| Ντιζα συμπλεκτη | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
georgeIII Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Αγωνιζόμενος : Μακαρι να ημουν... Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
| Θέμα: Ντιζα συμπλεκτη Πεμ 06 Οκτ 2011, 03:16 | |
| Αλλαζοντας σημερα την ζελατινα στο Κ6 ανακαλυψα οτι η ντιζα του συμπλεκτη ειναι στα τελευταια της. Ειναι ευκολο να την αλλαξω μονος μου η θα πρεπει να παω σε συνεργειο...; Τα χερια μου "πιανουν" και καλο θα ηταν σιγα σιγα να ξεκινησω να κανω το κατιτις μου μονος στην μηχανη γιατι ο ΓΑΠ δεν μας εχει αφησει λεφτα για συνεργεια... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Πεμ 06 Οκτ 2011, 09:36 | |
| δεν ειναι κατι δυσκολο
χρειαζεται να λυσεις τα πλαινα πλαστικα για να την περασεις
και να ξεριθμισεις τελιος τον ρεγουλατορο στην μανετα σου για να βγει | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Πεμ 06 Οκτ 2011, 10:19 | |
| ειναι πανευκολο να την αλλαξεις μονος σου αλλα πως το καταλαβες οτι ειναι στα τελευταια της η ντιζα? | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Αγωνιζόμενος : Μακαρι να ημουν... Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Πεμ 06 Οκτ 2011, 12:42 | |
| - Miou έγραψε:
- ειναι πανευκολο να την αλλαξεις μονος σου αλλα πως το καταλαβες οτι ειναι στα τελευταια της η ντιζα?
Φαινεται καθαρα οτι εχει κοπει η μιση.. Μπορω απο καπου να την παραγγειλω γιατι δεν εχω μεταφορικο μεσο για να παω.. Η αληθεια ειναι οτι τα πλαστικα φοβαμαι περισσοτερο δεν τα εχω βγαλει ποτε ...[img] [/img]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την georgeIII στις Πεμ 06 Οκτ 2011, 15:28, 1 φορά | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Πεμ 06 Οκτ 2011, 13:04 | |
| μπορεις να την αλλαξεις και χωρις να βγαλεις τα πλαστικα! 1, θα χαλαρωσεις τερμα τον ρεγουλατορο της μανετας και θα βγαλεις την ντιζα 2, θα βγαλεις την ντιζα και απο την αλλη ακρη της 3, θα δεσεις την κατω ακρη τις παλιας σου ντιζας με την πανω απ την καινουρια αλλα χωρις να ειναι διπλα η μια με την αλλη θα πρεπει να μιαζει με την συνεχεια της χωρις να εχει εξογκομα. 4, θα αρχισεις να τραβας σιγα σιγα την πανω ακρη της παλιας ντιζας και οταν φτασει η καινουρια στην μανετα τις λυνεις περνας τα κεφαλακια στις υποδοχες ρυθμιζεις την αποσυμπλεξη και εισαι ετοιμος!! ευχομαι να καταλαβες!! | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Πεμ 06 Οκτ 2011, 15:55 | |
| καπως ετσι αλλαξα τισ ντιζεσ σε μια vespa 200 του 1981 ρε κωστα..... | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Πεμ 06 Οκτ 2011, 16:15 | |
| υπαρχει καποιο μαγαζι να μπορεσω να τη παραγγειλω; | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Πεμ 06 Οκτ 2011, 23:48 | |
| λογικα αφου εισαι απο αθηνα - πατρα δεν ειναι δυσκολο να βρεις μαγαζι... αν δεν θελεις να πας σε συνεργειο να στην αλλαξει κανε οπως σου λεει ο κωστας ... αν δεσεις τα κεφαλια απο τις ντιζες με ενα tireup θα ειναι ακομα πιο ευκολο να τις περασεις απο μεσα | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Τρι 11 Οκτ 2011, 21:17 | |
| Σημερα αλλαξα την ντιζα του συπμλεκτη την πηρα περιπου 25€ "μαμα". Αυτο που μετανιωσα ειναι που δεν ειπα στον μαστορα να την βαλει κιολας..... παιδευτηκα απο τις 5:30 μεχρι τις 8:30 εβγαλα τελειως το τεποζιτο ελυσα το αριστερο πλαστικο (σχεδον το ελυσα γιατι δεν μπορεσα να βγαλω μια βιδα απο μεσα κοντα στο ψυγειο..) προσπαθησα να δεσω την μια μτιζα με την αλλη και να την τραβηξω αλλα δεν το πετυχα δυστυχως... με τα πολλα τα καταφερα και την περασα. Ειναι η δευτερη φορα που ασχολουμε μονος με το gsxr μου την πρωτη ρυθμισα το ρελαντι και η αληθεια ειναι οτι νιωθω πολυ κουρασμενος. περισσοτερο ψυχολογικα γιατι μας πηρε νυχτα και το μηχανακι ηταν το μισο πατωμα και αγχωθηκα γιατι αφενος δεν μπορουσε να μεινει ετσι στο δρομο το μηχανακι αφετερου δεν θα ειχα πως να παω αυριο για δουλεια.. Μεχρις στιγμης παντως τελος ακλο ολα καλα η μαλλον σχεδον ολα καλα.. μου εχει πεσει ενα αλλεν μικρο στο αμπρτισερ πισω και δεν εχω κουραγιο να το βρω, δεν ξερω που μπαινει το στηριγμα του τεποζιτου (δεν ηξερα οτι ειχε στανταρ πανω το μηχανακι) και μου εμεινε κατι το οποιο δεν ξερω καν απο που ειναι ... θα βαλω φωτο πιο μετα απο αυτο. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Τρι 11 Οκτ 2011, 21:21 | |
| το στηριγματακι του ντεποζιτου στο κ5 μπαινει πισω στο σελακι (οπως καθεσαι στο μηχανακι απο την δεξια μερια ) διπλα απο τα εργαλεια απο δεξια μερια στην γωνια θα δεις οτι εχει κατι μικρες εγκοπες για να την στριμωξεις εκει...... | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Τρι 11 Οκτ 2011, 21:36 | |
| - Miou έγραψε:
- το στηριγματακι του ντεποζιτου στο κ5 μπαινει πισω στο σελακι (οπως καθεσαι στο μηχανακι απο την δεξια μερια ) διπλα απο τα εργαλεια απο δεξια μερια στην γωνια θα δεις οτι εχει κατι μικρες εγκοπες για να την στριμωξεις εκει......
