Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Το 29αρι ντρέπεσαι να μας το γράψεις? Ναι κύριοι ο Dennis μας έγραψε 29αρι χαμηλό!!!!! :iobds:
Άντε τώρα και 28'.... :darg:
Μακριά από όλους μας, και ποτέ ξανά (οι έξω από δω) τουμπίτσες!!! :vwrv:
Ενοειται πως θα ειμαστε μαζι στο επομενο, αντε να ετοιμαζεται το team για τον 6ωρο Δεν ντρεπομαι ρε φιλε ειμαι λιγο μετριοφρων,βλεπε υπογραφη :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: Τις εχουμε αποδεχτει τις τουμπιτσες κ μας κανουν ποιο δυνατους,απο την στιγμη που γυρναμε σε τετοιους χρονους ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν.
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
Ακομα λιγες φωτο. Ωρα μαθηματος απο εναν παλαιο αγωνιζομενο
Αυτό το δικτυωτό σου με τρελαίνει... :erverv: :erverv: :erverv:
Παράθεση :
Και το μοντελο μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειδες τι ομορφα παιδια εβγαλε η μανα μου???
και μενα κωστα αυτο το δυκτιοτο ......... εδω μου εκατσε!!!!! :erverv: :erverv: :erverv: αν ηταν κολητο.................................. γυρω στο 1.20 θα γυρναγε ο γιαννης μεσα για να μου ξεφυγει!!!!
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
="nasos-v και μενα κωστα αυτο το δυκτιοτο ......... εδω μου εκατσε!!!!! :erverv: :erverv: :erverv: αν ηταν κολητο.................................. γυρω στο 1.20 θα γυρναγε ο γιαννης μεσα για να μου ξεφυγει!!!!
Χα χα χα :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: .....
Φαντάζομαι το Γιάννη να τρέχει να μαζέψει τα αμάζευτα............ :ecfewcvf: το πούλο..., με ''φάγανε''..!!!!!!
:ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kostasgym στις Τετ 10 Ιουν 2009, 11:15, 2 φορές συνολικά
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
="nasos-v και μενα κωστα αυτο το δυκτιοτο ......... εδω μου εκατσε!!!!! :erverv: :erverv: :erverv: αν ηταν κολητο.................................. γυρω στο 1.20 θα γυρναγε ο γιαννης μεσα για να μου ξεφυγει!!!!
Χα χα χα :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: .....
Φαντάζομαι το Γιάννη να τρέχει να μαζέψει τα αμάζευτα............ :ecfewcvf: το πούλο..., με ''φάγανε''..!!!!!!
:ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg: :ferrqg:
Εχετε χαρη που αδυνατισα αλλιως θα μου ηταν κολλητο φουλ.....(ευτυχως δηλαδη γιατι θα επρεπε να σπασω το ρεκορ του Costasgym και του NKTR για να ξεφυγω απο τον χασαπη φετουλα....) :P :P
giatros Normal gixxer
Όνομα: : Παντελής Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος Ηλικία : 75 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!! Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009
Απίθανες φωτό. Χρύσανθος !!! Εγγύηση. Και τις δικές σου στις έκανε δώρο !! Για συμπαράσταση.. Αψογος!
Για να έρθουμε τώρα και στο θέμα , δεν έπρεπε να σου δώσω το lap timer. Πως θα καταφέρω τώρα εγώ να κάνω 1.29 ???
Χαχα Παντελη μου να λες πως δεν ειχα δικο μου lap timer για να μετρησω ολα τα session κ εβλεπες κανενα 28αρι!!!!!!!!!!! Αν την επομενη φορα που θα ανεβουμε με παρεις απο πισω κ βαστανε ακομα τα κοκκαλακια σου μπορει να δεις κανενα 29αρι. Να ευχαριστησεις τον Χρυσανθο εκ μερους μου αν τον δεις καποια στιγμη.
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :