| Μοτοσικλετιστές....... | |
|
+15thodoris vagos gixxer maikstain kontos 750 black rider louk6 kon7 k8 600 kk κολτρέϊν lakisman46 Miou stam911 paulosk usabug nasos-v 19 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Μοτοσικλετιστές....... Σαβ 24 Σεπ 2011, 11:54 | |
| το δανειστηκα απο το facebook...... Μοτοσικλετιστές... Περίεργος και υπέροχος κόσμος... Μερικά χρόνια πριν ο μπαμπάς ενός από εμάς που δεν υπάρχει πια, ο μπαμπάς ενός αγγέλου με το νούμερο 24 στο φέρινγκ και στη καρδιά, μας περιέγραψε έτσι… «…Μου είχε μιλήσει πολύ για σας αλλά για να πω την αλήθεια δεν έδωσα και πολύ βάση. Εκείνος όμως που ήταν μεγάλος ξεροκέφαλος σας σύστησε έναν προς ένα. Όλους αυτούς τους νέους που γνώρισα θα μπορούσα να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω σαν να ήταν δικά μου παιδιά. Βυθισμένοι μέσα στις μαύρες δερμάτινες φόρμες τους με τα φανταχτερά τους κράνη, όλοι τους αληθινοί σκληροί άντρες! Μια παρέα που στο δρόμο δε κατεβάζει ποτέ το βλέμμα. Αν όμως κάποιος σηκώσει τις μαύρες ζελατίνες που θυμίζουν Αρειανούς, θα δει ένα ζευγάρι υπέροχα καθαρά μάτια, πρησμένα από αληθινά δάκρια, που μέσα τους μπορείς να βυθιστείς και να φτάσεις μέχρι τη ψυχή, διαπιστώνοντας πόσο καθαρή είναι! Βγάλτε τους τη φόρμα και θα ανακαλύψετε ότι μέσα της κρύβονται μεγάλα παιδιά ερωτευμένα με τη ζωή, ερωτευμένα με τα Σαββατοκύριακα τα γεμάτα μπριζόλες και λουκάνικα, αλλά ακόμα με την ανάγκη του πατέρα και της μητέρας, όταν η ζωή τους παίζει σκληρά…» Λένε ότι κάθε φορά που καβαλάμε, στη σέλα μαζί μας ανεβαίνουν άγγελοι και διάβολοι… Είναι αλήθεια! Αντιπροσωπεύουν αυτή τη διπολικότητα που κάνει τον κόσμο μας να ζει γεμάτο από συναισθήματα, τόσο έντονα που μερικές φορές νομίζεις ότι η καρδιά θα πεταχτεί έχω από τα στήθια και θα αρχίσει να τρέχει μόνη της ουρλιάζοντας! Διάβολοι που μας γυρνάνε το καρπό με τρόπο πολλές φορές παράλογο και βίαιο, με την αδρεναλίνη φτάνει κατευθείαν στο μυαλό, αφήνοντας σε να τρέμεις για ατελείωτα δευτερόλεπτα... Άγγελοι που έχουν το πρόσωπο και τη φωνή όλων αυτών που δεν είναι πια μαζί μας, όλων αυτών που αγαπήσαμε, όλων των φόβων μας και των εμπειριών μας που φτιάχτηκαν απ΄ τα σπασμένα κόκαλα μας. Ναι είναι αλήθεια, με τη μοτοσικλέτα μπορείς να σκοτωθείς! Συμβαίνει, μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε από μας και μπορεί να χτυπήσεις, να πονέσεις (και πονάει πολύ), είναι όμως αλήθεια ότι η ζωή μετασχηματίζεται σε υπέροχες αναμνήσεις, σε στιγμές αιώνιες, σε γέλια τόσο δυνατά που μπορούν να φέρουν τον ήλιο ακόμα και σε μια κρύα βροχερή μέρα του Νοέμβρη. Μιλήστε με τον καθένα από μας και πείτε του να σας διηγηθεί μια βόλτα που έκανε, ένα ανέκδοτο, μια στροφή και χαθείτε μέσα σε εκείνο το βλέμμα που πετάει σπίθες, μέσα στα γέλια και τα χαμόγελα που αβίαστα χαράζουν το μέτωπο και το πρόσωπο. Μιλήστε στον καθένα από μας και ρωτήστε τον, τι θα απογίνει την ημέρα που θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από αυτό του το πάθος και ετοιμασθείτε να ακούσετε τη κραυγή της σιωπής, να δείτε το παιδικό βλέμμα να χάνεται και τη θέση του να παίρνει το βλέμμα του ναυτικού που ζει στη στεριά ή του πιλότου δεμένου στη γη! Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί… Αν ακόμα δεν έχετε καταλάβει… Αφήστε το, δε θα καταλάβετε ποτέ… Μα αν αύριο τύχει να πάτε στη θάλασσα με το αμαξάκι σας και την οικογένεια σας και δείτε το γιο σας να χαιρετάει μέσα από τ' αμάξι έναν από μας σα τρελός, μη προσπαθήσετε να καταλάβετε ούτε κι αυτόν! Το παιδί μέσα από το υποσυνείδητο του, βλέπει σε μας αυτή τη σπίθα που εσείς δεν ήσασταν ικανοί να του γεννήσετε. Κι αν δείτε το μοτοσικλετιστή να ανταποδίδει το χαιρετισμό… δεν υπάρχει τίποτε το περίεργο. Οι άγγελοι στη γη χαιρετιούνται πάντα, μα όποιος έχασε τα φτερά του το έχει ξεχάσει προ πολλού ! Μοτοσικλετιστές... περίεργος και υπέροχος κόσμος. Ευτυχής να είμαι ένας απ αυτούς!!!https://www.facebook.com/leschemotosykletas.agiasparaskeues | |
|
| |
usabug Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Αριθμός μηνυμάτων : 383 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Σαβ 24 Σεπ 2011, 11:59 | |
| | |
|
| |
paulosk Normal gixxer
Όνομα: : Παύλος Τόπος : Παλλήνη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 148 Αγωνιζόμενος : ε ;;; Hμερομηνία εγγραφής : 20/05/2011
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Σαβ 24 Σεπ 2011, 12:40 | |
| με συγκίνησε πάρα πολύ ,,,, | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Σαβ 24 Σεπ 2011, 12:58 | |
| Επισης με συγκινησε πολυ μπραβο σου που το ανεβασες Νασο.Πολυ ομορφα λογια.. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Σαβ 24 Σεπ 2011, 13:14 | |
| ΝΑΣΟ συγκινηθικα ρε...καπως το συνδεσα και με τις οικογενεις αυτων που σκοτωνονται καθε χρονο στο ΤΤ (πηγα εχθες και ειδα την ταινια) καπως το συνδεσα και με τον πολυ πονο που εχω νοιωσει απο δικα μου ατυχηματα και απο φιλων... | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Σαβ 24 Σεπ 2011, 13:19 | |
| Μπραβο Νασσο!!!Πολυ ωραιο κειμενο με βαθυ νοημα! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Σαβ 24 Σεπ 2011, 17:24 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Σαβ 24 Σεπ 2011, 17:46 | |
| Απιστευτο κειμενο Νασο +1000000000000,
αλλα .... ποτε ολοι εμεις που αγαπαμε τον αερα πανω στη μηχανη και γενικοτερα την αισθηση των 2 τροχων θα δωσουμε το παραδειγμα πως η μηχανη χρειαζεται ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ και παντα ΜΥΑΛΟ στην οδηγηση, ποτε θα σταματησουν να σκοτωνονται παιδια με παπακια με 50 χλμ ??? ποτε θα εχουμε δρομους σαν την Αττικη Οδο? ποτε θα μαθουν οι οδηγοι των αυτοκινητων να κοιτανε καθρευτες??? ποτε??? ....
οταν γινουν τα παραπανω και αλλα τοσα ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ, οταν ακουμε καποιον να λεει θελω μηχανη και ποσο μαλλον ενα παιδι στα 18 !!!! τοτε και μονο τοτε θα χαμογελαμε....
Και να ρωτησω κατι ολους εδω??? Ποσοι απο εσας που εχετε παιδια η απο εμας που καποια στιγμη θα αποκτησουμε, θα νιωθουμε ομορφα με ενα παιδι στα 18-19 πανω σε ενα supersport στην Ελλαδα???
