| Κωλόβιδα..... | |
|
+5landen abrestas magiaklaniakeksatmisi giannisK6 Sotoner 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Κωλόβιδα..... Κυρ 02 Οκτ 2011, 17:37 | |
| Λοιπόν παίδες πάω να ξεβιδώσω τις βίδες απο τα τακάκια για να καθαρίσω τις δαγκάνες και ενώ η μία βγήκε αέρας παώ να βγάλω την δεύτερη κ το άλλεν μου την τρώει με την μία..παθένω σόκ..δοκιμάζω άλλη μία τίποτα..φαγώθηκε τελείως..λύνω και γώ την δαγκάνα να πίασω το πυράκι με μέγκενη και να στρίψω την δαγκάνα ώστε να ξεβιδωθεί και μου κόβεται η βίδα στη μέση..τί σκατά ρε φούστη μου..τόσο σάπια ήταν η βίδα??? και το μεγάλο ερώτημα..τώρα τι κάνουμε..τά χω πάρει κρανίο και δέν μπορώ να σκεφτώ καθαρά! Λίγο ΒΟΗΘΕΙΑ παίδες.. | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Κωλόβιδα..... Κυρ 02 Οκτ 2011, 17:39 | |
| Τρυπανακι λεπτο λεπτο.... :P | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Κωλόβιδα..... Κυρ 02 Οκτ 2011, 17:42 | |
| Ρε σύ φοβάμαι μήν μου τρυπήσει το κεφαλάκι και μείνει μέσα η βίδα τελικά..θεωρώ δεδομένο ότι τις βόλτες όπου και να την πάω την δαγκάνα θα μου τις μαμήσει... | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Κωλόβιδα..... Κυρ 02 Οκτ 2011, 18:40 | |
| κ@λο βιδες...εγω εχασα την μια κ μαντεψε ποσο θελει η σουζουκι... 20 ευρα το ενα πιρακι... αφου την εβγαλες δοκιμασε απο την πισω μερια να χτυπησεις το πυρακι με κανενα σφυρακι μηπως κ ξεκολλησει... αυτα τα πυρακι η θα φευγουν μονα τους η θα κολλανε .. καλη τυχη | |
|
| |
abrestas Normal gixxer
Όνομα: : ΑΚΗΣ Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 191 Hμερομηνία εγγραφής : 18/01/2010
| Θέμα: Απ: Κωλόβιδα..... Κυρ 02 Οκτ 2011, 18:51 | |
| - spriderakias έγραψε:
- Ρε σύ φοβάμαι μήν μου τρυπήσει το κεφαλάκι και μείνει μέσα η βίδα τελικά..θεωρώ δεδομένο ότι τις βόλτες όπου και να την πάω την δαγκάνα θα μου τις μαμήσει...
σωτηρη βγαλε μια φωτο να δω πωσ εχει σπασει και θα σου πω τι μπορεις να κανεις | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Κωλόβιδα..... Κυρ 02 Οκτ 2011, 21:48 | |
| Άκη σε λιγο θα την βάλω να δείς..Πάω να βγάλω μια φωτό. | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| |
| |
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Κωλόβιδα..... Κυρ 02 Οκτ 2011, 22:39 | |
| κ δεν ξεβιδωνει αυτο το πραμα με μια πενσα αν το πιασεις??? σ βαλε κανενας κοκκινο locktie???αν ναι ζεστανετο.. | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Κωλόβιδα..... Κυρ 02 Οκτ 2011, 23:49 | |
| - magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
- κ δεν ξεβιδωνει αυτο το πραμα με μια πενσα αν το πιασεις??? σ βαλε κανενας κοκκινο locktie???αν ναι ζεστανετο..
