Καλησπέρα παιδιά!
Δυστυχώς, εντόπισα μία μυρωδιά καμμένου πλαστικού/λάστιχου που έρχεται κοντά από το τελικό της εξάτμισης.
Δεν κάνω burnout και ούτε αφήνω στο δρόμο σημάδια με το λάστιχο για να πω πως η μυρωδιά είναι από αυτό.
Την προηγούμενη Κυριακή οδήγησα το μηχανάκι καμία ωρίτσα στη βροχή
στην εθνική και ελπίζω
μήπως πετάχτηκε κανένα σκουπίδι από το σπρέι που πετάνε τα οχήματα και κόλλησε κάπου στην εξάτμιση και καίγεται σιγά σιγά.
Το κατάλαβα την Κυριακή στο δρόμο, αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία (Ήμουν αφοσιωμένος στη βροχή που έτρωγα
).
Σήμερα που πήρα το μηχανάκι για βόλτα, όταν ανέβηκα πάνω του και πήγα να το κουνήσω, σαν να σκάλωσε λίγο, αλλά είπα ιδέα μου είναι, αλλά στο δρόμο το μύρισα πάλι και γύρισα άρον άρον σπίτι. :(
Οπότε λέω μήπως φταίει το πίσω φρένο (αν και η μυρωδιά γινόταν πιο αμυδρή όσο απομακρυνόμουν από το τελικό).
Έπιασα και το σωληνάκι του φρένου αλλά ήταν κρύο.
Επίσης, στο μηχανάκι έγινε πολύ πρόσφατα σέρβις, οπότε λέω μήπως ο μάστορας ξέχασε να σφίξει κάτι καλά.
Δυστυχώς με τα συνεργεία την έχω πατήσει αρκετές φορές με το αυτοκίνητο και είμαι λίίίγο καχύποπτος.
Το πρωί έλεγα να το πλύνω εξονυχιστικά γύρω από την εξάτμιση και να το πάω μία μικρή βολτούλα, μήπως και έχει φύγει αυτό που προκαλούσε τη μυρωδιά.
Αλλιώς τη Δευτέρα στο μάστορα.
Αν έχει κανείς καμία ιδέα τί μπορεί να είναι ή αν του έχει τύχει, να ρίξει καμία postιά, γιατί το βράδυ δε βλέπω να κοιμάμαι :P
Και υπολόγιζα να έρθω το πρωί στο χαμόγελο, αλλά μάλλον άκυρο :(