| ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ | |
|
+8Babis Miou mitsos gixxer88 Zuki AggelosK8 k8 600 kk giannisK6 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Παρ 19 Αυγ 2011, 21:29 | |
| Moλις πηρα πριν κανα δεκαλεπτο,στα χερια μου ενα ροζ χαρτακι που με καλει να πληρωσω 310 ευρω ή 155 σε 10 μερες....Το νου σας για πινακιδα παιδια ακομα και απο κατω να ειναι το προστιμο ειναι το ιδιο με το να μην εχεις (γκαντεμη Kωστα μαζι το λεγαμε σε μια συναντηση αυτο για την πινακιδα :p ). | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Παρ 19 Αυγ 2011, 21:55 | |
| | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Παρ 19 Αυγ 2011, 22:01 | |
| ειναι απλα τα πραγματα αν ειναι για να βγαινετε για τιποτα πολεμικες βολτες ή στην εθνικη η πινακιδα δεν χρειαζεται σε βολτες εντος πολης οποσδηποτε! | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Παρ 19 Αυγ 2011, 22:06 | |
| Ειχα οπως ειπα αλλα δεν ειναι ευδιακριτη (οχι επιτηδευμενα,αν ηταν την εβγαζα κιολας). | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Παρ 19 Αυγ 2011, 23:29 | |
| Κριμα τα ευρουλακια.... Γι αυτο σου λεω φιαξε το σουπρακι που και τερμα γκαζι να πηγαινεις,εισαι μεσα στο οριο..... :P | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Παρ 19 Αυγ 2011, 23:41 | |
| χαχαχαχαχα γμστ...τωρα θα αργησει κι αλλο αυτο... | |
|
| |
gixxer88 Jr.gixxer
Όνομα: : Αγγελος Τόπος : βασιλικη λευκαδας Αριθμός μηνυμάτων : 39 Αγωνιζόμενος : στις μπυρες μονο κατηγορια top fuel Hμερομηνία εγγραφής : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Σαβ 20 Αυγ 2011, 00:08 | |
| - giannisK6 έγραψε:
- Moλις πηρα πριν κανα δεκαλεπτο,στα χερια μου ενα ροζ χαρτακι που με καλει να πληρωσω 310 ευρω ή 155 σε 10 μερες....Το νου σας για πινακιδα παιδια ακομα και απο κατω να ειναι το προστιμο ειναι το ιδιο με το να μην εχεις (γκαντεμη Kωστα μαζι το λεγαμε σε μια συναντηση αυτο για την πινακιδα :p ).
με τις υγειες σου εμενα με εγραψαν επειδη δεν ειχα τιποτα απανω μου 560 αλλα του τα πηγα και πληρωσα 50 ευτηχως που εχουμε ακομα τις εκπτωσεισ | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Σαβ 20 Αυγ 2011, 00:26 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Σαβ 20 Αυγ 2011, 00:29 | |
| | |
|
| |
gixxer88 Jr.gixxer
Όνομα: : Αγγελος Τόπος : βασιλικη λευκαδας Αριθμός μηνυμάτων : 39 Αγωνιζόμενος : στις μπυρες μονο κατηγορια top fuel Hμερομηνία εγγραφής : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Σαβ 20 Αυγ 2011, 00:30 | |
| Λευκαδα με σταματησε η οπκε κ εκει ειχαν σταματησει κ κατι πιτσιρικια με παπιες τους ειπα αν ειναι μερα που σταματαν μονο μηχανακια για αυτο στραβωσε κ με τσεκουρωσε. | |
|
| |
gixxer88 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Σαβ 20 Αυγ 2011, 00:35 | |
| | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
| |
| |
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Σαβ 20 Αυγ 2011, 04:52 | |
