελευταια εβδομαδα αρχισε να πεφτει λιγο η μανετα.απο το 4 που το ειχα,τωρα ειναι στο 2.τριξιματακια εχουν αρχισει κατι ψηλα.τα υγρα ειναι μαυρα ,αλλα παντα ετσι μου φαινοταν.δε βαζω και τη ροδα μου στη φωτια ομως...
ελπιζω να μην προχωρησει το θεμα.αν και βλεπω αρκετες καταραμενες ομοιοτητες.!
τεσπα,αμα μεινω,ξερω τι να κανω,το χω ζησει καλα οεο..!!παντως,καλου κακου,θα πεσει ελεγχος απο βδομαδα.
χμμμ.... κ9 με ντιζα..γιατι αραγεεε</<? μα για να γυμνασουν πηχεις οι αναβατες.. Shocked

Πάνο σου έχω λύση,αν και λίγο ακριβή...Και θα φαίνετε και το μπροστινό γρανάζι... Very Happy
riderspower
Normal gixxer
Normal gixxer
riderspower

Άντρας Όνομα: : Nικος
Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 284
Αγωνιζόμενος : ......
Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000   προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 04 Οκτ 2009, 16:30

καλησπερα ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα μονο που σε εμενα εγινε 3 φορες συνεχομενες δλδ το εβγαζα απο το συνεργειο κ το βραδυ εμπαινα αττικη οδο και στα 50 χλμ διαδρομης οοι ταχυτητες εμπαιναν μονο καρφωτες!!!!
οσπου αλλαξα τρομπα κ ηρεμησα μεσα στην εγγυηση βεβαιος!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=erE9erWx2So
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2555
Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000   προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 04 Οκτ 2009, 18:16

ρε παιδιά να πω μια μ@λακία...οταν κάνετε εξαέρωση ανοίγετε το καπάκι του δοχείου υγρών του συμπλέκτη?

σας το λέω αυτό γιατί είχα και εγώ τέτοια προβλήματα και έκανα αυτό το λάθος όταν έκανα εξαέρωση..δεν ανοιγα το καπάκι.
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000   προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 04 Οκτ 2009, 23:22

teo46 έγραψε:
ρε παιδιά να πω μια μ@λακία...οταν κάνετε εξαέρωση ανοίγετε το καπάκι του δοχείου υγρών του συμπλέκτη?

σας το λέω αυτό γιατί είχα και εγώ τέτοια προβλήματα και έκανα αυτό το λάθος όταν έκανα εξαέρωση..δεν ανοιγα το καπάκι.

Σωστο κι αυτο αλλα στο Κ7-8 οταν κανεις εξαερωση με το καπακι ανοικτο στο Κ πεταει το υγρο σαν νεροπιστολο προς τα πανω και τα κανει ολα μ$%#@$@νι καλλιγραφιας.Οποτε εγω συμπληρωνα και εβαζα το χερι απο πανω,πρεσσαρα την μανετα του συμπλεκτη και ο φιλος εκανε την εξαερωση.

Ενα μικρο TIP,βαλτε καλυτερα υγρα φρενων και δεν θα εχετε θεμα κανενα και μην παραγεμιζετε το δοχειακι παρα μονο μεχρι τον δεικτη που εχει (και λιγο πιο κατω) και ας σας φαινεται λιγο.Εμενα τα μαμα υγρα ειχαν γινει κατραμι και νερακι στις 6.000χιλ και τα αλλαξα με τα υγρα φρενων που εβαλα και στα φρενα μου,τα MOTUL RBF 600. Μετα απο 5.000χιλιομετρα που εχω τωρα επιπλεον εχουν παρει ενα ελαφρυ καστανο χρωμα απλα και ο συμπλεκτης δουλευει αψογα. :vwrv:
panosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
panosk8

Άντρας Όνομα: : Πανος
Αριθμός μηνυμάτων : 2447
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000   προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 08 Οκτ 2009, 01:40

T.R.E έγραψε:
panosk8 έγραψε:
να τα μας! με κυνηγαει η καταρα του υδραυλικου συμπλεκτη απο ενα husaberg καποτε..! κ8 4000 κχμ,κ τη τελευταια εβδομαδα αρχισε να πεφτει λιγο η μανετα.απο το 4 που το ειχα,τωρα ειναι στο 2.τριξιματακια εχουν αρχισει κατι ψηλα.τα υγρα ειναι μαυρα ,αλλα παντα ετσι μου φαινοταν.δε βαζω και τη ροδα μου στη φωτια ομως...
ελπιζω να μην προχωρησει το θεμα.αν και βλεπω αρκετες καταραμενες ομοιοτητες.!
τεσπα,αμα μεινω,ξερω τι να κανω,το χω ζησει καλα οεο..!!παντως,καλου κακου,θα πεσει ελεγχος απο βδομαδα.
χμμμ.... κ9 με ντιζα..γιατι αραγεεε

