Greek GSX-R forum
Αγγελιες και αριθμος μηνυματων Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αγγελιες και αριθμος μηνυματων Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Αγγελιες και αριθμος μηνυματων Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Αγγελιες και αριθμος μηνυματων Poll_l10Αγγελιες και αριθμος μηνυματων Poll_c10Αγγελιες και αριθμος μηνυματων Poll_r10 
JIMK7
Αγγελιες και αριθμος μηνυματων Poll_l10Αγγελιες και αριθμος μηνυματων Poll_c10Αγγελιες και αριθμος μηνυματων Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Αγγελιες και αριθμος μηνυματων

Πήγαινε κάτω 
+6
JIMK7
gixxermak
κολτρέϊν
kouzinas
gsxrk71000
06gsx-r1000
10 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
06gsx-r1000
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : Λευτερης
Αριθμός μηνυμάτων : 26
Hμερομηνία εγγραφής : 25/02/2010

Αγγελιες και αριθμος μηνυματων Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Αγγελιες και αριθμος μηνυματων   Αγγελιες και αριθμος μηνυματων EmptyΤετ 07 Δεκ 2011, 17:38

Χαιρετω και παλι την παρεα...
Ειμαι μελος του GIXXER εδω και 2 χρονια περιπου... μπαινω στο φορουμ καθε μερα με καποιες μεγαλες παυσεις μπορει και ενος μηνα.
Ειμαι το πιο ανενεργο μελος ισως με 4 μηνυματα ολα κι ολα, αλλα τι να κανω δεν ειμαι ο τυπος που γραφω...
Και πολυ σωστα οι admins βαλατε ως οριο ελαχιστο τα 10 μηνυματα για να θεσει καποιος μια αγγελια ωστε να μην μπορει καθε ενας να εκμεταλλευεται τον κοσμο του φορουμ. Αλλα τωρα που θελω να βαλω κι εγω το μοτορι αγγελια δεν με βολευει αυτος ο ορος Very Happy ...
ninza polybolo
Απαιτω να αλλαχτει σε 5 μηνυματα αλλα για χρηστες εγγεγραμενους πανω απο 1 μηνα...
xaxa adffs

Ευχαριστω

υ.γ. περα απο την πλακα μαλλον θα παω να σπαμαρω 5 μηνυματα ακομα ... πρεπει να το δωσω το εργαλειο..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 2993
Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγγελιες και αριθμος μηνυματων   Αγγελιες και αριθμος μηνυματων EmptyΤετ 07 Δεκ 2011, 17:52

ε μα και συ 2 χρόνια με 4 μηνύματα?? :P
kouzinas
Full gixxer
Full gixxer
kouzinas

Άντρας Όνομα: : Μάνος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1122
Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ!
Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγγελιες και αριθμος μηνυματων   Αγγελιες και αριθμος μηνυματων EmptyΤετ 07 Δεκ 2011, 17:57

06gsx-r1000 έγραψε:
Απαιτω να αλλαχτει σε 5 μηνυματα αλλα για χρηστες εγγεγραμενους πανω απο 1 μηνα...

Δεν ειναι κακη ιδεα αυτο! scratch
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγγελιες και αριθμος μηνυματων   Αγγελιες και αριθμος μηνυματων EmptyΤετ 07 Δεκ 2011, 19:21

06gsx-r1000 έγραψε:

υ.γ. περα απο την πλακα μαλλον θα παω να σπαμαρω 5 μηνυματα ακομα ... πρεπει να το δωσω το εργαλειο..

απο το να ''σπαμμαρεις'' οπως λες αδικα, εχεις και κατι καλυτερο να κανεις.
ξεκινα να διαβαζεις χρησιμα ποστ και να γραφεις εκει. ετσι και θα συμπληρωσεις ποστ και θα μαθεις κατι παραπανω. Wink Wink
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγγελιες και αριθμος μηνυματων   Αγγελιες και αριθμος μηνυματων EmptyΤετ 07 Δεκ 2011, 19:35

Αυτό που λες για τον μήνα κτλ δεν είναι εφικτό να γίνει και έτσι προτιμήθηκε αυτό με τα 10 post!Πιστεύω να καταλαβαίνεις το λόγο!!Όσο αναφορά τώρα την περίπτωση σου το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μέσο pm με ένα διαχειριστή και να σου δώσει πρόσβαση να γράψεις την αγγελία σου!
http://www.gixxer.gr
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγγελιες και αριθμος μηνυματων   Αγγελιες και αριθμος μηνυματων EmptyΤετ 07 Δεκ 2011, 20:43

