| homemade TRE | |
|
+7psi bougas13 amorfotos -=UNSEEN=- Nikos11 k8 600 kk paulosk 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paulosk Normal gixxer
Όνομα: : Παύλος Τόπος : Παλλήνη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 148 Αγωνιζόμενος : ε ;;; Hμερομηνία εγγραφής : 20/05/2011
| Θέμα: homemade TRE Τετ 12 Οκτ 2011, 14:34 | |
| όποιος έχει γνώσεις από ηλεκτρονικά μπορεί να φτιάξει το δικό του TRE με πολύ λίγα χρήματα τα link1 & link2 έχουν οδηγίες αλλά και τα υλικά που χρειάζονται μαζί επίσης και το schematic για το που πάει το κάθετι δεν έχω γνώσεις από ηλεκτρονικά αλλά απ'ότι φαίνεται δεν είναι και κάτι δύσκολο όσοι έχουν χρόνο και γνωρίζουν ας ασχοληθούν | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: homemade TRE Τετ 12 Οκτ 2011, 15:11 | |
| | |
|
| |
Nikos11 Jr.gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 13 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: homemade TRE Τετ 12 Οκτ 2011, 18:18 | |
| | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: homemade TRE Τετ 12 Οκτ 2011, 21:05 | |
| Γιατί βρε παιδιά? Σιγά την πολυπλοκότητα... Αν δείτε είναι εξαιρετικά απλό... Αν θέλετε εφ όσον σας φαίνεται δύσκολο, μπορείτε να φτιάξετε χωρίς διακόπτη και να είναι μόνιμο. Απλά θα σας δείχνει συνέχεια 5η (ανάλογα πάντα με την ταχύτητα που θα διαλέξετε μέσω της αντίστασης να έχετε).
Αν το παρατηρήσετε είναι εξαιρετικά απλο, οπότε μην σας φαίνεται βουνο λόγω των καλωδίων. Αρκεί να ξέρετε τουλάχιστον απο κολλητήρι. | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: homemade TRE Σαβ 10 Μαρ 2012, 19:45 | |
| - paulosk έγραψε:
- όποιος έχει γνώσεις από ηλεκτρονικά μπορεί να φτιάξει το δικό του TRE με πολύ λίγα χρήματα
τα link1 & link2 έχουν οδηγίες αλλά και τα υλικά που χρειάζονται μαζί επίσης και το schematic για το που πάει το κάθετι
δεν έχω γνώσεις από ηλεκτρονικά αλλά απ'ότι φαίνεται δεν είναι και κάτι δύσκολο
όσοι έχουν χρόνο και γνωρίζουν ας ασχοληθούν
Ενημερωτικοτατο, thnks. | |
|
| |
bougas13 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 153 Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2009
| Θέμα: Απ: homemade TRE Τετ 14 Μαρ 2012, 21:18 | |
| | |
|
| |
psi Jr.gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : maidstone Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 6 Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2013
| Θέμα: Απ: homemade TRE Τρι 14 Μάης 2013, 11:36 | |
| Πολυ ωραιος φιλε, και το link για τις φυσες! αλλα μηπως ξερει κανεις ποσο χανει κανεις χωρις το TRE ? | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: homemade TRE Τρι 11 Νοε 2014, 09:09 | |
| Παιδιά διάβασα σε ένα άρθρο χωρίς να το αιτιολογεί όμως, ότι το tre δεν είναι και ότι καλύτερο. Μάλιστα μπορεί να δημιουργήσει και διάφορα προβλήματα. Ισχύει κάτι τέτοιο και τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει;; | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: homemade TRE Τρι 11 Νοε 2014, 11:58 | |
| - topetwrx έγραψε:
- Παιδιά διάβασα σε ένα άρθρο χωρίς να το αιτιολογεί όμως, ότι το tre δεν είναι και ότι καλύτερο. Μάλιστα μπορεί να δημιουργήσει και διάφορα προβλήματα. Ισχύει κάτι τέτοιο και τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει;;
Δεν ειναι οτι καλυτερο γιατι ξεγελα τον εγκεφαλο και διαβαζει μονο τη 5η η την 4η η και την 6η ( αναλογα σε ποιο μηχανακη ειναι πανω ) και το σωστο ειναι να διαβαζει ενα μηχανακι ολους τους χαρτες γιατι για καθε ταχυτητα εχει διαφορετικες βενζινες - αβανς κ.τ.λ. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: homemade TRE Τρι 11 Νοε 2014, 14:41 | |
| παρολα αυτα δεν προκειτε το μοτερ να | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: homemade TRE Τετ 12 Νοε 2014, 11:05 | |
| Από όσο ξέρω και διορθώστε με αν κάνω λάθος, οι χάρτες 5ης & 6ης είναι ίδιοι και έχουν να κάνουν κυρίως με το ramair. Ο εγκέφαλος καταλαβαίνει ποια ταχύτητα έχουμε από 6 αντιστάσεις που έχει κάπου μέσα στο καπάκι του συμπλέκτη. Μία διαφορετική αντίσταση για κάθε ταχύτητα. Η μόνη διαφορά λοιπόν όπως έγραψα στην αρχή στους χάρτες 5ης & 6ης από όσο κατάλαβα είναι ο κόφτης και τίποτε άλλο. Αν ισχύει αυτό τότε τι πρόβλημα δημιουργείται, έστω και μικρό;; Επίσης τις ίδιες συνέπειες δεν έχουν και αντίστοιχες πατέντες που αλλάζουν την αντίσταση της 6ης αντί να βάλουν το tre;; Τι άλλη λύση υπάρχει χωρίς συνέπειες;; Για διαφωτείστε με..... | |
|
| |
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
| Θέμα: Απ: homemade TRE Τετ 12 Νοε 2014, 11:11 | |
| Αλλη λυση ειναι να φλασαρεις τον μαμα εγγεφαλο και να πειραξεις απο εκει μεσα τους χαρτες...
ο αντικοφτης δεν εχει να κανει μονο με τον κοφτη τελικης... απενεργοποιει και το timing retard που υπαρχει στις πρωτες σχεσεις και εχει κομμενο αβανς... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: homemade TRE Τετ 12 Νοε 2014, 11:38 | |
| - giannis_suzuki έγραψε:
- Αλλη λυση ειναι να φλασαρεις τον μαμα εγγεφαλο και να πειραξεις απο εκει μεσα τους χαρτες...
ο αντικοφτης δεν εχει να κανει μονο με τον κοφτη τελικης... απενεργοποιει και το timing retard που υπαρχει στις πρωτες σχεσεις και εχει κομμενο αβανς... Ναι Γιάννη το γνωρίζω αυτό, αλλά μου διέφυγε! Οπότε αλλάζοντας μόνο αντίσταση παραμένει το θέμα το αβάνς στις πρώτες ταχύτητες. 1η και 2α αν θυμάμαι καλά. Όσο για τον εγκέφαλο, προφανώς και γίνεται, αλλά τον αφήνω τελευταίο. Σκέψη.... Ο εγκέφαλος διαβάζει τα χιλιόμετρα του ταχυμέτρου και όταν δει 300 κόβει ή κάτι άλλο; Γιατί αν είναι έτσι, με το speedhealer μπορούμε να το ξεγελάσουμε εύκολα, μια που το δικό μου ταχύμετρο τουλάχιστον κλέβει ΠΟΛΥΥΥΥ! 27 χιλ. στα 300! Βέβαια το θέμα του αβάνς στις πρώτες ταχύτητες δεν λύνεται με αυτόν τον τρόπο. | |
|
| |
| homemade TRE | |
|