Greek GSX-R forum
ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
    Κορυφαίοι συγγραφείς
    Miou
    ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 Poll_l10ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 Poll_c10ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 Poll_r10 
    JIMK7
    ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 Poll_l10ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 Poll_c10ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 Poll_r10 
    nasos-v
    T.R.E
    k8 600 kk
    kostaskr6
    κολτρέϊν
    Leroy
    ripper
    mistiriodis_tsantakias

ballistic performance μπαταριες.

Πήγαινε κάτω 
    +7
    DrIoannis
    Darksoul
    Miou
    JIMK7
    kostaskr6
    frozen
    panosk8
    11 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Darksoul
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
    Τόπος : Πειραιας
    Αριθμός μηνυμάτων : 2551
    Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες.   ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 22 Δεκ 2011, 21:46

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    JIMK7
    Full gixxer
    Full gixxer
    JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Τόπος : KΡHTH XANIA
    Αριθμός μηνυμάτων : 8101
    Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
    Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες.   ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 22 Δεκ 2011, 22:40

panosk8 έγραψε:
    θα το ξαναπω ,οτι πληρωνεις παιρνεις.

το τι κανουν οι κινεζοι το ξερουμε καλα,χωνουν την τσουτσουνα τους σε ολα.
    κ δυστυχως οι μπαταριες δεν ειναι μεταλλο ,να πεις εδω εχει αστοχια
    ουτε καρμπον,να δεις οτι απο κατω εβαλε φαιμπεργκλαςς.

το οτι ειναι top rated σελλερ δεν μου λεει τιποτα,γιατι απλα ο ενας στους 100
    εχει γνωσεις ηλεκτρονικης κ επαγγελματικα οργανα μετρησης για να παρει τις μετρησεις.
    κ δεν περιμενεις μισο χρονο να την τεσταρεις για να δωσεις το αστερακι.
    παρ ολα αυτα το εκαναν καποιοι κ βρηκαν την εσωτερικη αντισταση 15mΩ
    απο τα 8-10 mΩ που δινουν οι αφθεντικες.
    να το λινκ ,να κ τι ειπε ο κινεζος.τον παρακαλαγε να μην το πει παραεξω. fafoutis fafoutis

http://endless-sphere.com/forums/viewtopic.php?f=14&t=32211

Why do you think they sold me fakes ?
    They right away refunded my money said they were sorry and asked me not to tell.
    Order a batch and if you can prove them fake they will give them to you for free ! Smile
    They came from Shanghai, China
    New American saying.
    And if you believe that then I have some A123 batteries from Shanghai
    you can buy. Smile

ολες οι μπαταριες περνανε απο διαφορα χερια,το ιδιο κ της Α123 κ το πιο συνηθιμενο ειναι μεσω αυτης της εταιριας
    http://dewalt.com/home.aspx
    που κανει τρυπανια κ προμηθευτης της ειναι η Α123 systems.αυτες λοιπον πηραν οι κινεζοι μπαταριες του 2007 κ πιο παλιες
    κ τις ξαναπουλανε.

οριστε τι λενε κ στο hobbyking.

ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 78449425

κ λεω εγω..γιατι εχει γεμισει ο τοπος στο εμπαυ τις πρασινες κ κιτρινες Α123
    κ οχι αυτες που βγαζουν 4.4 Α/Η χωρητικοτητα ανα cell ?πολυ απλα γιατι τα τρυπανια δεν εχουν αυτες.
    ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 32113

τωρα αν εσυ τζιμ μου λες οτι κ ξανα επιλογη αν ειχες θα επαιρνες την κινεζικη, μονο κ μονο επειδη ειναι πιο φθηνη,
    τη στιγμη που το μισο σου μηχανακι ειναι yoshimura ,τοτε τι να πω.
    κ τη μπαταρια σου την εχεις 2 μηνες μονο. το να υποστηριζεις την αγορα σου δεν ειναι κακο,
    το να μου λες τα παραπανω ομως..? mastigio :P :P :P

προσωπικα προτιμω να εχω την εγγυηση κ ενα datasheet αποδεδειγμενες μετρησεις οτι η μπαταρια αποδιδει τοσο,
    κ εχει την ταδε εσωτερικη αντισταση CCA κτλ,κ να μου βγαλει 5 χρονια+ παρα να παρω απ τον κινεζο.

