DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Εχει αλλαξει κατι στον τροπο ανεβασματος των φωτογραφιων? Κυρ 03 Μάης 2009, 11:51 | |
| Οτι εκανα παλια κανω κ τωρα κ πλεον μου βγαζει τις φωτο σε κατι μικρα παραθυρακια οπως ειναι η φωτο παρακατω. [img] [/img] | |
|
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Εχει αλλαξει κατι στον τροπο ανεβασματος των φωτογραφιων? Κυρ 03 Μάης 2009, 16:36 | |
| Σάκη δεν έχει αλλάξει τίποτα, σε εμένα ανεβαίνουν κανονικά οι φώτο! απλά αφού οι φώτο ανεβαίνουν μέσω του image shark δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε το κουτάκι για να να κάνουμε copy-paste τον κωδικό τις φώτο, μπορούμε να βάλουμε τον κωδικό της φώτο (από το image shark) κατευθείαν εδώ που γράφουμε το κείμενο!!! | |
|
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Εχει αλλαξει κατι στον τροπο ανεβασματος των φωτογραφιων? Κυρ 03 Μάης 2009, 19:23 | |
| Χρηστο το εκανα τιποτα,αλλαξα κ το μεγεθος της φωτο μηπως ηταν απο εκει αλλα τιποτα. | |
|
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Εχει αλλαξει κατι στον τροπο ανεβασματος των φωτογραφιων? Κυρ 03 Μάης 2009, 19:25 | |
| - DENNIS έγραψε:
- Χρηστο το εκανα τιποτα,αλλαξα κ το μεγεθος της φωτο μηπως ηταν απο εκει αλλα τιποτα.
ρε συ εγώ ανεβάζω μια χαρά!! μήπως δεν επιλεγείς τον σωστό κωδικό της φώτο;; τι να πω δεν ξέρω!! | |
|