| quik sfifter... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: quik sfifter... Κυρ 04 Σεπ 2011, 20:53 | |
| πολλεσ καλησπερες παιδια και καλα χιλιομετρα.....εχς μια ερωτηση... αν μπορει καποιος να βοηθησει.......... σκεφτομαι αυριο να πας τζορτζοπουλο να βαλω quik shifter sto 1000.....μπορς να ακοθσς την αποψη σας? ευχαριστω εκ τον προτερον.... :!: :!: :!: :!: | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: quik sfifter... Κυρ 04 Σεπ 2011, 21:02 | |
| γεα σου φιλε...σε παρακαλω εξηγησε τι ακριβως θα βαλεις... εννοω εχεις κατι σαν παραλληλο εγκεφαλο Pcv και θα βαλεις και σιφτερ ή πας κατι σε πακετο bazzaz ή πας ξεχωριστα για προγραμμα quick shifter και μονο αυτο...και τι τιμη το εχεις βρει? και για πια χρηση το θες.. κατι συγκεκριμενο? | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: quik sfifter... Κυρ 04 Σεπ 2011, 21:08 | |
| εχω power commader kai θα μπει extra αυτο.....γυρω 350...επηδη θελει και ξεκλειδωμα γιατι ειναι εισαγωγεις το commader....πιο πολυ για καμια κοντρα...κια που και που για καμια πιστα.....αλλαγεσ χωρις συμπλεκτη τερμαγαζι και τετοια...ξερετε τωρα.................... | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: quik sfifter... Κυρ 04 Σεπ 2011, 21:18 | |
| - frozen έγραψε:
- εχω power commader kai θα μπει extra αυτο.....γυρω 350...επηδη θελει και ξεκλειδωμα γιατι ειναι εισαγωγεις το commader....πιο πολυ για καμια κοντρα...κια που και που για καμια πιστα.....αλλαγεσ χωρις συμπλεκτη τερμαγαζι και τετοια...ξερετε τωρα....................
οκ απλα σηνηθως για πιστα ειναι οτι καλυτερο και για ντρακστερ... βασικα θεωρω πολλα τα 350 μονο για στο σιφτερ να βαλεις απο εδω.. εγω θα πουλαγα το κομαντερ και με τα λεφτα που θα επερνα και αν ηθελα να βαλω και +350 θα επερνα ενα bazza με σιφτερ ή και με τραξιον κοντρολ...πιστευω οτι ειναι η καλυτερη λυση με τοσα λεφτα...και δεν θα εχεις ποσους εγκεφαλους κατω απο την σελα....απλα γνωμη μου....γτ ειχα και κομαντερ και bazzaz | |
|
| |
ZX14 Normal gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΘΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 89 Αγωνιζόμενος : GSX/R1340 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2010
| Θέμα: Απ: quik sfifter... Κυρ 04 Σεπ 2011, 21:29 | |
| AN ENNOEIS 350 ΓIA ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ P/C TOTE MΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.. | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: quik sfifter... Κυρ 04 Σεπ 2011, 21:34 | |
| απλα το bazzaz ton θεωρω πολυπλοκο...... αλλα εχω ακουσει τα καλλητερα....
| |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: quik sfifter... Κυρ 04 Σεπ 2011, 21:42 | |
| - frozen έγραψε:
- απλα το bazzaz ton θεωρω πολυπλοκο......
αλλα εχω ακουσει τα καλλητερα....
φιλε μου πιστεψεμε ειναι περισσοτερο ευκολο απο οτι το κομαντερ τα ειχα και στο λεω ... και τα 2 τα αβαλα μονος μου και για ρυθμισεις το βαζζαζ ειναι πολυ πιο ευκολο μπορουν να στον πουν και αλλα παιδεια εδω μεσα..απλα ρε φιλε πιστευω ειναι λαθος να δωσεις εδω στην ελλαδα 350 για να βαλεις σιφτερ για το κομαντερ...ενω μπορεις να εχεις ενα πακετο με ολα πανω με τα ιδια λεφτα που εχεις δωσει για το σιφτερ και το κομαντερ...και οπως λες εχεις ακουσει τα καλητερα και οντως ισχυει σε ολα τα επιπεδα (καταρχην μπορεις και ρυθμιζεις και τα 8 μπεκ αυτο και μονο λεει πολλα)...οποτε μην βιαστεις να δωσεις λεφτα κανε υπομομονη και ψαξτω και ρωτα και αλλα ατομα ...για μενα δεν αξιζει αυτο που πας να κανεις φιλικα παντα... | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: quik sfifter... Κυρ 04 Σεπ 2011, 22:24 | |
| ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....................θα ψαχτω κι αλλο ..................... | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: quik sfifter... Δευ 05 Σεπ 2011, 22:10 | |
| - ZX14 έγραψε:
- AN ENNOEIS 350 ΓIA ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ P/C TOTE MΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ..
μην ξεχνάτε οτι χρειάζεται και Ignition Module για να δουλεψη το sifter οπότε τα χρήματα ειναι οκ... | |
|
| |
ZX14 Normal gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΘΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 89 Αγωνιζόμενος : GSX/R1340 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2010
| Θέμα: Απ: quik sfifter... Τρι 06 Σεπ 2011, 09:14 | |
| ΕΧΩ ΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ Κ7/8 ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ IGNITION | |
|
| |
| quik sfifter... | |
|