| ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες Παρ 10 Απρ 2009, 21:56 | |
| παιδια,δεν ξερω αν το εχετε δει αλλα κυκλοφορει στα περιπτερα ενα βιβλιο απο τις εκδοσεις του σκαι με τιτλο η ζωη σε δυο ροδες, η τιμη του ειναι 7,90 ε και φερνει την υπογραφη καποιου Massimo Clarke(τον γνωριζετε .εγω το αγορασα εχει 240 σελιδες ειναι χωρισμενο σε 8 τομεις(κι8νητηρας-μεταδοση-πλαισιο-αναρτησεις-ηλεκτρικα-φρενα-τροχοι-ελαστικα)και με μια γρηγορη ματια ειδα οτι προκειτε για μια πολλη καλη δουλεια.σας το προτεινω ανεπιφυλαχτα! :aswe: :aswe: |
|
| |
dimkarag Jr.gixxer
Όνομα: : Έλα τζιμ... τζιμς είμαι ρε!!! Τόπος : Βορειοανατολικά Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Αγωνιζόμενος : Στη βιοπάλη... Hμερομηνία εγγραφής : 18/04/2009
| Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες Τετ 22 Απρ 2009, 09:50 | |
| Το πήρα το βιβλιαράκι και έχω να πω ότι είναι πολύ ωραίο! Βέβαια οι "γνώστες" θα το βρουν ανιαρό, γιατί θα διαβάσουν αυτά που ήδη γνωρίζουν.. όσοι όμως θέλετε να εμβαθύνετε στα μηχανικά μέρη της μοτοσυκλέτας, πρέπει να το πάρετε! Ή απλά αν σας αρέσουν τέτοιου είδους βιβλία, είναι must! | |
|
| |
rising Normal gixxer
Όνομα: : Χάρης Τόπος : Σάμος Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 87 Αγωνιζόμενος : Όχι Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες Τετ 22 Απρ 2009, 11:15 | |
| το πήρα και εγώ, είναι όντως πολύ καλό για κάποιους σαν και μένα που ξέρουν μόνο τα βασικά από τη λειτουργία της μοτοσυκλέτας | |
|
| |
f@dlR Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 68 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες Παρ 24 Απρ 2009, 11:48 | |
| Αυτο δεν ειναι που εκδοθηκε σε συνεργασια με το τηλεοπτικο καναλι skai? | |
|
| |
Billy Jr.gixxer
Όνομα: : Billy Τόπος : Γλυφάδα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 44 Hμερομηνία εγγραφής : 08/03/2009
| Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες Παρ 24 Απρ 2009, 19:07 | |
| Προχτές το αγόρασα 7Ευρώ. Είναι του ΣΚΑΙ όντως | |
|
| |
day600 Normal gixxer
Τόπος : Κορυδαλλός....απ'εξω! Αριθμός μηνυμάτων : 63 Αγωνιζόμενος : ....εναντιον του Χαρου!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/03/2009
| Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες Τρι 28 Απρ 2009, 22:45 | |
| Πολλες φωρες εχω παρει τετοια "οχι για ειδικους" εντυπα και εχω απαγοητευτει!...τα suzukia τα εχει? | |
|
| |
dimkarag Jr.gixxer
Όνομα: : Έλα τζιμ... τζιμς είμαι ρε!!! Τόπος : Βορειοανατολικά Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Αγωνιζόμενος : Στη βιοπάλη... Hμερομηνία εγγραφής : 18/04/2009
| Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες Τετ 29 Απρ 2009, 10:07 | |
| - day600 έγραψε:
- Πολλες φωρες εχω παρει τετοια "οχι για ειδικους" εντυπα και εχω απαγοητευτει!...τα suzukia τα εχει?
Αν θυμάμαι σωστά, έχει σε τομή τον αεροελαιόψυκτο κινητήρα της suzuki από το gsxr1100 του '92-'93... | |
|
| |
day600 Normal gixxer
Τόπος : Κορυδαλλός....απ'εξω! Αριθμός μηνυμάτων : 63 Αγωνιζόμενος : ....εναντιον του Χαρου!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/03/2009
| Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες Τετ 29 Απρ 2009, 17:55 | |
| ναι ε?φοβαμαι οτι μονο χωρο στο ραφι θα μου πιασει τοτε!!!!! | |
|
| |
dimkarag Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες Πεμ 30 Απρ 2009, 09:45 | |
| - day600 έγραψε:
- ναι ε?φοβαμαι οτι μονο χωρο στο ραφι θα μου πιασει τοτε!!!!!
