ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Κυρ 13 Νοε 2011, 13:15 | |
| το ειδα σ'ενα αλλο forum και ειπα να το βαλω κι εδω...λιγα λογια για την υπογραφη μας στο forum...
στην δικη μου υπογραφη, η πρωτη εικονα ειναι το κρανος μου (AGV Stealth Grifo), η δευτερη εικονα ειναι το tatoo μου που ειναι το logo της West Coast Motorcycles εταιριας που φτιαχνει και βελτιωνει custom μοτοσυκλετες...αν και δεν εχει σχεση με Sport μοτοσυκλετες μου αρεσε ο συνδυασμος κρανος-εξατμισεις που δειχνει σαν πειρατικη σημαια και το χτυπησα στον δεξι ωμο, η τριτη εικονα ειναι το logo του ACE CAFE, καφετεριας που μαζευονται μηχανοβιοι στο Λονδινο και που θελω καποια στιγμη να παω...μαλλον θα το συνδυασω οταν καποια στιγμη θα παω να δω απο κοντα τον αγωνα στο Isle of man... η τεταρτη εικονα ειναι ενα σχεδιο με μια Hayabusa που αρχιζει να πλαγιαζει, και τελος η πεμπτη εικονα ειναι ενα σκιτσο με ενα GSXR 1000 K1-K2 που σουζαρει και γραφει ''ετσι καβαλαμε, στη μια ροδα μεχρι τη μερα που θα πεθανουμε''...αυτα απο εμενα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ghost στις Κυρ 13 Νοε 2011, 18:35, 1 φορά | |
|
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Κυρ 13 Νοε 2011, 13:24 | |
| ωραια ιδεα....
λοιπον η υπογραφη μου οπως βλεπετε παρακατω λεει σας εχω μια δευτερα....και τις υπολοιπες μερες τις εβδομαδας... εμπνευστικε απο μια πλακα που καναμε με ενα φιλο που ελεγε συνεχεια οτι σας εχω μια δευτερα και καποια μερα του ειπα οτι εγω τον εχω ολες τις υπολοιπες μερες.. | |
|
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Κυρ 13 Νοε 2011, 13:54 | |
| εγω δεν εχω υπογραφη! αλλα θα βαλω η φωτο απο τα μηχανακια που ειχα η φωτο απο τατου.. τι λετε κι εσεις? την ιδεα τατου μου την εδωσες εσυ ghost | |
|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Κυρ 13 Νοε 2011, 14:57 | |
| | |
|
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Κυρ 13 Νοε 2011, 18:03 | |
| Εμένα δείχνει τη μεγάλη αγάπη γενικότερα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό που έβαλα και στο : BALLS, men without them, drift in cars. Αλλά υπερίσχυσε αυτό που έβαλα γιατί είναι πιο γενικό.
| |
|