| στουκα | |
|
+52kapnias Zuki noodles BillyGsxR giXXXer T.R.E ENDURASX usabug brango Babis banditv400limit spastos christ-r magfaria rsv4aprc ripper Κωσταςηρακλειο valentino46 kostaskr6 Vortex GIXXERAKIAS frozen tati gsxrk71000 gat0s OrfeasBT AggelosK8 ktm_21 georgeIII paulosk Black Eagle TheoDo R Aristosk8 kostas-1000k9 teo46 gkourv ghost nasos-v demk6 kontos 750 lakisman46 kentaurosk8 mistiriodis_tsantakias stavroulis alhthrios panosk8 k8 600 kk Darksoul Miou stam911 maikstain boutser 56 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: στουκα Κυρ 18 Δεκ 2011, 13:04 | |
| - Miou έγραψε:
- παντος να ξερεις κωστα οτι παλια με ειχε χτυπησει μια χρηματοαποστολη
και ο οδηγος ολο μαλ@κιες ελεγε και αρνηωταν να κανει δηλωση παρολο που εφταιγε... εγω του το ιειχα πει απο την αρχη ...κανε δηλωση να φτιαξω την μηχανημου που την διελυσες και θα ξεχασω οτι μου εσπασες το χερι... η απαντηση του ηταν :ασε μας ρε μεγαλε που θα σου κανω και δηλωση ... εχει καλλους δικηγορους η εταιρεια που δουλευω ... κανε μηνυση αν θελεις... ο ηληθιος νομιζε οτι θα κανω εγω μηνυση ... δεν ηξερε καν οτι το κρατος θα του κανει αυταπαγγελτα για τον τραυματισμο μου... και ηταν και επαγγελματιας υποτιθετε...
στο τελος κωστη μετα απο 3 χρονια που ετρεχε στα δικαστηρια και μετα απο 2 καταδικες που εφαγε πηγε στον αριο παγο και εκει εφαγε την καλη... 2 χρονια φυλακη(εξαγορασιμη φυσικα αλλα μιλαμε για πολυ μεγαλο ποσο...) και 6 μηνες χωρις το διπλωμα... 6 μηνες δλδ να μην μπορει να δουλεψει και να πληρωθει... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ... ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ .... Αααασε ρεεεε!!! πες οτι εσυ τη χτυπησες για να κανεις ληστεια! Δεν θα το μαθει κανεις...μεταξυ μας θα μεινει... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: στουκα Κυρ 18 Δεκ 2011, 13:47 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: στουκα Κυρ 18 Δεκ 2011, 13:51 | |
| | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: στουκα Κυρ 18 Δεκ 2011, 15:26 | |
| Καλη αναρρωση να εχεις και τα σιδερα φτιαχνονται! Τωρα για το συμβαν αφου πηγε αστυνομια στο συμβαν παιρνει εκει καταθεση απο μαρτυρες. Αν υπηρχαν μαρτυρες εκεινη την ωρα μην φοβασαι τιποτα! | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: στουκα Κυρ 18 Δεκ 2011, 15:51 | |
| | |
|
| |
paulosk Normal gixxer
Όνομα: : Παύλος Τόπος : Παλλήνη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 148 Αγωνιζόμενος : ε ;;; Hμερομηνία εγγραφής : 20/05/2011
| Θέμα: Απ: στουκα Κυρ 18 Δεκ 2011, 17:08 | |
| περαστικά σου έυχομαι φίλε μου
όσο για τον βλάκα με τον οποίο έχεις μπλέξει μη σε ανησυχεί τίποτα,υπάρχει δικηγόρος με @@
όποτε θες στείλε μου πμ να σου δώσω τα τηλ. του να μιλήσετε | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Αγωνιζόμενος : Μακαρι να ημουν... Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
| Θέμα: Απ: στουκα Κυρ 18 Δεκ 2011, 17:51 | |
| περαστικα και ολα τα σιδερα φτιαχνονται!!!
