| Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα | |
|
+12araJohnGsxr gkourv ripper bolek76 magiaklaniakeksatmisi gixxermak k8 600 kk louk6 varypiniths κολτρέϊν gsxrk71000 Sotoner 16 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Δευ 30 Ιαν 2012, 19:57 | |
| Ρε παιδια μηπως πρεπει να φτιαξεται το φορουμ και σεεκδοση για τηλεφωνα?απο το τηλεφωνο ειναι πολυ δυσχρηστο να μπεις τωρα.Φιλικα παντα το εριξα σαν ιδεα | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Δευ 30 Ιαν 2012, 20:00 | |
| εγώ αν και δεν χρησιμοποιώ το κινητό παλόλαυτα είναι πολύ καλή ιδέαν αν είναι εύκολο να γίνει!! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Δευ 30 Ιαν 2012, 20:19 | |
| εγω μπηκα πριν κανα μηνα απο το κινητο φιλου, ετσι απο περιεργεια και δεν ειναι καθολου λειτουργικο, δεν μπορεις να κανεις τιποτα. ποιος ο λογος να γινει αυτο (δεν πιστευω να γινεται). αλλα και να γινεται, ποιος θα κατσει να μπει απο κινητο στο φορουμ, δεν αξιζει. | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Δευ 30 Ιαν 2012, 20:23 | |
| εγω μπαινω απο iphone παρα πολυ συχνα και πιστευω οτι ειναι καλη ιδεα... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Δευ 30 Ιαν 2012, 20:25 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- εγω μπηκα πριν κανα μηνα απο το κινητο φιλου, ετσι απο περιεργεια και δεν ειναι καθολου λειτουργικο, δεν μπορεις να κανεις τιποτα. ποιος ο λογος να γινει αυτο (δεν πιστευω να γινεται). αλλα και να γινεται, ποιος θα κατσει να μπει απο κινητο στο φορουμ, δεν αξιζει.
εγω.... ενα βραδυ εκαψε σκληρο το λαπτοπ και ηταν τοτε που επεσε η μαχη με τα ντουκατι και τα banαρισματα που ειχαν γεινει...εκεινη την μερα που τρελαινομουν να το παρακολουθησω ξεμεινα απο pc και μπηκα απο το κινητο... μου βγηκανε τα ματια για να τα κατφερω... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Δευ 30 Ιαν 2012, 20:28 | |
| ναι οντως απο κινητο ουτε για πλακα!!!! δεν εχει το πορταλ με τα τρεχοντα θεματα, εχει μονο το φορουμ με τα θεματα ανα ενοτητα που απλα χανεσαι και το κλεινεις !!! | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Δευ 30 Ιαν 2012, 21:25 | |
| Θα το κοιτάξω να δω τι μπορεί να γίνει και θα σας ενημερώσω σύντομα... | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Δευ 30 Ιαν 2012, 21:37 | |
| αν εχεις iphone (ναι ξερω iphonakias) ειναι σαν να μπαινεις απο το pc.. εγω μπαινω αρκετα συχνα κ μαλιστα μερικες φορες μ εβγαλε σελιδα κινητου.. | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Δευ 30 Ιαν 2012, 22:41 | |
| εγω παιδια απο περυσι τον Απριλιο που εκανα εγγραφη μπαινω παντα με το κινητο οσο κ αν ακουγεται περιεργο :P galaxy s ii ειναι το pc τσεπης και δεν εχω κανενα προβλημα, το pc που εχω ειναι εποχη Καραϊσκακη και θελει τεραστια υπομονη για να κανεις το οτιδηποτε. οποιος εχει καλο smartphone δεν εχει κανενα προβλημα με τη σελιδα του φορουμ. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Δευ 30 Ιαν 2012, 23:12 | |
| για i-phone δε ξερω αλλα εγω με smartphone android δε παιζει να κανω προκοπη ! | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Δευ 30 Ιαν 2012, 23:27 | |
| Παίδες δέν γίνεται με smart phone ..δεν υπάρχει προκοπή όπωςλέει και ο Κώστας..Εάν καταφέρεται και βγάλετε την σελίδα σε έκδοση για smart phones αλλα και i phones θα είναι κορυφή.Το έχουν κάνει αρκετές σελίδες και φόρουμ αλλά δέν ξέρω τον τρόπο.Μπείτε π.χ. να δείτε όσοι μπορείτε το olympiakos.org απο τα κινητά σας τι ωραίο και λειτουργικό είναι.Επίσης νομίζω γίνεται και σάν εφαρμογή όπως είναι το fb και το twitter αλλά δέν ξέρω άν γίνεται πιό περίπλοκο...πω πώ μπελά σάς έβαλα ρέ admins τώρα έ????χαχαχαχα...έλα μωρέ για καλό είναι..κάτι θα κάνετε εσείς οι δαιμόνιοι.. | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Δευ 30 Ιαν 2012, 23:55 | |
| για NOKIA N8 παρακαλω μια παραγκελια... | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Τρι 31 Ιαν 2012, 00:01 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- για i-phone δε ξερω αλλα εγω με smartphone android δε παιζει να κανω προκοπη !
Εγω εδώ και 3 μερες μπαίνω από το κινητό,γιατί τα παίξε ο υπολογιστής. Δεν εχω κάποιο θέμα. Είναι αντροιντ συσκευή.είναι σαν να μπαίνω από τον υπολογιστή. | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Τρι 31 Ιαν 2012, 00:16 | |
| - ripper έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- για i-phone δε ξερω αλλα εγω με smartphone android δε παιζει να κανω προκοπη !
