| πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? | |
|
+12nasos-v martza teo46 frozen thodoris boutser k8 600 kk Miou DrIoannis gsxrk71000 GIXXERAKIAS karagio 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Πεμ 27 Οκτ 2011, 17:39 | |
| καλησπερα σε ολους!! πριν απο λιγες μερες αγορασα μεταχειρισμενη την πρωτη μου στολη, μιας και λεφτα για καινουρια δεν υπαρχουν.... αναρωτιεμαι πως μπορω να την καθαρισω κυριως μεσα...Ρωτησα σε καθαριστηρια αλλα δεν αναλαμβανουν (ειχαν παλαιοτερα προβληματα). πηγα σε μαγαζι στην καλλιροης και μου ειπε 92 γιουρια!!!!!!! οποτε το σκηνικο θα παιχτει στο σπιτι με αγωνιζομενους στο ρινκ εμενα vs βρωμια vs υπομονη... καπου διαβασα για ενα κιτ καθαρισμου της dainese..εχετε καμια ιδεα??? εσεις πως την καθαριζετε?? | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Πεμ 27 Οκτ 2011, 18:22 | |
| Το κιτ καθαρισμού είναι για εξωτερική χρήση μόνο.Για μέσα αν εισαι τυχερός και βγαίνει η επένδυση την βάζεις πλυντήριο και καθαρίζεις.Για έξωτερικο καθάρισμα περνά την με ένα βετεξ με χλιαρό νερό παντού και άσε την να στεγνώσει καλά.Έπειτα πάρε μία bepanthol losion από ένα φαρμακείο και με ένα σφουγγαρακι πέρασε την για να μαλακώσει και να την συντηρεί σαν καινούρια. | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Πεμ 27 Οκτ 2011, 18:39 | |
| εμένα μου είπαν ότι το καλύτερο είναι στεγνό καθάρισμα σε καθαριστίριο! | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Πεμ 27 Οκτ 2011, 19:00 | |
| Την πλένεις με ειδικό saddle soap και μετά την ενυδατώνεις με ειδική lotion.
| |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Πεμ 27 Οκτ 2011, 19:21 | |
| χρηστο ακου πως καθαριζω εγω τα δικα μου δερματα... ( αν και μου λενε οτι δεν ειναι ο σωστος τροπος το δερματινο που εχω σχεδον 7 χρονια ακομα ειναι μια χαρα...)
αν εισαι τυχερος και εχει επενδυση που βγαινει την βγαζεις και την πλενεις...αλλοιως:
1 βγαζεις την θερμικη επενδυση (αν και οι φορμες δεν εχουν...) 2 κουμπωνεις το φερμουαρ 3 πετας μεσα στην μπανιερα την φορμα 4 πιανεις το τηλ και την πλακωνεις στο νερο... αφηνεις 5 μιν να μαλακωσουν οι βρωμιες και μετα ξανα με νερο και με ενα βουρτσακι (σαν αυτο για να καθαριζεις παπουτσια στο περιπου...) καθαριζεις και εισαι κομπλε... 5 για την μεσα μερια κανεις παλι το ιδιο απλα βαζεις και ενα απαλο σαπουνι στο βουρτσακι σου...και με απαλες κινησεις τριβεις ..... και ξανα τριβεις... και ξανα.... μετα ξεπλενεις 2 φορες και την κρεμας να στεγνωσει... 6 στο τελος καλο ειναι να την περασεις με ενα ειδικο συντηριτικο για δερματα για να παραμεινει μαλακια (αν και εγω δεν το εχω κανει ποτε μου...)
ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι θα εχεις βγαλει τα προστατευτικα απο την στολη πριν την μπουγαδα...
φαντασου οτι το μαγαζι που λες στη καλιροης (δεν ειναι καλιροης αλλα στο καθετο στενακι της διπλα απο τον μπαξεβανη. βουρβαχη νομιζω λεγεται...) απλα βγαζει τα προστατευτικα και βαζει το μπουφανακι σου στο πλυντηριο του... το εχω δει με τα ματακια μου οταν εβγαλε το δικο μου πριν απο πολλα χρονια και το απλωσε να στεγνωσει...απο τοτε ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπληρωσω για αυτο που μπορω να κανω και εγω μονος μου... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Πεμ 27 Οκτ 2011, 22:16 | |
| και μετα οσο ειναι λιγο νωπη ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ !!!!!!!! αν στεγνωσει απο χλιαρο-ζεστο νερο θα μπει και δε θα σου κανει !!!!
