xrhstosk5 Normal gixxer
Όνομα: : xrhstos Τόπος : larisa Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2010
| Θέμα: yoshimura em pro καλωδιο Τετ 17 Αυγ 2011, 17:40 | |
| παιδια εχω ενα προβλημα εχω τον yoshimura τον εγκεφαλο αλλα δεν εχω το καλωδιο εχω στειλει email στην yoshimura αλλα δεν το δινει ξεχωριστα οποτε αν μπορει καποιοσ να με βοηθησει να μου πει αν καποιο ταιριαζει η αν μπορω να φτιαξω ενα...ευχαριστω εκ τον προτερων.... | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: yoshimura em pro καλωδιο Τετ 17 Αυγ 2011, 19:35 | |
| to ειχα δει πριν μερικες μερες δεν ξερω αν ειναι αυτο που ζητας... | |
|
xrhstosk5 Normal gixxer
Όνομα: : xrhstos Τόπος : larisa Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2010
| Θέμα: Απ: yoshimura em pro καλωδιο Τετ 17 Αυγ 2011, 21:20 | |
| δεν το εχω ξαναδημοσηευσει φιλε μου....εχεισ κατι να προτινεισ??? | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: yoshimura em pro καλωδιο Τετ 17 Αυγ 2011, 23:41 | |
| - xrhstosk5 έγραψε:
- παιδια εχω ενα προβλημα εχω τον yoshimura τον εγκεφαλο αλλα δεν εχω το καλωδιο εχω στειλει email στην yoshimura αλλα δεν το δινει ξεχωριστα οποτε αν μπορει καποιοσ να με βοηθησει να μου πει αν καποιο ταιριαζει η αν μπορω να φτιαξω ενα...ευχαριστω εκ τον προτερων....
Χρήστο έχω καλώδιο,τι ακριβώς θες να κάνεις; Να το φτιάξεις λίγο δύσκολο. | |
|
xrhstosk5 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: yoshimura em pro καλωδιο Πεμ 18 Αυγ 2011, 00:41 | |
| βασικα να φτιαξω θελω αλλα αν ειναι δυσκολο μετα τι μπορω να κανω?με το ttl rs232 δεν κανω δουλεια?θελω να ρυθμισω κατι στον εγκεφαλο κ δεν μπορω να μπω..εσυ νικολα που ασχολησε με αυτα μπορεισ να κανεισ κατι αφου εχεισ κ το yoshimura να μου φτιαξεισ ενα κ θα σου το πληρωσω... | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: yoshimura em pro καλωδιο Πεμ 18 Αυγ 2011, 00:45 | |
| - xrhstosk5 έγραψε:
- βασικα να φτιαξω θελω αλλα αν ειναι δυσκολο μετα τι μπορω να κανω?με το ttl rs232 δεν κανω δουλεια?θελω να ρυθμισω κατι στον εγκεφαλο κ δεν μπορω να μπω..εσυ νικολα που ασχολησε με αυτα μπορεισ να κανεισ κατι αφου εχεισ κ το yoshimura να μου φτιαξεισ ενα κ θα σου το πληρωσω...
Μην μπερδεύεσαι,το καλώδιο του EM-PRO δεν έχει σχέση με το καλώδιο που φλασάρεις τον εγκέφαλο.. Μπορείς αν θες να μου στείλεις τον εγκέφαλο και να μου πεις τι θες να κάνεις και να στο φτιάξω... Η αλλιώς έλα Καρδίτσα κάποια στιγμή να το ρυθμίσουμε επιτόπου. | |
|
xrhstosk5 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: yoshimura em pro καλωδιο Πεμ 18 Αυγ 2011, 00:50 | |
| οκ σε ευχαριστω νικο μολισ ειναι να κανουμε κατι θα σου στειλω p.m μαλλον θα σου τον στειλω γιατι ειναι λιγο δυσκολο να ερθω λογο δουλειασ... | |
|