Greek GSX-R forum
Ζητώ να μου χαρίσουν.... Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Ζητώ να μου χαρίσουν.... Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Ζητώ να μου χαρίσουν.... Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Ζητώ να μου χαρίσουν.... Poll_l10Ζητώ να μου χαρίσουν.... Poll_c10Ζητώ να μου χαρίσουν.... Poll_r10 
JIMK7
Ζητώ να μου χαρίσουν.... Poll_l10Ζητώ να μου χαρίσουν.... Poll_c10Ζητώ να μου χαρίσουν.... Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Ζητώ να μου χαρίσουν....

Πήγαινε κάτω 
+3
DENNIS
GIXXERAKIAS
-341ccGSXR
7 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
-341ccGSXR
Jr.gixxer
-341ccGSXR

Αριθμός μηνυμάτων : 32
Hμερομηνία εγγραφής : 02/05/2009

Ζητώ να μου χαρίσουν.... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ζητώ να μου χαρίσουν....   Ζητώ να μου χαρίσουν.... EmptyΚυρ 03 Μάης 2009, 01:40

Ζητώ να μου χαρίσουν OHLINS "μποστινα" με BREMBO monoblock δαγκάνες για GSXR 1000 K8 :erverv:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν....   Ζητώ να μου χαρίσουν.... EmptyΚυρ 03 Μάης 2009, 08:40

-341ccGSXR έγραψε:
Ζητώ να μου χαρίσουν OHLINS "μποστινα" με BREMBO monoblock δαγκάνες για GSXR 1000 K8 :erverv:

Αν ειναι να το κανεις καντο σωστα......αν βρεθει κανας χριστιανος μαζι με αυτα που ζηταει ο φιλος συν ....

Μια τρομπα brembo,δισκους cast iron braketech 320mm,πισω αμορτισερ ohlins,ψαλιδι harris,rearsets gilles (τα καινουργια :P ),ζαντες BST carbon,ολοσωμη διμπουκη Γιοσομουρια διπλα :P ,bazzaz full kit (με traction control...ακους Jim???χαχαχα),ολοκληρο κουστουμι carbon και για το τελος full stage upgrade απο την εργοστασιακη ομαδα των WSBK.... :aswe:

Πολλα ζηταω??? lol! lol! lol!

Καλως μας ηρθες φιλε μου στους :ec3c:
:ouSGUS: :ouSGUS:
DENNIS
Adv. gixxer
Adv. gixxer
DENNIS

Άντρας Όνομα: : ΣΑΚΗΣ
Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω
Αριθμός μηνυμάτων : 692
Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν....   Ζητώ να μου χαρίσουν.... EmptyΚυρ 03 Μάης 2009, 11:27

Κ εγω τα χερια του HAGA!!!!!!!!!!!!!! :ohdhds: :ohdhds: :ohdhds: :logugj:
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν....   Ζητώ να μου χαρίσουν.... EmptyΚυρ 03 Μάης 2009, 12:06

GIXXERAKIAS έγραψε:
-341ccGSXR έγραψε:

Αν ειναι να το κανεις καντο σωστα......αν βρεθει κανας χριστιανος μαζι με αυτα που ζηταει ο φιλος συν ....

Μια τρομπα brembo,δισκους cast iron braketech 320mm,πισω αμορτισερ ohlins,ψαλιδι harris,rearsets gilles (τα καινουργια :P ),ζαντες BST carbon,ολοσωμη διμπουκη Γιοσομουρια διπλα :P ,bazzaz full kit (με traction control...ακους Jim???χαχαχα),ολοκληρο κουστουμι carbon και για το τελος full stage upgrade απο την εργοστασιακη ομαδα των WSBK.... :aswe:

Πολλα ζηταω??? lol! lol! lol!

Καλως μας ηρθες φιλε μου στους :ec3c:
:ouSGUS: :ouSGUS:

ακουω ακουω Laughing Laughing Laughing και κανενα κοριτσι απο τα πιτσ δε θελεις η ξεχασες να το γραψεις :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg:
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν....   Ζητώ να μου χαρίσουν.... EmptyΚυρ 03 Μάης 2009, 14:09

DENNIS έγραψε:

Εμενα εχουν κολλησει στο τελωνειο γμτ τα limited edition Daijiro Katoh :sfs:

JIMK7 έγραψε:

ακουω ακουω Laughing Laughing Laughing και κανενα κοριτσι απο τα πιτσ δε θελεις η ξεχασες να το γραψεις :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg:
Aν μου κρατας εσυ μια μπουκαλα με Ρατσι στην εκκινηση να τηνε πιω ασπρο πατο θα ειμαι κομπλε...θα τους σκισω ολους λεμε!
lol! lol!
gostrider
Normal gixxer
Normal gixxer
gostrider

