| Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) | |
|
+20sfikaaa JIMK7 Opeth nktr babis k8 Schumi opoulian gkourv thodorisk ΣΚΟΡΠΙΟΣ Miou tasos1984 thodoris magfaria Kydo κολτρέϊν kontos 750 Sotoner k8 600 kk mistiriodis_tsantakias 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Σαβ 12 Νοε 2011, 20:10 | |
| Σε κάποιους μίλησα της περασμένες τετάρτες για αυτό το θέμα... Ένας φίλος κάνει μια πολύ σωστή κινήσει πάνω στης Σέρρες... Νοικιάζει μηχανάκι με δικα του ελαστικά με δίκια του βενζίνη για μια ολόκληρη μέρα με πλοηγό σε περίπτωση που χιαστεί τον ίδιο και το σημαντικότερο με καμία ευθηνή άμα μας πέσει το μηχανάκι και όλα αυτά με 180 εύρο Έχει κανόνισα και κόπια συνεργασία με ξενοδόχοι από ότι μου είπε για καλύτερη τιμή αλλά και να μην είχε έχει αρκετά καλά και φτηνά ξενοδόχα στης Σέρρες που αξίζουν αυτό το λίγο παραπάνω οπός α Last resort . Διοργανωτής αυτής της κίνησης είναι ο Γιώργος Μαρμαράς ένα παιδί που έχει κ αυτός απηυδήσει να μας γδύνουν τόσα χρόνια για να κάνουμε αυτό που μας αρέσει έτσι προσπαθεί μέσω αυτής της κίνησης να αλλάξει κατά κάποιους τρόπο την κατάσταση ... Κατά εμέ πιστεύω ότι είναι μια απίστευτη κίνηση και ελπίζω σύντομα να ακολουθούσουνα και άλλοι. Ότι ερώτησης θέλετε μπορείτε να τις κάνετε άδω και να σας απαντήσω σχετικά η ο Γιώργος άμα καταφέρει να μπει ;P Ο Γιώργος δίνει την δυνατότητα ενοικίασης μέχρι 2 μοτοσικλέτες ανά μέρα τώρα που είναι ακόμα αρχή και ευελπιστεί στο να εξοπλίσει ακόμα καλύτερα τον στόλο του με την ανταποκριτή του κώνου και την σατιρισμός .. Δεν πιστεύω να θεωρηθώ διαφήμιση αφού καταλαβαίνετε τέλια πράγματα όχι να κόβονται αλλά να προωθούντα θα έπρεπε Τηλ.επικινονιας 6995485083 Giorgos maramaras marmarascbr@windowslive.com | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Σαβ 12 Νοε 2011, 20:50 | |
| καλο ακουγεται θα μαζευτουμε παρεακι και κανονιζουμε, θα πεσει και γελιο !!! | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Σαβ 12 Νοε 2011, 20:51 | |
| Στέφανε το ήξερα εγώ αυτό.Μίλησα με τον Γιώργο στο facebook απο την πρώτη μέρα που έβαλε την προσφορά και έπαθα σόκ.Λέω αποκλείεται να ισχύει κάτι τέτοιο αλλα όμως είναι γεγονός.Συμφέρει όχι απλά αλλά με τις φούντες!!!!!! Παιδιά μακάρι να βρώ ευκαιρία να πάω Σέρρες και να νοικιάσω ένα μηχανάκι του Γιώργου.Αν σκεφτήτε ότι η προηγούμενη επίσκεψη μου συις Σέρρες μου κόστησε κοντά στο 1000αρικο μαζί με την τούμπα...Τώρα με 180 ευρώ και μία διανυκτέρευση 40ευρώ και άλλο τόσο το φαγητό και το ποτό το βράδυ χοντρά χοντρά και ανεβασμένες τιμές έβαλα 260 σύνολο.Και πάς και τάπα γιατί δέν φοβάσαι άν πέσεις να πληρώνεις μηχανάκι αν και το απεύχομαι και ανακαλύπτεις και τα όρια σου!!!!!Εγώ το έχω δηλώσει..την επόμενη φορά που θα πάω θα νοικιάσω μηχανάκι.Άν και θέλουμε μια περετέρω ενημέρωση για το ποιές μέρες θα είναι διαθέσημα.Κάτι σάν πρόγρμμα δηλαδή για να ξέρουμε. | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Σαβ 12 Νοε 2011, 20:53 | |
| 'Α....και τί μοτοσυκλέτες έχει διαθέσιμες..(μάρκα,κυβικά,αγωνιστικές ή νορμάλ) | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Σαβ 12 Νοε 2011, 20:58 | |
| ναι μικρη παραληψη νορμαλ CBR 1000 08+ θα εχει...με πολυεστρικα ενοιτε | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Σαβ 12 Νοε 2011, 22:03 | |
| πολυ καλη κινηση Στεφανε....καλα εκανες και το εβαλες να μαθαινουμε τι παιζει...αν σκεφτεις τα λαστιχα που θελεις για πιστα,συμφερει. | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Κυρ 13 Νοε 2011, 01:36 | |
