DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Track day megara 8 Απριλιου. Τρι 07 Απρ 2009, 18:48 | |
| Θα ειναι κανεις? Κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι εκει. | |
|
Tiroris Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 131 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Απ: Track day megara 8 Απριλιου. Τρι 07 Απρ 2009, 20:20 | |
| ρε γ@μώτο δουλεύω, αλλά μπορεί να περάσω κατά της 2 να πάρω λίγο μάτι... :vwrv: | |
|
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Track day megara 8 Απριλιου. Τετ 08 Απρ 2009, 20:42 | |
| Ηταν τελεια μου αρεσε πολυ αυτο το track day,η ημερα τελεια,ηδανικη θερμοκρασια λιγες συμετοχες 5 sessions, το μηχανακι σουπερ οι αναρτησεις μια χαρα τα λαστιχα δουλεψαν τελεια,προσωπικη βελτιοση κ κατεβασαμε 2 δευτερολεπτα τον χρονο μας θα μπορουσαμε κιαλο αλλα εκανα λαθος επιλογη στο γκρουπ με αποτελεσμα που δεν μπορουσα να βρω καθαρη πιστα.SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(α γνωρισα κ τον tirori) | |
|
Tiroris Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 131 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Απ: Track day megara 8 Απριλιου. Τετ 08 Απρ 2009, 22:07 | |
| - gixxersak έγραψε:
- Ηταν τελεια μου αρεσε πολυ αυτο το track day,η ημερα τελεια,ηδανικη θερμοκρασια λιγες συμετοχες 5 sessions, το μηχανακι σουπερ οι αναρτησεις μια χαρα τα λαστιχα δουλεψαν τελεια,προσωπικη βελτιοση κ κατεβασαμε 2 δευτερολεπτα τον χρονο μας θα μπορουσαμε κιαλο αλλα εκανα λαθος επιλογη στο γκρουπ με αποτελεσμα που δεν μπορουσα να βρω καθαρη πιστα.SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(α γνωρισα κ τον tirori)
οντως σήμερα ήταν super τυχερόι όσοι χόρεψαν σήμερα στην πίστα, με την βοηθεια του καιρού το σάββατο θα χορέψω και εγώ :svcewv: (α γνωρισα κ τον gixxersak) | |
|
Billy Jr.gixxer
Όνομα: : Billy Τόπος : Γλυφάδα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 44 Hμερομηνία εγγραφής : 08/03/2009
| Θέμα: Απ: Track day megara 8 Απριλιου. Τετ 08 Απρ 2009, 22:27 | |
| Και εγώ εκεί ήμουν αλλά απλά έβλεπα | |
|
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| |