Πάνο σου έχω λύση,αν και λίγο ακριβή...Και θα φαίνετε και το μπροστινό γρανάζι... Very Happy

χμμμ...θα το κανουμε ξηρο>? bounce lol! παντως αυτο το ποστ το εγραψα,πριν γινω σουπερμαν..
αν ηταν απο τη τροπμα συμπλεκτη,τωρα με την RCS θα φανει. συντομα οεοο lol! lol!
panosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
panosk8

Άντρας Όνομα: : Πανος
Αριθμός μηνυμάτων : 2447
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000   προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 08 Οκτ 2009, 01:45

teo46 έγραψε:

στο Κ που το κανα 1 φορα εξαερωση ναι,το ειχα ανοιχτο απο πανω,εκανα τη δουλεια,συμπληρωσα υγρα κ το εκλεισα.

στο αλλο,ειχα δοκιμασει καθε παραλλαγη..γενικα νομιζω οτι καλυτερα ειναι να βαζεις τα καινουργια υγρα απο την κατω βιδα με συρριγγα,για να χουν ροη απο κατω προς τα πανω οπως μπαινουν. ετσι καναμε στο husa.
-=UNSEEN=-
Adv. gixxer
Adv. gixxer
-=UNSEEN=-

Άντρας Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον)
Αριθμός μηνυμάτων : 414
Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000   προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 08 Οκτ 2009, 12:42

Το ίδιο έκανε και ενός φίλου. εγω ευτυχώς δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αλλά και πάλι... Φρόντισα να μην αποκτήσω ποτέ.... Επειδή δεν υπάρχει πιο ηλίθια αίσθηση απο του υδραυλικού συμπλέκτη (και γι αυτό στο Κ9 τον έκαναν πάλι μηχανικό όπως και στο CBR) τον έκανα μηχανικό και ηρέμησα... Ούτε δοχεία, ούτε εξαερώσεις, ούτε τίποτα. Μόνο που επειδή έχω αλλάξει και ελατήρια με πολύ σκληρά, φτιάχνεις πήχεις μέσα στην κίνηση που όμως εγω δεν το βγάζω κέντρο κλπ. Αρα...No problem. Κάντε τον μηχανικό να σωθείτε... Πολύ εύκολο σαν μετατροπή απλά θέλει λίγη προσοχή στο πως θα περάσετε τη ντίζα.
STELIOS
Adv. gixxer
Adv. gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000   προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 09 Οκτ 2009, 02:45

-=UNSEEN=- έγραψε:
Το ίδιο έκανε και ενός φίλου. εγω ευτυχώς δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αλλά και πάλι... Φρόντισα να μην αποκτήσω ποτέ.... Επειδή δεν υπάρχει πιο ηλίθια αίσθηση απο του υδραυλικού συμπλέκτη (και γι αυτό στο Κ9 τον έκαναν πάλι μηχανικό όπως και στο CBR) τον έκανα μηχανικό και ηρέμησα... Ούτε δοχεία, ούτε εξαερώσεις, ούτε τίποτα. Μόνο που επειδή έχω αλλάξει και ελατήρια με πολύ σκληρά, φτιάχνεις πήχεις μέσα στην κίνηση που όμως εγω δεν το βγάζω κέντρο κλπ. Αρα...No problem. Κάντε τον μηχανικό να σωθείτε... Πολύ εύκολο σαν μετατροπή απλά θέλει λίγη προσοχή στο πως θα περάσετε τη ντίζα.

Έκανες μηχανικό το υδραυλικό συμπλέκτη,('Shocked')σε τι μηχανή το έκανες και εγώ θέλω πως να το κανό πες καμιά λεπτομερια foto άμα μπορείς
bounce
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000   προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 09 Οκτ 2009, 09:37

Στο δικο μου δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε Laughing

Τωρα του εχω βαλει μια τρομπα brembo ( ποιο πολυ για ομορφια ) lol!

