Greek GSX-R forum
Steering dampers Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Steering dampers Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Steering dampers Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
    Κορυφαίοι συγγραφείς
    Miou
    Steering dampers Poll_l10Steering dampers Poll_c10Steering dampers Poll_r10 
    JIMK7
    nasos-v
    T.R.E
    k8 600 kk
    kostaskr6
    κολτρέϊν
    Leroy
    ripper
    mistiriodis_tsantakias

Steering dampers

Πήγαινε κάτω 
    4 απαντήσεις
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Billy
    Jr.gixxer
    Billy

Όνομα: : Billy
    Τόπος : Γλυφάδα
    Αριθμός μηνυμάτων : 44
    Hμερομηνία εγγραφής : 08/03/2009

Steering dampers Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Steering dampers   Steering dampers EmptyΣαβ 25 Απρ 2009, 21:52

Σήμερα άκουγα κάτι περίεργους θορύβους απο το σταμπιλιζατέρ της Suzie. Όταν ήταν ίσιο το τιμόνη και έβαζα πίεση (αριστερά-δεξιά) ακουγόταν ένα τρίξιμο αρκετά δυνατής έντασης. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά νομίζω πως ακούγεται απο το λαστιχάκι της βίδας που κρατάει το σταμπιλιζατέρ. Πήρα το WD-40 και έριξα δύο σταγόνες στο ρουλεμάν και σταμάτησε, αύριο θα δω αν όντως κάτι κατάφερα.
    Ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να υπάρχει τζόγος πάνω-κάτω στο steering damper (είναι η πρώτη μου μηχανή με τέτοιο και δεν το έχω πολυψάξει)? Δηλαδή στο σημείο που βιδώνεται πρέπει να υπάρχει παίξιμο ή να είναι σταθερό και σφιχτό?
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    kospoz
    Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : Κωστας
    Τόπος : θεσ/νικη
    Αριθμός μηνυμάτων : 29
    Hμερομηνία εγγραφής : 26/04/2009

Steering dampers Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Steering dampers   Steering dampers EmptyΚυρ 10 Μάης 2009, 18:07

Billy έγραψε:
    Σήμερα άκουγα κάτι περίεργους θορύβους απο το σταμπιλιζατέρ της Suzie. Όταν ήταν ίσιο το τιμόνη και έβαζα πίεση (αριστερά-δεξιά) ακουγόταν ένα τρίξιμο αρκετά δυνατής έντασης. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά νομίζω πως ακούγεται απο το λαστιχάκι της βίδας που κρατάει το σταμπιλιζατέρ. Πήρα το WD-40 και έριξα δύο σταγόνες στο ρουλεμάν και σταμάτησε, αύριο θα δω αν όντως κάτι κατάφερα.
    Ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να υπάρχει τζόγος πάνω-κάτω στο steering damper (είναι η πρώτη μου μηχανή με τέτοιο και δεν το έχω πολυψάξει)? Δηλαδή στο σημείο που βιδώνεται πρέπει να υπάρχει παίξιμο ή να είναι σταθερό και σφιχτό?
    φιλε μου επειδη και εγω πρωτη φορα πηρα gsxr κ6 παιζει και εμενα πανω κατω.αν σφιξει τελειως παιζει και να μην μπορει να στριβει καθολου το τιμονι
    Cube Capacity
    Normal gixxer
    Normal gixxer
    Cube Capacity

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
    Αριθμός μηνυμάτων : 212
    Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο...
    Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008

Steering dampers Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Steering dampers   Steering dampers EmptyΚυρ 10 Μάης 2009, 20:39

πρεπει να εχει λιγο μποσικο
    http://greekbusas.forumotion.com
    nasos-v
    Full gixxer
    Full gixxer
    nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
    Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 6282
    Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

Steering dampers Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Steering dampers   Steering dampers EmptyΔευ 11 Μάης 2009, 09:35

ναι πρεπει να παιζει λιγο πανω κατω!
    http://www.gixxer.gr

Steering dampers
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 1
     Παρόμοια θέματα
    -
    » oem steering dumper k7 1000 (μαμα σταμπιλιζατερ)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΦΡΕΝΑ - ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-
    Μετάβαση σε:  
    Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
    gixxerforum@gmail.com