οχι για κανεναν αλλο λογο,απλα γιατι δε γουσταρω να μου πουλαει κουτοχορτο μια μιση μεριδα απο την κινα
    κ αν μετα μου χαλασει η δε μπορει να βαλει μπρος το μηχανακι να μου κανει τον κινεζο.κ να σαι σιγουρος οτι τα λεφτα τα παραπανω θα τα βγαλει μακροπροθεσμα η αλλη.
    ειτε ballistic ειτε shorai.τελος δε προτρεπω να παρει καποιος την 4 cells,γιατι απλα κανεις δεν το χει δοκιμασει ακομα.
    αν θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο να παρει την 8αρα.

δε κατηγορω ουτε κατακρινω κανεναν,παρεα ειμαστε κ κανουμε κουβεντα.
    ελπιζω μεσα απο τα παραπανω να βγαλατε τα συμπερασματα σας.

Καλα μην τρελαινεσαι μια παταρια ειναι και τιποτα παραπανω Rolling Eyes και δεν βλεπω το λογο να δωσω τα διπλασια λεφτα απο τη στιγμη που κανω τη δουλεια μου και με το παραπανω + το λιγοτερο βαρος και ογκο file και δεν νομιζω οτι αν εβαζα την αμερικλανικη να πηγαινε καλυτερα η να εστριβε το μηχανακι fafoutis
    JIMK7
    Full gixxer
    Full gixxer
    JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες.   ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 EmptyΔευ 02 Ιαν 2012, 18:46

Λοιπον μολις βρηκα λιγο χρονο για να σας γραψω τις εντυπωσεις μου για την ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ballistic performance μπαταρια που περασα προσφατα σε ενα CBR 1000 του 09 Very Happy

Καταρχας το χοντα απο μαμα φοραει μια 6 αμπερ Shocked και βαρος 2.092 affraid τωρα εξηγείτε γιατι ειναι πιο ελαφρια μηχανακια απο τα αλλα 1000 ρια fafoutis

Παμ παρακατω σαν κατασκευη ειναι καλη οχι πως και η αλλη ειναι χαλια αλλα λεμε τωρα Rolling Eyes στο χοντα μπηκε πολυ ζορικα γιατι δεν εχει πολυ χώρο και η ballistic performance σε μεγεθος ειναι μεγαλυτερη απο την κινεζικη και βαρος 797 κατι λιγο λιγοτερο απο τη λενε Very Happy να και κατι θετικο Laughing

Τωρα απο αποδοση που ειναι και το ζητουμενο στο CBR 1000 που τη δουλεψα με συγκριση την αρκετα ταλαιπωρημενη μαμα (6 αμπερ που ειχε ) η διαφορα τους ηταν πολυ μικρη, υπερ παντα βεβαια της ballistic ετσι :P
    Χωρις πλακα δεν την ειδα και πολυ ορεξατη περιμενα πολλα περισσοτερα απο αυτα που ειχα ακουσει ssss και μου ειπε το παιδι που την αγορασε οτι ηταν πληρες φορτισμενη xmmm τι να πω δεν ξερω παντως το δικο μου που εχει την κινεζικη και οπως λενε τα μισα αμπερ απο την ballistic με περισσοτερο συμπιεση απο το CBR 1000 στο μιζαρισμα ειναι πιο ορεξατο ssss τωρα πως γινεται αυτο ας μας το εγηγησουν οι ιδικοι fafoutis

Υ.Γ. Τα συμπερεσματα δικα σας fafoutis fafoutis

[img]ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 Imag1074d[/img]

και η μαμα

[img]ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 Imag1075[/img]
    mistiriodis_tsantakias
    Full gixxer
    Full gixxer
    mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
    Τόπος : Athina
    Αριθμός μηνυμάτων : 3236
    Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
    Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες.   ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 EmptyΤρι 03 Ιαν 2012, 02:25

JIMK7 έγραψε:
    Λοιπον μολις βρηκα λιγο χρονο για να σας γραψω τις εντυπωσεις μου για την ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ballistic performance μπαταρια που περασα προσφατα σε ενα CBR 1000 του 09 Very Happy

Καταρχας το χοντα απο μαμα φοραει μια 6 αμπερ Shocked και βαρος 2.092 affraid τωρα εξηγείτε γιατι ειναι πιο ελαφρια μηχανακια απο τα αλλα 1000 ρια fafoutis

Παμ παρακατω σαν κατασκευη ειναι καλη οχι πως και η αλλη ειναι χαλια αλλα λεμε τωρα Rolling Eyes στο χοντα μπηκε πολυ ζορικα γιατι δεν εχει πολυ χώρο και η ballistic performance σε μεγεθος ειναι μεγαλυτερη απο την κινεζικη και βαρος 797 κατι λιγο λιγοτερο απο τη λενε Very Happy να και κατι θετικο Laughing