Κοίτα.. εφόσον γνωρίζεις από κινητήρες εσωτερικής καύσης, συστήματα τροφοδοσίας, λίπανσης και τα συναφή, μην το πάρεις.. εξάλλου δεν είναι για τους γνώστες αυτό το βιβλίο.. είναι για αυτούς που δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά.. ή για αυτούς που δεν τα γνωρίζουν όλα.. | |
|
| |
day600 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες Πεμ 30 Απρ 2009, 18:12 | |
| Εγω παρολο που θεωρω οτι ξερω τα βασικα, δεν θα το επερνα.Αυτο ομως δε σημαινει οτι ειναι κακη μια τετοια προσπαθεια.Απο καπου πρεπει κανεις να αρχισει.Στην εκθεση ή στο δρομο δε μπορει καποιος να μαθει πως λειτουργει ενας κινητηρας κρυμενος κατω απο γυαλιστερα και πολυχρωμα πλαστικα της μοτο... | |
|
| |
dimkarag Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες Πεμ 30 Απρ 2009, 18:56 | |
| Εγώ πιστεύω ότι αξίζει να το πάρεις, γιατί είμαι σίγουρος πως θα βρεις στοιχεία για κάτι που δεν γνωρίζεις.. όπως βρήκα και εγώ.. είναι μια καλή προσπάθεια με πάρα πολλά στοιχεία μαζεμένα.. και επίσης είναι μια ευκαιρία να δεις οπτικοποιημένα πως δουλεύουν όλα τα συστήματα της μοτοσυκλέτας και να κατανοήσεις καλύτερα κάποια πράγματα τα οποία γνωρίζεις θεωρητικά.. | |
|
| |
day600 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες Πεμ 30 Απρ 2009, 19:19 | |
| χμ...θα σε ακουσω και θα το παρω!!!!εξαλλου οτι μαθαινει κανεις καλο κανει!!! | |
|
| |
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες Παρ 01 Μάης 2009, 07:54 | |
| το πηρα και εγω και μου αρεσε αρκετα!!
Δεν μετανοιωσα που εδωσα 7,90€ απο το να εδινα 5€ και να διαβαζα λαλακιες στα γνωστα μοτοπεριοδικα τα οποια εχω σταματησει εδω και πολυ καιρο να παιρνω!!
Ξερει κανεις θα ξαναβγει κατι παρομοιο?? | |
|
| |
rising Normal gixxer
Όνομα: : Χάρης Τόπος : Σάμος Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 87 Αγωνιζόμενος : Όχι Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες Παρ 01 Μάης 2009, 14:54 | |
| δεν μπορώ να πω ότι ξέρω πολλά πράγματα πέρα από τα βασικά... και όντως έμαθα ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και μάλλον σήμερα θα ανοίξω νέο thread με συζήτηση γύρω από αυτά. | |
|
| |
sporoskaterini Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερίνη Πιερίας Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 440 Αγωνιζόμενος : θλιβερή ιστορία..... Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2009
| Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες Σαβ 02 Μάης 2009, 18:42 | |
| το βιβλιαράκι εγώ το γούσταρα..μια χαρά τα έχει όλα μαζεμένα.. | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες Κυρ 03 Μάης 2009, 08:26 | |
| Παιδες, καλο ειναι τελικα. Αρκετα ενδιαφερον το βρισκω. Γνωριζεις δεν γνωριζεις, αξιζει τα λεφτα απλα φρεσκαρι την μνημη | |
|
| |
day600 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες Παρ 08 Μάης 2009, 20:09 | |
| τελικα το αγορασα!!!!!πολυ καλη προσπαθεια! Γεια οσους δεν το βρισκουν πια στο περιπτερο ας περασουν μια βολτα απο Ελευθερουδακη... | |
|
| |
| ΒΙΒΛΙΟ- η ζωη σε δυο ροδες | |
|