| οντως εθνικη και ομαδικες βολτες δεν χρειαζεται και μην την βαζεις εκτος και αν θες κλησεις ταχυτητας και να πληρωνεις διοδια..στην πολη μεσα να ρισκαρεις μονο αν ξερεις οτι θα εισαι σε λεωφορο πανω και δεν προκειται να σε παρει κανεις απο πισω..αλλιως οπως εγω στο τσαντακι μεσα 2 10αρακια κλειδια και κατεβασμα..ευτυχως δεν εχω φαει ποτε κληση με τις μηχανες (γιατι με το αμαξι ειχα γινει πελατης 9 κλησεις το 2008 2 κλησεις 2009 και ολες στην εθνικη).τωρα περναω διπλα τους με 250+ και περνω το αιμα μου πισω. οταν πας πολεμο τη πινακιδα κρυμμενη..οταν ομως πας στη δουλεια σου σαν ανθρωπος και δεν εχεις ορεξη να εμπλακεις σε μαχες τοτε κλειδακια και κατω η πινακιδουλα.. απο τις φωτο που θα εστελναν σπιτι ομως και τα ατελειωτα ροζ χαρτακια καλυτερα τα 155.. | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Σαβ 20 Αυγ 2011, 05:26 | |
| εγω εχω παρκαρει την πινακιδα του κ3 μου στο δωματιο μου εδω και 5 χρονια τωρα αλλα μενω σε επαρχια. εχω κατεβει Αθηνα ομως ταπα συνεχεια ουτε διοδια ουτε τιποτα 10 φορες και μεσα στα τουνελ στο Αγιο Κωνσταντινο 299 και να γινεται πολεμος μονο μια φορα με εγραψαν στα διοδια Αιφιδνων πριν 2 χρονια απο βλακεια μου. πινακιδα δεν ξαναμπαινει πανω για κανενα λογο,χιλιες φορες να πληρωσω μια φορα αν κατσει στραβει 150€ απ'το να με τραβανε μεσα για φωτο με 290 και 300 ενταξει στην πολη οντως χρειαζεται αλλα για εθνικη και κοφτες δεν παιζει! | |
|
| |
chris gsxr Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 81 Hμερομηνία εγγραφής : 03/02/2010
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Σαβ 20 Αυγ 2011, 09:41 | |
| εγω εχω αναδιπολουμενη βαση πινακιδας και οταν την γυρναω προς τα μεσα δεν φενετε καθολου η πινακιδα οστε να διακρινεις αριθμους
οποτε μεσα στη πολη την εχω κανονικα και οταν ειναι να παω καπου διαδρομη με ενα αλεν και ενα δεκαρακι την γυρναω μεσα και δεν φενετε τιποτα
τελικα αν την εχεισ καρφομενη καπο στην ουρα παλι σε γραφουν ???? σε γνοστο τον σταματησαν με αναδιπλουμενη βαση και την πινακιδα μαζεμενη και απλα τον εβαλαν επιτοπου να την βαλει κανονικα δηλαδη αν την ειχε καρφομενη θα τον εγραφαν ? | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Σαβ 20 Αυγ 2011, 12:07 | |
| - Babis έγραψε:
- .αλλιως οπως εγω στο τσαντακι μεσα 2 10αρακια κλειδια και κατεβασμα..
αχαχχα νομιζα μονο εγω το εκανα αυτο κοιτα εχω ακουσει και εχω ακουσει για την πινακιδα.... ΛΟΓΙΚΑ θα επρεπε αφου εχεις αναδιπλομενη βαση μαζεμενη να σε γραφουν για λαθος θεση και μπορει για για μηχανισμο αποκρυψης πινακιδας. Αλλα εχω ακουσει οτι ανετα σ γραφουν σαν να μην εχεις καθολου πινακιδα .. πραγμα που μου ακουγεται τρελο.... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Σαβ 20 Αυγ 2011, 12:15 | |
| - chris gsxr έγραψε:
- εγω εχω αναδιπολουμενη βαση πινακιδας και οταν την γυρναω προς τα μεσα δεν φενετε καθολου η πινακιδα οστε να διακρινεις αριθμους
οποτε μεσα στη πολη την εχω κανονικα και οταν ειναι να παω καπου διαδρομη με ενα αλεν και ενα δεκαρακι την γυρναω μεσα και δεν φενετε τιποτα
τελικα αν την εχεισ καρφομενη καπο στην ουρα παλι σε γραφουν ???? σε γνοστο τον σταματησαν με αναδιπλουμενη βαση και την πινακιδα μαζεμενη και απλα τον εβαλαν επιτοπου να την βαλει κανονικα δηλαδη αν την ειχε καρφομενη θα τον εγραφαν ? ο νομος ειναι σαφεστατος:πινακιδα που δεν υπαρχει στο μηχανακι ή πινακιδα δυσδιακριτη ή παραποιημενη ειναι το ιδιο προστιμο... αλλα στην πραγματικοτητα ειναι στην διακριτικη ευχερια του εκαστοτε τσεου...δλδ αν γ@μισε καλα το βραδι στην χαριζει...γενικα ειναι ισως λιιιιγο καλυτερα αν εχεις αναδιπλουμενη βαση ακριβως γιατι αν θελεις μπορεις να την κατεβασεις(ή αν στο ζητησει ο τσεος) γιατι αν την εχεις βιδωμενη κατω απο την ουρα αντε να βρεις τροπο να την κανεις να φαινεται... επισης chris μπορει οι τσεοι που σταματισαν τον φιλο σου να ηταν διας ή δελτα οι οποιοι ΔΕΝ εχουν το δικαιωμα να γραψουν κληση...το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να σε σταματισουν και να φωναξουν τους οριτζιναλ μπατσους-τροχαιους για να σε γραψουν...αλλα ο κοσμος δεν ξερει τι μπορουν και τι δεν μπορουν να κανουν οι διας και μασαει... | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Σαβ 20 Αυγ 2011, 17:04 | |
