| ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ | |
|
+16panosk8 Darksoul ghost cb130081 kentaurosk8 teo46 nasos-v maikstain T.R.E Babis Miou ripseventh giannisK6 misfits296 Sotoner dimmoy 20 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dimmoy Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : χαλκιδα Αριθμός μηνυμάτων : 153 Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια..... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
| Θέμα: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Δευ 05 Σεπ 2011, 23:15 | |
| Καλησπέρα.... Εχει κανείς κάτι νεότερο όσο αφορά τον τεχνικό έλεγχο για τις μηχανές... έχει λάβει κανείς ειδοποίηση για το πότε θα πρέπει να περάσει; Πρόσφατα ένας γνωστός μου πέρασε κ μου είπε ότι θα ξεκινήσουν και οι έλεγχοι απο την αστυνομία.Υπάρχει κάτι νεότερο ή μένουμε στην αναμονή να μας έρθει ειδοποιητήριο και αν έρθει ποτε | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Τρι 06 Σεπ 2011, 17:37 | |
| Ρε παιδιά έχω yoshimura εξάτμιση στο Κ7 μου χωρίς καταλύτη..Σκέφτομαι να πουλήσω τις μαμά εξατμίσεις με τον καταλύτη αλλα φοβάμαι μήπως θα έχω πρόβλημα με την yoshimura εάν και εφόσον ειδοποιηθώ για ΚΤΕΟ. | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Τρι 06 Σεπ 2011, 19:16 | |
| - spriderakias έγραψε:
- Ρε παιδιά έχω yoshimura εξάτμιση στο Κ7 μου χωρίς καταλύτη..Σκέφτομαι να πουλήσω τις μαμά εξατμίσεις με τον καταλύτη αλλα φοβάμαι μήπως θα έχω πρόβλημα με την yoshimura εάν και εφόσον ειδοποιηθώ για ΚΤΕΟ.
φιλε σωτηρη μην τις πουλησεις δεν εχει νοημα τωρα για 100-200 ευρο ετσι και αλλιως δεν πιανουν πολλα...αμα τυχων και πρεπει να αρχισουμε να παμε κτεο ... τουλαχιστων να το γλιτωσεις μετα κανενα προστημο....αυτης της αποψης ειμαι ας τις εχουμε καβατζα.... Δημητρη ο φιλος σου του ειχε ερθει χαρτη για να περασει? γτ απο οτι ξερω δεν υπαρχει ακομα κατι επισημο .... οποτε δεν νομιζω οτι εχει νοημα ακομα να το κοιτας οταν θα βγει πιστευω θα γραφτει ολολκηρο θερντ εδω μεσα το πως και τι γινεται με το κτεο.. | |
|
| |
dimmoy Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : χαλκιδα Αριθμός μηνυμάτων : 153 Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια..... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Τρι 06 Σεπ 2011, 22:11 | |
| Απ ότι μου είπε ο φίλος μου σύφωνα με την πινακίδα του ήταν να περάσει τον Μάρτιο περίπου, αλλά αυτός είναι κ λιγάκι εως πάρα πολύ τυπικός και σχολαστικός.... και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάτι νεότερο..ήδη ξέρω πως κάποιο κτεο είναι έτοιμα για τον τεχνικό έλεγχο. ψάχνωντας στο νετ διάβασα οτι σίγουρα θα κάπουν και μετρήσης ηχορύπανσης...επομένως μάλλον θα υπάρχει θέμα με όσου έχουν καταργήσει καταλύτη | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Τρι 06 Σεπ 2011, 22:15 | |
| Το θεμα ειναι ενα με τις εξατμισεις....οπως ειπε και ο Θωμας απο πανω,δεν αξιζει απο οικονομικης αποψεως να τις δωσεις γιατι θα παρεις ψιχουλα και το κυριοτερο θα σε γλιτωσουν απο αλλα τραβαλα μετα αν και οταν συσταθει το ΚΤΕΟ μοτο παντου(γιατι αποτι ξερω ειναι σε ορισμενες περιοχες τουλαχιστον ακομα). Τωρα οσον αφορα τους ελεγχους...η πλειοψηφια των εκει (στα δημοσια τουλαχιστον )εχει αποδειξει πως ξερει απο..........καλο λαδι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannisK6 στις Τρι 06 Σεπ 2011, 22:23, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Τρι 06 Σεπ 2011, 22:16 | |
| Εμενα παντος αν μου ερθει κανα χαρτι..λεεωωω αμα...θα τους το στειλω να το βαλουν εκει που ξερουν ..τα αρχιλαμογια κοιτανε να μας τα παρουν απο οπου να ναι...ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ρε π@#στ$ μου | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Τρι 06 Σεπ 2011, 23:57 | |
| παιδια μην ξεχνατε οτι ακομα ειναι σε ισχυ ο νομος για τις εξατμισεις...ακομα και τωρα αν θελουν σε γραφουν για ηχορυπανση... και στην τελικη οταν ξεκινησουν τα κτεο ολο και καπου θα βρουμε μια εξατμιση δανεικη...