αφου βγηκε απο στοπ τι ψαχνει τωρα; εκτος να τον χτυπησες μονο στο πορτ μπαγκαζ. εκει στην καλυτερη να πατε για συνυπευθηνοτητα ωστε να γλιτωσετε το δικαστηριο. δεν ειμαι ουτε εμπειρογνωμονας ουτε ασφαλιστης μην τα παρεις της μετρητης τα λογια μου... | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: στουκα Κυρ 18 Δεκ 2011, 20:07 | |
| σιδερενιος κ περαστικα να ειναι,αποτι γνωριζω επειδη την εχει πατησει γωστος μου αν χτυπησεις καποιον απτη μεση του αυτοκινητου κ πισω ακομα κ αν εχει περασει στοπ δεν φταιει αυτος,μακαρι να κανω λαθος αλλα εχει γινει | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: στουκα Δευ 19 Δεκ 2011, 05:29 | |
| | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: στουκα Δευ 19 Δεκ 2011, 08:52 | |
| Περαστικα Κωστη και σιδερενιος! Πραξε οπως προανεφεραν τα παιδια,μην του την χαρισεις!!! | |
|
| |
OrfeasBT Jr.gixxer
Όνομα: : Κωνσταντίνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 8 Hμερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
| Θέμα: Απ: στουκα Δευ 19 Δεκ 2011, 09:45 | |
| Περαστικά αδερφέ και ταχεία ανάρρωση εύχομαι !! Αφού είχες προτεραιότητα και ήσουν νόμιμος στο συμβάν μην ανησυχείς καθόλου , θα την βρεις την άκρη . Πραγματικά όταν ακούω τέτοια περιστατικά με παραβίαση στοπ και μη παραδοχή ευθύνης εξοργίζομαι . Τα ίδια πήγα να πάθω κι εγώ την περασμένη Παρασκευή αλλά το γλίτωσα τελευταία στιγμή. Περαστικά και πάλι και προσοχή σε όλους ειδικά αυτές τις μέρες που όλοι πίνουν 1-2 ποτηράκια παραπάνω . | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: στουκα Δευ 19 Δεκ 2011, 11:35 | |
| Περαστικα Κωστα και καλα ξεμπερδεματα. Σου χαλασε τα χριστουγεννα ο τσουστης | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: στουκα Δευ 19 Δεκ 2011, 12:12 | |
| περαστικά σου ρε φίλε!και σκίστον τον πούστη!πάρτου ότι μπορείς! | |
|
| |
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: στουκα Δευ 19 Δεκ 2011, 13:21 | |
| έλα βρε Κωστά............τι λές τώρα...ξενέρωσα που το διάβασα. Περαστικά σου αγόρι, γρήγορη ανάρρωση... | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: στουκα Δευ 19 Δεκ 2011, 13:44 | |
| ελα ρε μαλακα....πραγματικα στεναχωρητηικα τωρα......περαστικα φιλε μ....βεβαια δεν ξερω τι ποναει περισσοτερο...φανταζομαι ομως...οσο για το μαλακα δεν το σχολιαζω με πιανουν τα διολια μ................ | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: στουκα Δευ 19 Δεκ 2011, 15:42 | |
| Περάστικα και γρήγορη ανάρρωση Κώστα.Εφόσον υπήρχε στόπ εκεί είσαι καλλυμένος 100% μην δεχθε'ις επ ουδενεί συνυπευθηνότητα (θα σε πάρουν από την ασφάλεια του σύντομα) και κίνήσου δικαστικά αν έχεις νομική προστασία,αν δεν έχεις θα κάνει το κράτος ούτως η άλλως με τον τραυματισμό σου δικαστηριο.
Εύχομαι να βάλει μυαλό ο τύπος και να αποζημιωθείς πλήρως χωρίς να χρειαστεί να μπλέξετε με δικαστήρια! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: στουκα Τρι 20 Δεκ 2011, 00:01 | |
| Περαστικα αγορινα και αγυριστα.
