| ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ | |
|
+8kontos 750 Miou magfaria k8 600 kk mistiriodis_tsantakias teo46 potis spyroszx 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Τετ 04 Ιαν 2012, 20:39 | |
| | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Τετ 04 Ιαν 2012, 22:52 | |
| βλ'εποντας αυτά αναρωτιέσαι πόσο σάπια μπορεί να είναι η κοινωνία που ζούμε αλλά και οτι κάποιοι συνάνθρωποι επιθυμούν μόνο να βλάψουν τον διπλανό τους για το συμφέρον τους ή εκτελόντας απλά οδηγίες. απλά αηδία σκέτη!!! | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| |
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Τετ 04 Ιαν 2012, 23:23 | |
| αλητες και πρεζακιδες ...ελπιζο το βιντεο να πιγε μαζη στο δικαστιριο που εγινε στον ανθρωπο ...και μετα να τους γαμισε τους αληταραδες ....... αν και ξερουμε οτι γινοντε σινεχια αυτα τα πραγματα ...και ακομα δεν κατανοω για πιο λογο ....θα πρεπει να πιανουμε που και που κανα μπατσακο κ να τον ενοχοπιουμε και εμεις να δουμε αν θα τους αρεσει | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πεμ 05 Ιαν 2012, 09:20 | |
| κομπλεξικοι ξεφτυλες, ΝΤΡΟΠΗ !!!!!! αλλα δυστυχως δεν ειναι η μονη ενοχοποιηση που ξερω ! | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πεμ 05 Ιαν 2012, 10:43 | |
| κριμα τι να πεις απλα βλεπουμε πως μπορεις να μπλεξεις απο το πουθενα ειναι η τρομοκρατια του κρατους κλασικη τακτικη,χρονια τωρα! οι μπατσοι(οχι ολλοι)κουβαλανε παντα μαζι τους σε μεγαλες πορειες απο μπουκαλια τσεκουρια σιδερογροθιες και αλλα!πριν 1 η 2 χρονια δεσαν στα εξαρχια ενα παλικαρι ασχετο μολις εχει κατεβει απο την μηχανη βγαζει το κρανος και φορουσε μπαλακλαβα !!!και του φορτωσαν τον κουκουλονομο!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πεμ 05 Ιαν 2012, 10:45 | |
| και να ηταν μονο αυτα ρε παιδια.... συνεχεια κανουν τετοια πραγματα οι μπατσοι.... προσεξτε τι λεω : ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ γιατι υπαρχουν και αστυνομικοι που σεβοντε και τιμουν την στολη τους... ελαχιστοι ειναι αυτοι δεν λεω αλλα υπαρχουν... οταν ομως εγω τα βαζω με τους μπατσους και τα καμωματα τους πεταγοντε μερικες σφηνοπ@υτσες και με λενε μλκ... σας εχουμε μαθει τοσα χρονια ρεεεεε..... σχεδον ολη μου την ζωη ειμαι στα εξαρχεια και διπλα απο το πολυτεχνειο.... σας εχω δει να σπατε μαγαζια,αυτοκινητα , να προκαλειτε δολιοφθορες και να προκαλειτε την γενικη κατακραυγη του κοσμου....το youtybe εχει γεμισει πλεον με τετοια βιντεο....ευτυχος ή δυστυχος υπαρχουν ακομα συμπολιτες μας που κυκλοφορουν στους δρομους με καμερες και καταγραφουν... εχω δει με τα ματακια μου και εχω τραβηξει με τα χερακια μου βιντεο με τους μπατσους να μπαινουν στην καφετερια διπλα μου και να βγαινουν απο μεσα με μαυρα ρουχα με κουκουλες και φουλ φασε μασκες και τις σακουλες με τα μπουκαλια και τις πετρες στα χερια.... ΑΠΛΑ ΟΙ "ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΕΣ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ... | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πεμ 05 Ιαν 2012, 12:26 | |
| | |
|
| |
lakou636 Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 248 Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2009
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πεμ 05 Ιαν 2012, 17:24 | |
| δυστυχωσ ομωσ δεν δειχνει τι εχει προηγηθει.... βλεπουμε ενα βιντεο απο την μεση του περιστατικου οποτε ασ μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα.... πραγματικα απευχομαι να ειναι ετσι οπωσ δειχνει.... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πεμ 05 Ιαν 2012, 17:36 | |
| - lakou636 έγραψε:
- δυστυχωσ ομωσ δεν δειχνει τι εχει προηγηθει....