Kαι που να δεις σε ενα αλλο φορουμ που γραφω το εχουν κανει στα 50 μηνυματα fafoutis fafoutis και σκεφτονται να τα αυξησουν toixos toixos
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγγελιες και αριθμος μηνυματων   Αγγελιες και αριθμος μηνυματων EmptyΤετ 07 Δεκ 2011, 20:48

καλα κανουν, τα φορουμ ειναι για συζητησεις οχι για αγγελιες. για αγγελιες υπαρχουν αλλα site.. car.gr xrysieykeria κτλ κτλ. Wink Wink
spastos
Normal gixxer
Normal gixxer
spastos

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Τόπος : Λαρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 347
Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων
Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγγελιες και αριθμος μηνυματων   Αγγελιες και αριθμος μηνυματων EmptyΤετ 07 Δεκ 2011, 23:43

κολτρέϊν έγραψε:
καλα κανουν, τα φορουμ ειναι για συζητησεις οχι για αγγελιες. για αγγελιες υπαρχουν αλλα site.. car.gr xrysieykeria κτλ κτλ. Wink Wink

mprabo mprabo mprabo αν και εγω ειχα βαλει μια Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγγελιες και αριθμος μηνυματων   Αγγελιες και αριθμος μηνυματων EmptyΠεμ 08 Δεκ 2011, 01:50

κολτρέϊν έγραψε:

+1 ookkk ookkk

συμφωνώ απολύτως!!
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγγελιες και αριθμος μηνυματων   Αγγελιες και αριθμος μηνυματων EmptyΠεμ 08 Δεκ 2011, 09:13

εγω παλι θα εβαζα και οριο τουλαχιστον για τους αθηναιους να εχουν ερθει και σε 1 τουλαχιστον καφε τεταρτης !!!!! lol! lol! lol!
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγγελιες και αριθμος μηνυματων   Αγγελιες και αριθμος μηνυματων EmptyΠεμ 08 Δεκ 2011, 11:03

k8 600 kk έγραψε:
εγω παλι θα εβαζα και οριο τουλαχιστον για τους αθηναιους να εχουν ερθει και σε 1 τουλαχιστον καφε τεταρτης !!!!! lol! lol! lol!

ένα τον μήνα θα έλεγα εγώ! :P
cb130081
Normal gixxer
Normal gixxer
cb130081

Άντρας Όνομα: : ΝΙΚΟΣ
Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 146
Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγγελιες και αριθμος μηνυματων   Αγγελιες και αριθμος μηνυματων EmptyΠεμ 08 Δεκ 2011, 12:35

gsxrk71000 έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:

μην σου πω πως πρεπει να εχουν κανει τουλαχιστον 10 τρακ ντει το τελευταιο ετος και να εχουν πεσει κατω απο 1¨10''!
xaxa xaxa xaxa
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγγελιες και αριθμος μηνυματων   Αγγελιες και αριθμος μηνυματων EmptyΠεμ 08 Δεκ 2011, 12:44

cb130081 έγραψε:
gsxrk71000 έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:

μην σου πω πως πρεπει να εχουν κανει τουλαχιστον 10 τρακ ντει το τελευταιο ετος και να εχουν πεσει κατω απο 1¨10''!
xaxa xaxa xaxa

bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce

xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγγελιες και αριθμος μηνυματων   Αγγελιες και αριθμος μηνυματων EmptyΠεμ 08 Δεκ 2011, 12:47

cb130081 έγραψε:
gsxrk71000 έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:

xaxa xaxa xaxa

σε βρίσκω λιιιιιιιιγο υπερβολικό!!! :P
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγγελιες και αριθμος μηνυματων   Αγγελιες και αριθμος μηνυματων EmptyΠεμ 08 Δεκ 2011, 15:10

gsxrk71000 έγραψε:
κολτρέϊν έγραψε:

+1 ookkk ookkk

συμφωνώ απολύτως!!

μην σε δω να βαζεις ποτε καμια αγγελια εσενα....
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγγελιες και αριθμος μηνυματων   Αγγελιες και αριθμος μηνυματων EmptyΠεμ 08 Δεκ 2011, 15:51

Miou έγραψε:
μην σε δω να βαζεις ποτε καμια αγγελια εσενα....

άλεξ αν με ρωτήσεις τώρα θα σου πω ότι προτιμώ να πεθάνω παρά να μείνω χωρίς μηχανή!
αλλά βλέπω ότι είναι κολλητικό και αρχίζω να ανχώνομαι! :P :P :P

Αγγελιες και αριθμος μηνυματων
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» υποδιαιρεση στις αγγελιες
» ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
» SPAM ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: GIXXER.GR :: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣHΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ....-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com