| ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 | |
|
+52gsxrk71000 platonas Leroy mbkostas paulosk nasos-v teo46 TheoDo R usabug Menidiatis_gsxr ronnie_10 tzortzinos kontos 750 gat0s rizla k6 Black Eagle christ-r kentaurosk8 stam911 mitsos bolek76 STELIOS tromokratis frozen nktr totoulis kouzinas black rider Zuki fotis_rizla amorfotos GIXXERAKIAS banzai Agelosgm karagio valentinosgsxr riderspower kostaskr6 mike AggelosK8 tati potis maikstain abrestas k8 600 kk jord136 Miou boutser Darksoul T.R.E mistiriodis_tsantakias giannisK6 56 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 13:31 | |
| - usabug έγραψε:
- O Μιχαλης με το Aprilia RSV Factory το μαυρο ...
ΑΑΑΑΑΑ ωραια τοσο καιρο δεν μας εκαναν παρεα οι ιταλοι γιατι τους καναμε ρομπες στο δρομο αλλα βλεπω οτι εσυ εχεις σωστη ανατροφη και στο τελος θα ερθεις μαζι μας... :P :P | |
|
| |
usabug Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Αριθμός μηνυμάτων : 383 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 13:41 | |
| - Miou έγραψε:
- usabug έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑ ωραια τοσο καιρο δεν μας εκαναν παρεα οι ιταλοι γιατι τους καναμε ρομπες στο δρομο αλλα βλεπω οτι εσυ εχεις σωστη ανατροφη και στο τελος θα ερθεις μαζι μας... :P :P Φιλτατε δεν παιζει να το γυρισω ουτε κατα διανεια ... Παντα Ιταλος ημουν οσον αφορα τις μηχανες ... και συγκεκριμενα Aprilia , Cagiva . Οσον αφορα τις ρομπες ... ο καθενας στον τομεα του ειναι καλυτερος . Εσεις στους δρομους , εμεις στις πιστες . Ποτε δεν ειχαμε την εντυπωση οτι μπορουμε να σας περασουμε σε μια ευθεια (αν και για να ειμαστε ειλικρινης με την αφιξη του RSV4 APRC SE και το νεο 1199 αυτος ο μυθος καταριφθικε ...). | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 13:52 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 13:55 | |
| - boutser έγραψε:
- τι είναι αυτό το σωληνακι ρε παιδιά πείτε και σε εμένα! Βοηθάει σε κάτι; καμία φωτό;
αν δεις στις φωτος απο την πιστα μερικα μηχανακια αντι να εχουν το κλασικο δοχειο για τα πισω υγρα των φρενων εχουν ενα μακρυ λαστιχακι ... δεν βοηθαει σε τιποτα... μονο για μοστρα ειναι ... αλλα ειναι πολυ ψαρωτικο ειναι η αληθεια... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 14:07 | |
| Αλεξ !!! Θα το δω απο κοντα την κυριακη που θα παμε στην εκθεση αν το εχει καποιος. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| |
| |
usabug Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 14:15 | |
| - maikstain έγραψε:
- usabug έγραψε:
- Miou έγραψε:
- usabug έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑ ωραια τοσο καιρο δεν μας εκαναν παρεα οι ιταλοι γιατι τους καναμε ρομπες στο δρομο αλλα βλεπω οτι εσυ εχεις σωστη ανατροφη και στο τελος θα ερθεις μαζι μας... :P :P Φιλτατε δεν παιζει να το γυρισω ουτε κατα διανεια ... Παντα Ιταλος ημουν οσον αφορα τις μηχανες ... και συγκεκριμενα Aprilia , Cagiva .
Οσον αφορα τις ρομπες ... ο καθενας στον τομεα του ειναι καλυτερος . Εσεις στους δρομους , εμεις στις πιστες . Ποτε δεν ειχαμε την εντυπωση οτι μπορουμε να σας περασουμε σε μια ευθεια (αν και για να ειμαστε ειλικρινης με την αφιξη του RSV4 APRC SE και το νεο 1199 αυτος ο μυθος καταριφθικε ...).
το αλλο με τον τοτο το ξερεις??? Ετσι απλα για τα πρακτικα παραθετω το Link ... Αλλα οπως ειπα και πιο πανω , ο καθενας στο ειδος του ... Δεν με απασχολει και τοσο πολυ ποιος εχει το γρηγοροτερο μηχανακι ειτε στην ευθεια , ειτε στην πιστα ... Με ενδιαφερει ποιος το χαιρεται πιο πολυ ανεξαρτητου περιβαλοντος | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 14:22 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| |
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 15:11 | |
| | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 15:16 | |
| | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 15:22 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 15:47 | |
| - usabug έγραψε:
το παιδι που σου εβαλα τα λαστιχα εισαι???? | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 16:07 | |
| | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 16:09 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 17:47 | |
| - usabug έγραψε:
- Miou έγραψε:
- usabug έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑ ωραια τοσο καιρο δεν μας εκαναν παρεα οι ιταλοι γιατι τους καναμε ρομπες στο δρομο αλλα βλεπω οτι εσυ εχεις σωστη ανατροφη και στο τελος θα ερθεις μαζι μας... :P :P Φιλτατε δεν παιζει να το γυρισω ουτε κατα διανεια ... Παντα Ιταλος ημουν οσον αφορα τις μηχανες ... και συγκεκριμενα Aprilia , Cagiva .
