| Γειαααααααααα!!!!!! | |
|
+17kentaurosk8 JIMK7 kostaskr6 κολτρέϊν Zuki Miou staff jord136 teo46 fotis_rizla GamaKapa7R ghost stam911 giXXXer valentinosgsxr nasos-v ydraulikos_87 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ydraulikos_87 Jr.gixxer
Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 8 Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2011
| Θέμα: Γειαααααααααα!!!!!! Τρι 26 Ιουλ 2011, 12:37 | |
| Καλημέρα παιδιά όπως καταλάβατε είμαι καινούργιος στο forum κ θέλω να πιστεύω οτι σχετικά γρήγορα θα γίνω κ ενεργός αναβάτης με το δικό μου gsx-r, αν όλα πάνε καλά έως τέλος αυγούστου θα έχω πάρει.....βέβαια παίζει κ το σκηνικό να μην μπορέσω(γαμώ την οικονομική μας κρίση )αλλά κ έτσι να τύχει το καλό είναι οτι απο όλους εσάς διαβάζωντας πιστεύω θα μάθω πολλά κ θα είμαι πιο "διαβασμένος" όταν με το καλό πάρω το άτι Η αλήθεια είναι οτι δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου κάποια ss, ασχολoύμαι πολύ με χώμα κ λίγο πιο παλιά με motard βέβαια έχουν περάσει κατα καιρούς διάφορα μηχανάκια απο τα χέρια μου κ μπορώ να πω οτι έχω γράψει αρκετά χλμ.( κ κυρίως χωμάτινα ) κ πιστεύω οτι ήρθε η ώρα να κάνω μια κίνηση προς την street κατηγορία διότι κακά τα ψέμματα όπως όλοι ξέρουμε αυτά τα μηχανάκια δεν είναι ότι καλύτερο για ανθρώπους που το προηγούμενο μηχανάκι τους ήταν ένα παπάκι 100cc κ απετούν απο τον αναβάτη τους πείρα(εννοώ ενα ικανοποιητικό επίπεδο,γιατί ως γνωστόν "όσο ζεις μαθαίνεις") κ αρκετή σύνεση στην σχέση "μανέτας - χέρι" Αυτά για αρχή μην σας κουράζω άλλο....ακόμα!!!!! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| |
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Τρι 26 Ιουλ 2011, 13:19 | |
| Οσοι εχουν ασχοληθει λενε οτι το χωμα ειναι το καλυτερο σχολειο. Δεν εχω δοκιμασει χωμα ποτε ομως δεν εχω λογο να μην τους πιστευω! | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Τρι 26 Ιουλ 2011, 15:52 | |
| Καλως ηρθες φιλε...καλα χλμ κ με το καλο ευχομαι! | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Τρι 26 Ιουλ 2011, 17:52 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Τρι 26 Ιουλ 2011, 18:10 | |
| | |
|
| |
GamaKapa7R Normal gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 63 Αγωνιζόμενος : Βιοπαλεστης Hμερομηνία εγγραφής : 17/06/2011
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Τρι 26 Ιουλ 2011, 18:17 | |
| | |
|
| |
fotis_rizla Normal gixxer
Όνομα: : fotis Τόπος : a8hna-menidi-kalamata Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 257 Αγωνιζόμενος : stis pistes ton dromwn ante k kanan trackday Hμερομηνία εγγραφής : 03/06/2011
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Τρι 26 Ιουλ 2011, 18:18 | |
| | |
|
| |
ydraulikos_87 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Τρι 26 Ιουλ 2011, 19:24 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Οσοι εχουν ασχοληθει λενε οτι το χωμα ειναι το καλυτερο σχολειο. Δεν εχω δοκιμασει χωμα ποτε ομως δεν εχω λογο να μην τους πιστευω!
