Greek GSX-R forum
Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Poll_l10Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Poll_c10Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Poll_r10 
JIMK7
Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Poll_l10Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Poll_c10Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα

Πήγαινε κάτω 
+12
araJohnGsxr
gkourv
ripper
bolek76
magiaklaniakeksatmisi
gixxermak
k8 600 kk
louk6
varypiniths
κολτρέϊν
gsxrk71000
Sotoner
16 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Sotoner
Full gixxer
Full gixxer
Sotoner

Άντρας Όνομα: : Σωτήρης
Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα)
Αριθμός μηνυμάτων : 891
Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009

Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΔευ 30 Ιαν 2012, 19:57

Ρε παιδια μηπως πρεπει να φτιαξεται το φορουμ και σεεκδοση για τηλεφωνα?απο το τηλεφωνο ειναι πολυ δυσχρηστο να μπεις τωρα.Φιλικα παντα το εριξα σαν ιδεα
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.facebook.com/SotosTattoos/media_set?set=a.4632994185
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 2993
Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΔευ 30 Ιαν 2012, 20:00

εγώ αν και δεν χρησιμοποιώ το κινητό παλόλαυτα είναι πολύ καλή ιδέαν αν είναι εύκολο να γίνει!!
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΔευ 30 Ιαν 2012, 20:19

εγω μπηκα πριν κανα μηνα απο το κινητο φιλου, ετσι απο περιεργεια και δεν ειναι καθολου λειτουργικο, δεν μπορεις να κανεις τιποτα. ποιος ο λογος να γινει αυτο (δεν πιστευω να γινεται). αλλα και να γινεται, ποιος θα κατσει να μπει απο κινητο στο φορουμ, δεν αξιζει.
varypiniths
Normal gixxer
Normal gixxer
varypiniths

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : PORTO SALONICA
Αριθμός μηνυμάτων : 361
Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις...
Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΔευ 30 Ιαν 2012, 20:23

εγω μπαινω απο iphone παρα πολυ συχνα και πιστευω οτι ειναι καλη ιδεα...
louk6
Hero gixxer
Hero gixxer
louk6

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : βολος
Αριθμός μηνυμάτων : 2024
Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει....
Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΔευ 30 Ιαν 2012, 20:25

κολτρέϊν έγραψε:
εγω μπηκα πριν κανα μηνα απο το κινητο φιλου, ετσι απο περιεργεια και δεν ειναι καθολου λειτουργικο, δεν μπορεις να κανεις τιποτα. ποιος ο λογος να γινει αυτο (δεν πιστευω να γινεται). αλλα και να γινεται, ποιος θα κατσει να μπει απο κινητο στο φορουμ, δεν αξιζει.

εγω.... ενα βραδυ εκαψε σκληρο το λαπτοπ και ηταν τοτε που επεσε η μαχη με τα ντουκατι και τα banαρισματα που ειχαν γεινει...εκεινη την μερα που τρελαινομουν να το παρακολουθησω ξεμεινα απο pc και μπηκα απο το κινητο... μου βγηκανε τα ματια Shocked για να τα κατφερω...
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΔευ 30 Ιαν 2012, 20:28

ναι οντως απο κινητο ουτε για πλακα!!!!
δεν εχει το πορταλ με τα τρεχοντα θεματα, εχει μονο το φορουμ με τα θεματα ανα ενοτητα που απλα χανεσαι και το κλεινεις !!!
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΔευ 30 Ιαν 2012, 21:25

Θα το κοιτάξω να δω τι μπορεί να γίνει και θα σας ενημερώσω σύντομα... scratch
http://www.gixxer.gr
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

Άντρας Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 1228
Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω...
Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΔευ 30 Ιαν 2012, 21:37

αν εχεις iphone Very Happy Very Happy (ναι ξερω iphonakias) ειναι σαν να μπαινεις απο το pc.. εγω μπαινω αρκετα συχνα κ μαλιστα μερικες φορες μ εβγαλε σελιδα κινητου..
bolek76
Adv. gixxer
Adv. gixxer
bolek76

Άντρας Όνομα: : Αλεξανδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 433
Αγωνιζόμενος : never
Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΔευ 30 Ιαν 2012, 22:41

εγω παιδια απο περυσι τον Απριλιο που εκανα εγγραφη μπαινω παντα με το κινητο οσο κ αν
ακουγεται περιεργο :P
galaxy s ii ειναι το pc τσεπης και δεν εχω κανενα προβλημα, το pc που εχω ειναι εποχη Καραϊσκακη
και θελει τεραστια υπομονη για να κανεις το οτιδηποτε.
οποιος εχει καλο smartphone δεν εχει κανενα προβλημα με τη σελιδα του φορουμ.
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΔευ 30 Ιαν 2012, 23:12

