Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Σοφία Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 349 Hμερομηνία εγγραφής : 30/01/2012
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Παρ 10 Φεβ 2012, 16:59
Στ' αυτιά μου δεν χωράνε υποσχέσεις το έργο το 'χω δει μη με τρελαίνετε το πλοίο των ονείρων μου με πάει σε κόσμους που εσείς δεν τους αντέχετε..........................
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Παρ 10 Φεβ 2012, 17:52
ghost έγραψε:
θα ειμαι κι εγω μαζι με μεγαλη παρεα απο επαρχια...διαβασα στο moto.gr οτι καποιοι ματατζηδες ελεγαν πριν μερικες μερες οτι μακαρι να κατεβουν 200.000 ατομα και να τα γ@μησουν ολα, κι εμεις να τους βοηθαμε...
πλακα κανεις τωρα ρε κωστα????? ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .... μην γραφεις τετοια πραγματα... μπορει να το ειπε αυτο 1 ΕΝΑΣ ματας ... ουτε οι φιλοι του το ειπαν ουτε οι λοιποι συναδελφοι του... και ακομα και αυτος που το ειπε το ξεχασε σημερα κιολας ... ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟ...ασε για την κυριακη.... εξαλου ειναι γνωστο τι ειναι οι ματατζηδες..... ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ... ειχαν κατεβει οι αστυνομικοι σε πορεια πριν 3 χρονια για να διαμαρτηρηθουν για κατι αλλαγες στις αμοιβες τους και στις συνταξεις (που εννοειτε οτι περιλαμβαναν και τους ματαδες τα νεα μετρα) και αυτοι (τα ματ) του επνιξαν στα χημικα και στις ροπαλιες....
το καλοκαιρι μαζευτικε σχεδον 150000 κοσμος στην πορεια.. βασικα δεν εγινε πορεια γιατι δεν χωραγε ο κοσμος στους δρομους... ηταν μια ατελειωτη γραμμη απο το πεδιον του αρεως μεχρι και μετα το συνταγμα και παλι ηρθαν τα ματ και τα ισωπεδωσαν ολα....γιατι ??? και αυτοι 600ε δεν περνουν? μωρε ναι τα περνουν αλλα ειναι και αφου ετσι τους ειπαν ετσι κανουν και εσυ πιστευεις τωρα οτι αν ερθει 200000 κοσμος τα ματ θα παρακουσουν τις εντολες τους??? αφου δεν εχουν μυαλο για να σκεφτουν ρε φιλε ... ζωα ειναι και οτι τους λενε το κανουν.... τουλαχιστον οι ασφαλιτες εχουν λιγο μυαλο και μπορουν να κρινουν μερικες φορες μερικα πραγματα....
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Παρ 10 Φεβ 2012, 17:56
sofia_gsxr έγραψε:
Στ' αυτιά μου δεν χωράνε υποσχέσεις το έργο το 'χω δει μη με τρελαίνετε το πλοίο των ονείρων μου με πάει σε κόσμους που εσείς δεν τους αντέχετε..........................
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Παρ 10 Φεβ 2012, 18:08
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ 11:30 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ(ΤΖΩΡΤΖ 8 ΠΛ ΚΑΝΙΓΓΟΣ) ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΗΧΑΝΗ ΚΡΑΝΟΣ ΚΤΛ ... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ....
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Παρ 10 Φεβ 2012, 18:11
και σκευτομουν πως θα ερθω για να μην παρω μοτο κ το αφησω εξω(με το παπι φυσικα).
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Παρ 10 Φεβ 2012, 18:14
τα ποντικολαμογια εγκαταλειπουν το πλοιο για να πανε για εκλογες οχι τιποτα αλλο
sofia_gsxr Normal gixxer
Όνομα: : Σοφία Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 349 Hμερομηνία εγγραφής : 30/01/2012
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Παρ 10 Φεβ 2012, 19:05
maikstain έγραψε:
sofia_gsxr έγραψε:
αχοαοαχοχαοαχοχαο!!!!!! δωσε σου λεω δωσε κλαιω τωρα......... δεν αντεχω.... και τους 300 να @@@@@@
sofia_gsxr Normal gixxer
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Παρ 10 Φεβ 2012, 19:31
Miou έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ 11:30 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ(ΤΖΩΡΤΖ 8 ΠΛ ΚΑΝΙΓΓΟΣ) ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΗΧΑΝΗ ΚΡΑΝΟΣ ΚΤΛ ... ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ....
Μιου μετα με τι θα πατε συνταγμα????
