Greek GSX-R forum
Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:) - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:) - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:) - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:) - Σελίδα 2 Poll_l10Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:) - Σελίδα 2 Poll_c10Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:) - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:) - Σελίδα 2 Poll_l10Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:) - Σελίδα 2 Poll_c10Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:) - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:)

Πήγαινε κάτω 
+17
valentinosgsxr
giXXXer
jord136
nasos-v
valentino46
mistiriodis_tsantakias
panikas
stam911
k8 600 kk
teo46
Κωσταςηρακλειο
Zuki
κολτρέϊν
Miou
ghost
ripseventh
araJohnGsxr
21 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
araJohnGsxr
Jr.gixxer
araJohnGsxr

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 42
Αγωνιζόμενος : Μη με ξυπνατεεεεε ονειρο ζωωωωω!!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 03/08/2011

Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:) - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:)   Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:) - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 06 Αυγ 2011, 22:06

nasos-v έγραψε:
υπαρχει ενα παληκαρακι στα μεγαρα με 250 καβασακι
το οποιο γυρναει πολυ αξιοπρεπος μες στα μεγαρα
ερχετε αρκετα συχνα

οταν αυτο το παληκαρακι παει 21 , και παρει ενα 600 ή 1000 , νομιζετε οτι θα χρειαζεται να του πουμε να προσεχει???
μαλλον θα μας κανει "πελατακια του" με το καλημερα μεσα....

απο οτι καταλαβα ο γιαννης εχει ανθρωπους κοντα του που τον αγαπανε και δεν ειναι απλος "φιλοι του" και υποστηριζουν αυτο που κανει, αφου και αυτοι κανουν το ιδιο.

παρολα αυτα , δεν ξερω γιαννη τι και που οδηγατε τα μοτορια σας με τον πατερα σου και το θειο σου
αλλα επειδη στα 21 καλως ή κακος δεν εχουμε και πολυ φοβο , θα σου ελεγα να κοιταξεις να πηγαινεις πιστα.
θα ευχαριστηθεις το μοτερ σου 10 φορες περισοτερο και θα κινδηνευεις 10 φορες λιγοτερο
και θα σου φευγει και η κ@@λα μες στη πιστα και εξω θα εισαι "ομορφος" και "ωραιος"

kalowhrthes και παλι

Y.Σ. xroniapola birthday

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου και εσυ οτι επιθυμεις....δεν εχω ακομα βρεθει εντος πιστας με την μηχανη μου αλλα ειναι και αυτο στο προγραμμα για να γινει....αυτο που ηθελα να πω ηταν οτι δεν ειμαι καποιο τυχαιο παιδι που πηγε 21 και πηρε ενα χιλια και βγηκε στο δρομο.....οδηγαω απο τα 11 μου και αυτο με την επιβλεψει του πατερα μου και ειχα ξεκινισει και με μηχανακια σχολια κατε με...derbi gpr 50 aprillia rs 125 και παει λεγοντας...αν δεν ειχα το μυαλο πιστεψτε με δεν θα ειχα την συγκαταθεση τον δικο μου οπου ηταν και οι δυο συμφωνοι στην αγορα αυτης της μοτοσυκλετας....(η μανα λιγο τσινισε αλλα ολα οκ τους λογους τους αφηνω σε εσας) αυριο ειναι η πρωτη μας βολτα με κατι φιλαρακια θα σας βαλω φοτο μολις επιστρεψω!!! οδηγαμε γιατι το γουσταρουμε και αγαπαμε φυσικα και την ζωη μας Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:)   Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:) - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 07 Αυγ 2011, 23:59

araJohnGsxr έγραψε:
nasos-v έγραψε:
ερχετε αρκετα συχνα

οταν αυτο το παληκαρακι παει 21 , και παρει ενα 600 ή 1000 , νομιζετε οτι θα χρειαζεται να του πουμε να προσεχει???

απο οτι καταλαβα ο γιαννης εχει ανθρωπους κοντα του που τον αγαπανε και δεν ειναι απλος "φιλοι του" και υποστηριζουν αυτο που κανει, αφου και αυτοι κανουν το ιδιο.

παρολα αυτα , δεν ξερω γιαννη τι και που οδηγατε τα μοτορια σας με τον πατερα σου και το θειο σου
αλλα επειδη στα 21 καλως ή κακος δεν εχουμε και πολυ φοβο , θα σου ελεγα να κοιταξεις να πηγαινεις πιστα.
θα ευχαριστηθεις το μοτερ σου 10 φορες περισοτερο και θα κινδηνευεις 10 φορες λιγοτερο
και θα σου φευγει και η κ@@λα μες στη πιστα και εξω θα εισαι "ομορφος" και "ωραιος"

kalowhrthes και παλι

Y.Σ. xroniapola birthday

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου και εσυ οτι επιθυμεις....δεν εχω ακομα βρεθει εντος πιστας με την μηχανη μου αλλα ειναι και αυτο στο προγραμμα για να γινει....αυτο που ηθελα να πω ηταν οτι δεν ειμαι καποιο τυχαιο παιδι που πηγε 21 και πηρε ενα χιλια και βγηκε στο δρομο.....οδηγαω απο τα 11 μου και αυτο με την επιβλεψει του πατερα μου και ειχα ξεκινισει και με μηχανακια σχολια κατε με...derbi gpr 50 aprillia rs 125 και παει λεγοντας...αν δεν ειχα το μυαλο πιστεψτε με δεν θα ειχα την συγκαταθεση τον δικο μου οπου ηταν και οι δυο συμφωνοι στην αγορα αυτης της μοτοσυκλετας....(η μανα λιγο τσινισε αλλα ολα οκ τους λογους τους αφηνω σε εσας) αυριο ειναι η πρωτη μας βολτα με κατι φιλαρακια θα σας βαλω φοτο μολις επιστρεψω!!! οδηγαμε γιατι το γουσταρουμε και αγαπαμε φυσικα και την ζωη μας Wink

