| ΜΟΤΟΡΟΔΑ... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: ΜΟΤΟΡΟΔΑ... Τετ 28 Δεκ 2011, 01:20 | |
| Από ότι διάβασα, η γνωστή στους εις τας Αθήνας, ΜΟΤΟΡΟΔΑ, κλείνει το Σάββατο. Επίσης άκουσα ότι αν πας και κάνεις λίγο τον δύσκολο αφήνουν τα λαστιχάκια με πολύ καλή έκπτωση. Εγώ από ότι είδα τις τιμές του στο ιντερνετ είναι απαράδεκτες. 250 ευρώ έχει τα δικά μου (Dunlop Qualifier) χωρίς μεταφορικά και περαστικά, που τον Ιανουάριο τα έβαλα με 240. Τώρα δεν ξέρω, αν λόγω του κλεισίματος, τα δώσουν έτσι, με μεγάλη έκπτωση και συμφέρει κάπως. Γουατ ντου γιου θινκ;;; | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: ΜΟΤΟΡΟΔΑ... Τετ 28 Δεκ 2011, 02:39 | |
| Στο site παντως σε 1-2 που ειδα οι τιμες ειναι νορμαλ.Απλα καποια ζευγαρια τα εχει κανα 10 ευρω φθηνοτερα και αλλα ακριβοτερα απο οσο παιζουν στην αγορα.
Μεταφορικα κ περαστικα αν τα βαλεις εκει δεν υπαρχουν (οπως σε ολους) οποτε δεν τα υπολογιζω. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΜΟΤΟΡΟΔΑ... Τετ 28 Δεκ 2011, 09:42 | |
| που το διαβασες οτι θα κλεισει? μου ακουγετε κομματακι δυσκολο να παει για κλεισιμο αυτο το μαγαζι ... θα περασω απο εκει αν μπορεσω το απογευμα να τσεκαρω... | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: ΜΟΤΟΡΟΔΑ... Τετ 28 Δεκ 2011, 10:07 | |
| Κλείνει, το έμαθα και εγώ. Φανταστείτε που έφτασε η κρίση για να κλείσει ένα από τα παλιότερα λαστιχάδικα... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΜΟΤΟΡΟΔΑ... Τετ 28 Δεκ 2011, 10:07 | |
| - Miou έγραψε:
- που το διαβασες οτι θα κλεισει? μου ακουγετε κομματακι δυσκολο να παει για κλεισιμο αυτο το μαγαζι ... θα περασω απο εκει αν μπορεσω το απογευμα να τσεκαρω...
και εγω εμαθα οτι θα κλεισει... δεν ξερω αν ειναι ραδιο αρβυλα αλλα ετσι εμαθα... κριμα... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΜΟΤΟΡΟΔΑ... Τετ 28 Δεκ 2011, 10:21 | |
| - nasos-v έγραψε:
- Miou έγραψε:
- που το διαβασες οτι θα κλεισει? μου ακουγετε κομματακι δυσκολο να παει για κλεισιμο αυτο το μαγαζι ... θα περασω απο εκει αν μπορεσω το απογευμα να τσεκαρω...
και εγω εμαθα οτι θα κλεισει... δεν ξερω αν ειναι ραδιο αρβυλα αλλα ετσι εμαθα...
κριμα... γιατι κριμα ρε παιδια???μπορει οπως λεει και ο γιαννης να ειναι απο τα παλιοτερα λαστιχαδικα αλλα με μακραν απο τις χειροτερες αντιμετωπισεις στον πελατη...δεν νομιζω οτι φταιει η κριση που μπορει να κλεισει... ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ.... πηγενες στο μαγαζικαι ειχε υφος καρδιναλιου, σου μιλαγαν λες και ηταν κολητοι σου (και σου καναν χαρη να ασχοληθουν με το μηχανακι σου) , οι περισοτεροι απο τους και καλα μηχανικους ηταν ασχετοι... κτλ κτλ... για ποιον λογο ρε παιδια να παω και να βαλω εκει τα λαστιχα μου οταν θα τα πληρωσω 40 ε πιο ακριβα , οταν θα ανεβασει το μηχανακι μου με γρυλο απο την εξατμιση , και οταν δεν θα χρησιμοποιησει ποτε του ροποκλειδο αλλα θα σφιξει με το χερι με οση δυναμη εχει? θα παω λοιπον σε ενα αλλο μαγαζι με πιο χαμηλες τιμες, που πραγματικα θα με κερασει καφε ,θα σηκωσει το μηχανακι μου με σταντ ή με την ειδικη ραμπα που εχουν μερικοι και θα δουλεψει με ροποκλειδο... και θα ξερουν και τι κανουν... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΜΟΤΟΡΟΔΑ... Τετ 28 Δεκ 2011, 10:34 | |
| - Miou έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- Miou έγραψε:
και εγω εμαθα οτι θα κλεισει... δεν ξερω αν ειναι ραδιο αρβυλα αλλα ετσι εμαθα...