| |
|
| |
kon7 Jr.gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : αιγαλεω Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 49 Hμερομηνία εγγραφής : 04/04/2011
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Σαβ 24 Σεπ 2011, 18:51 | |
| Φιλε κ8 600 κκ ποτε εδω στην Ελλαδα δν θα νιωσει καποιος ομορφα με κατι τετοιο..μπορεις να δεις αριστερα την ηλικια μου..τη δευτερα θα παω να παραλαβω το κ7 μου μετα απο ενα χρονο συμβιωσης με το μικρο 250αρακι ninja..η μηχανη ειναι 750 κυβικα,θα οδηγαω αρκετο καιρο χωρις διπλωμα..κ κρανος φοραω παντα κ μπουφαν κ το μυαλο στο κεφαλι μ το εχω αλλα δν μπορουσα να κανω αλλιως..φιλοι κ συγγενεις εχουν πεσει να με φανε..το ψυχολογικο φορτιο που σηκωνω ειναι τεραστιο..κ εδω μεσα ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθουν αρκετοι να μου την πουν..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ..για τον ερωτα μου θυσιασα χρηματα,τσακωθηκα με γνωστους κ αγνωστους,πανω απο 1 χρονο θα καβαλαω παρανομα με οτι αυτο συνεπαγεται..κ ολα αυτα μονο κ μονο γι αυτη τη σπιθα που θα νιωθω καθε φορα που την καβαλαω,σε καθε στροφη,σε καθε ανοιγμα... Απο δευτερα θα σας συστησω κ την καλη μου κ καποια στιγμη θα τα πουμε κ απο κοντα | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Σαβ 24 Σεπ 2011, 19:21 | |
| Συνονοματε πραγματικα σου ευχομαι τα καλυτερα με το νεο σου μωρο, συνετα το γκαζι, και παντα κρανακι μπουφανακι.
Δεν συμφωνο με οσα λες, αλλα σε καταλαβαινω απολυτα !!!!! για τους ιδιους λογους και εγω οδηγουσα αρκετο καιρο χωρις διπλωμα.
Θα χαρω να τα πουμε τη τεταρτη στο γνωστο καφε του gixxer | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Σαβ 24 Σεπ 2011, 19:40 | |
| Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί.
απλα ηταν υπεροχο. συγχαρητηρια νασο. | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Σαβ 24 Σεπ 2011, 19:50 | |
| - kon7 έγραψε:
- Φιλε κ8 600 κκ ποτε εδω στην Ελλαδα δν θα νιωσει καποιος ομορφα με κατι τετοιο..μπορεις να δεις αριστερα την ηλικια μου..τη δευτερα θα παω να παραλαβω το κ7 μου μετα απο ενα χρονο συμβιωσης με το μικρο 250αρακι ninja..η μηχανη ειναι 750 κυβικα,θα οδηγαω αρκετο καιρο χωρις διπλωμα..κ κρανος φοραω παντα κ μπουφαν κ το μυαλο στο κεφαλι μ το εχω αλλα δν μπορουσα να κανω αλλιως..φιλοι κ συγγενεις εχουν πεσει να με φανε..το ψυχολογικο φορτιο που σηκωνω ειναι τεραστιο..κ εδω μεσα ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθουν αρκετοι να μου την πουν..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ..για τον ερωτα μου θυσιασα χρηματα,τσακωθηκα με γνωστους κ αγνωστους,πανω απο 1 χρονο θα καβαλαω παρανομα με οτι αυτο συνεπαγεται..κ ολα αυτα μονο κ μονο γι αυτη τη σπιθα που θα νιωθω καθε φορα που την καβαλαω,σε καθε στροφη,σε καθε ανοιγμα...
Απο δευτερα θα σας συστησω κ την καλη μου κ καποια στιγμη θα τα πουμε κ απο κοντα φιλε μου εγω καταλαβαινω περισσοτερο απο ολους αυτα που λες, γιατι τα εζησα και σε μαγαλυτερο βαθμο μπορω να πω. το τι ακουγα απο συγγενεις και φιλους δεν λεγεται, ειδηκα ο πατερας μου και αλλα τοσα ακουγα μεσα στα φορουμ, πριν απο 2 χρονια, μερικοι απο εδω μεσα τα ξερουν και μου τα ελεγαν. τεσπα.. κοιτα να το χαιρεσαι οσο περισσοτερο μπορεις και με πολυ μυαλο στο δρομο, θα προσεχεις 1 φορα για σενα και 10 για τους υπολοιπους. | |
|
| |
black rider Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 559 Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Σαβ 24 Σεπ 2011, 20:05 | |
| ωραιο το κειμενο με πολυ νοημα | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| |
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Σαβ 24 Σεπ 2011, 21:19 | |
| 5 αληθειες απο καρδιας | |
|
| |