| |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Τετ 07 Σεπ 2011, 00:51 | |
| Δεν σε επιασα εδω ρε Αλεξ,τι εννοεις ...; Ποτε δηλαδη δεν ηταν σε ισχυ ο νομος για την εξατμιση...; | |
|
| |
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Τετ 07 Σεπ 2011, 04:34 | |
| Να ρωτησω κατι??γιατι μας νοιαζει τοσο πολυ το κτεο ρε παιδια??δηλαδη αν μας σταματησουν μονο το κτεο θα ειναι το προβλημα?? το 90% εδω μεσα των μηχανων εχουν AFTERMARKET εξατμιση που εκτοξευει τα decibel στο θεο. το 99% εδω μεσα δεν εχει πινακιδα η την εχει κατω απο την ουρα και το 100% μολις δουμε αλλο αξιολογο μηχανακι κανουμε σαν πεινασμενοι και παμε με την ταυτοτητα στο στομα. εμεις τα μηχανακια μας ξερουμε καθε ποτε θελουν συντηρηση και τι ακριβως θελουν.οποτε αν το θεμα ειναι η κληση αν μας πιασουν νομιζω οτι εχουμε και ενα σωρο αλλες παρανομιες που πρεπει να φοβομαστε. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Τετ 07 Σεπ 2011, 10:17 | |
| εμ αυτο λεω και εγω για την εξατμηση...για τα κτεο θα βρουμε μια ευκολη λυση... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Τετ 07 Σεπ 2011, 10:47 | |
| Mην αγχώνεστε,gixxer.gr θα προσφέρει δωρεάν στοκ εξατμίσεις στα μέλη του για να περνάνε ΚΤΕΜ! Αγγλία θα γίνουμε! | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Τετ 07 Σεπ 2011, 11:04 | |
| σαν να βλεπω μπροστα μου το σκηνικο 15 gixxer εξω απο το κτεο με ενα κλειδι.βγενει ο πρωτος φοραει της μαμα ο δευτερος και παει λεγοντας... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| |
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Τετ 07 Σεπ 2011, 11:20 | |
| | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| |
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Τετ 07 Σεπ 2011, 15:26 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Πεμ 08 Σεπ 2011, 09:07 | |
| | |
|
| |
cb130081 Normal gixxer
Όνομα: : ΝΙΚΟΣ Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Πεμ 08 Σεπ 2011, 20:08 | |
| Σορυ αλλα το ανεκδοτο επιβαλεται!
Πεθαινει ενας ελληναρας και παει στον παραδεισο!Φτανει στην πορτα ενος τεραστιου μεγαρου με γραφεια και καθως μπαινει μεσα και διασχιζει τα γραφεια που ηταν ολα απασχολημενα συναντα ενα αδειο.Σηκωνεται ο υπαλληλος. -Καλοσορισες στον παραδεισο.Ακου πως εχει το πραμα.(πανω στο γραφειο απλωμενος ενας παγκοσμιος χαρτης).Εχεις 3 επιλογες,3 μερη να διαλεξεις να ζησεις την μετα θανατο ζωη σου,οταν βαρεθεις ζητας να επιστρεψεις και πας αλλου μεχρι να σου τελιωσουν οι επιλογες. -Φανταστηκα,θελω να παω στην Γερμανια που εζησα σαν μεταναστης να θυμηθω τα νιατα μου.(κλεινει τα ματια και ανοιγοντας τα βρισκεται στην Γερμανια.Παντου σκατα μεχρι το λαιμο.Πανικοβλητος ψαχνει καποιον να μαθει τι συμβαινει) -Γεια σου φιλε μου,τι συμβαινει εδω με τα σκατα,ετσι ειναι ο παραδεισος? -Καινουριος??Ετσι ειναι τη μιση μερα,την αλλη μιση τα σκατα φευγουν και μας δινουν 2 σφυρακια και χτυπαμε τα αρχιδ@@@ μας! -Παω πισω!!(επιστρεφει πανικοβλητος και ζηταει σαν 2η επιλογη την Αμερικη μιας και ηταν ονοιρο ζωης.Αλλα και εκει η ιδια κατασταση)Παω πισω!Αφου μου εμεινε μια επιλογη και ειναι ετσι ο παραδεισος θελω να ζησω στην Ελλαδα,με σκατα η οχι θα ειμαι σπιτι μου. (ανοιγει τα ματια και βλεπει στην Ελλαδα χαρα θεου,πραγματικος παραδεισος.Εντυπωσιασμενος τον πρωτο που συναντα μπροστα του ξεκιναει να του διηγηθει την περιπετεια του,και τοτε αυτος του απαντα) -Και εδω ρε φιλε ο παραδεισος ετσι ειναι,σκατα και σφυρακια -Μα εγω δεν βλεπω τιποτα απο αυτα,ολα ειναι σωστος παραδεισος -Ρε φιλε στην Ελλαδα εισαι δεν τα ξερεις,μια σκατα δεν εχουμε την αλλη σφυρακια.