Οσον αφορα τις ρομπες ... ο καθενας στον τομεα του ειναι καλυτερος . Εσεις στους δρομους , εμεις στις πιστες . Ποτε δεν ειχαμε την εντυπωση οτι μπορουμε να σας περασουμε σε μια ευθεια (αν και για να ειμαστε ειλικρινης με την αφιξη του RSV4 APRC SE και το νεο 1199 αυτος ο μυθος καταριφθικε ...).
παρολο που εισαι καιρο γραμενος δεν μπαινεις και πολυ συχνα στο φορουμ γιατι τοτε θα ηξερες οτι ειμεις εδω ψοφαμε να πειραζουμε ο ενας τον αλλο... οταν λεω οτι θα ερθεις στο τελος μαζι μας εννοω στην παρεα γιατι εδω και 1.5 χρονο που εισαι γραμενος δεν σε εχει δει κανενας μας,και οχι στο να γυρισεις την εταιρεια μηχανης που καβαλας... τωρα για τους δρομους και το 1199 που αναφερεις ... κατσε να δουμε αν θα δουλευει πρωτα ... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| |
| |
usabug Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 18:14 | |
| - Miou έγραψε:
- usabug έγραψε:
- Miou έγραψε:
- usabug έγραψε:
παρολο που εισαι καιρο γραμενος δεν μπαινεις και πολυ συχνα στο φορουμ γιατι τοτε θα ηξερες οτι ειμεις εδω ψοφαμε να πειραζουμε ο ενας τον αλλο...
οταν λεω οτι θα ερθεις στο τελος μαζι μας εννοω στην παρεα γιατι εδω και 1.5 χρονο που εισαι γραμενος δεν σε εχει δει κανενας μας,και οχι στο να γυρισεις την εταιρεια μηχανης που καβαλας... τωρα για τους δρομους και το 1199 που αναφερεις ... κατσε να δουμε αν θα δουλευει πρωτα ... Φιλτατε φωτογραφε Miou , το οτι κανετε πλακα το γνωριζω . Φαινεται αλλωστε και απο τα γραφωμενα ... Στην παρεα σας βρισκομαι αρκετο καιρο ασχετα αν δεν γραφω . Και ο T.R.E me ξερει και ο Γκουσγκουνης με ξερει και ο τσαντακιας με ξερει ( εκτος απο τα λαστιχα και απο τα Μεγαρα ) , και με τον NKTR εχουμε μιλησει και με τον NASOS-V εχουμε δωσει ραντεβου να γνωριστουμε στα μεγαρα ( Στο τελος της ευθειας ... ) . Πιστεψε με μπαινω αρκετα συχνα , απλα δεν εχω κατι να γραψω ... Αν καταλαβες με αυτα που ειπα πιο πανω , δεν με απασχολει πιο ειναι πιο γρηγορο . Με αφηνει παγερα αδιαφορο να εχω να λεω οτι πιανω 300 , η οτι οδηγαω το καλυτερο SS της κατηγοριας η οτι τα πηγα με τον Γκουσγκουνη και των περασα κλπ ... Πιο απλα δεν με απασχολει αν την εχω πιο μεγαλη απο τους υπολοιπους ... Δεν ξερω αν το υφος των γραφωμενων μου δειχνουν το αντιθετο , γιαυτο και λεω προκαταβολικα οτι τα γραφω φιλικα . Ουτε προθεση εχω για φιλονικιες ουτε για αντιπαραθεσεις . Μια και ξερω τον Κωστα και παμε αρκετες φορες μαζι για μπαλλα , γιαυτο εστειλα το πρωτο μου post πανω στο θεμα αυτο . ( PS. Παντως στο LINK φαινεται το ΠΑπριλια να σας περναει απο πανω ... ) | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 18:18 | |
| λυπον ετιμαζομαστε για 5χ5 θα βαλω το βραδυ ενα ποστακι να δουμε τι γινετε ιδι ομος εχω 13 ατομα με τα λεγομενασας οποτε θα γινει χαμος | |
|
| |
fotis_rizla Normal gixxer
Όνομα: : fotis Τόπος : a8hna-menidi-kalamata Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 257 Αγωνιζόμενος : stis pistes ton dromwn ante k kanan trackday Hμερομηνία εγγραφής : 03/06/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 18:20 | |
| στεφανε καντους 14 κ εγω μεσαααα............που κ ποτεεε | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 19:16 | |
| μεσα κι εγω....15....αν με παιζετε φυσικα παιδακιαααααααα.....
