Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Λοιπον οπως λεει και ο τιτλος το μηχανακι μου φοραει αρατα ολοσωμη απλα αν ξερεται και θυμαστε βγαινει η αρατα με μακρυ και κοντο τελικο... επειδη εμενα ειναι με μακρυ και εγω θελω το κοντο θελω να μου πειτε αν γνωριζεται καποιον μαστορα στον οποιο μπορω να παω το τελικο να μου το κοψει αλλα σωστα οπως πρεπει και οχι τσαπατσοδουλεια!!! αν γινεται θεσσαλονικη!! ευχαριστω προκαταβολικα!!!
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
Θέμα: Απ: Arata! Κοντεμα! Πεμ 15 Δεκ 2011, 10:14
γιατι δεν το κανεις εσυ? χριαζεσε τροχο για το ανθρακονιμα και το διατριτο, τριπανι για να ανοιξεις τα περτσινια παχυμετρο η καλο μετρο για να μετρισεις ακριβος ποσο θα κοψεις! και περτσιναδορο με ανοξιδοτα περτσινια για να το δεσεις!!! πολυ ευκολο
ψιλοπράματα - μη κόψεις εξάτμηση - αν θες μπαμ βάλε ένα γρανάζι το οποίο κοστίζει €15-20
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: Arata! Κοντεμα! Πεμ 15 Δεκ 2011, 17:16
SuzukaK4 έγραψε:
χαχαχαχα ρε παιδια ετσι το πηρα αλλως την αγορασε... το θεμα ειναι οτι το μακρυ δινει λιγο τελικη ενω κοντυ εχεις ενα μπαμ καλυτερο!!
το μακρυ δουλευει καλυτερα-γραμικοτερα απο το κοντο.... αν δεν με πιστευεις ρωτα οποια φιλη σου θελεις.... σιγουρα προτιμαει τα μακρυα απο τα κοντα...
αν θελεις λιγο ακομα μπαμ βαλε ενα αλλο γραναζακι...
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
Θέμα: Απ: Arata! Κοντεμα! Πεμ 15 Δεκ 2011, 19:54
αν ειναι ανθρακονημα σου προτινω να μην την κοψεις γιατι μπορει να ξεφτισει εκει π θα την κοψεις αν ειναι απο αλλο υλικο καντο μονος δεν ειναι δυσκολο και επειδη ειμαι απο σαλονικα σ λεω καντο μονος γιατι δεν θα βρεις μαστορα της προκοπης για αυτο π θες κ αν βρεις καλυτερα να παρεις το τελικο καινουριο..
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
Θέμα: Απ: Arata! Κοντεμα! Πεμ 15 Δεκ 2011, 22:11
Miou έγραψε:
SuzukaK4 έγραψε:
χαχαχαχα ρε παιδια ετσι το πηρα αλλως την αγορασε... το θεμα ειναι οτι το μακρυ δινει λιγο τελικη ενω κοντυ εχεις ενα μπαμ καλυτερο!!
το μακρυ δουλευει καλυτερα-γραμικοτερα απο το κοντο.... αν δεν με πιστευεις ρωτα οποια φιλη σου θελεις.... σιγουρα προτιμαει τα μακρυα απο τα κοντα...
αν ειναι ανθρακονημα σου προτινω να μην την κοψεις γιατι μπορει να ξεφτισει εκει π θα την κοψεις αν ειναι απο αλλο υλικο καντο μονος δεν ειναι δυσκολο και επειδη ειμαι απο σαλονικα σ λεω καντο μονος γιατι δεν θα βρεις μαστορα της προκοπης για αυτο π θες κ αν βρεις καλυτερα να παρεις το τελικο καινουριο..
τιτανιο ειναι η εξατμιση.... αλλα ρε φιλε να σε πω την αληθεια την λυπαμαι!!! μ αρεσει και μακρια!!! ασε που οπως λες στη θεσ/νικη που να τη πας....? για μια εξατμιση θα την αλλαζα που ισως δεν ειναι καλυτερη αλλα εχω φαει κολλημα.... αλλα δυστυχως απο τι βλεπω δε βγαζει για το Κ4... συν οτι εχω λαιμους αρατα... https://www.youtube.com/watch?v=njWGfg2mgPY&feature=related
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: Arata! Κοντεμα! Πεμ 15 Δεκ 2011, 22:31
σοβαρα μιλας τωρα???? θα εδινες την αρατα για το μπουρι που κανει τοση πολυ φασαρια??? παρεα με τον φροζεν και εσυ....
χαχααχα ναι ρε συ δε ξερω δεν ειναι τοσο για τη φασαρια οσο για το τελικο σε αποψη ομορφιας!!! αλλα και ηχου.... ποιο gp καταστασεις και ετσι!!!
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
Θέμα: Απ: Arata! Κοντεμα! Πεμ 15 Δεκ 2011, 22:46
κοιταξε σ'αυτο το video απο το 09.10 εως το 10.09 και φτιαξε ενα τετοιο τελικο να το εχεις για TD και καγκουριες, κι ασε την ARATA ησυχη για τα υπολοιπα...
γνωμη μου, αν βαλεις αυτο το τελικο που ειδες στο κ5, στο κ4 που εχει κωλαρα, θα φενεται απαισιο. καλυτερα να αφησεις την αρατα ως εχει, αλλα προσωπικα εγω θα την κοντυνα! αν ερθεις βολο, ελα να στην πριονισω!!!! γουσταρω!!! θα κερδισεις και λιγο μπασο θορυβο!!
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Θέμα: Απ: Arata! Κοντεμα! Παρ 16 Δεκ 2011, 00:13
louk6 έγραψε:
γνωμη μου, αν βαλεις αυτο το τελικο που ειδες στο κ5, στο κ4 που εχει κωλαρα, θα φενεται απαισιο. καλυτερα να αφησεις την αρατα ως εχει, αλλα προσωπικα εγω θα την κοντυνα! αν ερθεις βολο, ελα να στην πριονισω!!!! γουσταρω!!! θα κερδισεις και λιγο μπασο θορυβο!!
κοιταξε σ'αυτο το video απο το 09.10 εως το 10.09 και φτιαξε ενα τετοιο τελικο να το εχεις για TD και καγκουριες, κι ασε την ARATA ησυχη για τα υπολοιπα...
γ@μ@τη σε ηχο και σε εμφανιση αλλα πως να την κανω?? και ποσο παει??? και πιανει πανω στους λαιμους της αρατα??? αποδοση?? ΨΗΘΙΚΑ!!!!
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
Θέμα: Απ: Arata! Κοντεμα! Παρ 16 Δεκ 2011, 08:00
γνώμη μου,ΜΗΝ κόψεις το τελικό σου..τα κοντύτερα τελικά που βγάζουν οι εταιρίες έχουν πιο μεγάλης διαμέτρου έξοδο από τα αντίστοιχα μακρύτερα.οπότε μάλλον ζημιά θα κάνεις στη ροή των καυσαερίων.
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
Θέμα: Απ: Arata! Κοντεμα! Παρ 16 Δεκ 2011, 18:05
Κοφτη, την αρατα μ την ειχα μακρια, για καποιες ωρες... Κοπηκε νυχτα και δεν το μετανιωσα καθολου, δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα και θα ειναι πολυ καλυτερο παντου. Συν θα ειναι μουν@ρ@!!!
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
Θέμα: Απ: Arata! Κοντεμα! Παρ 16 Δεκ 2011, 19:42
ελα μια μερα να την κοψουμε.. δεν φερω ευθυνη ομως :-)