| ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 | |
|
+52gsxrk71000 platonas Leroy mbkostas paulosk nasos-v teo46 TheoDo R usabug Menidiatis_gsxr ronnie_10 tzortzinos kontos 750 gat0s rizla k6 Black Eagle christ-r kentaurosk8 stam911 mitsos bolek76 STELIOS tromokratis frozen nktr totoulis kouzinas black rider Zuki fotis_rizla amorfotos GIXXERAKIAS banzai Agelosgm karagio valentinosgsxr riderspower kostaskr6 mike AggelosK8 tati potis maikstain abrestas k8 600 kk jord136 Miou boutser Darksoul T.R.E mistiriodis_tsantakias giannisK6 56 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| |
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 21:15 | |
| λοιπον μεσα και εγω, και επειδη μαζευομαστε πολλοι προτεινω το εξης !!! 5χ5 θα τρεχουν και οι υπολοιποι "οσοι χ οσοι" θα κανουν διατασεις με μπυρες στο παγκο !!!! προπονητης εγω λογω επαγγελματος, και θα δινω οδηγιες με τσιπουρα !!!! Μηπως κρινεται θεμιτο και αναγκαιο πριν γινει το ματς να παμε σε κανενα τσιπουραδικο να συζητησουμε συστηματα επιθεσης και αμυντικες τακτικες???? | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 21:18 | |
| | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 21:32 | |
| χαχαχαχαχαχ ολες οι φυσιογνωμιες σε αυτο το forum μαζευτικαμε..... ενας κ ενας ολοι..........χαχαοχοα | |
|
| |
usabug Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Αριθμός μηνυμάτων : 383 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 22:40 | |
| - frozen έγραψε:
εισαι φοβερος τυπος φιλε....
Φιλτατε σε ευχαριστω πολυ ... Αλλα το ξερω ηδη αυτο . - frozen έγραψε:
με εκανες να γυρησω αρκετα χρονια πισω...καπου στα 18-19 μου οπου κι εγω την πατησα και αγορασα ενα aprillia tuono 1000...ηταν σαν πεταξα τα λεφτα μου αφου το μονο καλο που ειχε ηταν τα φρενα...δεν θα σχολιασω πια ηταν τα κακα του γιατι καλητερα να γραψω ενα βιβλιο για να βγαλω και κανενα φραγκο....στην θεση παντωσ δεν θα καμαρωνα για μια εταιρια που το 2004 η 2005 αν θυμαμαι καλα κοντεψε να κλεισει....που για να παρεις μια μανετα τουλαχιστον τοτε καλλητερα να πηγαινες κολυμποτας ιταλια να τη παρεις..(θα την επερνες πιο γρηγορα στα χερια σου)..... απο την αλλη δεν σε νοιαζει τιποτα οπως λες αλλα το link ηξερες να το ποσταρεις...αρα εχεις ασχοληθει...η ασχοληθηκες τωρα......παντως σε ευχαριστουμε που για ακομα μια φορα μας θυμησεςοτι ειμαστε στην κορηφη και οτι η επιλογη τησ αγορας μας επιασε τοπο και οχι στα σκουπιδια.....και αν μου επιτρεπετε η τελευταια προταση εκ μερουσ ολω των gixxer.....ακομη προσωπικα μου θυμησες οτι τα απριλλια ειναι πολυ ακριβες κουδουνιστρες για μεγαλα παιδια ....αλλα τι να κανεις...περι ορεξεως........ παντα φιλικα και ταπειανα frozen...
