| ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] | |
|
+49BillyGsxR fatsas k5 Schumi demk6 thodoris Vortex Babis Black Eagle -=UNSEEN=- Aristosk8 bolek76 AggelosK8 magfaria mbkostas GIXXERAKIAS riderspower taurus abrestas Κωσταςηρακλειο sxlogo mike Bozos ktm_21 ripper loukaspsi kontos 750 chris8790 Darksoul boutser tiger6 alhthrios sporoskaterini akisrio gsxrk71000 kostas-1000k9 [alex] kantalis gsxrakias christ-r platonas maikstain lKiNG Miou SuzukaK4 x4m3n0s ripseventh k8 600 kk kostaskr6 κολτρέϊν 53 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Πεμ 23 Φεβ 2012, 19:37 | |
| εγω που δεν ειμαι απο Αθηνα πως θα γινει με τα μπλουζακια και τα αυτοκολλητα;αν ειναι να πω σε καποιον φιλο αν μπορει να περασει να τα παρει η να μου στειλει το παιδι αντικαταβολη. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Πεμ 22 Μαρ 2012, 21:28 | |
| - Miou έγραψε:
- Miou έγραψε:
- ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ...
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΤΗΛ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ... 2121025351 6942420197 δημητρης
taurus , gsxr1000k7 , σποροςκατερινη παρτε τον τηλ να τελειωνουμε πια... | |
|
| |
akis_k2 Jr.gixxer
Όνομα: : ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ (ΑΚΗΣ) Τόπος : ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 49 Hμερομηνία εγγραφής : 12/08/2011
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Παρ 23 Μαρ 2012, 02:05 | |
| Καλησπερα, ειμαι καινουργιος στο φορουμ (και βασικα πρωτη φορα γραφω), ηθελα να ρωτησω πως θα γινει να αγορασω κι εγω καποιο μπλουζακι; | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Παρ 23 Μαρ 2012, 09:44 | |
| καλημερα ακη. παρε τηλ στο παιδι που μας τα ειχε φτιαξει μπας και σου φτιαξει και εσενα ... | |
|
| |
sporoskaterini Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερίνη Πιερίας Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 440 Αγωνιζόμενος : θλιβερή ιστορία..... Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2009
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Παρ 23 Μαρ 2012, 12:10 | |
| - Miou έγραψε:
- Miou έγραψε:
- Miou έγραψε:
- ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ...
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΤΗΛ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ... 2121025351 6942420197 δημητρης
taurus , gsxr1000k7 , σποροςκατερινη
παρτε τον τηλ να τελειωνουμε πια... εγινε μπερδεμα με εμενα κ θα τα στειλει σημερα! | |
|
| |
akis_k2 Jr.gixxer
Όνομα: : ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ (ΑΚΗΣ) Τόπος : ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 49 Hμερομηνία εγγραφής : 12/08/2011
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Παρ 23 Μαρ 2012, 15:21 | |
| Εγινε Αλεξανδρε, ευχαριστω.. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Τετ 04 Απρ 2012, 14:55 | |
| σημερα πηγα να παρω και εγω τα μπλουζακια μου!!!!το παιδι εκει μου ειπε οτι καποιοι δεν εχουν παει ακομα να τα παρουν!!!!! οι TAURUS και KING παρακαλω να πανε να τα παρουν!!!!ειναι κριμα να ξεφτυλιζομαστε σαν φορουμ και ειναι κριμα οι υπολοιποι που ειναι σωστοι να μας παρει ολους η μπαλα!!!!! ξεφτυλα γινομαι και εγω με τον Αλεξ (miou) που κανονισαμε το ολο θεμα!!!!!
jester και aristo το παιδι ζηταει συγνωμη για το λαθος και αν θελετε παρτε τηλ να του μιλησετε τα εχει ετοιμα!!!! | |
|
| |
lKiNG Normal gixxer
Όνομα: : Κυριάκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2011
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Τετ 04 Απρ 2012, 17:01 | |
| Γιατί ξεφτιλιζόμαστε? Τι σημασία έχει πότε θα πάμε να το πάρουμε? Τούρτα είναι και θα χαλάσει? Εμένα μου ζήτησε το κινητό μου και μου είπε ότι όταν το ετοιμάσει θα με πάρει τηλ... κάτι που δεν το έκανε. Τεσπα αύριο θα πάω | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Τετ 04 Απρ 2012, 19:58 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- σημερα πηγα να παρω και εγω τα μπλουζακια μου!!!!το παιδι εκει μου ειπε οτι καποιοι δεν εχουν παει ακομα να τα παρουν!!!!!