Εγω εδώ και 3 μερες μπαίνω από το κινητό,γιατί τα παίξε ο υπολογιστής. Δεν εχω κάποιο θέμα. Είναι αντροιντ συσκευή.είναι σαν να μπαίνω από τον υπολογιστή. και εμενα ετσι ειναι, αλλα μου βγαινουν τα ματια με το zoom-in zoom-out για να διαβασω η να επιλεξω καποιο εικονιδιο. | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Τρι 31 Ιαν 2012, 00:25 | |
| ναι ρε παιδια μια συνηθεια ειναι ολα! μεχρι και την παρουσιαση του κ3 απο το κινητο την εκανα απλα αν τυχει ποτε και μπω απο υπολογιστη μου φαινονται ολα τεραστια | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Τρι 31 Ιαν 2012, 05:06 | |
| - louk6 έγραψε:
- για NOKIA N8 παρακαλω μια παραγκελια...
θα στο τυλίξουμε για το σπίτι!! :P :P | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Τρι 31 Ιαν 2012, 08:43 | |
| | |
|
| |
araJohnGsxr Jr.gixxer
Όνομα: : Γιαννης Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 42 Αγωνιζόμενος : Μη με ξυπνατεεεεε ονειρο ζωωωωω!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 03/08/2011
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Τρι 31 Ιαν 2012, 09:15 | |
| Παρτε iPhone παιδια να λυσετε τα προβληματα σας...τι smartphone και π@@@ριες (φυσικα κανω πλακα) αλλα απο το 4 που μπαινω δεν τιθετε κανενα θεμα.... απλα το εργαλειο !! | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Πεμ 02 Φεβ 2012, 13:51 | |
| Πολυ καλη ιδεα Θα γινει τιποτα τελικα?? | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Κυρ 13 Ιουλ 2014, 12:37 | |
| Παιδια εχω μια απορια: απο κινητο πως μπορω να παω στην τελευταια σελιδα καποιου θεματος; Πχ αν ανοιξω ενα θεμα 30 σελιδων απο android και ειμαι στην 1η σελιδα, η μονη επιλογη που βλεπω ειναι το "next" το οποιο ομως θα με παρει στην επομενη σελιδα κοκ. Υπαρχει τροπος να μεταβω σε οποια σελιδα θελω με μη σειριακο τροπο;
Ευχαριστω | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Κυρ 13 Ιουλ 2014, 13:28 | |
| Εκει που γράφει το όνομα αυτού που έχει δημοσιεύσει τελευταίος εχει ενα κιτρινο κουτακι. Κανε ζουμ στην οθόνη του κινητού και πατα αυτό το κουτί και σου βγάζει το τελευταίο μήνυμα. | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Τετ 16 Ιουλ 2014, 05:21 | |
| Φιλε καταρχην η εκδοση που εχω δεν κανει ζουμ. Επισης εκει που γράφει το όνομα αυτού που έχει δημοσιεύσει τελευταίος δεν εχει κατι σε κιτρινο ουτε ειναι link για να το πατησω. Δλδ ειναι ενα με τον τιτλο του θεματος και οταν το πατησω με παει στην 1η σελιδα του θεματος. Μηπως εχω παλια βερσιον η κατι;
Ευχαριστω! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Τετ 16 Ιουλ 2014, 17:03 | |
| Ναι όντως θα ηταν καλή ιδέα γιατί εγώ μόνο από το κινητό μπαίνω. | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Πεμ 17 Ιουλ 2014, 12:26 | |
| - stoui έγραψε:
- Φιλε καταρχην η εκδοση που εχω δεν κανει ζουμ. Επισης εκει που γράφει το όνομα αυτού που έχει δημοσιεύσει τελευταίος δεν εχει κατι σε κιτρινο ουτε ειναι link για να το πατησω. Δλδ ειναι ενα με τον τιτλο του θεματος και οταν το πατησω με παει στην 1η σελιδα του θεματος. Μηπως εχω παλια βερσιον η κατι;
Ευχαριστω! Αν κατάλαβα καλά σου εμφανίζει κάτι τέτοιο που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Αυτή είναι η ελαφριά έκδοση για να παίζει και σε παλιότερα κινητά και να μην σέρνεται.Για να γίνει αυτό έχουν αφαιρεθεί κάποια πράγματα κάνοντας το λίγο δύσχρηστο αλλα δεν γίνετε διαφορετικά. Τώρα,αν το κινητό σου είναι πιο σύγχρονο άρα και πιο γρήγορο,μπορείς πατώντας εκεί που φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες να κανεις το forum να φαίνεται όπως και στο PC σου.Εκεί έχεις zoum και γενικά όλες τις λειτουργίες που θα είχες και στο PC. Το forum πρέπει να στο εμφανίζει έτσι όταν μπεις στο classic version.. Αν θέλεις να γυρίσεις σε mobile version,πατάς στο τέλος τις σελίδας όπως φαίνεται στην φωτογραφία και γυρνάς πάλι στην αρχή. Πιστεύω να βοήθησα!!! | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Κυρ 20 Ιουλ 2014, 12:02 | |
| gixxermak ευχαριστώ πολύ. Βοήθησες! | |
|
| |
| Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα | |
|