Διακρινω ενα επιθετικο και χλευαστικο υφος προς το προσωπο μου χωρις να εχω θιξει καποιον απο εδω μεσα ... Αυτοματος και γω σου απανταω στο αναλογο υφος ... - frozen έγραψε:
με εκανες να γυρησω αρκετα χρονια πισω...καπου στα 18-19 μου οπου κι εγω την πατησα και αγορασα ενα aprillia tuono 1000...ηταν σαν πεταξα τα λεφτα μου αφου το μονο καλο που ειχε ηταν τα φρενα...δεν θα σχολιασω πια ηταν τα κακα του γιατι καλητερα να γραψω ενα βιβλιο για να βγαλω και κανενα φραγκο.... 1) Δεν νομιζω να σε πηγα και πολυ πισω ... Πριν 5 χρονια ηταν . 2) Προφανως δεν θα ηξερες που ηταν το γκαζι . Το γκαζι λοιπον στις μηχανες ειναι τοποθετημενο στην δεξια μερια της μηχανης και βρισκεται στο χερι . Οχι στο ποδι . Αυτο που πατουσες με το δεξι σου ποδι δεν ειναι το γκαζι αλλα το φρενο για τον πισω τροχο . Εξου και ειχε παρα πολυ καλο φρενο . - frozen έγραψε:
στην θεση παντωσ δεν θα καμαρωνα για μια εταιρια που το 2004 η 2005 αν θυμαμαι καλα κοντεψε να κλεισει....που για να παρεις μια μανετα τουλαχιστον τοτε καλλητερα να πηγαινες κολυμποτας ιταλια να τη παρεις..(θα την επερνες πιο γρηγορα στα χερια σου)..... Μα ουτε λογος να γινεται . Γιατι να ειμαι περηφανος για μια εταιρια που εχει παρει 34 Παγκοσμια πρωταθληματα ? Γιατι να ειμαι περιφανος για μια εταιρια η οποια πριμοδοτουσε νεους για να ασχοληθουν με τον μηχανοκινητο αθλητισμο διοργανωνοντας το Aprilia Challenge ? Και για πιο λογο να παω κολυμπωντας Ιταλια οταν με ενα τηλεφωνημα μου εφερναν την μανετα στο σπιτι ... - frozen έγραψε:
παντως σε ευχαριστουμε που για ακομα μια φορα μας θυμησεςοτι ειμαστε στην κορηφη και οτι η επιλογη τησ αγορας μας επιασε τοπο και οχι στα σκουπιδια.... Παρακαλω χαρα μου να διασκεδαζω το πληθος . Αν θες σου θυμιζω και τις ανακλισεις που εχει κανει η Aprilia και η Suzuki για να γελασουμε παρεα ... - frozen έγραψε:
και αν μου επιτρεπετε η τελευταια προταση εκ μερουσ ολω των gixxer.....ακομη προσωπικα μου θυμησες οτι τα απριλλια ειναι πολυ ακριβες κουδουνιστρες για μεγαλα παιδια ....αλλα τι να κανεις...περι ορεξεως........
Αν εκφραζει η τελευταια προταση σου ολο το Forum που για να ειμαι ειλικρινης δεν το νομιζω , τοτε φιλτατε μπορω να πω οτι υπαρχει κομπλεξ κατωτεροτητας και χαλαω τσαμπα την ωρα μου . Αλλα επειδη εκφραζει μονο εσενα και μια μικρη μεριδα ανθρωπων απο ολα τα Ιαπωνικα Forums θα σου δωσει τροφη για το μυαλο σου 1) Δεν ηξερα οτι τα Ohlins μπαινουν σε κουδουνιστρες . 2) Οπως επισης δεν γνωριζω οτι και η Brembo ασχολειται με αυτον τον τομεα της βιομηχανιας . 3) Καλα δεν αναφερομαι καν στις μαγνησιου ζαντες της ΟΖ και της Marchesini . 4) To Τρελο γελιο ειναι οταν φτασουμε στον σκελετο και στο Ψαλιδι . Ακου εκει να το φτιαχνουν απο αεροπορικου τυπου αλουμινιου που να σε πληροφορει ακομα και την τριχα που πατησες . Μα ειναι τελειως καφροι ... Γιαυτο κανει σαν κουδουνιστρα ! - frozen έγραψε:
ακομη προσωπικα μου θυμησες οτι τα απριλλια ειναι πολυ ακριβες κουδουνιστρες για μεγαλα παιδια ....
