magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: geia sas paidia..thelo boithia Τετ 29 Απρ 2009, 20:09 | |
| geia sas, eimai apo salonica k estila tin ilektroniki mou (xoris tin mixani) athens gia piragma. to mastori,pou einai stin argiroupoli,psaxni 600-750 k7-k6 gia na tin koumposi k na tin rithmisi k den vriski (theli apla na parei reuma apo tin mixani den einai kati epikindino) an kapoios einai apo ekei konta k theli na boithisi enan kaimeno pou i mixani tou emine xoris mialo as mou pei gia peretero.. thanks γεια σας, είμαι από σαλόνικα k έστειλα την ηλεκτρονική μου (χωρίς την μηχανή) athens για πείραγμα. το μάστορη,που είναι στην αργυρούπολη,ψάχνει 600-750 k7-κς για να την κουμπώσει k να την ρύθμιση k δεν βρίσκει (θέλει απλά να πάρει ρεύμα από την μηχανή δεν είναι κάτι επικίνδυνο) αν κάποιος είναι από εκεί κοντά k θέλει να βοηθήσει έναν καημένο που η μηχανή του έμεινε χωρίς μυαλό ας μου πει για περαιτέρω.. thanks
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέϊν στις Τετ 29 Απρ 2009, 20:49, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!!!) | |
|
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: geia sas paidia..thelo boithia Τετ 29 Απρ 2009, 20:51 | |
| κατ' αρχήν καλώς ήρθες!! αν θέλεις κανε ένα ποστ ΕΔΩ!!! να γνωριστούμε και καλύτερα και θα σε παρακαλούσα να γράφεις στα ελληνικά!!! | |
|
rising Normal gixxer
Όνομα: : Χάρης Τόπος : Σάμος Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 87 Αγωνιζόμενος : Όχι Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: geia sas paidia..thelo boithia Πεμ 30 Απρ 2009, 07:40 | |
| λίγο δύσκολο φίλε μου. και απέναντι από το συνεργείο να μένει κάποιος .... ποιός θα βγάλει την ηλεκτρονική του χωρίς λόγο; | |
|