| χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? | |
|
+3gsxrthiva -=UNSEEN=- bolek76 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Κυρ 16 Οκτ 2011, 23:26 | |
| εχω μια μεγαλη απορια εδω και λιγο καιρο σχετικα με την θεια μου(Κ3) εχω τωρα 171 ροδα με ροϊκη,εκκ. απο κ5,αλλη φλατζα κεφαλης,φπε,αντικοφτη,pciii και χαρτογραφηση. επισης τα αλογα τα κραταει μεχρι τον κοφτη της 6ης με ανοδικη καμπυλη χωρις να κρεμαει πουθενα. αν γινει αλλος χρονισμος στους εκκ. θα ανεβω σε αλογα και αποδοση? επισης αν ανεβασω 500 στροφες τον κοφτη θα κερδισω σε αλογα? και τελος αν ειχα βαλει τους yoshi r εκκ. ποσα παραπανω θα επρεπε να ειχα παρακαλω ας βοηθησουν οι μηχανικοι και οι γνωστες των βελτιωσεων | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 00:43 | |
| Αφου η καμπυλη είναι ανοδική, αν ανεβάσεις στροφές ναι θα δείς και άλλα άλογα λογικά. Ενδεχομένως όμως αν και δύσκολο σε τόσο λίγες στροφές, εκεί να αρχίσει η κατιούσα. Βέβαια οι 500 στροφές θέλουν και ελατήρια βαλβίδων καθώς και ασφάλειες για να ανέβουν αλλιώς μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Κυρίως απο τα ελατήρια.
Αν αλλάξεις χρονισμό δεν είναι απαραίτητο να δεις διαφορά. Μπορεί και να χάσεις κάπου και να κερδίσεις αλλού. Θέλω να πω οτι τώρα μπορεί να είναι στο καλύτερο δυνατό ρύθμισμα. Αν οχι, παίζοντας λίγο με τις μοίρες εισαγωγής και εξαγωγής μπορεί να ανέβουν και άλλο τα άλογα. Οπως και αν έχει όμως κάποιυ θα χάσεις για να κερδίσεις αλλού. Αν πάρεις κι άλλη δύναμη ψηλά θα χάσεις λίγο χαμηλά και το ανάποδο. Φυσικά θα θέλεις πάλι άλλο χάρτη απο αυτόν που έχεις. Για να δεις καλή διαφορά αν θες τη γνώμη μου πάρε ένα ignition module για να πειράξεις και advance. Οτι και να κάνεις, αν δεν μπορείς να πειράξεις advance δεν θα αποδίδει 100%. Είναι πολύ σημαντική λεπτομέρεια.
Για την τελευταία ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω αφου δεν ξέρω τις μοίρες των Yosh σε σχέση με αυτών του Κ5. Πάντως αν θυμάμαι καλά είναι σχεδόν ίδιοι με τους μαμά Κ5 οπότε δεν αξίζει η διαφορά για 2-3 άλογα. Βάλε καλύτερα το ignition. | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 00:45 | |
| Και ξέχασα κάτι σημαντικό. Οτι θέλεις απαραίτητα ρυθμιζόμενα γρανάζια για να παίξεις με τους εκκεντροφόρους. Αλλιώς θέλει πρεσσάρισμα - ξεπρεσσάρισμα και άκρη δεν θα βρεθεί ποτέ αφου οταν λέμε γύρισμα εννοούμε ελάχιστη διαφορά εμπρός - πίσω τον εκκεντροφόρο και πάντα; πάνω σε Dyno για να βλεπεις τις αντιδράσεις στην καμπύλη. | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 00:48 | |
| της ποπης δηλαδη λιγα λογια,ελατηρια εχω σκληροτερα στις βαλβιδες αρα με βλεπω καποια στιγμη για το ignition module.ευχαριστω! | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 01:08 | |
| Ούτως ή άλλως και οι μοίρες που σου λέει π.χ. η Yoshimura στο χαρτί, είναι απλά ένας μπούσουλας με κάποιο αποτέλεσμα. Αν δεν ψαχτείς στο Dyno δεν πρόκειται ποτέ να δεις το 100%. | |
|
| |
gsxrthiva Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2010
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 11:58 | |
| σε κ7 1000 υπαρχει δυνατοτητα να πειραξεις advance? | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 13:23 | |
| κ φυσικα η με παραλληλο εγγεφαλο που εχει την δυνατοτητα η φλασαραντας τον μαμα εγγεφαλο | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 14:07 | |
| Απάντησε ο φίλος μου ο Κώστας. Φλασάροντας τον μαμά εγκέφαλο λοιπόν, μπορείς να επέμβεις και σε χάρτη advance και καυσίμου. Κοινώς δεν χρειάζεται κανένα παράλληλο σύστημα. Αρκεί να βρείς κάποιο καλό προγραμματιστή να ξέρει πως θα ρυθμίσει και τι, γιατί επηρεάζουν και άλλοι παράγοντες τον μαμά εγκέφαλο. ΚΑι φυσικά πάντα με wideband. Αν δεν φλασάρεις πας κι εσύ σε Power Commander 5 κατά προτίμηση και ignition, ή Rapid Bike 3 που δεν θέλι καμία προσθήκη. Ρυθμίζει κατ ευθείαν και τα 2 (ψεκασμό - advance) | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 14:24 | |