Τωρα απο αποδοση που ειναι και το ζητουμενο στο CBR 1000 που τη δουλεψα με συγκριση την αρκετα ταλαιπωρημενη μαμα (6 αμπερ που ειχε ) η διαφορα τους ηταν πολυ μικρη, υπερ παντα βεβαια της ballistic ετσι :P
    Χωρις πλακα δεν την ειδα και πολυ ορεξατη περιμενα πολλα περισσοτερα απο αυτα που ειχα ακουσει ssss και μου ειπε το παιδι που την αγορασε οτι ηταν πληρες φορτισμενη xmmm τι να πω δεν ξερω παντως το δικο μου που εχει την κινεζικη και οπως λενε τα μισα αμπερ απο την ballistic με περισσοτερο συμπιεση απο το CBR 1000 στο μιζαρισμα ειναι πιο ορεξατο ssss τωρα πως γινεται αυτο ας μας το εγηγησουν οι ιδικοι fafoutis

]

μητσο δεν φτεει η μπαταρια για το μιζαρισμα ετσι ειναι τα χονδα ...κανουνε λες και δεν θελει να γυρισι η μιζα ...το εχω ψαξει αλλα δεν εχω καταφερι να καταλαβο γιατι ...αν και πιθανολογο οτι επιδει ειναι μηκροτερι σε μεγετηος η μιζα ισος ειναι κ λιγοτερο δυνατη (και ελαφριτερει) αμα καταφερο να ξυλοσο απο το δικομου να ζυγισο διαφορες θα σου πο ...παντος ετσι μιζαρουνε αργα και νοχελικα οπος ειναι ολα τα χονδα :P
    http://www.myspace.com/stefanosk
    JIMK7
    Full gixxer
    Full gixxer
    JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες.   ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 EmptyΤρι 03 Ιαν 2012, 10:28

Τοτε ισως να φταιει και η μιζα τι να πω καλο θα ηταν να τη δοκιμαζα βεβαια και σε ενα suzuki αλλα δεν ειχα καποιο διαθεσιμο Rolling Eyes
    ripseventh
    Full gixxer
    Full gixxer
    ripseventh

Άντρας Όνομα: : Λουκας
    Τόπος : Λιβαδεια
    Αριθμός μηνυμάτων : 1221
    Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες.   ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 EmptyΤρι 03 Ιαν 2012, 22:52

sta suzuki exei metetropea granazi metaksi mizas k bolan k gyrna pio eukola sta xonda auto den yparxei eksou k h dyskolia se ka8e mizia sta xonda
    nomizo otikapos etsi einai
    ripseventh
    Full gixxer
    Full gixxer
    ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες.   ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 EmptyΤρι 03 Ιαν 2012, 23:49

JIMK7 έγραψε:

[img]ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 Imag1074d[/img]

και η μαμα

[img]ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 Imag1075[/img]
    Mhtsara h ballistic aythn pou ebales stoixeia k amps na mas peis posa eixe gt psaxnomaste emeis g bataries tora
    JIMK7
    Full gixxer
    Full gixxer
    JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες.   ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 EmptyΤετ 04 Ιαν 2012, 00:25

Που στο χοντα η στο δικο μου scratch
    ripseventh
    Full gixxer
    Full gixxer
    ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες.   ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 EmptyΤετ 04 Ιαν 2012, 01:08

scratch nai re sy authn poy ebales sto honda h ballistic posa stoixeia einai k posa amps
    JIMK7
    Full gixxer
    Full gixxer
    JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες.   ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 EmptyΤετ 04 Ιαν 2012, 20:31

Kαλα στη φωτο φαινεται καθαρα οτι ειναι 8 cell file τωρα ποσα αμπερ βγαζει δεν ξερω ο κατασκευαστης λεει 14 , 15 δεν θυμαμαι ακριβος κατι που δεν μπορω να πιστεψω απο το γυρισμα της μιζας του χοντα ισως οπως λενε και τα παιδια να φταιει η μιζα του xmmm
    Η γνωμη μου ειναι οτι αν εβγαζε τοσα αμπερ θα επρεπε να γυριζε σαν τουρπινα η μιζα fafoutis fafoutis
    ripseventh
    Full gixxer
    Full gixxer
    ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες.   ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 EmptyΤετ 04 Ιαν 2012, 22:13