| - Miou έγραψε:
επισης chris μπορει οι τσεοι που σταματισαν τον φιλο σου να ηταν διας ή δελτα οι οποιοι ΔΕΝ εχουν το δικαιωμα να γραψουν κληση...το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να σε σταματισουν και να φωναξουν τους οριτζιναλ μπατσους-τροχαιους για να σε γραψουν...αλλα ο κοσμος δεν ξερει τι μπορουν και τι δεν μπορουν να κανουν οι διας και μασαει... Φιλε Miou κανονικοτατα μπορουν να σε γραψουν οι ειδικοι φρουροι και για την ιστορια ειναι και αυτοι μια χαρα οριτζιναλ καθως οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις και εχουν λαβει πολυ ανωτερη εκπαιδευση απο αυτην ενος αστυφυλακα.Το λεω χωρις να θελω να θιξω καποιο παιδι π εχει βγει απο σχολη..... Εν ολιγης ολοι ανοικουν στο σωμα της ελληνικης αστυνομιας. Απλα οι φρουροι που εχουν μπει στην Διας,Δελτα ειναι πιο ελαστικοι γιατι εχουν ζησει εξω την ζωη και βλεπουν αλλιως καποια πραγματα. Φιλικα Παντα Γιαννης | |
|
| |
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Σαβ 20 Αυγ 2011, 17:15 | |
| Γενικα πιστευω οι ΔΙΑΣ ειναι πιο ελαστικοι με τις μοτοσυκλετες διοτι ειναι και εκεινοι καυλωμενοι ανεξαρτητα αν ειναι σχολης η ειδικων δυναμεων..ξερουν οτι ειναι αμαρτια απο το θεο να εχεις σε ενα super bike την πινακιδα σε εμφανες σημειο,πολυ απλα και εκεινοι να το ειχαν το ιδιο θα εκαναν.. εγω παντως απο ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ δεν εχω παραπονο..ισα ισα που στα φαναρια κοιτανε καλα καλα τη μηχανη ρωτανε διαφορα και μια φορα ειπαν να ξεκινησω με σουζα..θεωρω οτι πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης να στην πεσει μηχανοβιος μπατσος και αντι να θαυμασει τη μηχανη να σε βαλει στο ματι επειδη δεν μπορει να παρει και αυτος..εγω δεν εχω δει καποιον τετοιον ακομα.και λεω ακομα γιατι ολο και καπου θα κυκλοφορει καποιος που θα εχει στο ματι τα 1000αρια.. | |
|
| |
black rider Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 559 Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Κυρ 21 Αυγ 2011, 13:28 | |
| εμενα οι Διας οταν ειμαστε μαζι σε κανα φαναρι μου λενε σηκωσε το,τουμπανο το εργαλειο.αλλα βεβαια μου εχει τυχει κ μια φορα που μου ειπαν να βγαλω μεχρι κ τα παπουτσια.μια αλλη φορα δε με το ninja που ειχα πιο παλια στο Συνταγμα με τσακωσαν με μαζεμενη πινακιδα αλλα τα παιδια με αφησαν.το πιο ωραιο ειναι οτι με εχουν σταματησει με διαφορετικα μηχανακια 2 φορες μεσα σε μια μερα,κ σας ορκιζομαι οτι ειναι αληθεια.ειμαι μπατσομαγνητης πως να το κανουμε.εχω στην μπουκα ενα Ζητα με Z1000 που θα τον δικασω μολις τον πετυχω. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ Δευ 22 Αυγ 2011, 12:49 | |
| παιδια η λυση ειναι μια οταν κυκλωφορεις με ορεξουλα κολλας ενα χαρτακι και κρυβεις την πινακιδα οταν παρκαρεις η κανεις καμια απλη βολτα το βγαζεις και ετσι εισαι καλυμενος απο ολες τις αποψεις. | |
|
| |
| ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ | |
|