Τα δερματα νωπα ανοιγουν αν τα φορας και μπαινουν αν τα απλωσεις !!! Την εχω πατησει ηδη 2 φορες !!! | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Πεμ 27 Οκτ 2011, 23:39 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Παρ 28 Οκτ 2011, 03:18 | |
| ολα οσα ειπε ο μιου απλα αντι για συντιριτικο για δερμα που ειναι πανακριβο την πασαλιβεις με βαζελινη! πως; ζεστενεις το κυπελακι που πειρες απο φαρμακειο 1€ τα 100 γρμ και βουτας μεσα ενα πανακι αυτο ποτιζει και μετα με το πανακι αυτο τριβεις ολες τις επιφανιες του δεματος | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Παρ 28 Οκτ 2011, 08:37 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Παρ 28 Οκτ 2011, 09:13 | |
| | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Παρ 28 Οκτ 2011, 09:18 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Παρ 28 Οκτ 2011, 10:27 | |
| | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Παρ 28 Οκτ 2011, 11:41 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Παρ 28 Οκτ 2011, 12:15 | |
| | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Παρ 28 Οκτ 2011, 17:36 | |
| | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Παρ 28 Οκτ 2011, 18:55 | |
| | |
|
| |
martza Normal gixxer
Όνομα: : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Τόπος : καπου στον παλανητη γη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 148 Αγωνιζόμενος : σταματηστε να ζηλευετε τα ασπρα!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Παρ 28 Οκτ 2011, 22:32 | |
| ο καλυτερος τροπος για εμενα κ ειδικα αμα εχει κ λευκο επανω στην στολη για να πλυνεις την φορμα ειναι η λακ ναι καλα διαβασες ειναι η λακ ριξε πανω λακ περνα μετα με ενα πανι κ καθαρισες μετα βεβαια κ με λιγο σαπουναδα με ενα σφουγγαρι για να φυγη η λακ δεν θα πιστευετε στο αποτελεσμα Υ.Γ: παρενεργιες μπορει να φυτρωση καρουμπαλο στο κεφαλι σου οταν η γυναικα σου κοπελα σου η μανα σου αναλογα με την ηλικια σου πεταξει στο κεφαλι το αδειο μπουκαλι με την λακ | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Σαβ 29 Οκτ 2011, 03:27 | |
| | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Σαβ 29 Οκτ 2011, 10:44 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Σαβ 29 Οκτ 2011, 11:41 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Σαβ 29 Οκτ 2011, 14:43 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| |
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Σαβ 29 Οκτ 2011, 20:02 | |
| | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Σαβ 29 Οκτ 2011, 22:25 | |
| - Miou έγραψε:
- χρηστο ακου πως καθαριζω εγω τα δικα μου δερματα... ( αν και μου λενε οτι δεν ειναι ο σωστος τροπος το δερματινο που εχω σχεδον 7 χρονια ακομα ειναι μια χαρα...)
αν εισαι τυχερος και εχει επενδυση που βγαινει την βγαζεις και την πλενεις...αλλοιως:
1 βγαζεις την θερμικη επενδυση (αν και οι φορμες δεν εχουν...) 2 κουμπωνεις το φερμουαρ 3 πετας μεσα στην μπανιερα την φορμα 4 πιανεις το τηλ και την πλακωνεις στο νερο... αφηνεις 5 μιν να μαλακωσουν οι βρωμιες και μετα ξανα με νερο και με ενα βουρτσακι (σαν αυτο για να καθαριζεις παπουτσια στο περιπου...) καθαριζεις και εισαι κομπλε... 5 για την μεσα μερια κανεις παλι το ιδιο απλα βαζεις και ενα απαλο σαπουνι στο βουρτσακι σου...και με απαλες κινησεις τριβεις ..... και ξανα τριβεις... και ξανα.... μετα ξεπλενεις 2 φορες και την κρεμας να στεγνωσει... 6 στο τελος καλο ειναι να την περασεις με ενα ειδικο συντηριτικο για δερματα για να παραμεινει μαλακια (αν και εγω δεν το εχω κανει ποτε μου...)
ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι θα εχεις βγαλει τα προστατευτικα απο την στολη πριν την μπουγαδα...
φαντασου οτι το μαγαζι που λες στη καλιροης (δεν ειναι καλιροης αλλα στο καθετο στενακι της διπλα απο τον μπαξεβανη. βουρβαχη νομιζω λεγεται...) απλα βγαζει τα προστατευτικα και βαζει το μπουφανακι σου στο πλυντηριο του... το εχω δει με τα ματακια μου οταν εβγαλε το δικο μου πριν απο πολλα χρονια και το απλωσε να στεγνωσει...απο τοτε ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπληρωσω για αυτο που μπορω να κανω και εγω μονος μου... +++++1000 Κ αν θες πηγαινε σ'ενα super-market κ παρε ενα ειδικο συντηρητικο κ βαφη για δερματινα,COLLONIL.Βγαινει σε 2 τυπους,ενα για μαυρα κ το αλλο για οποιοδηποτε αλλο χρωμα.Κανεις μια φορα το χρονο την παραπανω διαδικασια κ μετα 2-3 φορες το χρονο για συντηρηση την περνας με το collonil...Δεν πιστευεις πως θα γινει της ανανεωνει το χρωμα κ δεν την αφηνει να ξεραθει. Φαντασου η δικια μου(5 χρονων) εχει φαει μια καλη σουπα κ οπως ειναι ολομαυρη ειχε γδαρθει παρα πολυ κ ειχε ξεφτισει.Αν δεις πως γινεται θα παθεις πλακα.Εννοειται πως περνας κ τις μποτες κ τα γαντια!!! | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? Κυρ 30 Οκτ 2011, 06:31 | |
| πραγματικα σας ευχαριστω πολυ ολους,
θα κανω λιγο απ'ολα..... | |
|
| |
| πως καθαριζουμε δερματινη στολη??? | |
|