| πολυ καλη κινηση, μπραβο..! μονο cbr 1000 εχει; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Κυρ 13 Νοε 2011, 08:32 | |
| για τορα ναι χρηστο τορα περετερο βλεπουμε | |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| |
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Κυρ 13 Νοε 2011, 09:48 | |
| | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Κυρ 13 Νοε 2011, 11:53 | |
| | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Κυρ 13 Νοε 2011, 11:54 | |
| Ωραιος ο τυπας!!! Ποιος σας λεει οτι το μηχανακι ειναι σωστα στημενο εχει σωστα λαστιχα,τακακια,αναρτησεις για τα κιλα σας και ειναι γενικα σωστο!? Μια μερα τι να κλασει να πας σερρες θεωρω οτι μινιμουμ πρεπει να ειναι τρεις μεσα στην πιστα αν θες να εισαι αξιολογος σε χρονους! Μια μερα θελουμε για να βρουμε ξανα τα πατηματα τι πιστας οποιος εχει να παει καιρο... Παντως για χρηση πολυ φθηνη και περνας απλα σαν περαστικος φενεται οικονομικοτατη!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Κυρ 13 Νοε 2011, 12:28 | |
| στο παληκαρι πολυ καλη κινηση... μακαρι να αντεξει στην δυσκολη εποχη που διανυουμε και μην "παει αδοξα" αυτη του η κινηση... | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Κυρ 13 Νοε 2011, 13:16 | |
| Παιδιά...η κίνηση του ανθρώπου , δείχνει να έχει προόπτικη και μακάρι να πάει πολύ καλά , αλλά πιστεύω ότι για να ''δουλέψει'' καλά θα πρέπει να είναι ''προγραμματισμένη''/οργανωμένη σε μεγάλο βαθμό....κι αυτό προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων..... δεν είναι μόνο η υλική ζημιά που θα γίνει στο μηχανάκι (που την επιβαρύνεται το παλληκάρι που το ενοικιάζει) αλλά και ο κίνδυνος τραυματισμού από μια πτώση....που μπορεί να οφείλεται στη φθορά ελλαστικών...(.....''έλα μωρέ ....'ντάξει βγάζει άλλους 10 γύρους)...η απο τη μη συνήθεια στον τρόπο οδήγησης της cbr π.χ όταν οδηγείς σουζούκι , που σε συνδυασμό με την αναστολή του φόβου της ζημιάς και μόνο , επειδή το μηχανάκι δεν είναι δικό σου το πιέζεις και οδηγάς κοντά σε μεγαλύτερα όρια....τέλοσπάντων...μακάρι το παλληκάρι να 'βάλει'' στο παιχνίδι και άλλα μηχανάκια διότι είναι αρκετά ελκυστική , ξεκούραστη και οικονομική η ιδέα του....εμείς απο ΚΡΗΤΗ θέλουμε 3000-3500 χιλιάρικα το λιγότερο για να ανεβούμε 3-4 ημέρες, δύο άτομα-εισητήρια-αυτοκίνητο-τρέιλερ-βενζίνες κλπ.κλπ..... και πάλι μπράβο στην προσπάθειά του εύχομαι τα καλύτερα | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Κυρ 13 Νοε 2011, 14:20 | |
| - ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
- δεν είναι μόνο η υλική ζημιά που θα γίνει στο μηχανάκι (που την επιβαρύνεται το παλληκάρι που το ενοικιάζει)
Δέν φέρεις ευθύνη σε περίπτωση πτώσης οπότε δέν επιβαρύνεσαι κάτι οικονομικα "εσύ" που το νοικιάζεις. | |
|
| |
thodorisk Normal gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Τόπος : Κορυδαλλος......εξω... Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 81 Αγωνιζόμενος : Στις μπυρες..... Hμερομηνία εγγραφής : 16/02/2010
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Κυρ 13 Νοε 2011, 14:57 | |
| κατα την γνωμη μου ειναι 2 τα τινα: Αν ο σκοπος ειναι να δεις απλα την πιστα τοτε οκ παρε ενα νοικιαρικο... Αλλα το TD ρε παιδια δεν ειναι παιρνω ενα μοτο και γυρναω μεχρι να τελειωσουν τα λαστιχα και η βενζινη.Θεωρω οτι ειναι κατι παραπανω. Για να παω πιο γρηγορα,πρεπει να μαθω να ερμηνευω αυτα που νιωθω πανω στο μοτο μου.Πρεπει να βελτιωσω την θεση του σωματος μου.Πρεπει να μαθω να ρυθμιζω τις αναρτησεις μου. Αυτα μονο πανω στο δικο μας μηχανακι μπορουμε να τα κανουμε. Κοινως αν ειναι να παω για τουρισμο στις Σερρες με ενα νοικιαρικο,δεν παω...Αφηστε που ειναι και Hon.. | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Κυρ 13 Νοε 2011, 15:10 | |