Συμφωνο για τα αμπερ αμα ειχε τοσα θα την ξευτιλιζε την μιζα Basketball .Φιλοσ παρηγγειλε 8cells 6.9amps apo china 100e ειναι κ της δουλειας..μολις την βαλει πανω θα πω εντυπωσεις

ΥΓ.Εχει και χονδα 05 παρεπιπτωντος oooyes
    JIMK7
    Full gixxer
    Full gixxer
    JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες.   ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 EmptyΤετ 04 Ιαν 2012, 23:27

ripseventh έγραψε:
    Συμφωνο για τα αμπερ αμα ειχε τοσα θα την ξευτιλιζε την μιζα Basketball .Φιλοσ παρηγγειλε 8cells 6.9amps apo china 100e ειναι κ της δουλειας..μολις την βαλει πανω θα πω εντυπωσεις

ΥΓ.Εχει και χονδα 05 παρεπιπτωντος oooyes

Στο δικο μου αυτη εχω βαλει και γυριζει η μιζα σαν τρελη file βεβαια αλλο τα ματια του λαγου κι αλλο της κουκουβαγιας fafoutis
    pissaman
    Normal gixxer
    Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : Χρήστος
    Τόπος : Εκεί...
    Αριθμός μηνυμάτων : 91
    Αγωνιζόμενος : Αγίου και εγώ σαν τον Kostagym
    Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες.   ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 EmptyΔευ 12 Μαρ 2012, 13:16

Καλησπέρα,

είμαι ο Πίσσαρης Χρήστος.
    Είχα μιλήσει πριν αρκετό καιρό, για αυτές τις μπαταρίες, με κάποιο παιδί από θεσσαλονίκη. Επειδή δεν θυμάμαι το όνομα του, και επειδή ξέρω ότι γράφει εδώ, θα μπορούσε να μου κάνει ένα τηλέφωνο;
    Ευχαριστώ
    http://www.motopissaris.gr
    panosk8
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    panosk8

Άντρας Όνομα: : Πανος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2447
    Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες.   ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 EmptyΔευ 12 Μαρ 2012, 16:09

pissaman έγραψε:
    Καλησπέρα,

είμαι ο Πίσσαρης Χρήστος.
    Είχα μιλήσει πριν αρκετό καιρό, για αυτές τις μπαταρίες, με κάποιο παιδί από θεσσαλονίκη. Επειδή δεν θυμάμαι το όνομα του, και επειδή ξέρω ότι γράφει εδώ, θα μπορούσε να μου κάνει ένα τηλέφωνο;
    Ευχαριστώ

γεια σου χρηστο ,μαζι ειχαμε μιλησει τοτε.αν σε προλαβω σημερα στο μαγαζι μιλαμε,αλλιως στειλε μου π.μ Wink
    pissaman
    Normal gixxer
    Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες.   ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 EmptyΔευ 12 Μαρ 2012, 16:13

Έρχεται!
    pissaman
    Normal gixxer
    Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες.   ballistic performance μπαταριες. - Σελίδα 3 EmptyΔευ 12 Μαρ 2012, 19:01

Γράφω εδώ και αυτά που είπα στον Πάνο.

Το εργοστάσιο της ballistic μου είχε πει ότι η 4 cell μπορεί να δουλέψει και σε αγωνιστικά μηχανάκια (χωρίς φώτα και μεγάλες καταναλώσεις).
    Επειδή δεν ήμουν σίγουρος και δεν ήθελα να πω κάτι, μην εκτεθώ, περίμενα να έρθει η πρώτη για να την δοκιμάσουμε.

Ήρθε και την δοκιμάσαμε σε ένα Intruder 800 με φώτα, κόρνες κτλ και σε ένα CBR 600 2008 (το μηχανάκι είναι μόνο για αγώνες και ως εκ τούτου φοράει τα τελείως απαραίτητα).

Και τα δύο μηχανάκια, μπόρεσε να τα βάλει μπροστά και να λειτουργήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ η φόρτιση τους ήταν κανονικότατη.

Ελπίζω να βοήθησα κάποιους που θέλουν να πάρουν μία τέτοια μπαταρία.

Ευχαριστώ το φόρουμ για την φιλοξενία.

ballistic performance μπαταριες.
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
     Παρόμοια θέματα
    -
    » Μπαταριες ιοντων λιθιου

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
    Μετάβαση σε:  
    Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
    gixxerforum@gmail.com