Ηθικο διδαγμα? και να το περασουν,μια κτεο με μηχανηματα δεν θα εχουμε τη αλλη τεχνογνωσια και παει λεγοντας. | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Σαβ 19 Νοε 2011, 12:08 | |
| | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Σαβ 19 Νοε 2011, 12:52 | |
| αυτο τωρα το κανες για να κοψεις τον ηχο η τα μειγματα ολοσωμη ειναι ?εγω ειμαι κομπλε απο ηχο μετρημενο απο μπατσους κ βγηκε παρακατω απο την μαμα κιολλας!οποτε ειμαι κομπλε η θα θελω κ μειγματα αλλαγμα? | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Σαβ 19 Νοε 2011, 12:55 | |
| μπορεις να μας πεις περισσοτερα για το τι μετρησεις κανουν στη μηχανη? θορυβος ,ρυποι κτλ ? | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Σαβ 19 Νοε 2011, 12:59 | |
| κριμα για τη πληγη στην ΑΡΑΤΑ Κωστα αλλα απο το να παρεις μαμα μεταχειρισμενη και βαλε βγαλε...φτηνα την εβγαλες !!!!!
Δε πανε να φτιαξουνε κανενα δρομο λεω εγω τα ζωα ολα, που θελουν και ΚΤΕΟ για μηχανες !!!!!! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Σαβ 19 Νοε 2011, 13:01 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- κριμα για τη πληγη στην ΑΡΑΤΑ Κωστα αλλα απο το να παρεις μαμα μεταχειρισμενη και βαλε βγαλε...φτηνα την εβγαλες !!!!!
Δε πανε να φτιαξουνε κανενα δρομο λεω εγω τα ζωα ολα, που θελουν και ΚΤΕΟ για μηχανες !!!!!! εγω απο θορυβο ειμια οκ παντως ΜΕ ΟΛΟΣΩΜΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ τωρα απο ρυπους μαλλον για φυλακη γτ βγαινουν ολα εξω εκτος αν του βαλω στις στροφες που μετρανε κανα 14,7 στο autotune δεν βγαζει τπτ την συγκεκριμενη στιγμη ΜΟΝΟ! :P | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Σαβ 19 Νοε 2011, 13:04 | |
| κωστα καλημερα!!!!!!!!! σου ηρθε χαρτι??? τι ελεγε?για αναφερε λιγο τη διαδικασια οσον αφορα τον τεχνικο ελενχο............ παντος παιδες για να μην σας πιανει πανικος θα σας πω κατι να σας ηρεμησω............ οταν με εγραψαν τα μπλουνοπανα για θορυβο,πηγα στο κτεο ελληνικου με διχαλο(καταργηση καταλυτη) και evo gp2 αφου βεβαια εβαλα τις ταπες επανω περασε την ηχομετρηση κανονικοτατα με την πρωτη στα 97db οπως αναγραφεται στην αδεια............. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Σαβ 19 Νοε 2011, 13:10 | |
| - Darksoul έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- κριμα για τη πληγη στην ΑΡΑΤΑ Κωστα αλλα απο το να παρεις μαμα μεταχειρισμενη και βαλε βγαλε...φτηνα την εβγαλες !!!!!
Δε πανε να φτιαξουνε κανενα δρομο λεω εγω τα ζωα ολα, που θελουν και ΚΤΕΟ για μηχανες !!!!!! εγω απο θορυβο ειμια οκ παντως ΜΕ ΟΛΟΣΩΜΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ τωρα απο ρυπους μαλλον για φυλακη γτ βγαινουν ολα εξω εκτος αν του βαλω στις στροφες που μετρανε κανα 14,7 στο autotune δεν βγαζει τπτ την συγκεκριμενη στιγμη ΜΟΝΟ! :P :P :P :P κατι τετοιο. τον θορυβο τον ελεγχεις ευκολα με ταπα. τα καυσαερια ειναι το θεμα,εγω εχω ξυλωσει κ την αντλια που ριχνει αερα. επισης δεν εχω κ φωτα,κ δεν ξερω αν ειναι κ αυτο προβλημα... θα βαλω κατω απο το σελακι λιγο μπεταντιν κ γαζες κ κανα 2 τσιροτα σαν ενδειξη καλης θελησης μπας κ περασει | |
|
| |
| ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ | |
|