Θηλυκό Όνομα: : gostrider
Τόπος : κυψελη αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 168
Αγωνιζόμενος : μακαρι....!!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 02/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν....   Ζητώ να μου χαρίσουν.... EmptyΚυρ 03 Μάης 2009, 14:17

DENNIS έγραψε:

αν ησουν μεγαρα την κυριακη 2/5/09 σε ειδα γιατι ειμουν και εγω εκει με ενα φιλο με ζχ10 με arrow εξατμισεις. πανεμορφο το κουστουμι της alstare αφου λεω και εγω να το βαλω στο κ5....
DENNIS
Adv. gixxer
Adv. gixxer
DENNIS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν....   Ζητώ να μου χαρίσουν.... EmptyΚυρ 03 Μάης 2009, 14:42

gostrider έγραψε:
DENNIS έγραψε:

αν ησουν μεγαρα την κυριακη 2/5/09 σε ειδα γιατι ειμουν και εγω εκει με ενα φιλο με ζχ10 με arrow εξατμισεις. πανεμορφο το κουστουμι της alstare αφου λεω και εγω να το βαλω στο κ5....
Εκει ειμουν με τους κυριους απο πανω.
r6_lightech
Normal gixxer
Normal gixxer
r6_lightech

Θηλυκό Όνομα: : Ντόρια
Τόπος : Νέα Μάκρη
Αριθμός μηνυμάτων : 107

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν....   Ζητώ να μου χαρίσουν.... EmptyΔευ 04 Μάης 2009, 00:51

-341ccGSXR έγραψε:

τι το θες το μπροστινο ρε συ...ξερεις τι παλουκι ειναι στο ρυθμισμα?το χει βαλει ενας φιλος σε ενα ΖΧ10 και εχει αγαναχτησει! :sfs: :sfs: :sfs: lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
-341ccGSXR
Jr.gixxer
-341ccGSXR

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν....   Ζητώ να μου χαρίσουν.... EmptyΔευ 04 Μάης 2009, 00:59

Έχετε δικιο! Θέλω μπροστινά που τελικά ποτέ δεν θα ρυθμιστούν τέλεια (και θα καταντίσουν να δουλεύουν χειρότερα και από τα stock μπροστινά από κακες ρυθμίσεις), και θέλω φρένα αγκύρες για τους ελληνικούς δρομους που φοβάσαι να φρενάρεις.
DENNIS
Adv. gixxer
Adv. gixxer
DENNIS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν....   Ζητώ να μου χαρίσουν.... EmptyΔευ 04 Μάης 2009, 10:30

-341ccGSXR έγραψε:
και θέλω φρένα αγκύρες για τους ελληνικούς δρομους που φοβάσαι να φρενάρεις.
Εχει στο περαμα κατι ωραιες βαρκουλες να παμε να σου φερουμε κανενα ζευγαρι αγκυρες να εχεις. lol!
-341ccGSXR
Jr.gixxer
-341ccGSXR

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν....   Ζητώ να μου χαρίσουν.... EmptyΚυρ 10 Μάης 2009, 21:11

....το έλεγα για πλάκα (να διακομοδήσω την αστεία σελίδα στην χρυσή ευκαιρία), κατι σαν black humor,αλλά μάλλον θα την κάνω την κινήση τελικά σε brembo και ohlins αλλά σε πίσω αμορτισέρ και τρόμπες brembo και σωληνακια υψηλής.Μήπως να βάλω μόνο marchesini ζάντες και τιπότα άλλο? Εσείς πως προτείνετε να δαπανήσω αυτά τα χρήματα αλλιώς? :thanks!!:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Adv. gixxer
Adv. gixxer
ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Άντρας Όνομα: : Χρηστοs
Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 712
Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK
Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν....   Ζητώ να μου χαρίσουν.... EmptyΤρι 12 Μάης 2009, 20:57

-341ccGSXR έγραψε:
....το έλεγα για πλάκα (να διακομοδήσω την αστεία σελίδα στην χρυσή ευκαιρία), κατι σαν black humor,αλλά μάλλον θα την κάνω την κινήση τελικά σε brembo και ohlins αλλά σε πίσω αμορτισέρ και τρόμπες brembo και σωληνακια υψηλής.Μήπως να βάλω μόνο marchesini ζάντες και τιπότα άλλο? Εσείς πως προτείνετε να δαπανήσω αυτά τα χρήματα αλλιώς? :thanks!!:

Αν σε περισευουν λεφτα, μπορεις παντα να κανεις ενα ταξιδακι τον γυρω της Ιταλιας, να ριμαξεις τα λαστιχα σου, να βαλεις αλλα και να εχεις και λεφτα στην μπαντα lol!

Ζητώ να μου χαρίσουν....
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ-SPAM (περι ανεμων και υδατων)-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com