κριμα...
γιατι κριμα ρε παιδια???μπορει οπως λεει και ο γιαννης να ειναι απο τα παλιοτερα λαστιχαδικα αλλα με μακραν απο τις χειροτερες αντιμετωπισεις στον πελατη...δεν νομιζω οτι φταιει η κριση που μπορει να κλεισει... ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ.... πηγενες στο μαγαζικαι ειχε υφος καρδιναλιου, σου μιλαγαν λες και ηταν κολητοι σου (και σου καναν χαρη να ασχοληθουν με το μηχανακι σου) , οι περισοτεροι απο τους και καλα μηχανικους ηταν ασχετοι... κτλ κτλ...
για ποιον λογο ρε παιδια να παω και να βαλω εκει τα λαστιχα μου οταν θα τα πληρωσω 40 ε πιο ακριβα , οταν θα ανεβασει το μηχανακι μου με γρυλο απο την εξατμιση , και οταν δεν θα χρησιμοποιησει ποτε του ροποκλειδο αλλα θα σφιξει με το χερι με οση δυναμη εχει? θα παω λοιπον σε ενα αλλο μαγαζι με πιο χαμηλες τιμες, που πραγματικα θα με κερασει καφε ,θα σηκωσει το μηχανακι μου με σταντ ή με την ειδικη ραμπα που εχουν μερικοι και θα δουλεψει με ροποκλειδο... και θα ξερουν και τι κανουν...
δεν εχω παει και δεν ξερω αλλα οταν κλεινει ενα καταστημα , παντα ειναι κριμα και ειδικά αυτην την εποχη που οι δουλειες δεν και πολυ ευκολο να της βρεις.. | |
|
| |
NIKOS Normal gixxer
Τόπος : ΠΟΛΥΓΩΝΟ_ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 142 Αγωνιζόμενος : TA ΒΡΑΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: ΜΟΤΟΡΟΔΑ... Τετ 28 Δεκ 2011, 21:21 | |
| εχω την εντυπωση οτι κανετε καποιο λαθοσ.ο εξοπλισμος που εχει το συγκεκριμενο καταστημα ειναι μακραν καλυτερος απο οποιοδηποτε αλλο λαστιχαδικο.γρυλοι σε εξατμισεισ σφυξιματα χωρισ δυναμοκλειδα δεν ισχυουνε.τουλαχιστον οσεσ φορεσ εχω επισκεφτει το καταστημα εγω ο ιδιοσ.τωρα απο τιμεσ δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα οχι κ ο ακριβωτεροσ. | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ΜΟΤΟΡΟΔΑ... Τετ 28 Δεκ 2011, 22:20 | |
| οι τιμες του παντως δε λενε και τπτ σπουδαιο...εκτος και ΑΝ αλλαξει κατι....τωρα που κλεινει....αν κλεινει :?: | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: ΜΟΤΟΡΟΔΑ... Πεμ 29 Δεκ 2011, 02:24 | |
| Αυτό ακριβώς που λέει ο Αρίστος... Οι τιμές του είναι epic fail. Τουλάχιστον σε σχέση με τον δικό μου εδώ πάνω... | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΜΟΤΟΡΟΔΑ... Πεμ 29 Δεκ 2011, 10:30 | |
| - nasos-v έγραψε:
- δεν εχω παει και δεν ξερω
αλλα οταν κλεινει ενα καταστημα , παντα ειναι κριμα και ειδικά αυτην την εποχη που οι δουλειες δεν και πολυ ευκολο να της βρεις.. +ακριβώς ότι γράφει ο Νάσος δεν έχω πάει ποτέ και δεν ξέρω επίσης αλλά πραγματικά αυτό που με λυπεί ιδιαίτερα είναι αυτός ο μαρασμός της αγοράς βλέποντας πόσα μαγαζιά κλείνουν σε ένα δρόμο και άλλα τόσα που μένουν ξενοίκιαστα αφήνοντας τόσους εργαζόμενους και τον μαγαζάτορα στο δρόμο. Κρίμα... | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: ΜΟΤΟΡΟΔΑ... Πεμ 29 Δεκ 2011, 20:10 | |
| Παντως απο οτι ακουσα εγω κλεινει για αλλους λογους. Δεν χρωσταει ουτε εχει αναδουλειες κτλ.
Σαββατο κλεινει! | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΟΤΟΡΟΔΑ... Πεμ 29 Δεκ 2011, 22:55 | |
| | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΟΤΟΡΟΔΑ... Παρ 30 Δεκ 2011, 18:39 | |
| Απλα οτι αυτος θελει να το κλεισει.
Το μαγαζι εχει πελατες και δεν χρωσταει τπτ.
Ισως να μην θελει η βγει στην συνταξη η γινει εισοδηματιας. | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΟΤΟΡΟΔΑ... Παρ 30 Δεκ 2011, 19:33 | |
| Μάλιστα... | |
|
| |
| ΜΟΤΟΡΟΔΑ... | |
|