| Ζητώ να μου χαρίσουν.... | |
|
+3DENNIS GIXXERAKIAS -341ccGSXR 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
-341ccGSXR Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 32 Hμερομηνία εγγραφής : 02/05/2009
| Θέμα: Ζητώ να μου χαρίσουν.... Κυρ 03 Μάης 2009, 01:40 | |
| Ζητώ να μου χαρίσουν OHLINS "μποστινα" με BREMBO monoblock δαγκάνες για GSXR 1000 K8 :erverv: | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν.... Κυρ 03 Μάης 2009, 08:40 | |
| - -341ccGSXR έγραψε:
- Ζητώ να μου χαρίσουν OHLINS "μποστινα" με BREMBO monoblock δαγκάνες για GSXR 1000 K8 :erverv:
Αν ειναι να το κανεις καντο σωστα......αν βρεθει κανας χριστιανος μαζι με αυτα που ζηταει ο φιλος συν .... Μια τρομπα brembo,δισκους cast iron braketech 320mm,πισω αμορτισερ ohlins,ψαλιδι harris,rearsets gilles (τα καινουργια :P ),ζαντες BST carbon,ολοσωμη διμπουκη Γιοσομουρια διπλα :P ,bazzaz full kit (με traction control...ακους Jim???χαχαχα),ολοκληρο κουστουμι carbon και για το τελος full stage upgrade απο την εργοστασιακη ομαδα των WSBK.... :aswe: Πολλα ζηταω??? Καλως μας ηρθες φιλε μου στους :ec3c: :ouSGUS: :ouSGUS: | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν.... Κυρ 03 Μάης 2009, 11:27 | |
| Κ εγω τα χερια του HAGA!!!!!!!!!!!!!! :ohdhds: :ohdhds: :ohdhds: :logugj: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν.... Κυρ 03 Μάης 2009, 12:06 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν.... Κυρ 03 Μάης 2009, 14:09 | |
| | |
|
| |
gostrider Normal gixxer
Όνομα: : gostrider Τόπος : κυψελη αθηνα Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Αγωνιζόμενος : μακαρι....!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν.... Κυρ 03 Μάης 2009, 14:17 | |
| - DENNIS έγραψε:
- Κ εγω τα χερια του HAGA!!!!!!!!!!!!!! :ohdhds: :ohdhds: :ohdhds: :logugj:
αν ησουν μεγαρα την κυριακη 2/5/09 σε ειδα γιατι ειμουν και εγω εκει με ενα φιλο με ζχ10 με arrow εξατμισεις. πανεμορφο το κουστουμι της alstare αφου λεω και εγω να το βαλω στο κ5.... | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν.... Κυρ 03 Μάης 2009, 14:42 | |
| - gostrider έγραψε:
- DENNIS έγραψε:
- Κ εγω τα χερια του HAGA!!!!!!!!!!!!!! :ohdhds: :ohdhds: :ohdhds: :logugj:
αν ησουν μεγαρα την κυριακη 2/5/09 σε ειδα γιατι ειμουν και εγω εκει με ενα φιλο με ζχ10 με arrow εξατμισεις. πανεμορφο το κουστουμι της alstare αφου λεω και εγω να το βαλω στο κ5.... Εκει ειμουν με τους κυριους απο πανω. | |
|
| |
r6_lightech Normal gixxer
Όνομα: : Ντόρια Τόπος : Νέα Μάκρη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν.... Δευ 04 Μάης 2009, 00:51 | |
| | |
|
| |
-341ccGSXR Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν.... Δευ 04 Μάης 2009, 00:59 | |
| Έχετε δικιο! Θέλω μπροστινά που τελικά ποτέ δεν θα ρυθμιστούν τέλεια (και θα καταντίσουν να δουλεύουν χειρότερα και από τα stock μπροστινά από κακες ρυθμίσεις), και θέλω φρένα αγκύρες για τους ελληνικούς δρομους που φοβάσαι να φρενάρεις. | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν.... Δευ 04 Μάης 2009, 10:30 | |
| - -341ccGSXR έγραψε:
- και θέλω φρένα αγκύρες για τους ελληνικούς δρομους που φοβάσαι να φρενάρεις.
Εχει στο περαμα κατι ωραιες βαρκουλες να παμε να σου φερουμε κανενα ζευγαρι αγκυρες να εχεις. | |
|
| |
-341ccGSXR Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν.... Κυρ 10 Μάης 2009, 21:11 | |
| ....το έλεγα για πλάκα (να διακομοδήσω την αστεία σελίδα στην χρυσή ευκαιρία), κατι σαν black humor,αλλά μάλλον θα την κάνω την κινήση τελικά σε brembo και ohlins αλλά σε πίσω αμορτισέρ και τρόμπες brembo και σωληνακια υψηλής.Μήπως να βάλω μόνο marchesini ζάντες και τιπότα άλλο? Εσείς πως προτείνετε να δαπανήσω αυτά τα χρήματα αλλιώς? :thanks!!: | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Ζητώ να μου χαρίσουν.... Τρι 12 Μάης 2009, 20:57 | |
| - -341ccGSXR έγραψε:
- ....το έλεγα για πλάκα (να διακομοδήσω την αστεία σελίδα στην χρυσή ευκαιρία), κατι σαν black humor,αλλά μάλλον θα την κάνω την κινήση τελικά σε brembo και ohlins αλλά σε πίσω αμορτισέρ και τρόμπες brembo και σωληνακια υψηλής.Μήπως να βάλω μόνο marchesini ζάντες και τιπότα άλλο? Εσείς πως προτείνετε να δαπανήσω αυτά τα χρήματα αλλιώς? :thanks!!:
Αν σε περισευουν λεφτα, μπορεις παντα να κανεις ενα ταξιδακι τον γυρω της Ιταλιας, να ριμαξεις τα λαστιχα σου, να βαλεις αλλα και να εχεις και λεφτα στην μπαντα | |
|
| |
| Ζητώ να μου χαρίσουν.... | |
|