βλεπουμε ενα βιντεο απο την μεση του περιστατικου οποτε ασ μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα.... πραγματικα απευχομαι να ειναι ετσι οπωσ δειχνει.... παντως μπροστα μου εχει συμβει με παλικαρι που δεν ειχε καμια σχεση και απλα τον δεσαν στο ντου και ειχε μια τσαντα με αξεσουαρ κολυμβητηριου (πετσετα σαμπουαν γυαλια) και βρεθηκε στην γαδα με 2 μπουκαλια !! καθως και τα βιντεο που σπανε τα μακ στο συνταγμα ασφαλητες ,που κουβαλανε καδρονια, που φορανε fullface κτλ κτλ | |
|
| |
lakou636 Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 248 Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2009
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πεμ 05 Ιαν 2012, 17:41 | |
| - KARDITSARA έγραψε:
- lakou636 έγραψε:
- δυστυχωσ ομωσ δεν δειχνει τι εχει προηγηθει....
βλεπουμε ενα βιντεο απο την μεση του περιστατικου οποτε ασ μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα.... πραγματικα απευχομαι να ειναι ετσι οπωσ δειχνει.... παντως μπροστα μου εχει συμβει με παλικαρι που δεν ειχε καμια σχεση και απλα τον δεσαν στο ντου και ειχε μια τσαντα με αξεσουαρ κολυμβητηριου (πετσετα σαμπουαν γυαλια) και βρεθηκε στην γαδα με 2 μπουκαλια !! καθως και τα βιντεο που σπανε τα μακ στο συνταγμα ασφαλητες ,που κουβαλανε καδρονια, που φορανε fullface κτλ κτλ δεν αντιλεγω και εμενα εχουν δει πολλα τα ματια μου, απλα ο λογοσ που εγραψα αυτη την αποψη ηταν απλα για την διαμορφοση μιασ πολυεδρικησ σκεψησ...οπωσ ειπε κ ο μιου παντου υπαρχουν και καλοι και κακοι...σε ολεσ τισ δουλειεσ...τωρα αν εισαι απο κουνια οτι και να κανεισ θα εισαι.... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πεμ 05 Ιαν 2012, 18:11 | |
| | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πεμ 05 Ιαν 2012, 18:35 | |
| Παρολο που υπαρχουν video με τετοια περιστατικα δεν νομιζω να τα εχει λαβει κανεις υποψην! Οποτε για ακομα μια φορα θα περασει στο ντουκου! Σαν να μην εγινε τιποτα! | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πεμ 05 Ιαν 2012, 19:22 | |
| - lakou636 έγραψε:
- δεν αντιλεγω και εμενα εχουν δει πολλα τα ματια μου, απλα ο λογοσ που εγραψα αυτη την αποψη ηταν απλα για την διαμορφοση μιασ πολυεδρικησ σκεψησ...οπωσ ειπε κ ο μιου παντου υπαρχουν και καλοι και κακοι...σε ολεσ τισ δουλειεσ...τωρα αν εισαι απο κουνια οτι και να κανεισ θα εισαι....
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου Γιωργο απλα καποια επαγγελματα που εχουν αυξημενη ευθυνη το να ειναι καποιος ειναι πολυ πιο επιβλαβες και επικυνδυνο για ολους μας απο καποιο αλλο, πχ φαντασου να πεσεις σε ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ..... ενω σε μακακα υδραυλικο το πολυ πολυ να ξαναπληρωσεις την επισκευη, στη 2η περιπτωση δε τρεχει τιποτα αλλα στη πρωτη ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΑΙΟ ! και σε καμια περιπτωση δε μπαινουν ολοι στο ιδιο σακι παντου υπαρχουν οι μεν και οι δε !!!! | |
|
| |
lakou636 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πεμ 05 Ιαν 2012, 19:27 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πεμ 05 Ιαν 2012, 19:33 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πεμ 05 Ιαν 2012, 19:42 | |
| | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πεμ 05 Ιαν 2012, 20:31 | |
| να σε κυνηγανε και να πηδας απο ταρατσα σε ταρατζα???? τι αλλος θεςςςς | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Παρ 06 Ιαν 2012, 14:50 | |
| και μετά όταν λέω εγώ να τους ξαπλώσουν όλους κάτω τους μπάσταρδους μου λένε κρίμα τα παιδιά.... | |
|
| |
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| Θέμα: Απ: ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Παρ 06 Ιαν 2012, 20:49 | |
| Βενζίνη και μπουκάλι στου κάθε μπάτσου το κεφάλι. | |
|
| |
| ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ | |
|