Αλλα ποτε δεν θα το γυρνουσα ξανα στο συρμα :grgrw: τι γλυκια αισθηση που εχει ο υδραυλικος δεν την εχει ο αλλος ασε που με το συρμα εχεις κενα και μποσικα που και αυτο μαγκες σπαει καμια φορα :vwrv:

Το μονο καλο που εχει η απομονωση με συρμα ειναι το βαρος και το χαμηλο κοστος ολα τα αλλα ειναι κατα :betvt:
-=UNSEEN=-
Adv. gixxer
Adv. gixxer
-=UNSEEN=-

Άντρας Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον)
Αριθμός μηνυμάτων : 414
Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000   προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 09 Οκτ 2009, 16:27

Φίλε Στέλιο σε Κ7 το έκανα. Πολύ εύκολο.

Φίλε JIM K7 δεν είναι τυχαίο οτι και η Χόντα και η Suzuki τον κατήργησαν. Αίσθηση 0 σε σχέση με το σύρμα, το σύρμα δεν μου έχει κοπεί ποτέ τόσα χρόνια σε κανενα μου μηχανάκι, αρα... ΠΡοσωπικά μαζί με τις εταιρίες θεωρώ καλύτερο μακράν το μηχανικό συμπλέκτη. Ειδικά για όσους είναι φαναράκηδες απο εδω, θα τους φανεί ιδιαίτερα βολικός σε σχέση με τον υδραυλικό μου μεταβάλει και συνεχώς την αίσθηση του λόγω θερμοκρασιών στα υγρά, συν τα διάφορα κουλά που κάνει ενίοτε.
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000   προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 09 Οκτ 2009, 20:15

-=UNSEEN=- έγραψε:

Φίλε JIM K7 δεν είναι τυχαίο οτι και η Χόντα και η Suzuki τον κατήργησαν. Αίσθηση 0 σε σχέση με το σύρμα, το σύρμα δεν μου έχει κοπεί ποτέ τόσα χρόνια σε κανενα μου μηχανάκι, αρα... ΠΡοσωπικά μαζί με τις εταιρίες θεωρώ καλύτερο μακράν το μηχανικό συμπλέκτη. Ειδικά για όσους είναι φαναράκηδες απο εδω, θα τους φανεί ιδιαίτερα βολικός σε σχέση με τον υδραυλικό μου μεταβάλει και συνεχώς την αίσθηση του λόγω θερμοκρασιών στα υγρά, συν τα διάφορα κουλά που κάνει ενίοτε.

Αν θυμασαι απο το 90 τα GSXR ειχαν υδραυλικο συμπλεκτη μετα τον εκαναν μηχανικο στη συνεχεια τον εκαναν παλι υδραυλικο και τωρα ξανα επεστρεψαν σε μηχανικο αρα φιλε μου αν το δεις ειναι ολα μαρκετινγκ και τιποτα αλλο :vwrv: και φυσικα θεμα κοστους ( σε μια εταιρια ειναι μεγαλο κοστος ο υδραυλικος συμπλεκτης ) :vwrv:

Αλλο ενα λαθος που κανεις ειναι οτι στο μηχανικο συμπλεκτη μεταβαλετε συνεχεια και οχι στον υδραυλικο Twisted Evil

Περα αυτου στο δικο μου δεν ειχα ποτε προβλημα με το κ7 μου ενω σε παλιοτερα μοντελα τη μια μου ειχε σπασει την αλλη ηθελε γρασαρισμα γιατι ειχε γινει πετρα ασε που καθε λιγο και λικακι ηθελε ρυθμισμα γιατι ειχε τσογους Laughing

Όλα αυτα βεβαια γουστα ειναι αλλα αν δεις σε ολα τα ακριβα μηχανακια οπως

APRILIA RSV4

DUCATI 1098

MV AGUSTA 1000

Ολα ειναι με υδραβλικο και οχι μηχανικο ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Laughing Laughing
STELIOS
Adv. gixxer
Adv. gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000   προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 11 Οκτ 2009, 19:34

-=UNSEEN=- έγραψε:

Φίλε UNSEEN απάντησες μόνο στον JIMK7 έμενα δεν μου είπες πως μπορώ να το κανό μηχανικό :( τι πρέπει να πάρω ένας φίλος μου είπε πως βάζουν από Κ5 μανετα ντιζα και το καπάκι από το γρανάζι ξέρει κανίς άμα ισχύ. Μήπως θα είναι πόλοι σκληρώς με ντιζα οποίος ξέρει κάτι ας βοηθήσει :logugj:
Zuki
Full gixxer
Full gixxer
Zuki

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....

Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000   προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000 - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 15 Νοε 2015, 00:36

Τι υγρα βαζετε στον συμπλεκτη???Dot 4??

προβλημα συμπλεκτη Κ7 1000
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» προβλημα συμπλεκτη
» πρόβλημα στον συμπλεκτη
» κιτ υδραυλικου συμπλεκτη κ3-κ6 1000

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΛΟΙΠΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com