| Έχει πολλά καλά η κίνηση αυτή για όλους αυτούς που είτε θέλουν να μπουν Σέρρες αλλά φοβούνται για το μηχανάκι τους, είτε για αυτούς που απλά θέλουν να μπουν και να δουν πως είναι να γυρνάς σε μια πίστα και πάλι...φοβούνται για το μηχανάκι του ή για αυτούς που πολύ απλά δεν έχουν στην παρούσα φάση supersport ή καν μηχανή! Προφανώς και δεν απευθύνεται σε όλους αυτή η κίνηση αλλά σίγουρα έχει κοινό στο οποίο μπορεί να πιάσει τόπο. Όσον αφορά τις πτώσεις προσωπικά θεωρώ ασήμαντο τελείως το ενδεχόμενο ζημιάς στη μηχανή κατά την πτώση, μπροστά στις σωματικές βλάβες. | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| |
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Κυρ 13 Νοε 2011, 17:47 | |
| Mακαρι να γινει αυτο θα ειναι μια πολυ καλη κινηση για οσους θελουν να μπουν πιστα και δεν μπορουν.(αν και τα λεφτα μου φαινονται πολυ λιγα ειδικα σερρες που το πισω λαστιχο λιωνει σε μια μερα)
| |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Κυρ 13 Νοε 2011, 17:58 | |
| Πολύ καλή κίνηση! Μπράβο στο παιδί. Να το έχουμε υπ' όψη μας. | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| |
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Δευ 14 Νοε 2011, 00:12 | |
| εδώ το σκέφτομαι και εγώ που έχω και μοτό και τρέιλερ για μεταφορά. Συμφέρει και πραγματικά, χωρίς να τον γνωρίζω, αξίζει να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια. Τις λεπτομέρειες τις βρίσκουμε τη στιγμή που θα πάρουμε την απόφαση για το πότε. Προφανώς θα εννοεί ότι θα ισχύει μετά την ασφαλτόστρωση των Σερρών για να πεις ότι τον συμφέρει για την μείωση του κόστους των ελαστικών.Εάν γίνει σωστή δουλειά, που θα γίνει, το λάστιχο θα μπορεί να βγάζει έως και 4 μέρες χρήσης και το οποιοδήποτε ελατικό θα δουλεύει σωστά. Για ποιά μάρκα ελαστικών μιλάμε ότι θα έχουν τα μοτό για τις τρέχουσες συνθήκες τις πίστας? Καλές δουλειές | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Δευ 14 Νοε 2011, 00:31 | |
| Θα ασφαλτοστρωσουν την πιστα??? ποτε?
Εδω εγω που μενω σερρες ψινομαι...
Απο το να μπω και να παρω καινουργια λαστιχα μετα... ασε που ειναι και η πτωση που ποτε δε ξερεις ποτε θα ερθει.
180 + το 55αρι στη ρεσεπτιον? | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Δευ 14 Νοε 2011, 00:36 | |
| - Opeth έγραψε:
- Θα ασφαλτοστρωσουν την πιστα??? ποτε?
Απο το να μπω και να παρω καινουργια λαστιχα μετα... ασε που ειναι και η πτωση που ποτε δε ξερεις ποτε θα ερθει.
180 + το 55αρι στη ρεσεπτιον? από ότι έχουν αναφέρει στο προφορικό κλειστή από Απρίλη και παράδοση προς χρήση Ιούνιο. 180 οπότε και + 15αρι για σένα εάν είσαι δημότης Σερρών = 195 ευρώ και +55 ευρώ για τους υπόλοιπους εκτός δήμου Σερρών | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) Δευ 14 Νοε 2011, 00:39 | |
| - nktr έγραψε:
- Opeth έγραψε:
- Θα ασφαλτοστρωσουν την πιστα??? ποτε?
180 + το 55αρι στη ρεσεπτιον? από ότι έχουν αναφέρει στο προφορικό κλειστή από Απρίλη και παράδοση προς χρήση Ιούνιο. 180 οπότε και + 15αρι για σένα εάν είσαι δημότης Σερρών = 195 ευρώ και +55 ευρώ για τους υπόλοιπους εκτός δήμου Σερρών 55 και για μενα... ειμαι απλα κατοικος(φοιτητης).Αυτοι θελουν να εισαι γεννημενος σερρες... Παλια ισχυε το 15αρι και για μας αλλα τωρα το κοψανε...εχω τσακωθει ποσες φορες με τους βλακες... | |
|
| |
| Ενοικίαση μοτο για γύρους στας Σέρρας ;) | |
|