Και εννοειται οτι θα ζητησεις και την ποινικη του διωξη,να το τρεξεις το σκουλικι | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: στουκα Τρι 20 Δεκ 2011, 00:57 | |
| οχι ρε κωστη δεν γινονται αυτα ρε φιλε μεγαλη γκαντεμια πηγενε σε δικηγορο να μιλησεις πριν κανεις καταθεση στην αστυνομια ΟΠΩΣΔΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ για να μην εχεις προβλημα γιατι αυτο με το πισω μερος μπορει να ειναι (ΘΕΜΑ) δεν θελω να σε φοβησω αλλα να σε κατατοπισω φιλαρακι περαστικα κ ελπιζω να πανε ολα καλα | |
|
| |
valentino46 Normal gixxer
Όνομα: : Αντρεας Τόπος : peristeri Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: στουκα Τρι 20 Δεκ 2011, 08:44 | |
| Περαστικά και εύχομαι να ξεμπερδεψεις με το βλακα που εχει και διπλωμα ! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: στουκα Τρι 20 Δεκ 2011, 11:26 | |
| σας ευχαριστω ολους παιδια! μου φτιαχνετε την διαθεση καπως με το ενδιαφερον σας! Υπαρχουν ωρες που αγχωνομαι για το αποτελεσμα της υποθεσης αλλα δεν νομιζω να στραβωσει τοοοσο πολυ αυτη η πουτανα η κατασταση που μου στερησε την κουκλαρα μου! Σας ευχαριστω ολους και παλι! | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: στουκα Τρι 20 Δεκ 2011, 11:52 | |
| - boutser έγραψε:
- σας ευχαριστω ολους παιδια! μου φτιαχνετε την διαθεση καπως με το ενδιαφερον σας! Υπαρχουν ωρες που αγχωνομαι για το αποτελεσμα της υποθεσης αλλα δεν νομιζω να στραβωσει τοοοσο πολυ αυτη η πουτανα η κατασταση που μου στερησε την κουκλαρα μου! Σας ευχαριστω ολους και παλι!
κώστα,έχεις πάρει το χαρτί από την τροχαία? από την στιγμή που είχε στοπ είμαι πολύ περίεργος να δώ τι θα ισχυριστεί στο δικαστήριο.... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: στουκα Τρι 20 Δεκ 2011, 12:10 | |
| οταν με πιγαν στο νοσοκομειο πιγε στο συμειο ο πατερας του μαλ@κα που ειναι μεγαλυτερος μαλ@κας και μετακηνισαν το κωλοαμαξο τους καποια μετρα μπρωστα με την προθεση να ισχιριστουν οτι ειχε βγει στο ρευμα και πηγενε κανονικα και εγω επεσα απο πισω του! καταλαβες ο Ελληναρας ο πονηρος; αλλα θα τα βρουν μπρωστα τους! | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: στουκα Τρι 20 Δεκ 2011, 12:19 | |
| - boutser έγραψε:
- οταν με πιγαν στο νοσοκομειο πιγε στο συμειο ο πατερας του μαλ@κα που ειναι μεγαλυτερος μαλ@κας και μετακηνισαν το κωλοαμαξο τους καποια μετρα μπρωστα με την προθεση να ισχιριστουν οτι ειχε βγει στο ρευμα και πηγενε κανονικα και εγω επεσα απο πισω του! καταλαβες ο Ελληναρας ο πονηρος; αλλα θα τα βρουν μπρωστα τους!
ότι και να κάνουν το χτύπημα είναι μάρτυρας! από την στιγμή που είναι το χτύπημα από το πλάι δεν γίνετε να πει ότι τον χτύπησες από πίσω!! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
| Θέμα: Απ: στουκα Τρι 20 Δεκ 2011, 12:29 | |
| το χτυπημα ειναι ακριβος στην γωνια Γιωργο. Αυτο ειναι το μπερδεμα. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: στουκα Τρι 20 Δεκ 2011, 13:01 | |
| - boutser έγραψε:
- οταν με πιγαν στο νοσοκομειο πιγε στο συμειο ο πατερας του μαλ@κα που ειναι μεγαλυτερος μαλ@κας και μετακηνισαν το κωλοαμαξο τους καποια μετρα μπρωστα με την προθεση να ισχιριστουν οτι ειχε βγει στο ρευμα και πηγενε κανονικα και εγω επεσα απο πισω του! καταλαβες ο Ελληναρας ο πονηρος; αλλα θα τα βρουν μπρωστα τους!
κατι μου@@@@α σαν και αυτους τους γ@@@ας το σπιτι κυριολεκτικα...φιλαρακι αν μου παιζανε τετοια π@@@ια δεν ξερω τι θα εκανα...το αμαξι το εβγαλε φωτο ο φιλος σου που εισαστε μαζι???η τροχαια τι γραφει στο σχεδιο??? | |
|
| |
| στουκα | |
|