οι TAURUS και KING παρακαλω να πανε να τα παρουν!!!!ειναι κριμα να ξεφτυλιζομαστε σαν φορουμ και ειναι κριμα οι υπολοιποι που ειναι σωστοι να μας παρει ολους η μπαλα!!!!! ξεφτυλα γινομαι και εγω με τον Αλεξ (miou) που κανονισαμε το ολο θεμα!!!!!
jester και aristo το παιδι ζηταει συγνωμη για το λαθος και αν θελετε παρτε τηλ να του μιλησετε τα εχει ετοιμα!!!! Ποιο λαθος; Εγω εχω παρει το ενα και αλλο ενα που εχω προπληρωσει και απλα δεν εχω παει να το παρω | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Τετ 04 Απρ 2012, 20:12 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- σημερα πηγα να παρω και εγω τα μπλουζακια μου!!!!το παιδι εκει μου ειπε οτι καποιοι δεν εχουν παει ακομα να τα παρουν!!!!!
οι TAURUS και KING παρακαλω να πανε να τα παρουν!!!!ειναι κριμα να ξεφτυλιζομαστε σαν φορουμ και ειναι κριμα οι υπολοιποι που ειναι σωστοι να μας παρει ολους η μπαλα!!!!! ξεφτυλα γινομαι και εγω με τον Αλεξ (miou) που κανονισαμε το ολο θεμα!!!!!
jester και aristo το παιδι ζηταει συγνωμη για το λαθος και αν θελετε παρτε τηλ να του μιλησετε τα εχει ετοιμα!!!! φιλε Γιαννη δεν το εχω ξεχασει αλλα δεν ειμαι και διπλα στην Καλλιθεα. δεν εχω σκοπο να τον ξεγραψω...αλλα υπομονη. πηρα μια φορα και δεν ηταν εκει(εκτος απο το Σαβατο που ειχα παει και περιμενα μια ωρα)...τα ωραρια μας ειναι δυσκολα. ισως αυτο το Σαβατο να ξαναπαω...αν ειναι ξυπνιος! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Πεμ 05 Απρ 2012, 00:49 | |
| Κυριακο δεν ειναι τουρτα απλα σιγα σιγα να τελειωνουμε με το θεμα!!!!οσο για το αν ξεφτυλιζομαστε,ο αλλος εχει πει για 4 κομματια και δεν παει να τα παρει!!!οταν κανουμε ομαδικη περνουμε τιμη για συγκεκριμενο αριθμο!!!!το παιδι δεν μου ειπε τιποτα αλλα εγω αισθανομαι ασχημα.....
Σπυρο το ξερω οτι ειναι πληρωμενο απλα να τελειωνουμε οπως προ ειπα.
Αριστο με εσενα εγινε μ@@@@ια αν θελεις μπορω εγω να σου το παρω και αν κατεβαινεις καθολου κεντρο σου το δινω!!!! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Πεμ 05 Απρ 2012, 00:57 | |
| Ρε αγορινα το ξερω να τελειωνουμε αλλα πραγματικα αυτες τις μερες δεν προλαβαινω να κλ@σω. Φαντασου μενω 5 λεπτα μακρυα με το παπακι και ειμαι πτωμα. Εγω ειχα παρει ενα το πληρωσα και μαλιστα του ζητησα αλλο ενα και το προπληρωσα.
Εχει γινει τηλεφωνικη επικοινωνια με το παλικαρι και μαλιστα του ειπα να μου το στειλει και με την πορτα πορτα με δικα μου εννοειται τα εξοδα και το θεωρησε βλακεια και μου πε δεν παιζει προβλημα και να παω να το παρω οποτε θελω.
| |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Πεμ 05 Απρ 2012, 09:59 | |
| εσυ ρε σπυρο του το εχεις πληρωσει ... δεν υπαρχει θεμα αλλα ο αλλος που του εχει ζητησει 4 μπλουζακια με εχτρα τυπωματα πανω και δεν παει να τα παρει? μαγαζι εχεις και εσυ και καταλαβενεις .... δεν τρεχει τιποτα με αυτους που ειπαν οτι θελουν μπλουζακια και ποτε τους δεν πηραν τηλ το παιδι να τους τα φτιαξει αλλα τα παιδια που του ειπαν φτιαξε μας 1-2-3-4 μπλουζακια , βαλε και αυτο βαλε και το αλλο και δεν πανε να τα παρουν εδω και 2 μηνες .... ε πως να το κανουμε με αυτους τρεχει θεμα....
