| Φιμε φαναρι... | |
|
+11teo1908 Miou mistiriodis_tsantakias mitsos GIXXERAKIAS gsxrk71000 Black Eagle Darksoul boutser WotU777 magiaklaniakeksatmisi 15 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Φιμε φαναρι... Τετ 23 Νοε 2011, 21:35 | |
| | |
|
| |
WotU777 Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρεας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 99 Αγωνιζόμενος : οχι Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2011
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Τετ 23 Νοε 2011, 21:52 | |
| Κλημη οι φωτος ειναι με φλας κ δεν φαινεται καλα, παντως απ΄οσο βλεπω δεν ειναι ασχημο | |
|
| |
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Τετ 23 Νοε 2011, 21:58 | |
| Θέλω απλά να δείχνει καλύτερο απο τ Μαμα.. Σκέφτηκα σκούρη μηχανη θα πηγαίνει .. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Πεμ 24 Νοε 2011, 00:10 | |
| το ειχαμε δοκιμασει στο κ6 του γιαννη και εκοβε αρκετα τα φωτα του!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Πεμ 24 Νοε 2011, 01:14 | |
| - boutser έγραψε:
- το ειχαμε δοκιμασει στο κ6 του γιαννη και εκοβε αρκετα τα φωτα του!
θυμασαι αν φαινοταν θαμπο το φαναρι?? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Πεμ 24 Νοε 2011, 09:36 | |
| - magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
- Θέλω απλά να δείχνει καλύτερο απο τ Μαμα.. Σκέφτηκα σκούρη μηχανη θα πηγαίνει ..
εκανες μ@λακια για μενα προσωπικα ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ αλλα μπορει να φτιαχνετε ανωδυνα θα μαρεσε ετσι ακριβως! ετσι επρεπε να το κανεις να βαφες μεσα το μεταλικο μαυρο κ να βαζες ενα προτζεκτορα πανω στην μεγαλη σκαλα μετα θα τον παιζανε αρκετοι κ γτ θα χες καλα φωτα κ γιατι δεν θα τυφλωνες κανεναν με τα χενον κ γιατι το κατοπτρο θα ταν μαυρο κακο! φαναρι βρισκεις μεταχειρο αλλα κ απο κινεζο κ εχει κ ο καλος ο auctumats νομιζω φαναρια που λογικα θα ναι τζιτζι! | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Πεμ 24 Νοε 2011, 13:31 | |
| Με τι σπρεϋ το εκανες; Χρησιμοποιησες απλο μαυρο η αυτο που ειναι για τζαμια; Γιατι απο τις φωτογραφιες μου φαινονται πολυ θαμπα και δεν δειχνει τοσο ομορφο... δεν ξερω κανονικα ομως πως δειχνουν με το ματι. | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Πεμ 24 Νοε 2011, 13:36 | |
| δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει αλλά αφού αρέσει σε σένα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Πεμ 24 Νοε 2011, 14:11 | |
| σπρευ για φιμε φαναρια ειναι...αντε με βαλατε σε σκεψεις να το ξανακανω κανονικο..δεν ξερω αλλα εμενα μ φανηκε ωραιο αλλα δεν ειμαι σιγουρος :-) | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Πεμ 24 Νοε 2011, 14:22 | |
| Επειδη δεν βλέπω φωτος απο το γραφειο δεν μπορω να φερω γνωμη αλλα....τα σπρευ του εμποριου δεν κανουν το φοβερο γυαλιστερο φιμε που βλεπουμε σε καποια φαναρια. Προς γνωση οποιου θελει να κανει κατι παρομοιο σε οποιοδηποτε φαναρι μπρος η πισω και εχει δει καποια που του αρεσουν και το αποτελεσμα το δικο του δεν του αρεσει ειναι γιατι το κανουν εμπειροι φανοποιοι με βερνικι επιστρωσης χρωματος και καποιες σταγονες μαυρου χρωματος και στην συνεχεια επεξεργασια του πλαστικου φαναριου με τριψιμο με ψιλο γυαλοχαρτο νερου (σαν αυτο που φευγουν οι θαμπαδες),επειτα περνανε δυο-τρια χερια (αναλογα ποσο φιμε το θες) και οταν στεγνωσει παλι περασμα με γυαλοχαρτο και αλοιφες για να γινει τελειο. Οποιος θελει μπορει να δοκιμασει αλλα συνιστω να δοκιμασει πρωτα σε καποιο παλιο φαναρι πριν δοκιμασει στης καλης του. | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Πεμ 24 Νοε 2011, 16:44 | |
| 2-3 ΚΑΛΕΣ φωτο μερα πανο στο μηχανακι θα μας/σε βοηθουσαν να το δουμε/αξιολογησουμε καλητερα | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Πεμ 24 Νοε 2011, 17:10 | |
| ο χριστος και ο βουδας ...γιατι το εβαψες?? εχει ορεοτατες φιμε ζελατινουλες με 10-15 ευρο στο εβαυ που δεν χαλανε σχεδον καθολου τον φοτισμο κ ειναι πολυ πιο ομορφααααααααα...ελπιζο τουλαχιστον να το εβαψες απο μεσα κ οχι απο εξω...μονο ετσι θα γιαλιση ....αλιος πεταμα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Πεμ 24 Νοε 2011, 17:35 | |
| - boutser έγραψε:
- το ειχαμε δοκιμασει στο κ6 του γιαννη και εκοβε αρκετα τα φωτα του!