μαρεσεις και γω gps 50 ειχα το πρωτο μου ,επειδη ειμαστε κ κοντα ομως ετσι κ σε πετυχω κακομοιρη μου ελευθεριας (κορυδαλλο ακρανωτο)η παραλιακη σε φαγα μπαμ θα κανεις θα σε καταλαβω κ ας μην σε εχω γνωρισει(θα γινει σε κανα καφε αυτο)!! tongue tongue tongue tongue
κανονισε κ αντι να βαλεις εξατμησεις φιλτρα κομαντερ να παρεις μια ολοσωμη κρανος καλο κ γαντια μποτες κ να σε μεγαρα απο σεπτεμβρη κ μετα κανε οτι θες στον δρομο(δεν χρειαζεται να σου πω τπτ )απλα μετα θα εισαι πολυ καλυτερος εκει εξω με τον καθε μ@λακα που δεν μας προσεχει βαζωκαι τον ευατο μου μεσα γ καμια φορα οδηγαω αυτοκινητο (για να μην παρεξηγηθουμε)τλσπ!θα καταλαβεις την διαφορα πιστα -δρομο κ μετα θα εχεις την πληρη ηρεμια στον δρομο!θα ξερεις πολυ καλα το μοτο σου κ θα σε ξερει κ αυτο!!
καλα χλμ να χεις πολυχρονος κιολλας κ θα τα πουμε!! Very Happy
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:)   Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:) - Σελίδα 2 EmptyΔευ 08 Αυγ 2011, 00:16

και εγω μια απο τα ιδια ειμαι απο τους τυχερους που μπικαμε μικροι στα κολπα. Ξεκινησα με honda chally στα 13 (astrea μοτερ ανοιγμενη κεφαλη 5 σταδιο εκεντοφορο, 57χιλ κ,α) μετα honda mbx 125, DT 200 θυριδομενο με wiseco πιστονι (δεν θυμαμαι χιλ) TZR 125 που εγινε 200 wiseco. kawasaki zx 400 και μετα τελος το ονειρο μου κ5 1000.
Δεν ηθελα να σε προσβαλω ουτε να στ παιξω καποιος απλα ενα καλοπροερετο σχολειο εκανα.
lakisman46
Hero gixxer
Hero gixxer
lakisman46

Άντρας Όνομα: : Λάζαρος
Τόπος : Βόλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1481
Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας
Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:)   Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:) - Σελίδα 2 EmptyΤρι 09 Αυγ 2011, 20:35

kalowhrthes και καλοταξιδο το gsxr παντα ορθιος souza
araJohnGsxr
Jr.gixxer
araJohnGsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:)   Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:) - Σελίδα 2 EmptyΤετ 10 Αυγ 2011, 13:18

Darksoul έγραψε:
araJohnGsxr έγραψε:
nasos-v έγραψε:
ερχετε αρκετα συχνα

kalowhrthes και παλι

Y.Σ. xroniapola birthday

μαρεσεις και γω gps 50 ειχα το πρωτο μου ,επειδη ειμαστε κ κοντα ομως ετσι κ σε πετυχω κακομοιρη μου ελευθεριας (κορυδαλλο ακρανωτο)η παραλιακη σε φαγα μπαμ θα κανεις θα σε καταλαβω κ ας μην σε εχω γνωρισει(θα γινει σε κανα καφε αυτο)!! tongue tongue tongue tongue
κανονισε κ αντι να βαλεις εξατμησεις φιλτρα κομαντερ να παρεις μια ολοσωμη κρανος καλο κ γαντια μποτες κ να σε μεγαρα απο σεπτεμβρη κ μετα κανε οτι θες στον δρομο(δεν χρειαζεται να σου πω τπτ )απλα μετα θα εισαι πολυ καλυτερος εκει εξω με τον καθε μ@λακα που δεν μας προσεχει βαζωκαι τον ευατο μου μεσα γ καμια φορα οδηγαω αυτοκινητο (για να μην παρεξηγηθουμε)τλσπ!θα καταλαβεις την διαφορα πιστα -δρομο κ μετα θα εχεις την πληρη ηρεμια στον δρομο!θα ξερεις πολυ καλα το μοτο σου κ θα σε ξερει κ αυτο!!
καλα χλμ να χεις πολυχρονος κιολλας κ θα τα πουμε!! Very Happy

Ποτε φιλαρακι στην μαχη χωρις το κρανος....απως ελεγαν και οι ποιο παλαιοι...α0χ0αχ0αχ0α0χα0χα τωρα ειμαι με δανικια φορμα απο τον θειο μου και αυτο γιατι εκεινος εδωσε το suzuki του κ4 παρακαλω και την περασμενη κυριακη ειχα φυγει βολτιτσα με δυο φιλαρακια....ελπιζω ο καφες να γινει συντομα και να τα πουμε απο και απο κοντα...ακριβως τα ιδια στεκια εχουμε να το ξερεις.....!!
Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:) - Σελίδα 2 Img0196ri
araJohnGsxr
Jr.gixxer
araJohnGsxr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:)   Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:) - Σελίδα 2 EmptyΤετ 10 Αυγ 2011, 13:19

lakisman46 έγραψε:
kalowhrthes και καλοταξιδο το gsxr παντα ορθιος souza

Σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα...!!!καλως σας βρηκα!!

Κσι επιτελους μπηκα στην οικογενεια gixxeR...:)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Νεο μελος στην οικογενεια :D
» +1 στην παρέα τους gixxer
» Ειδα φως και μπηκα!!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΜΕΛH :: ΝEΟ ΜEΛΟΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com