για i-phone δε ξερω αλλα εγω με smartphone android δε παιζει να κανω προκοπη !
Sotoner
Full gixxer
Full gixxer
Sotoner

Άντρας Όνομα: : Σωτήρης
Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα)
Αριθμός μηνυμάτων : 891
Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΔευ 30 Ιαν 2012, 23:27

Παίδες δέν γίνεται με smart phone ..δεν υπάρχει προκοπή όπωςλέει και ο Κώστας..Εάν καταφέρεται και βγάλετε την σελίδα σε έκδοση για smart phones αλλα και i phones θα είναι κορυφή.Το έχουν κάνει αρκετές σελίδες και φόρουμ αλλά δέν ξέρω τον τρόπο.Μπείτε π.χ. να δείτε όσοι μπορείτε το olympiakos.org απο τα κινητά σας τι ωραίο και λειτουργικό είναι.Επίσης νομίζω γίνεται και σάν εφαρμογή όπως είναι το fb και το twitter αλλά δέν ξέρω άν γίνεται πιό περίπλοκο...πω πώ μπελά σάς έβαλα ρέ admins τώρα έ????χαχαχαχα...έλα μωρέ για καλό είναι..κάτι θα κάνετε εσείς οι δαιμόνιοι..
https://www.facebook.com/SotosTattoos/media_set?set=a.4632994185
louk6
Hero gixxer
Hero gixxer
louk6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΔευ 30 Ιαν 2012, 23:55

για NOKIA N8 παρακαλω μια παραγκελια... lol!
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Άντρας Όνομα: : Σωτηρης
Τόπος : Μαλδιβες
Αριθμός μηνυμάτων : 3618
Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 00:01

k8 600 kk έγραψε:

Εγω εδώ και 3 μερες μπαίνω από το κινητό,γιατί τα παίξε ο υπολογιστής. Δεν εχω κάποιο θέμα. Είναι αντροιντ συσκευή.είναι σαν να μπαίνω από τον υπολογιστή.
louk6
Hero gixxer
Hero gixxer
louk6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 00:16

ripper έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:

Εγω εδώ και 3 μερες μπαίνω από το κινητό,γιατί τα παίξε ο υπολογιστής. Δεν εχω κάποιο θέμα. Είναι αντροιντ συσκευή.είναι σαν να μπαίνω από τον υπολογιστή.

και εμενα ετσι ειναι, αλλα μου βγαινουν τα ματια με το zoom-in zoom-out για να διαβασω η να επιλεξω καποιο εικονιδιο.
bolek76
Adv. gixxer
Adv. gixxer
bolek76

Άντρας Όνομα: : Αλεξανδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 433
Αγωνιζόμενος : never
Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 00:25

ναι ρε παιδια μια συνηθεια ειναι ολα! μεχρι και την παρουσιαση του κ3 απο το κινητο την εκανα cheers
απλα αν τυχει ποτε και μπω απο υπολογιστη μου φαινονται ολα τεραστια affraid
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 2993
Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 05:06

louk6 έγραψε:
για NOKIA N8 παρακαλω μια παραγκελια... lol!
θα στο τυλίξουμε για το σπίτι!! :P :P
gkourv
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gkourv

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 543
Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 08:43

magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
αν εχεις iphone Very Happy Very Happy (ναι ξερω iphonakias) ειναι σαν να μπαινεις απο το pc.. εγω μπαινω αρκετα συχνα κ μαλιστα μερικες φορες μ εβγαλε σελιδα κινητου..

Α ρε γμτ τα λεφτά δεν κρύβονται...εν καιρώ κρίσης IPHONE που γίνονται GameBoy, K9 και ποιος άλλος ξέρει τι... Twisted Evil
araJohnGsxr
Jr.gixxer
araJohnGsxr

Αριθμός μηνυμάτων : 42
Αγωνιζόμενος : Μη με ξυπνατεεεεε ονειρο ζωωωωω!!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 03/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 09:15

Παρτε iPhone παιδια να λυσετε τα προβληματα σας...τι smartphone και π@@@ριες (φυσικα κανω πλακα) αλλα απο το 4 που μπαινω δεν τιθετε κανενα θεμα....
απλα polybolo polybolo polybolo το εργαλειο !!
lakisman46
Hero gixxer
Hero gixxer
lakisman46