Μεγαλωσε πρωτα ωστε να μπορεις να κανεις εναν εποικοδομητικό διαλογο και μετα το ξανασυζητάμε . Παντως αν επιμενεις τοσο για τις κουδουνιστρες , τωρα εχει track day . Αν θελεις ελα τα πουμε μεσα να μου δειξεις και εμενα το μεγαλο παιδι πως παει ενα σωστο Εργαλειο και οχι η κουδουνιστρα που εχω . Θα χαρω πολυ πραγματικα . - frozen έγραψε:
αλλα τι να κανεις...περι ορεξεως........
Το μονο που εχω να σου πω για αυτο ειναι ενα ρητο ... " Οι αποψεις ειναι σαν τις κλανιες . Ολοι εχουν απο μια και τους αρεσει μονο η δικια τους " - frozen έγραψε:
παντα φιλικα και ταπειανα frozen...
Φιλτατε Frozen εννοειται οτι μιλαμε παντα φιλικα !!! Αν δεν το καταλαβες γιαυτο ασχολουμε ακομα μαζι σου ... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 22:54 | |
| | |
|
| |
tzortzinos Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 22:56 | |
| | |
|
| |
tzortzinos Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 22:59 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tzortzinos στις Παρ 23 Σεπ 2011, 23:19, 1 φορά | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 23:10 | |
| φιλτατε USABUG καταρχην εισαι σε gixxer φοουμ οποτε σεβασου μια προτιμηση που εχουν αν οχι ολοι τουλαχιστον οι περισσοτεροι για τα suzuki, κατα δευτερον ποσο κανει το απριλια ?????? και ποσο το L0 ???? για ριξε τη διαφορα σε ευρο στο L0 και μετα βαλτα διπλα διπλα με την ευρωπαιοπουλα να δεις τι κλαμα θα πεσει !!!! οταν θα εχεις μηχανακια ΙΔΙΑΣ ΑΞΙΑΣ !!! απο μαμα μοτορι τρωει ξυλο σε ανοιγμα, και απο στριψιμο ριξε στη σουζουκα 8 χιλιαρικακια και μετα ελα να δεις ποιο στριβει, αν καταφερει το απριλια να δουλεψει και δε μεινει απο 3ο κυλινδρο και αρχισει να ξερναει λαδια σα 2χρονο ! Το υφος μου ισως να φανει λιγο επιθετικο αλλα σε διαβεβαιω πως η διαθεση μου ειναι εντελως χιουμοριστικη !!!! Ολλες οι γνωμες ειναι δεκτες, και ο καθενας οπως και εσυ γουσταρει και απολαμβανει το κουβα του !!! (συγνωμη το μηχανακι σου ηθελα να πω !!!! ) Και εν τελι δε λεω, το απριλια ειναι κουκλα απο εμφανιση αλλα μη μου πεις πως εχεις τη παραμικρη υποψια οτι ειναι πιο αξιοπιστο απο σουζουκι??? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ, θα πηδηχτω απο το παραθυρο !!!! | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| |
| |
usabug Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 23:42 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- φιλτατε USABUG
καταρχην εισαι σε gixxer φοουμ οποτε σεβασου μια προτιμηση που εχουν αν οχι ολοι τουλαχιστον οι περισσοτεροι για τα suzuki,
κατα δευτερον ποσο κανει το απριλια ?????? και ποσο το L0 ???? για ριξε τη διαφορα σε ευρο στο L0 και μετα βαλτα διπλα διπλα με την ευρωπαιοπουλα να δεις τι κλαμα θα πεσει !!!!
οταν θα εχεις μηχανακια ΙΔΙΑΣ ΑΞΙΑΣ !!!