μερικοι ακομα δεν εχουν παει να παρουν τα αυτοκολλητα τους και μερικοι αλλοι ακομα δεν εχουν παρει τηλ εμενα να μου πουνε διευθυνση για να τους τα στειλω...τα εχω πληρωσει και τα ειχα στο συρταρι μου να καθοντε τοσο καιρο μεχρι που τα εδωσα σε αλλους στο τελος.... αν μη τι αλλο αυτο ειναι ξεφτυλα.... | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Πεμ 05 Απρ 2012, 17:20 | |
| - Miou έγραψε:
- εσυ ρε σπυρο του το εχεις πληρωσει ... δεν υπαρχει θεμα αλλα ο αλλος που του εχει ζητησει 4 μπλουζακια με εχτρα τυπωματα πανω και δεν παει να τα παρει?
μαγαζι εχεις και εσυ και καταλαβενεις .... δεν τρεχει τιποτα με αυτους που ειπαν οτι θελουν μπλουζακια και ποτε τους δεν πηραν τηλ το παιδι να τους τα φτιαξει αλλα τα παιδια που του ειπαν φτιαξε μας 1-2-3-4 μπλουζακια , βαλε και αυτο βαλε και το αλλο και δεν πανε να τα παρουν εδω και 2 μηνες .... ε πως να το κανουμε με αυτους τρεχει θεμα....
μερικοι ακομα δεν εχουν παει να παρουν τα αυτοκολλητα τους και μερικοι αλλοι ακομα δεν εχουν παρει τηλ εμενα να μου πουνε διευθυνση για να τους τα στειλω...τα εχω πληρωσει και τα ειχα στο συρταρι μου να καθοντε τοσο καιρο μεχρι που τα εδωσα σε αλλους στο τελος.... αν μη τι αλλο αυτο ειναι ξεφτυλα.... Σπυρο οσοι εχετε μιλησει οκ καποιοι ομως δεν το εχουν κανει...ειναι κριμα να κανονιζουμε κατι και να ξενερωνουμε μετα...τεσπα ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του... | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Σαβ 07 Απρ 2012, 15:21 | |
| Αδερφια...Peace! εγω πηγα σημερα και το τσιμπησα...ειχα την εντυπωση οτι θα υπηρχε το nickname στο μανικι...τελοσπαντων...και ετσι ωραιο ειναι(το onoma ειναι κατω απο το gsxr)
Επιασα την κουβεντα με το παληκαρι που μας εφτιαξε τα μπλουζακια και ψαχνεται για να φτιαξει site... Αν εχουμε καποιο webdesigner στην παρεα και ενδιαφερεται να του δωσει μια προταση/προσφορα θα το εκτιμουσε. τα τηλεφωνα ξερετε που θα τα βρειτε!
| |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Σαβ 07 Απρ 2012, 15:36 | |
| - aristos750 έγραψε:
- Αδερφια...Peace!
εγω πηγα σημερα και το τσιμπησα...ειχα την εντυπωση οτι θα υπηρχε το nickname στο μανικι...τελοσπαντων...και ετσι ωραιο ειναι(το onoma ειναι κατω απο το gsxr)
Επιασα την κουβεντα με το παληκαρι που μας εφτιαξε τα μπλουζακια και ψαχνεται για να φτιαξει site... Αν εχουμε καποιο webdesigner στην παρεα και ενδιαφερεται να του δωσει μια προταση/προσφορα θα το εκτιμουσε. τα τηλεφωνα ξερετε που θα τα βρειτε!
ευχαριστω που πηγες Αριστο με εσενα και τον σπυρο δεν υπηρχε και ιδιαιτερο θεμα τεσπα μακαρι να τακτοποιησουν και οι υπολοιποι το θεμα να ξεμπερδευουμε!!!!! | |
|
| |
suzukaros Jr.gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : κερατσινι Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Hμερομηνία εγγραφής : 30/04/2012
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Τετ 23 Μάης 2012, 22:43 | |
| θα ηθελα και γω μπλουζακι πως γινεται? | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Τετ 23 Μάης 2012, 22:56 | |
| αν κοιταξεις στο θεμα λεει που τα φτιαξαμε...παρε τηλ το παιδι,ειναι στην καλλιθεα και πες να σου φτιαξει!!!! | |
|
| |
suzukaros Jr.gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : κερατσινι Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Hμερομηνία εγγραφής : 30/04/2012
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Τετ 23 Μάης 2012, 23:40 | |
| κοστος εχει ?μου δινεις ενα τιλ? | |
|
| |
| ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] | |
|