| νουμερα για φορμες dainese,spyke,γαντια και οχι μονο | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
jord136 Normal gixxer
Όνομα: : Ιορδάνης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 273 Hμερομηνία εγγραφής : 03/07/2011
| Θέμα: νουμερα για φορμες dainese,spyke,γαντια και οχι μονο Δευ 23 Ιαν 2012, 00:55 | |
| | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: νουμερα για φορμες dainese,spyke,γαντια και οχι μονο Δευ 23 Ιαν 2012, 02:38 | |
| Πολύ χρήσιμο!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: νουμερα για φορμες dainese,spyke,γαντια και οχι μονο Δευ 23 Ιαν 2012, 09:51 | |
| μονο που στο τελευταιο λινκ ειναι λιγο λαθος πως τα γραφει... εκει που γραφει inch ειναι κανονικα τα cm και εκει που γραφει cm δεν εχω ιδεα τι θα επρεπε να ειναι... αλλα σιγουρα 18cm+ πλατος παλαμης δεν εχει κανενας ανθρωπος... | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: νουμερα για φορμες dainese,spyke,γαντια και οχι μονο Δευ 23 Ιαν 2012, 14:35 | |
| τα νουμερα ειναι απλοι αριθμοι. ειναι για καποιους και οχι για ολους. δεν βγαινουμε απο καλουπια για να εχουμε ολοι το σωστο σωματοτυπο. το καλυτερο και ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ για και να δεις τι σου καθεται καλυτερα. αυτο ισχυει και με τις εταιριες. εχω το ιδιο μπουφαν με τον πλατωνα(ιδιο μοντελο,ο πλατωνας της ακριβως επομενη χρονια) ,φοραω M και εκεινος L. το δικο μου του κανει,ειναι σαν να φοραει το δικο του. το δικο του στο Μ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ. | |
|
| |
jimff1 Jr.gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Λουτσα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 17 Αγωνιζόμενος : ναι, αγωνίζομαι να βρω δουλειά Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2012
| Θέμα: Απ: νουμερα για φορμες dainese,spyke,γαντια και οχι μονο Πεμ 26 Ιαν 2012, 15:40 | |
| - Miou έγραψε:
- μονο που στο τελευταιο λινκ ειναι λιγο λαθος πως τα γραφει...
εκει που γραφει inch ειναι κανονικα τα cm και εκει που γραφει cm δεν εχω ιδεα τι θα επρεπε να ειναι... αλλα σιγουρα 18cm+ πλατος παλαμης δεν εχει κανενας ανθρωπος... συνήθως αυτά τα διαγράμματα για τα γάντια αναφέρονται στην περίμετρο του χεριού και όχι στο πλάτος | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: νουμερα για φορμες dainese,spyke,γαντια και οχι μονο Πεμ 26 Ιαν 2012, 16:52 | |
| πεθαινω απο την περιεργεια να μαθω πως μετρας την περιμετρο του χεριου για να διαλεξεις το γαντι...το πλατος παει στο δια@λο το μετρας καπως αλλα την περιμετρο??? | |
|
| |
jimff1 Jr.gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Λουτσα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 17 Αγωνιζόμενος : ναι, αγωνίζομαι να βρω δουλειά Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2012
| Θέμα: Απ: νουμερα για φορμες dainese,spyke,γαντια και οχι μονο Πεμ 26 Ιαν 2012, 17:15 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: νουμερα για φορμες dainese,spyke,γαντια και οχι μονο Πεμ 26 Ιαν 2012, 18:15 | |
| χα0α0χ0αχ0αχ0αχ ναι οκ ετσι ειναι οπως τα λες ... αλλα εγω οταν διαβασα περιμετρο καταλαβα αλλο ... και | |
|
| |
| νουμερα για φορμες dainese,spyke,γαντια και οχι μονο | |
|