| Αχ, αυτό το μάυρο.... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
-341ccGSXR Jr.gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 32 Hμερομηνία εγγραφής : 02/05/2009
 | Θέμα: Αχ, αυτό το μάυρο.... Πεμ 07 Μάης 2009, 00:08 | |
| Αχ, αυτό το μάυρο.... ειναί όμορφο είναι κακό αλλά μπελάς. Το ακουμπάς γδέρνεται, αέρας το κτυπάει, γδέρνεται, και σε σακουλα με κενό αερος να την βάλεις, πάλι θα βρεθει τρόπος να γδαρθεί :( Εγώ είμαι υπέρ του μαύρου από το λευκό αλλά ειναι ΜΠΕΛΑΣ. Μήπως η SUZUKI έκανε γερή οικονομία στο βερνίκι μήπως τα νερόχρωματα είναι ευαίσθητα ή μήπως το έχουν περάσει λιγες στρώσεις για ειναι το gsxr "ελαφρύ"? :srgsr: | |
|
 | |
κολτρέϊν Full gixxer

Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: Αχ, αυτό το μάυρο.... Πεμ 07 Μάης 2009, 00:31 | |
| φίλε μου δεν γδέρνετε μόνο το μαύρο όλα γδέρνονται...και το δικό μου άσπρο είναι άλλα αν δεις την μούρη όλο χτυπηματάκια είναι και τα φέρινγκ (από πετραδάκια) ότι χρώμα και πάρεις αυτά θα τα έχει αυτά  | |
|
 | |
-341ccGSXR Jr.gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 32 Hμερομηνία εγγραφής : 02/05/2009
 | Θέμα: Απ: Αχ, αυτό το μάυρο.... Πεμ 07 Μάης 2009, 00:54 | |
| Δύστυχως ή ευτυχώς ο προβληματισμός μου για το μάυρο χρώμα είναι για την αραχνιασμένη όψη που αποκτά.Ακόμα και όταν το ακουμπίσεις με το δάκτυλο μένει κάτι σαν ¨χαρακιά¨. Τα πετραδάκια είναι μια άλλη θλιβερή ιστορία :ohehwf: | |
|
 | |
κολτρέϊν Full gixxer

Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: Αχ, αυτό το μάυρο.... Πεμ 07 Μάης 2009, 00:57 | |
| ρε συ στο ξανά λέω ότι, ότι χρώμα μηχανάκι και να πάρεις θα γίνουν γρατσουνιές....αν δεν θέλεις να έχει γρατσουνιές το παίρνεις το βάζεις στο γκαράζ το σκεπάζεις με μια κουκούλα και το έχεις εκεί να το καμαρώνεις... | |
|
 | |
nasos-v Full gixxer

Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
 | Θέμα: Απ: Αχ, αυτό το μάυρο.... Πεμ 07 Μάης 2009, 09:49 | |
| ο χρηστος εχει δηκιο!
ολα κανουν γρατσουνιες απλα στο μαυρο φαινετε εντονα!
φιλε κρεμουλα σε ταχτα χρονικα διαστηματα και εισαι οκ! | |
|
 | |
Sotiris S Jr.gixxer

Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Αχαρναι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 14 Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2009
 | Θέμα: Απ: Αχ, αυτό το μάυρο.... Δευ 11 Μάης 2009, 22:23 | |
| Δυστυχως ετσι ειναι. Ειναι το 4ο μου μηχανακι, και ειναι και αυτο μαυρο. Πραγματι με τακτικη φροντιδα με κρεμα, δεν υπαρχει προβλημα! Και οταν γυαλιζει, ειναι πραγματικα κουκλι... :ec3c: | |
|
 | |
Big Daddy Normal gixxer

Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 84 Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
 | Θέμα: Απ: Αχ, αυτό το μάυρο.... Τρι 12 Μάης 2009, 00:52 | |
| O -341cc εχει δικιο.. Το φθαρμενο βερνικι αφηνει ασπρες γραμμες που στο μαυρο φαινονται ενω στο λευκο οχι.Ομως στο λευκο φαινονται πολυ εντονα ολα ταλλα(μυγακια,χτυπηματα,λασπες..) | |
|
 | |
| Αχ, αυτό το μάυρο.... | |
|