xrhstosk5 Normal gixxer
Όνομα: : xrhstos Τόπος : larisa Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2010
| Θέμα: πεταλουδεσ κ μπεκ Πεμ 18 Αυγ 2011, 17:48 | |
| μια ερωτησει στουσ γνωστεσ σε gsxr 1000 k5 τα επανω τα μπεκ απο τησ δευτερεσ πεταλουδεσ απο πιο tps περνουν εντολη να ψεκασουν???γιατι μου εχει χαλαση ολοσ ο μηχανισμοσ απο το ηλεκτονικο τσοκ κ δεν δουλευει τπτ απο τησ επανω τισ πεταλουδεσ αλλα το μηχανακι δουλευει μια χαρα μονο που δεν μου δουλευει το τσοκ...αλλα στα ψηλα δλδ απο τισ 12 μεχρι τισ 13800 σαν να ζοριζετε λιγο υπαρχει περιπτωσει να μην ψεκαζουν τα επανω τα μπεκ? | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: πεταλουδεσ κ μπεκ Σαβ 20 Αυγ 2011, 19:11 | |
| - xrhstosk5 έγραψε:
- μια ερωτησει στουσ γνωστεσ σε gsxr 1000 k5 τα επανω τα μπεκ απο τησ δευτερεσ πεταλουδεσ απο πιο tps περνουν εντολη να ψεκασουν???γιατι μου εχει χαλαση ολοσ ο μηχανισμοσ απο το ηλεκτονικο τσοκ κ δεν δουλευει τπτ απο τησ επανω τισ πεταλουδεσ αλλα το μηχανακι δουλευει μια χαρα μονο που δεν μου δουλευει το τσοκ...αλλα στα ψηλα δλδ απο τισ 12 μεχρι τισ 13800 σαν να ζοριζετε λιγο υπαρχει περιπτωσει να μην ψεκαζουν τα επανω τα μπεκ?
Όχι,αλλά υπάρχει περίπτωση να μην ανοίγουν τέρμα οι πάνω πεταλούδες. | |
|
xrhstosk5 Normal gixxer
Όνομα: : xrhstos Τόπος : larisa Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2010
| Θέμα: Απ: πεταλουδεσ κ μπεκ Σαβ 20 Αυγ 2011, 19:19 | |
| ευχαριστω νικο!!δεν με πειραζει για τησ πεταλουδεσ τησ εχω βγαλει απο πανω..πιστευω το βρηκα το προβλημα που δεν στροφαριζε ψηλα μαπα βενζινα γιαυτο απο εδω κ περα μονο bp η shell... | |
|