vagos gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΒΑΓΓΕΛΗΣ Τόπος : ΕΔΕΣΣΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Αγωνιζόμενος : ΟΧΙ Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2009
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Σαβ 24 Σεπ 2011, 22:25 | |
| Αυτά είναι θέματα.... Και κάτι πολύ βασικό:Εκτός από το κράνος και το μπουφάν ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ.Οι περισσότεροι την πατάνε από αυτό.Αυτές οι μηχάνες δεν συνχωρούν. | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Σαβ 24 Σεπ 2011, 22:49 | |
| Την παρασκευη που μας περασε ειπα να παω με το μοτο για δουλεια...σε πρασινο φαναρι με το που βγαινω στην εθνικη οδο στο 1 μετρο περναει ενας κ@ριολης γυφτος με κοκκινο με ενα bmw χωρις πινακιδα με 60-70 κμ με παιδι και γυναικα μεσα..στραβωνω παω διπλα του του κανω την κινηση την γνωστη και του λεω εισαι μαλακας?? Κανει οτι δεν με βλεπει και κοιταει μπροστα..μετα απο λιγο παω παλι διπλα κορναρω και τον ρωταω το ιδιο πραγμα..μου απανταει μεσα στην πρεζα..συγνωμη φιλαρακιιιιιι ..καλα λεω αστο ας μην ασχοληθω αλλο..οταν παω να φυγω μπροστα προσπαθησε να μου χτυπησει την πισω ροδα..αυτο εγω δεν το ειδα το ειδε ομως ενα φιλαρακι που ερχοταν απο πισω γτ σχολασαμε παρεα απο δουλεια..το ιδιο εκανε και στο φιλαρακι οτι και καλα να πεσει πανω του οταν τον ρωτησε τι τρεχει?
Δεν ασχοληθηκα παραπερα απλα λυπηθηκα το παιδακι που ηταν μεσα και γι αυτο δεν τον κοπανησα τον παπαρ@(αμα τον βλεπατε ουτε αυτο δεν αξιζε).Μετα συνεχησε την πορεια του με 120-130 πανω στην διπλη γραμμη προσπερνωντας οτι αμαξι εβρισκε μπροστα του.Πηρε την αστυνομια ενα αυτοκινητο μπας και τον πετυχουν πουθενα αν δεν εχει στουκαρει μεχρι τωρα..Το νου σας παλικαρια
| |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Σαβ 24 Σεπ 2011, 23:10 | |
| ευτηχως ειμαι ενας απο αυτους
μπραβο νασο.... | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Κυρ 25 Σεπ 2011, 00:50 | |
| | |
|
| |
dimmoy Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : χαλκιδα Αριθμός μηνυμάτων : 153 Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια..... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Κυρ 25 Σεπ 2011, 11:28 | |
| | |
|
| |
alhthrios Normal gixxer
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 143 Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2011
| |
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Δευ 26 Σεπ 2011, 10:02 | |
| | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Δευ 26 Σεπ 2011, 11:16 | |
| η μοτοσυκλετα ανανεωνει τα κυταρα μας μας κανει να νιωθουμε παιδια μας κανει να νιωθουμε την αδρεναλινη μας χαριζει ζωη δεν θα μπορουσε καποιος ανθρωπος να περιγραψη τα συναισθιματα που νιωθουμε εκει πανω με καλυτερο τροπο ενα τρανο παραδιγμα οσων γραφτικαν παραπανω ειναι η παρεα των (γερων ) αραζουν στην γαρδενια στην κορινθο καθε κυριακη πρωι ειναι ο μικροτερος 55 κ ο μεγαλυτερος 75 δεν εκανα λαθος ειναι 75 σκανε με τα 1000ρια τους μεσα στα δερματινα κ νομιζεις οτι ειναι 18 _20 χρονων βγαζοντας το κρανος τους κ βλεποντας τους μενεις απλα μαλακας ακουγωντας τις ιστοριες τους απο τα χρονια που τα 900 ηταν με ταμπουρα κ τα λαστιχα ηταν με λινα κ σαμπρελες βλεποντας το γερασμενο σωμα τους απο τα χρονια κ τις ρυτιδες στο πρσωπο τους διακρινεις ομως αυτο το βλεμα που στα 60+ πραγματικα πεταει σπιθες μακαρι να φτασω αυτα τα χρονια κ να καβαλαω ακομα καλους δρομους να εχουμε κ καλα χιλιομετρα κ παντα να μας ακολουθουν στις βολτες μας μονο αγγελοι | |
|
| |
alhthrios Normal gixxer
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 143 Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2011
| Θέμα: Απ: Μοτοσικλετιστές....... Δευ 26 Σεπ 2011, 14:01 | |
| | |
|
| |
| Μοτοσικλετιστές....... | |
|