σωστος ο κλημης...... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Κωλόβιδα..... Δευ 03 Οκτ 2011, 00:34 | |
| αν το ζεστανεις σιγουρα θα φυγει εγω ετσι ελυσα τις βιδες του σταντ που δεν ελυναν ουτε με κρουστικο κατσαβιδη | |
|
| |
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: Κωλόβιδα..... Δευ 03 Οκτ 2011, 03:23 | |
| Ζεστανε την με ενα καμινέτο και με μια πενσα γυρνα την θα φυγει κατευθειαν. Και την αλλη φορα παρε ενα καλο σετ απο αλλεν γιατι αυτο φταιει για την ζημια και οχι η βιδα. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Κωλόβιδα..... Δευ 03 Οκτ 2011, 08:48 | |
| βαλε και λιγο wd-40 βοηθαει, αν σου σπασει με τη πενσα, κανε μια τρυπα με ΜΙΚΡΟ τρυπανακι μετα βαλε ενα μικρο αλεν μεσα με σφυρακι σιγα και προσεκτικα μεχρι να σφηνωσει και ξεβιδωσε την Προσοχη στο σπειρωμα !!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Κωλόβιδα..... Δευ 03 Οκτ 2011, 14:38 | |
| γνωμη μου ειναι οτι φταιει το αλλεν και οχι η βιδα... αμα αγορασεις ενα καλο σετ εργαλεια δεν θα εχεις ποτε ξανα τετοιο προβλημα... και δεν ειναι πολυ ακριβα σωτηρη να τα αγορασεις... | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Κωλόβιδα..... Δευ 03 Οκτ 2011, 16:18 | |
| Παίδες την πήγα σε μηχανουργείο και μου την έβγαλε.όλα καλά αλλα μου παίζει λίγο η βιδούλα..βιδώνει κανονικά αλλα έχει ένα πάσο μηδαμινό και αν και σφίγγει σκέφτομαι να βάλω ίσα ίσα κόλλα σπειρωμάτων για σιγουριά. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Κωλόβιδα..... Δευ 03 Οκτ 2011, 17:45 | |
| - spriderakias έγραψε:
- Παίδες την πήγα σε μηχανουργείο και μου την έβγαλε.όλα καλά αλλα μου παίζει λίγο η βιδούλα..βιδώνει κανονικά αλλα έχει ένα πάσο μηδαμινό και αν και σφίγγει σκέφτομαι να βάλω ίσα ίσα κόλλα σπειρωμάτων για σιγουριά.
ρε σωτο τι εννοεις παιζει λιγο η βιδα? και αφου σφιγγει να μην βαλεις κολλα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κωλόβιδα..... Δευ 03 Οκτ 2011, 17:51 | |
| παιδια εγω βαζω μπλε κολλα σπειρωματων σε αυτες τις βιδες κ τις σφυγγω χαλαρα γιατι εχασα ηδη μια και οπως προειπα εχει 20 η μια... | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Κωλόβιδα..... Δευ 03 Οκτ 2011, 18:10 | |
| - Miou έγραψε:
- spriderakias έγραψε:
- Παίδες την πήγα σε μηχανουργείο και μου την έβγαλε.όλα καλά αλλα μου παίζει λίγο η βιδούλα..βιδώνει κανονικά αλλα έχει ένα πάσο μηδαμινό και αν και σφίγγει σκέφτομαι να βάλω ίσα ίσα κόλλα σπειρωμάτων για σιγουριά.
ρε σωτο τι εννοεις παιζει λιγο η βιδα? και αφου σφιγγει να μην βαλεις κολλα Τίποτα άστο..μακακία είπα... Αλλα κόλλα λέω να βάλω γιατί όπως λέει ο magiaklaniakeksatmisi - magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
- παιδια εγω βαζω μπλε κολλα σπειρωματων σε αυτες τις βιδες κ τις σφυγγω χαλαρα γιατι εχασα ηδη μια και οπως προειπα εχει 20 η μια...
μόλις το πλήρωσα το κοστουμάκι..20 γιούρια το πυράκι,10 το υγρό φρένων και 14 η loctite + 30 το πρωι στο μηχανουργίο..και δεν έπαιρνα μια καινούρια δαγκάνα... | |
|
| |
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: Κωλόβιδα..... Τρι 04 Οκτ 2011, 15:28 | |
| 30 ευρω για να σου βγαλει μια βιδα..................δεν παμε καλα. | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Κωλόβιδα..... Τρι 04 Οκτ 2011, 16:20 | |
| - Billakos έγραψε:
- 30 ευρω για να σου βγαλει μια βιδα..................δεν παμε καλα.
Ε άστο..είχε γίνει η βίδα ένα σώμα με τις βόλτες γιατί μου την πείραξε κάποιος άλλος και καλά να μου την βγάλει και στο τσάκ την γλυτώσαμε την δαγκάνα.. | |
|
| |
| Κωλόβιδα..... | |
|