| gilles ή rizoma | |
|
+11Miou Leroy Antonios_gsxr ghost teo46 gat0s thodorisk Lefis GSXR DrIoannis JIMK7 katath 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Antonios_gsxr Full gixxer

Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
 | Θέμα: Απ: gilles ή rizoma Τρι 06 Νοε 2012, 17:18 | |
| | |
|
 | |
petros67 Normal gixxer

Όνομα: : Petros Αριθμός μηνυμάτων : 67 Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2014
 | Θέμα: Απ: gilles ή rizoma Κυρ 13 Απρ 2014, 18:55 | |
| Επαναφερω το θεμα αυτο , Ψαχνω και εγω ρυθμιζομενα μασπιε για καλυτερη θεση οδηγησης , ειμαι σχετικα ψιλος 1,86 και σε μεγαλη βολτα που εκανα 300 χλμ ++ την ακουσα με τα ποδια μου ακετα ..... λογω μεγαλης κλισης. Εχω παει στην τερμα κατω θεση τους μαμα ......
Εχει δοκιμασει κανεις τους Arata ???
η Rizoma // Gilles ειναι μονοδρομος ???
Πετρος | |
|
 | |
kentaurosk8 Hero gixxer

Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
 | Θέμα: Απ: gilles ή rizoma Κυρ 13 Απρ 2014, 19:27 | |
| Συνήθως μαρσπιέ aftermarket βάζεις για να μπορείς να τα βάλεις πιο ψηλά και πιο πίσω και όχι για χαμηλότερα που θες... δεν νομίζω οτι πάνε χαμηλότερα απο τα μαμά. | |
|
 | |
giannisK6 Hero gixxer

Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
 | Θέμα: Απ: gilles ή rizoma Κυρ 13 Απρ 2014, 19:43 | |
| Πετρο η λυση ειναι μια αν δε βολευεσαι οταν κανεις αποστασεις.....ειναι 1340cc και ανετο | |
|
 | |
petros67 Normal gixxer

| Θέμα: Απ: gilles ή rizoma Κυρ 13 Απρ 2014, 20:34 | |
| Δηλαδη δεν υπαρχει λυση για τους ψιλους ??? διοτι το GSXR δεν το αλλαζω με τιποτα Εδω με το μοτορι .....  Γιαννη βαλτος εισαι ρε φιλε  λες και ξερες την διαμαχη που εχω με τον κολλητο ....... εγω την λεω χοντρη και επιμενω να αλλαξει να παρει GSXR & αυτος μου λεει παρε busa .....  Πετρος | |
|
 | |
Miou Full gixxer

Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 13445 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
 | Θέμα: Απ: gilles ή rizoma Δευ 14 Απρ 2014, 11:53 | |
| εκτος απο αυτες τις 2 επιλογες υπαρχουν και αλλες πολλες επωνυμες ...
με τους ρυθμιζομενους μπορεις να ρυθμισεις το μαρσπιε και πιο κατω απο την μαμα θεση . τουλαχιστον στους δικους μου βαλτερ μοτο μπορεις ...
δεν ξερω ποσο πιο κατω θα πανε απο την μαμα κατω θεση γιατι το κ5 δεν εχει ρυθμιζομενους απο την μαμα ... δεν πιστευω οτι θα πανε και πολυ πιο κατω ομως αλλα λιγο πιο κατω και λιγο πιο μπροστα να πανε θα κανεις δουλεια ...
επισης να ξερεις οτι σχετικα βαρια ατομα απο εδω μεσα εχουν σπασει 2 φορες τους γιλες στην βαση τους και το ανταλακτικο ειναι πανακριβο και φυσικα η εταιρεια δεν αναγνωριζει οτι ειναι προβλημα απο την κατασκευη ...
επισης υπαρχουν στο εβαυ αρκετες φθηνες επιλογιες της ταξεως των 100€ + - τους εχουν βαλει φιλοι και σε ρενα και σε συζυκι και ειναι μια χαρα . οκ δεν εχουν την ποιοτητα των αλλων αλλά δεν εχουν και την τιμη τους ...
η χοντρη ειναι πολυ καλη επιλογη απλα εξαρτατε την χρηση που θελεις να κανεις ... ______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;www.facebook.com/optovision ... join us... | |
|
 | |
petros67 Normal gixxer