απο μαμα μοτορι τρωει ξυλο σε ανοιγμα, και απο στριψιμο ριξε στη σουζουκα 8 χιλιαρικακια και μετα ελα να δεις ποιο στριβει, αν καταφερει το απριλια να δουλεψει και δε μεινει απο 3ο κυλινδρο και αρχισει να ξερναει λαδια σα 2χρονο !
Το υφος μου ισως να φανει λιγο επιθετικο αλλα σε διαβεβαιω πως η διαθεση μου ειναι εντελως χιουμοριστικη !!!! Ολλες οι γνωμες ειναι δεκτες, και ο καθενας οπως και εσυ γουσταρει και απολαμβανει το κουβα του !!! (συγνωμη το μηχανακι σου ηθελα να πω !!!! )
Και εν τελι δε λεω, το απριλια ειναι κουκλα απο εμφανιση αλλα μη μου πεις πως εχεις τη παραμικρη υποψια οτι ειναι πιο αξιοπιστο απο σουζουκι??? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ, θα πηδηχτω απο το παραθυρο !!!!
Φιλτατε Κ8 600 κκ , Αν δεν κανω λαθος , δεν εθιξα οπως ειπα και πριν κανεναν οπως και το μηχανακι που οδηγαει ... Απεναντιας οπως βλεπεις το εκανε ο Frozen και τωρα και εσυ . Οσων αφορα τωρα τις τιμες ... GSXR 1000 L0 15.595,00€ RSV4 R 2011 15.450€ Αν δεν κανω λαθος πιο φθηνος ειναι ο ιταλικος ματρακας ... Anyway εγω για την μπαλλα εγραψα και τελικα καταληξαμε παλι σε ITALIA VS JAPAN . Γι αυτο τον λογο σεβομαι οτι βρισκομαι σε ξενα χωρικα υδατα και το σταματαω εδω . | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 23:44 | |
| - usabug έγραψε:
- ΄....
Άσχετο αλλά που γνωριστήκαμε; Στα Μέγαρα; | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 23:47 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Παρ 23 Σεπ 2011, 23:53 | |
| ρε γιδια μπιτε κ επιβεβεοστε συμετοχη και ποτε μπορειτε στο αλλο ποστ που εκανα μην το σπαμαρετε εδω και καντε διαφορετικο θεμα για την απριλια | |
|
| |
usabug Normal gixxer
| |
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Σαβ 24 Σεπ 2011, 00:14 | |
| - usabug έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- φιλτατε USABUG
καταρχην εισαι σε gixxer φοουμ οποτε σεβασου μια προτιμηση που εχουν αν οχι ολοι τουλαχιστον οι περισσοτεροι για τα suzuki,
κατα δευτερον ποσο κανει το απριλια ?????? και ποσο το L0 ???? για ριξε τη διαφορα σε ευρο στο L0 και μετα βαλτα διπλα διπλα με την ευρωπαιοπουλα να δεις τι κλαμα θα πεσει !!!!
απο μαμα μοτορι τρωει ξυλο σε ανοιγμα, και απο στριψιμο ριξε στη σουζουκα 8 χιλιαρικακια και μετα ελα να δεις ποιο στριβει, αν καταφερει το απριλια να δουλεψει και δε μεινει απο 3ο κυλινδρο και αρχισει να ξερναει λαδια σα 2χρονο !
Το υφος μου ισως να φανει λιγο επιθετικο αλλα σε διαβεβαιω πως η διαθεση μου ειναι εντελως χιουμοριστικη !!!! Ολλες οι γνωμες ειναι δεκτες, και ο καθενας οπως και εσυ γουσταρει και απολαμβανει το κουβα του !!! (συγνωμη το μηχανακι σου ηθελα να πω !!!! )
Και εν τελι δε λεω, το απριλια ειναι κουκλα απο εμφανιση αλλα μη μου πεις πως εχεις τη παραμικρη υποψια οτι ειναι πιο αξιοπιστο απο σουζουκι??? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ, θα πηδηχτω απο το παραθυρο !!!!