Άντρας Όνομα: : Λάζαρος
Τόπος : Βόλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1481
Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας
Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΠεμ 02 Φεβ 2012, 13:51

Πολυ καλη ιδεα win Θα γινει τιποτα τελικα?? aswew
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

Άντρας Όνομα: : Χρίστος
Τόπος : Λευκωσία
Αριθμός μηνυμάτων : 437
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΚυρ 13 Ιουλ 2014, 12:37

Παιδια εχω μια απορια: απο κινητο πως μπορω να παω στην τελευταια σελιδα καποιου θεματος; Πχ αν ανοιξω ενα θεμα 30 σελιδων απο android και ειμαι στην 1η σελιδα, η μονη επιλογη που βλεπω ειναι το "next" το οποιο ομως θα με παρει στην επομενη σελιδα κοκ. Υπαρχει τροπος να μεταβω σε οποια σελιδα θελω με μη σειριακο τροπο;

Ευχαριστω
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΚυρ 13 Ιουλ 2014, 13:28

Εκει που γράφει το όνομα αυτού που έχει  δημοσιεύσει  τελευταίος εχει ενα κιτρινο κουτακι. Κανε ζουμ στην οθόνη του κινητού  και πατα αυτό το  κουτί  και  σου βγάζει το  τελευταίο μήνυμα.
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΤετ 16 Ιουλ 2014, 05:21

Φιλε καταρχην η εκδοση που εχω δεν κανει ζουμ. Επισης εκει που γράφει το όνομα αυτού που έχει δημοσιεύσει τελευταίος δεν εχει κατι σε κιτρινο ουτε ειναι link για να το πατησω. Δλδ ειναι ενα με τον τιτλο του θεματος και οταν το πατησω με παει στην 1η σελιδα του θεματος. Μηπως εχω παλια βερσιον η κατι;

Ευχαριστω!
tsasbi
Hero gixxer
Hero gixxer
tsasbi

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Ζωγράφου city
Αριθμός μηνυμάτων : 1410
Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4

Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΤετ 16 Ιουλ 2014, 17:03

Ναι όντως θα ηταν καλή ιδέα γιατί εγώ μόνο από το κινητό μπαίνω.
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΠεμ 17 Ιουλ 2014, 12:26

stoui έγραψε:
Φιλε καταρχην η εκδοση που εχω δεν κανει ζουμ. Επισης εκει που γράφει το όνομα αυτού που έχει  δημοσιεύσει  τελευταίος δεν εχει κατι σε κιτρινο ουτε ειναι link για να το πατησω. Δλδ ειναι ενα με τον τιτλο του θεματος και οταν το πατησω με παει στην 1η σελιδα του θεματος. Μηπως εχω παλια βερσιον η κατι;

Ευχαριστω!

Αν κατάλαβα καλά σου εμφανίζει κάτι τέτοιο που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.
Αυτή είναι η ελαφριά έκδοση για να παίζει και σε παλιότερα κινητά και να μην σέρνεται.Για να γίνει αυτό έχουν αφαιρεθεί κάποια πράγματα κάνοντας το λίγο δύσχρηστο αλλα δεν γίνετε διαφορετικά.

Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα 2014-011

Τώρα,αν το κινητό σου είναι πιο σύγχρονο άρα και πιο γρήγορο,μπορείς πατώντας εκεί που φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες να κανεις το forum να φαίνεται όπως και στο PC σου.Εκεί έχεις zoum και γενικά όλες τις λειτουργίες που θα είχες και στο PC.

Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα 2014-012

Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα 2014-013

Το forum πρέπει να στο εμφανίζει έτσι όταν μπεις στο classic version..

Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα 2014-015

Αν θέλεις να γυρίσεις σε mobile version,πατάς στο τέλος τις σελίδας όπως φαίνεται στην φωτογραφία και γυρνάς πάλι στην αρχή.
Πιστεύω να βοήθησα!!! 

Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα 2014-016
http://www.gixxer.gr
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα   Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα EmptyΚυρ 20 Ιουλ 2014, 12:02

gixxermak ευχαριστώ πολύ. Βοήθησες!  beer 

Εκδοση φορουμ για τηλεφωνα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» νεος στο φορουμ.
» καλησπερα σε ολο το φορουμ!
» Καλημερα στο φορουμ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: GIXXER.GR :: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣHΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ....-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com