Ναι,σχολείο είναι σίγουρα γιατί μαθαίνεις καταρχάς να έχεις αρκετά καλά αντανακλαστικά σε ότι έχει να κάνει με την πρόσφυση της μηχανής, σε μια απλή πίστα ας πούμε(το endouro είναι άλλη φάση..) κάθε γύρος μπορεί να έχει κ διαφορετική γραμμή ανάλογα με το τερέν εκείνη την στιγμή, είναι αρκετά σύνθετο αλλά σου μαθαίνει να είσαι στην σπίντα συνέχεια!!! | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Τρι 26 Ιουλ 2011, 19:58 | |
| καλως ηρθες στην gixxeroπαρέα!! με το καλο να το παρεις!!!! | |
|
| |
jord136 Normal gixxer
Όνομα: : Ιορδάνης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 273 Hμερομηνία εγγραφής : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Τρι 26 Ιουλ 2011, 20:08 | |
| καλως ηρθες φιλε.αντε και με το καλο σου ευχομαι | |
|
| |
staff Jr.gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 14 Hμερομηνία εγγραφής : 25/07/2011
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Τρι 26 Ιουλ 2011, 21:21 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Τρι 26 Ιουλ 2011, 22:39 | |
| στην παρεα .... το χωμα ειναι σουπερ ντουπερ σχολειο για τον δρομο... οσο παραδοξο και αν ακουγετε... και ειναι και πολυ πιο οικονομικο... υδραυλικε μοτοκροσας ή εντουρας εισαι???πες μας και τι εργαλειο καβαλας και λασπωνεις.... | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Τετ 27 Ιουλ 2011, 02:47 | |
| | |
|
| |
ydraulikos_87 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Τετ 27 Ιουλ 2011, 09:32 | |
| - Miou έγραψε:
- στην παρεα .... το χωμα ειναι σουπερ ντουπερ σχολειο για τον δρομο... οσο παραδοξο και αν ακουγετε... και ειναι και πολυ πιο οικονομικο...
υδραυλικε μοτοκροσας ή εντουρας εισαι???πες μας και τι εργαλειο καβαλας και λασπωνεις.... Ναι ,όσο αναφορά τα λεφτά σαν σπορ είναι πιο φτηνό απο το αγωνιστικό street, άν κ βέβαια πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά, απο τότε που τα τετράχρονα έγιναν μόδα το κόστος χρήσης-συντήρησης έχει ανέβει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμε ερασιτεχνικά είχα μόνο δίχρονα, για μένα βουνό κ δίχρονο είναι ένα... ....τώρα έχω καταλήξει σε ενα yz 125 του 99' που το πήρα απο σπόντα κ σε ξεφτίλα τιμή, για την μικτή χρήση είναι ότι καλύτερο μικρό, ελαφρύ, πολύ εύκολο στην οδήγηση κ γενικά δεν θα πει όχι σε πίστα με φλαταδούρες αλλά ούτε κ σε εντουράδα...αρκεί να μην το κόβεις στις ανηφοριές!!!! Τώρα σκέφτομαι να το δώσω κ να πάω σε yz 250...άλλη φάση.... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Τετ 27 Ιουλ 2011, 18:30 | |
| δεν χρειαζεσε 4τ παρα μονο αν εισαι ο cairoli ή ο meo... με το ταπεινο μου κτμ 2τ 200 του 2000 (με κυλινδρο-πιστονι-κεφαλη απο 2003) εκανα τα παντα μια χαρα...χαλαρες εντουροβολτες παρνηθα-πεντελη -αγωνες στο αττικα και στα τραιλ ραιντ(με πολυ καλους τερματισμους και βαθρα) διακοπες στα νησια κτλ κτλ...τα 4τ ειναι για τους λεφταδες και για τους ποζεραδες...αλλα οταν δοκιμασα καθαρο δεν το βολευτικα ρε φιλε με τπτ... πολυ αποτομο στο ανοιγμα του γκαζιου με αποτελεσμα να με κουραζει στο μονοπατι και στα σφιφτα... γιατι δεν σκεφτεσαι να δοκιμασεις εντουραδικο μοτο ? να μην εχεις και το ανγχος με τους τσεους και την πινακιδα?εχεις αμαξι-τρειλερ? | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Τετ 27 Ιουλ 2011, 18:59 | |
| καλως ηρθες και με το καλο να παρεις το | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Τετ 27 Ιουλ 2011, 20:33 | |
| | |
|
| |
ydraulikos_87 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Πεμ 28 Ιουλ 2011, 10:44 | |
| - Miou έγραψε:
- δεν χρειαζεσε 4τ παρα μονο αν εισαι ο cairoli ή ο meo... με το ταπεινο μου κτμ 2τ 200 του 2000 (με κυλινδρο-πιστονι-κεφαλη απο 2003) εκανα τα παντα μια χαρα...χαλαρες εντουροβολτες παρνηθα-πεντελη -αγωνες στο αττικα και στα τραιλ ραιντ(με πολυ καλους τερματισμους και βαθρα) διακοπες στα νησια κτλ κτλ...τα 4τ ειναι για τους λεφταδες και για τους ποζεραδες...αλλα οταν δοκιμασα καθαρο δεν το βολευτικα ρε φιλε με τπτ... πολυ αποτομο στο ανοιγμα του γκαζιου με αποτελεσμα να με κουραζει στο μονοπατι και στα σφιφτα... γιατι δεν σκεφτεσαι να δοκιμασεις εντουραδικο μοτο ? να μην εχεις και το ανγχος με τους τσεους και την πινακιδα?εχεις αμαξι-τρειλερ?