Φιλτατε Κ8 600 κκ ,
Αν δεν κανω λαθος , δεν εθιξα οπως ειπα και πριν κανεναν οπως και το μηχανακι που οδηγαει ... Απεναντιας οπως βλεπεις το εκανε ο Frozen και τωρα και εσυ . Οσων αφορα τωρα τις τιμες ... GSXR 1000 L0 15.595,00€ RSV4 R 2011 15.450€
Αν δεν κανω λαθος πιο φθηνος ειναι ο ιταλικος ματρακας ... Anyway εγω για την μπαλλα εγραψα και τελικα καταληξαμε παλι σε ITALIA VS JAPAN . Γι αυτο τον λογο σεβομαι οτι βρισκομαι σε ξενα χωρικα υδατα και το σταματαω εδω .
παιδια ηρεμια. το παιδι ειναι φιλος και δεν μπηκε να μας την πει ειναι πιστοβιος και καλος μαλιστα και τα απριλια ειναι πολυ καλα μηχανακια με πολυ κακη για πολλα χρονια αντιπροσωπια στην ελλαδα για αρκετα χρονια. τελευταια δεν ειναι ετσι τα πραγματα, τουλαχιστον απο το 2007 και μετα που ειχα το δικο μου υπερβαλετε πολυ εσεις αλλα και ο φιλος usabug. εσεις που το βγαζεται αχρηστο καιεκεινος που αναφερει τιμες απο το απλο και αξεσουαρ απο το factory παρακαλω μην συνεχισετε αυτην την αντιπαραθεση. δεν εχει νοημα. ο καθενας αγοραζει το μηχανακι του με διαφορετικα κρητηρια. για να τα αγορασαμε ο καθενας τα θεωρουμε καλυτερα απο τον αλλον. κρατηστε το πνευμα "πραγματικα" φιλικο για τι στην ουσια αγαπατε το ιδο πραγμα. την μοτοσυκλετα. νομιζω οτι το φορουμ αυτο εχει αποδειξει οτι ειναι ανοιχτο σε ολλους , οτι μηχανη και αν εχουν και το μονο που δεν δεχομαστε ειναι την κακη συμπερηφορα προς τα αλλα μελη | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Σαβ 24 Σεπ 2011, 00:26 | |
| - nasos-v έγραψε:
- usabug έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- φιλτατε USABUG
Φιλτατε Κ8 600 κκ ,
Αν δεν κανω λαθος , δεν εθιξα οπως ειπα και πριν κανεναν οπως και το μηχανακι που οδηγαει ... Απεναντιας οπως βλεπεις το εκανε ο Frozen και τωρα και εσυ . Οσων αφορα τωρα τις τιμες ... GSXR 1000 L0 15.595,00€ RSV4 R 2011 15.450€
Αν δεν κανω λαθος πιο φθηνος ειναι ο ιταλικος ματρακας ... Anyway εγω για την μπαλλα εγραψα και τελικα καταληξαμε παλι σε ITALIA VS JAPAN . Γι αυτο τον λογο σεβομαι οτι βρισκομαι σε ξενα χωρικα υδατα και το σταματαω εδω .
παιδια ηρεμια. το παιδι ειναι φιλος και δεν μπηκε να μας την πει ειναι πιστοβιος και καλος μαλιστα και τα απριλια ειναι πολυ καλα μηχανακια με πολυ κακη για πολλα χρονια αντιπροσωπια στην ελλαδα για αρκετα χρονια. τελευταια δεν ειναι ετσι τα πραγματα, τουλαχιστον απο το 2007 και μετα που ειχα το δικο μου
υπερβαλετε πολυ εσεις αλλα και ο φιλος usabug. εσεις που το βγαζεται αχρηστο καιεκεινος που αναφερει τιμες απο το απλο και αξεσουαρ απο το factory
παρακαλω μην συνεχισετε αυτην την αντιπαραθεση. δεν εχει νοημα. ο καθενας αγοραζει το μηχανακι του με διαφορετικα κρητηρια. για να τα αγορασαμε ο καθενας τα θεωρουμε καλυτερα απο τον αλλον. κρατηστε το πνευμα "πραγματικα" φιλικο για τι στην ουσια αγαπατε το ιδο πραγμα. την μοτοσυκλετα.
