| Αλλαγη θεσης στις ντιζες γκαζιου σε κ8 1000 | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Αλλαγη θεσης στις ντιζες γκαζιου σε κ8 1000 Κυρ 25 Σεπ 2011, 22:31 | |
| Εχω αλλαξει clip-on στο μοτο μου κ εχω βαλει πληρως ρυθμιζομενα τα οποια ειναι πιο χαμηλα απο τα μαμα με αποτελεσμα να
βρισκουν οι ντιζες του γκαζιου πανω στο πολυεστερικο οταν ειναι τερμα δεξια το τιμονι.Μπορω να αλλαξω θεση στην μαμα
γκαζιερα ετσι ωστε οι ντιζες να φευγουν απο πανω κ οχι απο κατω? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Αλλαγη θεσης στις ντιζες γκαζιου σε κ8 1000 Δευ 26 Σεπ 2011, 01:34 | |
| - babis k8 έγραψε:
- Εχω αλλαξει clip-on στο μοτο μου κ εχω βαλει πληρως ρυθμιζομενα τα οποια ειναι πιο χαμηλα απο τα μαμα με αποτελεσμα να
βρισκουν οι ντιζες του γκαζιου πανω στο πολυεστερικο οταν ειναι τερμα δεξια το τιμονι.Μπορω να αλλαξω θεση στην μαμα
γκαζιερα ετσι ωστε οι ντιζες να φευγουν απο πανω κ οχι απο κατω? Όχι εκτός αν θες το κουμπί της μίζας και τα mode να είναι πίσω απ'την μανέτα του φρένου... :P :P Το ίδιο θέμα είχα και εγώ και πήρα άλλη γκαζιέρα... Δες εδώ. Η γκαζιέρα είναι active,και επειδή προοριζόταν για να περνάνε οι ντίζες από κάτω,τώρα που τις έχω από πάνω είναι οριακά... | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη θεσης στις ντιζες γκαζιου σε κ8 1000 Δευ 26 Σεπ 2011, 15:20 | |
| Φιλε T.R.E. αν μπορεσεις να μου εξηγησεις τι εχεις κανει γιατι απο την φωτο δεν καταλαβαινω κ πολλα... Το κομματι του διακοπτη που κινειται η γκαζιερα ειναι ενιαιο με αυτο που ειναι η μιζα κ το run-off στο μαμα,σωστα?Εσυ τι εχεις κανει, το εχεις κοψει κ εχεις βαλει αλλο??? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Αλλαγη θεσης στις ντιζες γκαζιου σε κ8 1000 Δευ 26 Σεπ 2011, 18:55 | |
| - babis k8 έγραψε:
- Εσυ τι εχεις κανει,
το εχεις κοψει κ εχεις βαλει αλλο??? Ακριβώς. Έχω κόψει την φωλιά της γκαζιέρας και έχω αφήσει μόνο το διακόπτη,και έβαλα μια aftermarket γκαζιέρα της Active... Tης οποίας το πιο μακρύ κόκκαλο είναι 40mm,δηλαδή όσο και του R6... | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγη θεσης στις ντιζες γκαζιου σε κ8 1000 Τετ 28 Σεπ 2011, 16:53 | |
| - T.R.E έγραψε:
- babis k8 έγραψε:
- Εσυ τι εχεις κανει,
το εχεις κοψει κ εχεις βαλει αλλο???
Ακριβώς. Έχω κόψει την φωλιά της γκαζιέρας και έχω αφήσει μόνο το διακόπτη,και έβαλα μια aftermarket γκαζιέρα της Active... Tης οποίας το πιο μακρύ κόκκαλο είναι 40mm,δηλαδή όσο και του R6... Θυμασαι ποσο την ειχες παρει? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγη θεσης στις ντιζες γκαζιου σε κ8 1000 Τετ 28 Σεπ 2011, 18:42 | |
| - babis k8 έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- babis k8 έγραψε:
- Εσυ τι εχεις κανει,
το εχεις κοψει κ εχεις βαλει αλλο???
Ακριβώς. Έχω κόψει την φωλιά της γκαζιέρας και έχω αφήσει μόνο το διακόπτη,και έβαλα μια aftermarket γκαζιέρα της Active... Tης οποίας το πιο μακρύ κόκκαλο είναι 40mm,δηλαδή όσο και του R6...
Θυμασαι ποσο την ειχες παρει? 88 £ + μεταφορικά | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγη θεσης στις ντιζες γκαζιου σε κ8 1000 Πεμ 29 Σεπ 2011, 00:35 | |
| | |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγη θεσης στις ντιζες γκαζιου σε κ8 1000 Πεμ 29 Σεπ 2011, 08:23 | |
| - T.R.E έγραψε:
- babis k8 έγραψε:
- Εχω αλλαξει clip-on στο μοτο μου κ εχω βαλει πληρως ρυθμιζομενα τα οποια ειναι πιο χαμηλα απο τα μαμα με αποτελεσμα να
γκαζιερα ετσι ωστε οι ντιζες να φευγουν απο πανω κ οχι απο κατω? :P :P Το ίδιο θέμα είχα και εγώ και πήρα άλλη γκαζιέρα...
Δες εδώ. Η γκαζιέρα είναι active,και επειδή προοριζόταν για να περνάνε οι ντίζες από κάτω,τώρα που τις έχω από πάνω είναι οριακά...
Νίκο τι εννοείς ότι είναι οριακά?Γιατι και εγώ το ίδιο θέμα έχω και θέλω να πάρω γκαζιέρα για να βάλω απο πάνω τις ντίζες!! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγη θεσης στις ντιζες γκαζιου σε κ8 1000 Πεμ 29 Σεπ 2011, 15:10 | |
| - Kydo έγραψε:
Νίκο τι εννοείς ότι είναι οριακά?Γιατι και εγώ το ίδιο θέμα έχω και θέλω να πάρω γκαζιέρα για να βάλω απο πάνω τις ντίζες!! Εννοώ ότι όταν στρίβω το τιμόνι τέρμα δεξιά οι ντίζες είναι σχεδόν τσίτα... Η γκαζιέρα της active έχει σχεδιαστεί στα GSX-R να περνάνε οι ντίζες από κάτω... Αν τις παραγγείλετε ίσως μπορείτε να πείτε στον πωλητή να σας βάλει λίγο πιο μακριές ντίζες... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| |
| |
| Αλλαγη θεσης στις ντιζες γκαζιου σε κ8 1000 | |
|