Για τα 4τ συμφωνώ απόλυτα κ πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο να πάει κάποιος μη επαγγελματίας σε 250 - 450 4τ κ λέω μη επαγγελματίας διότι τα σημερινά 4τ έχουν απίστευτα πλαίσια κ αναρτήσεις γιατί έχουν γίνει πλέων αποκλειστικά αγωνιστικά, δεν παίζει ας πούμε να δεις yzf ή crf να ανεβαίνει οδηγώντας βουνό...ή ας πούμε για μια απλή για τους δίχρονους αλλαγή πιστονιού σε ενα 4τ μπορεί να κοστίσει κ 4 φορές πιο πολλά!! Όσο αναφορά το εντουράκι που λες να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα αρκετά γιατί το yz δεν κάνει για εντούρο κ ειδικά όντας 125 κ σε σφικτά ανηφορικά κομμάτια κ είναι λογικό αφού η ροπή χαμηλά είναι άγνωστη λέξη, αλλά μετά απο τόσο καιρό μαζί του μάλλον θα πήγαινα σε mx 250 κ όχι σε ψευδοenduro κ πόσο μάλλον σε ευρωπαϊκό, όχι οτι σαν σύνολα δεν είναι καλά αλλά επειδή για μένα είναι πολύ απαιτητικά για την κατηγορία τους χάνουν κάποια συν ,η σειρά exc για παράδειγμα ας πούμε πάει με ώρες άσχετα αν γράφει χλμ. κ εδώ που τα λέμε η σειρά αυτή απο το 04' κ μετά άρχιζε να έχει καλύτερο setup στο βουνό πιο παλιά ήταν κ αυτά πολύ απότομα κ ιδίως το 300 | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Πεμ 28 Ιουλ 2011, 10:57 | |
| Αβλεπί αυτά που λέτε για 4Τ & 2Τ. Είχα CRF450 5 χρόνια και τα λεφτά ήταν πολλάαααααα..... Άρα 2Τ - Λαδίλα φούλ και μόνο πιστονάκι και ρουλεμάν στροφάλου και έφυγες.... Ούτε βαλβίδες ούτε πάμπολλα κινητά μέρη με πολύ υψηλά κόστη. Βέβαια για supermoto αν θέλει κάποιος το 4Τ είναι ψιλομονόδρομος γι αυτό κι εγώ είχα πάρει το 450. Τα EXC 2Τ είναι οι καλύτερες λύσεις που παρόλο που είναι ΚΤΜ (AKA Κάθε Τρίτη Μάστορα ή Kick Twenty Minutes) είναι πάρα πολύ αξιόπιστα και τα πιο καλοστημένα με "πακέτο" WP, Brembo και δυνατούς κινητήρες. Υ.Γ. Το 380 το θυμάσαι? Ο προκρούστης.... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Πεμ 28 Ιουλ 2011, 14:09 | |
| - ydraulikos_87 έγραψε:
- Miou έγραψε:
- δεν χρειαζεσε 4τ παρα μονο αν εισαι ο cairoli ή ο meo... με το ταπεινο μου κτμ 2τ 200 του 2000 (με κυλινδρο-πιστονι-κεφαλη απο 2003) εκανα τα παντα μια χαρα...χαλαρες εντουροβολτες παρνηθα-πεντελη -αγωνες στο αττικα και στα τραιλ ραιντ(με πολυ καλους τερματισμους και βαθρα) διακοπες στα νησια κτλ κτλ...τα 4τ ειναι για τους λεφταδες και για τους ποζεραδες...αλλα οταν δοκιμασα καθαρο δεν το βολευτικα ρε φιλε με τπτ... πολυ αποτομο στο ανοιγμα του γκαζιου με αποτελεσμα να με κουραζει στο μονοπατι και στα σφιφτα... γιατι δεν σκεφτεσαι να δοκιμασεις εντουραδικο μοτο ? να μην εχεις και το ανγχος με τους τσεους και την πινακιδα?εχεις αμαξι-τρειλερ?