| |
|
| |
Miou Full gixxer
| |
| |
frozen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 19:57 | |
| - usabug έγραψε:
- Miou έγραψε:
- usabug έγραψε:
- Miou έγραψε:
- usabug έγραψε:
παρολο που εισαι καιρο γραμενος δεν μπαινεις και πολυ συχνα στο φορουμ γιατι τοτε θα ηξερες οτι ειμεις εδω ψοφαμε να πειραζουμε ο ενας τον αλλο...
οταν λεω οτι θα ερθεις στο τελος μαζι μας εννοω στην παρεα γιατι εδω και 1.5 χρονο που εισαι γραμενος δεν σε εχει δει κανενας μας,και οχι στο να γυρισεις την εταιρεια μηχανης που καβαλας... τωρα για τους δρομους και το 1199 που αναφερεις ... κατσε να δουμε αν θα δουλευει πρωτα ... Φιλτατε φωτογραφε Miou , το οτι κανετε πλακα το γνωριζω . Φαινεται αλλωστε και απο τα γραφωμενα ... Στην παρεα σας βρισκομαι αρκετο καιρο ασχετα αν δεν γραφω . Και ο T.R.E me ξερει και ο Γκουσγκουνης με ξερει και ο τσαντακιας με ξερει ( εκτος απο τα λαστιχα και απο τα Μεγαρα ) , και με τον NKTR εχουμε μιλησει και με τον NASOS-V εχουμε δωσει ραντεβου να γνωριστουμε στα μεγαρα ( Στο τελος της ευθειας ... ) .
Πιστεψε με μπαινω αρκετα συχνα , απλα δεν εχω κατι να γραψω ...
Αν καταλαβες με αυτα που ειπα πιο πανω , δεν με απασχολει πιο ειναι πιο γρηγορο . Με αφηνει παγερα αδιαφορο να εχω να λεω οτι πιανω 300 , η οτι οδηγαω το καλυτερο SS της κατηγοριας η οτι τα πηγα με τον Γκουσγκουνη και των περασα κλπ ... Πιο απλα δεν με απασχολει αν την εχω πιο μεγαλη απο τους υπολοιπους ...
Δεν ξερω αν το υφος των γραφωμενων μου δειχνουν το αντιθετο , γιαυτο και λεω προκαταβολικα οτι τα γραφω φιλικα . Ουτε προθεση εχω για φιλονικιες ουτε για αντιπαραθεσεις . Μια και ξερω τον Κωστα και παμε αρκετες φορες μαζι για μπαλλα , γιαυτο εστειλα το πρωτο μου post πανω στο θεμα αυτο .
( PS. Παντως στο LINK φαινεται το ΠΑπριλια να σας περναει απο πανω ... ) εισαι φοβερος τυπος φιλε.... με εκανες να γυρησω αρκετα χρονια πισω...καπου στα 18-19 μου οπου κι εγω την πατησα και αγορασα ενα aprillia tuono 1000...ηταν σαν πεταξα τα λεφτα μου αφου το μονο καλο που ειχε ηταν τα φρενα...δεν θα σχολιασω πια ηταν τα κακα του γιατι καλητερα να γραψω ενα βιβλιο για να βγαλω και κανενα φραγκο....στην θεση παντωσ δεν θα καμαρωνα για μια εταιρια που το 2004 η 2005 αν θυμαμαι καλα κοντεψε να κλεισει....που για να παρεις μια μανετα τουλαχιστον τοτε καλλητερα να πηγαινες κολυμποτας ιταλια να τη παρεις..(θα την επερνες πιο γρηγορα στα χερια σου)..... απο την αλλη δεν σε νοιαζει τιποτα οπως λες αλλα το link ηξερες να το ποσταρεις...αρα εχεις ασχοληθει...η ασχοληθηκες τωρα......παντως σε ευχαριστουμε που για ακομα μια φορα μας θυμησεςοτι ειμαστε στην κορηφη και οτι η επιλογη τησ αγορας μας επιασε τοπο και οχι στα σκουπιδια.....και αν μου επιτρεπετε η τελευταια προταση εκ μερουσ ολω των gixxer.....ακομη προσωπικα μου θυμησες οτι τα απριλλια ειναι πολυ ακριβες κουδουνιστρες για μεγαλα παιδια ....αλλα τι να κανεις...περι ορεξεως........ παντα φιλικα και ταπειανα frozen... | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 19:58 | |
| | |
|
| |
| ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 | |
|