Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Το παραπάνω είναι στα 720p και στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Είναι η διάφανη ζελατίνα και μπορώ να πω πως βιντεοσκοπεί πολύ καλά! Θα ψάξω αντίστοιχο βραδυνό video και από την contour HD.
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
Σίγουρα τραβάει ανάλογα τον φωτισμό του δρόμου. Για την ποιότητα κατασκευής και καταγραφής της δεν έχω να πω. Πιστεύω πως η έλλειψη υπέρυθρων έχει γίνει σκόπιμα λόγο κατανάλωσης.
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
προσωπικα το βιντεο με το νιντζα π ανεβαζες δεν υπαρχει.. η γυροσκοπικη ιδιοτητα ειναι τρελα... φαινεται λες κ πεφτει η μηχανη... προσωπικα μ αρεσε πολυ το βιντεο κ το νιντζα (ναι θα το πω) παει σαν διαολος το καινουργιο..
katath Jr.gixxer
Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 49 Hμερομηνία εγγραφής : 19/06/2010
235δολλαρια= 180 ευρα η ολη μαγκια στην go pro ειναι η καρτα αν παρεις καμια 8αρα η 16αρα High speed και κατι τετοιο θα τραβαει ακομα καλυτερο βιντεο απο αυτο που βλεπεις στου ΤΕΟ46 εγω αυτη θα τσιμπαγα με ενα αφορλεξακι μεσα εκει που εχει το μικροφωνο σταματανε κ οι ψιλοθορυβοι κ στα 180 ειναι οτι καλυτερο πιστευω δοκιμασμενη κιολλας!κολλαει παντου μπαινει παντω εχει κ θωρακος λουρια που εινια πολυ τουμπανο κ για το μηχανακι chest go pro γραψε στο youtube k θα καταλαβεις!
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
εγω εχω παρει την atc5k .την πηρα πριν 3 χρονια 170 ευρω. τραβαει αρκετα καλα και ενα συν ειναι οτι εχει οθονη και βλεπεισ τι τραβαει ωστε να μην ειναι τοποθετημενη στραβα ,να τραβαει το ντεποζιτο τον θεο κτλ......
επισησ ειναι και αδιαβροχη και εχει και ασυρματο τηλεχειριστηριο και ενα σωρο βασεισ και υμαντεσ (φανταζομαι αυτα τα δεινουν ολεσ.)