νομιζω οτι το φορουμ αυτο εχει αποδειξει οτι ειναι ανοιχτο σε ολλους , οτι μηχανη και αν εχουν και το μονο που δεν δεχομαστε ειναι την κακη συμπερηφορα προς τα αλλα μελη
| |
|
| |
usabug Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Σαβ 24 Σεπ 2011, 00:35 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Σαβ 24 Σεπ 2011, 03:36 | |
| α ρε νασσοοο εισαι το περιστερι της αγαπης πως τους συμφιλιονεις ολους....φορουμ χορις αντιπαραθεσεις δεν ειναι φορουμ ...ειναι φλορουμ ;P απλος στις σοστες ενοτιτες | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Σαβ 24 Σεπ 2011, 04:12 | |
| | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Σαβ 24 Σεπ 2011, 04:18 | |
| | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Σαβ 24 Σεπ 2011, 04:22 | |
| - T.R.E έγραψε:
- usabug έγραψε:
- ΄....
Άσχετο αλλά που γνωριστήκαμε; Στα Μέγαρα; μπα οχι σσε κανενα autostop που θα ειχε μεινει | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Σαβ 24 Σεπ 2011, 04:22 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Σαβ 24 Σεπ 2011, 09:37 | |
| - teo46 έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- usabug έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- φιλτατε USABUG
Φιλτατε Κ8 600 κκ ,
παιδια ηρεμια. το παιδι ειναι φιλος και δεν μπηκε να μας την πει ειναι πιστοβιος και καλος μαλιστα και τα απριλια ειναι πολυ καλα μηχανακια με πολυ κακη για πολλα χρονια αντιπροσωπια στην ελλαδα για αρκετα χρονια. τελευταια δεν ειναι ετσι τα πραγματα, τουλαχιστον απο το 2007 και μετα που ειχα το δικο μου
υπερβαλετε πολυ εσεις αλλα και ο φιλος usabug. εσεις που το βγαζεται αχρηστο καιεκεινος που αναφερει τιμες απο το απλο και αξεσουαρ απο το factory
παρακαλω μην συνεχισετε αυτην την αντιπαραθεση. δεν εχει νοημα. ο καθενας αγοραζει το μηχανακι του με διαφορετικα κρητηρια. για να τα αγορασαμε ο καθενας τα θεωρουμε καλυτερα απο τον αλλον. κρατηστε το πνευμα "πραγματικα" φιλικο για τι στην ουσια αγαπατε το ιδο πραγμα. την μοτοσυκλετα.
νομιζω οτι το φορουμ αυτο εχει αποδειξει οτι ειναι ανοιχτο σε ολλους , οτι μηχανη και αν εχουν και το μονο που δεν δεχομαστε ειναι την κακη συμπερηφορα προς τα αλλα μελη
Αστο να γινει λιγο τζερτζελο, ειμαστε ολοι πιστευω ανω των 5 ετων οποτε ξερουμε πως σε φορουμ με κοινο τη μοτοσυκλετα ο καθενας λεει τα δικα του και αρχιζουν τα οργανα να παιζουν !!!!! χαχαχαχαχα ΔΕΝ υπαρχει διαθεση τσακωμου απλα πλακας και πειραγματος με λιγο καυστικο χαρακτηρα για να πουλησει ο maistain τσιπς πατατακια και κοκακολες !!!!! Anyway το θεμα με usabug και aprilia θεωρειται ληξαν !!!! Κανενας αλλος με ducati???? | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 Σαβ 24 Σεπ 2011, 09:56 | |
| | |
|
| |
| ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 1 | |
|