| Θέμα: Απ: gilles ή rizoma Κυρ 11 Μάης 2014, 07:38 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
Συνήθως μαρσπιέ aftermarket βάζεις για να μπορείς να τα βάλεις πιο ψηλά και πιο πίσω και όχι για χαμηλότερα που θες... δεν νομίζω οτι πάνε χαμηλότερα απο τα μαμά. ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!!! Το λοιπον επαναφερω το θεμα διοτι το εψαξα καλα , αφου τελικα καταφερα να βρω την σωστη θεση οδηγησης επανω στην μοτο μου !!! Γυρισα χθες απο βολτα 280 χλμ με τα νεα μασπιε και ημουν σαν πουλακι ....σαν να μην ειχα οδηγηση καθουλου αφου πλεον τα ποδια μου εχουν σωστη γωνια επανω στην μοτο μου Εβαλα επανω μασπιε αφτερ 4 racing για Κ8 , πριν τα παρω εκανα δοκιμη συκγριση απο την μια πλευρα τους μαμα και απο την αλλη τους αφτερ ...... Το ποδι μου πολυ πιο κατω απο την πλευρα του αφτερ........με καλυτερη γωνια αφου ειναι πιο χαμηλα. Κοστος 300 ευρω !!! ( ισως βοηθησει και αλλους ψιλους σαν εμενα να βρουν την σωστη θεση τους πανω στην μοτο που ειναι βασικο ) ΥΓ > δεν εχουν βαση οπως για το πισω φως ........θα φτιαξω εγω μια αργοτερα.    Πετρος | |
|
 | |

Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
 | Θέμα: Απ: gilles ή rizoma Παρ 18 Σεπ 2015, 21:24 | |
| Για τους 4racing που φέρνει ο mouratis τι γνώμη έχετε; Ποιοτικά rearsets; Η τιμή τους είναι 300 ευρώ και τους έχει ετοιμοπαράδοτους σε μαύρο χρώμα για Κ9 1000. | |
|
 | |
Miou Full gixxer

Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 13445 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
 | Θέμα: Απ: gilles ή rizoma Σαβ 19 Σεπ 2015, 09:29 | |
| προσωπικα δεν μου αρεσουν σε εμφανιση . πριν τους αγορασεις παρε ενα τηλ και ρωτησε τον εαν σε καλυπτει σε ανταλακτικα
με τους γιλες τι εγινε τελικα ??? ______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;www.facebook.com/optovision ... join us... | |
|
 | |

| Θέμα: Απ: gilles ή rizoma Σαβ 19 Σεπ 2015, 10:48 | |
| - Miou έγραψε:
- προσωπικα δεν μου αρεσουν σε εμφανιση .
πριν τους αγορασεις παρε ενα τηλ και ρωτησε τον εαν σε καλυπτει σε ανταλακτικα
με τους γιλες τι εγινε τελικα ??? Έστειλα mail στην εταιρία, μου έστειλαν να συμπληρώσω μία φόρμα με ερωτήσεις, όπως πόσα χιλιόμετρα έχω κάνει με τους μαρσπιέδες πάνω, αν ζω κοντά σε αλμυρό νερό, τι άλλες βελτιώσεις έχω στο μηχανάκι, αν έχω πέσει από την στιγμή που τους φόρεσα κτλ. Το μόνο που έλειπε από τις απαντήσεις μου ήταν η φωτογραφία της απόδειξης την οποία δεν βρίσκω δυστυχώς. Χθες το έστειλα και περιμένω απάντηση. Ο Παπασταύρου τους έχει ετοιμοπαράδοτους, αλλά 490 ευρώ για να πάρω πάλι τους ίδιους μου φαίνονται πάρα πολλά. Δεν ξέρω τελικά που θα καταλήξω. Και οι rizoma εκεί στα 450 παίζουν σαν τιμή. Τσάμπα χρήματα από το πουθενά, αλλά ακόμα για αυτά να σκάσουμε, θα ασπρίσουν τα μαλλιά μας πριν τα 30 μας! | |
|
 | |
Miou Full gixxer

| Θέμα: Απ: gilles ή rizoma Σαβ 19 Σεπ 2015, 11:48 | |
| o παπασταυρου δεν μπορει να σου φερει το ανταλακτικο που εσπασε ? γιατι να αγορασεις καινουργιους δεν μπορω να καταλαβω ______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;www.facebook.com/optovision ... join us... | |
|
 | |
JIMK7 Full gixxer

Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 8097 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
 | Θέμα: Απ: gilles ή rizoma Σαβ 19 Σεπ 2015, 12:05 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- Miou έγραψε:
με τους γιλες τι εγινε τελικα ??? Έστειλα mail στην εταιρία, μου έστειλαν να συμπληρώσω μία φόρμα με ερωτήσεις, όπως πόσα χιλιόμετρα έχω κάνει με τους μαρσπιέδες πάνω, αν ζω κοντά σε αλμυρό νερό, τι άλλες βελτιώσεις έχω στο μηχανάκι, αν έχω πέσει από την στιγμή που τους φόρεσα κτλ. Το μόνο που έλειπε από τις απαντήσεις μου ήταν η φωτογραφία της απόδειξης την οποία δεν βρίσκω δυστυχώς. Χθες το έστειλα και περιμένω απάντηση. Ο Παπασταύρου τους έχει ετοιμοπαράδοτους, αλλά 490 ευρώ για να πάρω πάλι τους ίδιους μου φαίνονται πάρα πολλά. Δεν ξέρω τελικά που θα καταλήξω. Και οι rizoma εκεί στα 450 παίζουν σαν τιμή. Τσάμπα χρήματα από το πουθενά, αλλά ακόμα για αυτά να σκάσουμε, θα ασπρίσουν τα μαλλιά μας πριν τα 30 μας! Παρε μασπιε PP TUNING και δεν θα ξανασχολιθεις...ομορφα γερα και φτηνα http://www.spiliotis.gr/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%83%CF%80%CE%B9%CE%B5-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%B2%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BF-pp-tuning-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-mv-agusta-f4-99-11-2Οσο για αυτά που ειχες μην περιμενεις να σε καλυψουν  και μενα στα καλα καθουμενα μου ειχαν σπασει οι ρυθμιστες αλυσιδας και στα παπαρια τους οσο μηνυματα και αν εστειλα | |
|
 | |

| Θέμα: Απ: gilles ή rizoma Σαβ 19 Σεπ 2015, 14:44 | |
| - Miou έγραψε:
- o παπασταυρου δεν μπορει να σου φερει το ανταλακτικο που εσπασε ?
γιατι να αγορασεις καινουργιους δεν μπορω να καταλαβω Αν υπάρχει το ανταλλακτικό και η τιμή του δεν κοστίζει κανένα εξωφρενικό ποσό, τότε θα το προτιμήσω, από το να αγοράσω νέα rearsets. | |
|
 | |

| Θέμα: Απ: gilles ή rizoma Σαβ 19 Σεπ 2015, 14:45 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Antonios_gsxr έγραψε:
- Miou έγραψε:
με τους γιλες τι εγινε τελικα ??? Έστειλα mail στην εταιρία, μου έστειλαν να συμπληρώσω μία φόρμα με ερωτήσεις, όπως πόσα χιλιόμετρα έχω κάνει με τους μαρσπιέδες πάνω, αν ζω κοντά σε αλμυρό νερό, τι άλλες βελτιώσεις έχω στο μηχανάκι, αν έχω πέσει από την στιγμή που τους φόρεσα κτλ. Το μόνο που έλειπε από τις απαντήσεις μου ήταν η φωτογραφία της απόδειξης την οποία δεν βρίσκω δυστυχώς. Χθες το έστειλα και περιμένω απάντηση. Ο Παπασταύρου τους έχει ετοιμοπαράδοτους, αλλά 490 ευρώ για να πάρω πάλι τους ίδιους μου φαίνονται πάρα πολλά. Δεν ξέρω τελικά που θα καταλήξω. Και οι rizoma εκεί στα 450 παίζουν σαν τιμή. Τσάμπα χρήματα από το πουθενά, αλλά ακόμα για αυτά να σκάσουμε, θα ασπρίσουν τα μαλλιά μας πριν τα 30 μας! Παρε μασπιε PP TUNING και δεν θα ξανασχολιθεις...ομορφα γερα και φτηνα
Τα είχα και αυτά στο μυαλό μου Δημήτρη! Καλή τιμή και από Ελλάδα! | |
|
 | |

| Θέμα: Απ: gilles ή rizoma Σαβ 19 Σεπ 2015, 14:54 | |
| 400 ευρώ έχουν για Κ9, τώρα το είδα. | |
|
 | |
kontos 750 Hero gixxer

Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
 | Θέμα: Απ: gilles ή rizoma Δευ 21 Σεπ 2015, 07:26 | |
| Κοιτα και για lightech.... | |
|
 | |
| gilles ή rizoma | |
|