θα ημουν υποχρεος αν μου εδειχνες μια φωτογραφια γιατι στο σελακι οταν αγορασα το μηχανακι δεν ειχε εργαλιοθηκη μεσα την αγορασα εγω πριν λιγο καιρο και δεν ξερω που μπαινει | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Τρι 11 Οκτ 2011, 22:48 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Τρι 11 Οκτ 2011, 23:37 | |
| ειναι η λαστιχενια ταπουλα που μπαινει στο πλαι στο πλαισιο στην μικρη τρυπα που εχει λιγο πιο κατω απο το ντεποζιτο... τις εχω χασει απειρες φορες...στο τελος θα βαλω απο το κ7 που ειναι πλαστικες... | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Τετ 12 Οκτ 2011, 00:30 | |
| - Miou έγραψε:
- ειναι η λαστιχενια ταπουλα που μπαινει στο πλαι στο πλαισιο στην μικρη τρυπα που εχει λιγο πιο κατω απο το ντεποζιτο... τις εχω χασει απειρες φορες...στο τελος θα βαλω απο το κ7 που ειναι πλαστικες...
ευχαριστω!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Τετ 12 Οκτ 2011, 09:56 | |
| - georgeIII έγραψε:
- Miou έγραψε:
- το στηριγματακι του ντεποζιτου στο κ5 μπαινει πισω στο σελακι (οπως καθεσαι στο μηχανακι απο την δεξια μερια ) διπλα απο τα εργαλεια απο δεξια μερια στην γωνια θα δεις οτι εχει κατι μικρες εγκοπες για να την στριμωξεις εκει......
θα ημουν υποχρεος αν μου εδειχνες μια φωτογραφια γιατι στο σελακι οταν αγορασα το μηχανακι δεν ειχε εργαλιοθηκη μεσα την αγορασα εγω πριν λιγο καιρο και δεν ξερω που μπαινει
σημερα θα παω στο γκαραζ να παρω το μηχανακι για την βραδινη βολτα και θα τραβηξω και τις φωτος να σου τις στειλω να δεις που και πως μπαινουν... | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| |
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Τετ 12 Οκτ 2011, 16:43 | |
| - georgeIII έγραψε:
- Miou έγραψε:
- georgeIII έγραψε:
- Miou έγραψε:
θα ημουν υποχρεος αν μου εδειχνες μια φωτογραφια γιατι στο σελακι οταν αγορασα το μηχανακι δεν ειχε εργαλιοθηκη μεσα την αγορασα εγω πριν λιγο καιρο και δεν ξερω που μπαινει
σημερα θα παω στο γκαραζ να παρω το μηχανακι για την βραδινη βολτα και θα τραβηξω και τις φωτος να σου τις στειλω να δεις που και πως μπαινουν... ρε παληκαρι τωρα ειδα οτι εισαι απο χαιδαρι.... αντ εελα το βραδι για μπυρα... στο χαιδαρι μαζευομαστε... θα δεις και ζωντανα στα μηχανακια και τι μπαινει που.... | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Τετ 12 Οκτ 2011, 18:09 | |
| - Miou έγραψε:
- georgeIII έγραψε:
- Miou έγραψε:
- georgeIII έγραψε:
- Miou έγραψε:
σημερα θα παω στο γκαραζ να παρω το μηχανακι για την βραδινη βολτα και θα τραβηξω και τις φωτος να σου τις στειλω να δεις που και πως μπαινουν...
ρε παληκαρι τωρα ειδα οτι εισαι απο χαιδαρι.... αντ εελα το βραδι για μπυρα... στο χαιδαρι μαζευομαστε... θα δεις και ζωντανα στα μηχανακια και τι μπαινει που.... που μαζευεστε ; το εχω απλυτο το μωρο.... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Τετ 12 Οκτ 2011, 18:13 | |
| δες το σχετικο ποστ που λεει καφε τεταρτη βραδυ... προλαβενεις να το πλυνεις αλλα και αλλοι βρωμικουλια τα εχουμε... αν και εχουμε μερικους αρρωστους που μπορει να ριξουν και ενα γυαλισματακι πριν ερθουν ... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Σαβ 15 Οκτ 2011, 21:41 | |
| | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Ντιζα συμπλεκτη Σαβ 15 Οκτ 2011, 22:10 | |
| | |
|
| |
| Ντιζα συμπλεκτη | |
|