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Παρ 10 Φεβ 2012, 21:07
απο πλατεια κανιγγος ρε σοφια ελεος, μετα ποδια φυσικα !
sofia_gsxr Normal gixxer
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Παρ 10 Φεβ 2012, 21:10
k8 600 kk έγραψε:
Ρε συ αλλο ρωταω.. το ξερω οτι θα πατε με τα ποδια...... ποιο θα ειναι το σημειο που θα βρεθειται εννοω..... τοσο απλο ειναι........
sofia_gsxr Normal gixxer
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Παρ 10 Φεβ 2012, 21:11
sofia_gsxr έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
Ρε συ αλλο ρωταω.. το ξερω οτι θα πατε με τα ποδια...... ποιο θα ειναι το σημειο που θα βρεθειται εννοω..... τοσο απλο ειναι........
λες και ξερω εγω που ειναι η πλατειο κανιγγος... συγνωμη ρε κωστα που δεν ειμαι απο αθηνα και δεν γνωριζω.... Πολλα νευρα καποιος εχει. να κοψει τους καφεδες....
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Παρ 10 Φεβ 2012, 21:19
sofia_gsxr έγραψε:
sofia_gsxr έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
λες και ξερω εγω που ειναι η πλατειο κανιγγος... συγνωμη ρε κωστα που δεν ειμαι απο αθηνα και δεν γνωριζω.... Πολλα νευρα καποιος εχει. να κοψει τους καφεδες....
θα μας τρελανεις βρε σοφακι???? μερικα ποστ πιο πανω ΠΩΣ θα παμε δε ρωτας ????? οσο για το που θα βρεθουμε το γραφει ο μιου στο μυνημα που εκανες quote ΤΖΩΡΤΖ 8 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΩΡΑ 11.30 γωνιακο μαγαζι "οπτικα παπαευθυμιου" Υ.Γ δεν εχω νευρα !
sofia_gsxr Normal gixxer
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Παρ 10 Φεβ 2012, 21:24
k8 600 kk έγραψε:
sofia_gsxr έγραψε:
sofia_gsxr έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
θα μας τρελανεις βρε σοφακι???? μερικα ποστ πιο πανω ΠΩΣ θα παμε δε ρωτας ????? οσο για το που θα βρεθουμε το γραφει ο μιου στο μυνημα που εκανες quote ΤΖΩΡΤΖ 8 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΩΡΑ 11.30 γωνιακο μαγαζι "οπτικα παπαευθυμιου" Υ.Γ δεν εχω νευρα !
δεν θα σε τρελάνω.. δεν είδα παρα πανω την ωρα που εγραφε ο μιου... και γι αυτο ρωτησα... και εννοούσα αν θα πηγαινατε με ηλεκτικο και τετοια.. δεν γνωριζω που ειναι αυτο.... και εσυ μας παιρνεις απο τα μούτρα.. τελος παντων... την επομενη φορα δεν θα σε ρωταω.... για να εχω το κεφαλακι μου ησυχο.. και οχι τιποτα αλλο να μην συνχιζομαι και ειμαι και σε καποια ηλικια...... ευχαριστώ που μπηκες στον κόπο και απαντησες.. φιλια...
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Παρ 10 Φεβ 2012, 23:54
Θα προσπαθήσω να ερθω και εγώ. Δεν εγγυουμε τίποτα. Θα ξέρω τελευταία στιγμη.
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Παρ 10 Φεβ 2012, 23:59
Miou έγραψε:
μιλαμε και τηλ !!!!
sofia_gsxr Normal gixxer
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Σαβ 11 Φεβ 2012, 00:17
ripper έγραψε:
δεν εχει θα προσπαθησω.... παμε ολοι μαζι συνταγμα........ αν δεν ερθεις εσυ δεν παω ουτε εγω...... οκ?? θα ρθεις τωρα??
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Σαβ 11 Φεβ 2012, 00:50
sofia_gsxr έγραψε:
ripper έγραψε:
δεν εχει θα προσπαθησω.... παμε ολοι μαζι συνταγμα........ αν δεν ερθεις εσυ δεν παω ουτε εγω...... οκ?? θα ρθεις τωρα??
Τώρα είναι που δεν ερχομαι!!!!!
sofia_gsxr Normal gixxer
Θέμα: Απ: πορεια τη κυριακη για τα νεα μετρα !!!! Σαβ 11 Φεβ 2012, 01:07
ripper έγραψε:
sofia_gsxr έγραψε:
ripper έγραψε:
Τώρα είναι που δεν ερχομαι!!!!!
Oκ πηγαινε.. δεν ερχομαι τοτε..... χοααχοαοοαοοαχαοαχαοχαχοα τελος...........