ειναι διαφορετικο αυτο ρε κωστη... στου γιαννη βαλατε φιμε καπακι απο πανω... κλημη εαν καταφερεις να το κανεις καθαρο θα ειναι πολυ ωραιο πιστευω ... εμενα μου αρεσει αλα δεν θα το εκανα ποτε μου....θελω να κυκλοφορω βραδυ και ταξιδευω βραδυ συχνα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Πεμ 24 Νοε 2011, 19:44 | |
| με φαγατε και το πηγα να το κανω ξανα μαμα... :-) θα μ περασει ενα στρομα βερνικι κ θα ειναι μια χαρα απο μεσα... στεφανε σ ειπα γιατι το εβαψα.. | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Πεμ 24 Νοε 2011, 19:59 | |
- με φαγατε και το πηγα να το κανω ξανα μαμα... :-) θα μ περασει ενα στρομα βερνικι κ θα ειναι μια χαρα απο μεσα... στεφανε σ ειπα γιατι το εβαψα..
καλά έκανες!καλύτερα έτσι! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Παρ 25 Νοε 2011, 01:10 | |
- με φαγατε και το πηγα να το κανω ξανα μαμα... :-) θα μ περασει ενα στρομα βερνικι κ θα ειναι μια χαρα απο μεσα... στεφανε σ ειπα γιατι το εβαψα..
δε σαρεσει ετσι οπως δειχνω παραπανω? | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Παρ 25 Νοε 2011, 01:19 | |
| εε το ξερο ρε αλλα ας εβαζες ζελατινα ...ροτα προτααααααααααα | |
|
| |
teo1908 Normal gixxer
Όνομα: : ΘΟΔΩΡΗΣ Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 56 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Παρ 25 Νοε 2011, 11:27 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- ο χριστος και ο βουδας ...γιατι το εβαψες?? εχει ορεοτατες φιμε ζελατινουλες με 10-15 ευρο στο εβαυ που δεν χαλανε σχεδον καθολου τον φοτισμο κ ειναι πολυ πιο ομορφααααααααα...ελπιζο τουλαχιστον να το εβαψες απο μεσα κ οχι απο εξω...μονο ετσι θα γιαλιση ....αλιος πεταμα
και που ειναι κρυμενο στο ebay ρε φιλε? ειναι και εγγλεζικα μου χαλια.. | |
|
| |
xrhstosk5 Normal gixxer
Όνομα: : xrhstos Τόπος : larisa Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2010
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Παρ 25 Νοε 2011, 11:40 | |
| εγω παντωσ παιδια το ειχα κανει μονος μου κ πετυχε εριξα φιμε για φαναρια κ μετα πηρα βερνικι κ το περασα κ τα αποτελεσματα πολυ καλα βεβαια θελει πολυ προσοχη!! [img] [/img] | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Παρ 25 Νοε 2011, 14:59 | |
| - xrhstosk5 έγραψε:
- εγω παντωσ παιδια το ειχα κανει μονος μου κ πετυχε εριξα φιμε για φαναρια κ μετα πηρα βερνικι κ το περασα κ τα αποτελεσματα πολυ καλα βεβαια θελει πολυ προσοχη!!
[img] [/img] ασχετα με το αν ειναι πρακτικο η οχι αθτο που βλεπω εδω μου αρεσει πολυ.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Παρ 25 Νοε 2011, 15:28 | |
| - xrhstosk5 έγραψε:
- εγω παντωσ παιδια το ειχα κανει μονος μου κ πετυχε εριξα φιμε για φαναρια κ μετα πηρα βερνικι κ το περασα κ τα αποτελεσματα πολυ καλα βεβαια θελει πολυ προσοχη!!
[img] [/img] τι βερνικι εβαλες?γιατι κ εμενα βερνικι θα ριξει για να φυγουν οι γραντζουνιες απο το γυαλοχαρτο τωρα π το ξεβαψα.. απλα φοβαμαι μην σκασει απο την ζεστη π βγαζει η λαμπα | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Παρ 25 Νοε 2011, 21:14 | |
| | |
|
| |
xrhstosk5 Normal gixxer
Όνομα: : xrhstos Τόπος : larisa Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2010
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Σαβ 26 Νοε 2011, 04:37 | |
| θα παρεις βερνικι σε σπρευ!!πρωτα θα ριξεις το (βερνικι φιμε) αναλογα ποσα χερια θεσ για μαυρισμα εγω εριξα δυο κ μετα θα ριξεισ το κανονικο βερνικι θα το αφησεισ να στεγνωσει καλα κ αυτο ηταν..εγω το εχω δυο χρονια κ ουτε εσκασε ουτε ξεφλουδισε κ με πιεστικο που το πλενω!! απλα ενημερωνω για να ξερεισ θα χασεισ τουλαχιστον το 30% απο το φως!! | |
|
| |
sporoskaterini Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερίνη Πιερίας Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 440 Αγωνιζόμενος : θλιβερή ιστορία..... Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2009
| Θέμα: Απ: Φιμε φαναρι... Σαβ 26 Νοε 2011, 09:37 | |
αυτα τα σπρει ειναι για βαφη απο την εσωτερικη μερια για να φαινεται πιο θαμπο κ γυαλιστερο συγχρονος.! | |
|
| |
| Φιμε φαναρι... | |
|