| κ να προσθεσω φιλε δημητρη οτι κ το rapidbike 2 κανει κ τα δυο(ψεκασμό - advance) | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 14:31 | |
| Σωστά φίλε μου. Είδες αμα ασχολείσαι ? | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| |
| |
bolek76 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 16:53 | |
| επανερχομαι παλι στα δικα μου,η ερωτηση ειναι τωρα αν θα επρεπε να εχω πιο πολλα αλογα! οχι οτι δεν μου φτανουν απλα μου ειπε ενα πουλακι ενα νουμερο και καραφλιασα!μου φαινεται αρκετα δυσκολο να μπορει να παει πανω απο τα 175. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| |
| |
bolek76 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 18:23 | |
| οχι ρε Κωστα δεν μιλαω γι αυτο το πουλακι που το λενε Νικολακη για αλλον λεω :P παρε κ ενα πμ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bolek76 στις Δευ 17 Οκτ 2011, 18:46, 1 φορά | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 18:44 | |
| Με πρόλαβε ο Κώστας. Γιατί και ένας κολλητός μου έχει ένα Κ4 limited που αν δεν δεις τα όργανα για να καταλάβεις τι παίζει και πατήσει δίπλα σου θα νομίζεις οτι απογειώθηκε. Είναι κοντά στα 190 τροχό αλλά με μοτέρ απο νεότερο αδελφάκι. Κώστα το έχεις δει εσυ αυτο ε τότε στο βουνο ε? | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 18:49 | |
| και ποσο εχει παει το μαλλι Δημητρη για ολο το προτζεκτ?κανα 4αρι? | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 19:03 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Με πρόλαβε ο Κώστας. Γιατί και ένας κολλητός μου έχει ένα Κ4 limited που αν δεν δεις τα όργανα για να καταλάβεις τι παίζει και πατήσει δίπλα σου θα νομίζεις οτι απογειώθηκε. Είναι κοντά στα 190 τροχό αλλά με μοτέρ απο νεότερο αδελφάκι. Κώστα το έχεις δει εσυ αυτο ε τότε στο βουνο ε?
νομιζω οτι ειχε ερθει το παλικαρι δεν θυμαμε αλλα δεν ελεγα αυτο το ειχα ξεχασει | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 21:30 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 22:07 | |
| | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 22:08 | |
| Που να δείτε οταν πάτησε με ένα Κ8 ο οποίος το έπαιζε πολύ ιστορία και υφάκι. Του λέει ο δικός μου πολύ ευγενικά -φίλε μου πάμε να κάνουμε κανένα ανοιγματάκι? -ΜΕ ποιό μωρέ με το Κ4? ΜΕ τα πολλά πάνε και του λέει ο Κ8. -Ελα πάτα πρώτος. -Οχι μαζί ρε φίλε να δούμε διαφορές -Τι διαφορές ρε φίλε με το Κ4? -ΜΑζί, μαζί... ΠΑτάνε φυσικά και το Κ8 δεν γύρισε ποτέ. Εφυγε ευθεία κάτω την εθνική γιατί το πολύ υφάκι κάνει κακό. ΚΑι ακόμα το μηχανάκι δεν έχει ρυθμιστεί. Κωστή ήτανε ρε. ΚΑι το μπλε το Κ4 που είναι και αυτό καλό και το ζώο. Αυτό που είχαμε την κουβέντα να το ρυθμίσω... Ακόμα δεν αξιώθηκα... Αισθάνεσαι τυχερός μήπως??? | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 22:08 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 17 Οκτ 2011, 22:19 | |
| | |
|
| |
savvasilia Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Hμερομηνία εγγραφής : 29/04/2015
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 08 Ιουν 2015, 14:36 | |
| Παιδια μπορει να μου πει καποιος στα ποσα Km πρεπει να αλλαξω καδενακι χρονισμου σε GSX-R 1000 k5? | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? Δευ 08 Ιουν 2015, 23:52 | |
| - savvasilia έγραψε:
- Παιδια μπορει να μου πει καποιος στα ποσα Km πρεπει να αλλαξω καδενακι χρονισμου σε GSX-R 1000 k5?
μετα τα 40.000 οταν και αν αρχισει να κανει θορυβο, σετακι καδενα τεντωτηρα, μπορει να ειναι και 50.000 και 60.000 με την προυποθεση οτι δεν εχεις γυρισμενα χιλιομετρα αν το πηρες μεταχειρο | |
|
| |
| χρονισμος εκκεντροφορων και αλογα? | |
|