Για τα 4τ συμφωνώ απόλυτα κ πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο να πάει κάποιος μη επαγγελματίας σε 250 - 450 4τ κ λέω μη επαγγελματίας διότι τα σημερινά 4τ έχουν απίστευτα πλαίσια κ αναρτήσεις γιατί έχουν γίνει πλέων αποκλειστικά αγωνιστικά, δεν παίζει ας πούμε να δεις yzf ή crf να ανεβαίνει οδηγώντας βουνό...ή ας πούμε για μια απλή για τους δίχρονους αλλαγή πιστονιού σε ενα 4τ μπορεί να κοστίσει κ 4 φορές πιο πολλά!! Όσο αναφορά το εντουράκι που λες να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα αρκετά γιατί το yz δεν κάνει για εντούρο κ ειδικά όντας 125 κ σε σφικτά ανηφορικά κομμάτια κ είναι λογικό αφού η ροπή χαμηλά είναι άγνωστη λέξη, αλλά μετά απο τόσο καιρό μαζί του μάλλον θα πήγαινα σε mx 250 κ όχι σε ψευδοenduro κ πόσο μάλλον σε ευρωπαϊκό, όχι οτι σαν σύνολα δεν είναι καλά αλλά επειδή για μένα είναι πολύ απαιτητικά για την κατηγορία τους χάνουν κάποια συν ,η σειρά exc για παράδειγμα ας πούμε πάει με ώρες άσχετα αν γράφει χλμ. κ εδώ που τα λέμε η σειρά αυτή απο το 04' κ μετά άρχιζε να έχει καλύτερο setup στο βουνό πιο παλιά ήταν κ αυτά πολύ απότομα κ ιδίως το 300 η κτμ γραφει τα σερβις να γινονται σε ωρες οταν κανεις αγωνιστικη χρηση και οχι την ερασιτεχνικη που κανουμε εμεις...(κουλαδια γαρ σε σχεση με τους δοκιμαστες-αγωνιζομενους...)με την χρηση που κανουμε εμεις για την exc σειρα πρεπει να αλλαζεις λαδια στο σαζμαν καθε 4000χλμ (κοστος 8-12€)(εγω τα αλλαζα καθε 2000) και μπουζι (κοστος 7€) ολα τα αλλα τα κανεις χωρις εξοδα ...μπιελες-πιστονια κτλ απλα δεν χρειαζονται αλλαγμα (με 3 χρονια αγωνες δεν ειχε χρειαστει να αλλαξω τπτ εσωτερικα... μεχρι που το κολησα οταν γυρναγα απο εναν αγωνα 2 χλμ πριν φτασω σπιτι απο λαδια...ειχα "χτισει"με λασπες το δοχειο λαδιου βλεπεις και ο γκαβος δεν το ειδα οτι αδειασε...) | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Πεμ 28 Ιουλ 2011, 23:27 | |
| | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| |
| |
giorgosgr Jr.gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Χανια Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 17 Hμερομηνία εγγραφής : 11/07/2011
| Θέμα: Απ: Γειαααααααααα!!!!!! Τρι 09 Αυγ 2011, 22:45 | |
| | |
|
| |
| Γειαααααααααα!!!!!! | |
|