| ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ | |
|
+18kostaskr6 JIMK7 Darksoul christ-r Aristosk8 boutser ripper κολτρέϊν SuzukaK4 maikstain gsxrk71000 Miou AggelosK8 louk6 k8 600 kk sxlogo magfaria kontos 750 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 16:22 | |
| οπως πολλοι αλλοι ετσι την πατησα και εγω.....ελειπα απο το σπιτι για 5 ημερες και κατι καλοπαιδα με νοικοκυρεψανε....υπολογιζω να μπηκανε σπιτι απο πεμπτη 9/2μεσημερι εως το σαββατο 11/2 το πρωι....μου πειρανε διαφορα ωρολογια, μια φωτογραφικη μηχανη ολυμπους μπορντω ,ενα λαπ τοπ εισερ μαυρο,και το ποδηλατο μου http://www.lestosbikes.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-bikes.tpl&product_id=1000000256&category_id=57&option=com_virtuemart&Itemid=2.κινητα τηλεφωνα σονυ ερικσον χ10 μινι προ και χ8....γυαλια ηλιου ,gps και διαφορα κοσμηματα της γυναικας....αν τυχον βρει καποιος συμφορουμητης κατι και μπορει να βοηθησει δινω 1000 ευρα.το ποδηλατο ειναι καρτα και δυσκολο να το σπρωξουν....μακαρι να τους βρει καποιος πριν απο εμενα και να μπορεσει να μου φερει εστω καποια απο τα πραγματα μου...να παρακαλανε να μην τους βρω εγω ....το μυαλο μου ειναι αρκετα αρρωστο ,να δω ποσο αντεχει το ανθρωπινο σωμα σε διαφορες δοκιμες!!!!! δοξαζω τον θεο που ελειπε η γυναικα απο το σπιτι...λυπαμαι που δεν ημουν σπιτι να κανω ενα παρτακι με τα ΠΑΙΔΑΚΙΑ.... ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| |
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 16:41 | |
| ας τους βρω εγω και να δεις γελιο που θα εχει...... | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 16:47 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 16:59 | |
| οχι ρε φιλε, κριμα ! μακαρι να τους βρεις και συντομα !!!! | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 17:05 | |
| αυτο συνεβη αθηνα η τρικαλα? | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 17:13 | |
| αθηνα εγινε στην περιοχη της καλλιθεας!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 17:16 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- οχι ρε φιλε, κριμα ! μακαρι να τους βρεις και συντομα !!!!
κωστα αν τους βρω θα εφαρμοσω οτι πιο τρελο μου ερχεται στο μυαλο, πανω τους!!!!!!!!!!!!!καλα ειναι να βρω οτι μπορω απο τα πραγματα μου και οχι τους ιδιους....πιστεψε με εχω ατελειωτες ιδεες και πολυ υπομονη για να την εξαντλησω πανω τους!!!!! | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 17:22 | |
| Γιαννη εχε το νου σου στις αγγελιες στο car,cyclingnews k cyclist-friends μπας και βρεις τιποτα απο το ποδηλατο σου... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 17:35 | |
| - AggelosK8 έγραψε:
- Γιαννη εχε το νου σου στις αγγελιες στο car,cyclingnews k cyclist-friends μπας και βρεις τιποτα απο το
ποδηλατο σου... τα κοσμηματα λιγο δυσκολο να τα βρεις ... το πιθανοτερο θα πανε σε ενεχυροδανειστηριο και γενικα σε μαγαζια που αγοραζουν χρυσο... τα κινητα θα τα σκοτωσουν στο δρομο ή σε καμια αγγελια ... | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 18:05 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- ας τους βρω εγω και να δεις γελιο που θα εχει......
μακάρι ρε φίλε αλλά δύσκολο!! αν όμως μία στις χίλιες τους βρείς μην μας ξεχάσεις και μας!! εδώ είμαστε και περιμένουμε να γελάσουμε και εμείς λίγο!! | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 18:15 | |
| | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 18:26 | |
| Γιαννη κοψιμο τα χερια τιποτα αλλο!!! με τροχακι!!! μακαρι να βρεθουν! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| |
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 18:43 | |
| εμενα πριν κανα διμηνο μπηκαν σπιτι στης 10 το πρωι και εγω κοιμομουνα.για καλη μου τυχη με το που ακουσα την πορτα να ανοιγει ξυπνησα. οταν με ειδαν ξαφνικα μπροστα τους τα εχασαν και το εβαλαν στα ποδια. ημουν πολυ τυχερος. πηγα στους μπατσους για να το δηλωσω και μου ειπαν οτι αφου δεν μου πηραν τιποτα ειναι σαν να μην εγινε. την επομενη μερα πηγα και πηρα ροπαλο του μπεισμπολ και οπλο. αν ξαναμπουνε και ειμαι σπιτι παλι,θα τους καθαρισω θα τους βαλω σε μαυρες σακουλες και θα του πεταξω σε κανα βουνο. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 19:03 | |
| - AggelosK8 έγραψε:
- Γιαννη εχε το νου σου στις αγγελιες στο car,cyclingnews k cyclist-friends μπας και βρεις τιποτα απο το
ποδηλατο σου... θα εχω το νου μου αγγελε...αν αντιληφθει καποιος απο εσας κατι παρακαλω ενημερωστε με....6976056140 και πιστεψτε με δεν θα τους κοψω μονο τα χερια....αυτα ειναι απλα πραγματα...ισα ισα θα τους λυτρωσει νωρις.....εγω εχω σκοπο να το τραβηξω λιγακι.....εως πολυ.... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 19:12 | |
| φιλε ευχομαι να τους βρεις και μετα απο σενα να μην τους ξαναδει κανενας...... ουτε ο ηλιος.... αλητες ερχοντε και στα περνουν ολα με το ετσι θελω λες και εσυ τα βρικες ετιμα
| |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 19:18 | |
| - boutser έγραψε:
- φιλε ευχομαι να τους βρεις και μετα απο σενα να μην τους ξαναδει κανενας...... ουτε ο ηλιος....
αλητες ερχοντε και στα περνουν ολα με το ετσι θελω λες και εσυ τα βρικες ετιμα
κωστα στο μυαλο μου εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 19:55 | |
| φιλε κριμα... φωναξες αστυνομια και σημανση για αποτυπωματα? μην το γελας...2 φιλοι επεσαν θυματα ληστειας και στους 2 (μετα απο καιρο βεβαια) οι αστυνομια βρηκε τους κλεφτες...στον ενα μαλιστα βρηκαν αντιστοιχα το λαπτοπ και την τηλεοραση στο σπιτι του κλεφτη! | |
|
| |
christ-r Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Νικαια Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 439 Αγωνιζόμενος : Στις πατεριτσες! Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 20:24 | |
| - ripper έγραψε:
- εμενα πριν κανα διμηνο μπηκαν σπιτι στης 10 το πρωι και εγω κοιμομουνα.για καλη μου τυχη με το που ακουσα την πορτα να ανοιγει ξυπνησα. οταν με ειδαν ξαφνικα μπροστα τους τα εχασαν και το εβαλαν στα ποδια. ημουν πολυ τυχερος. πηγα στους μπατσους για να το δηλωσω και μου ειπαν οτι αφου δεν μου πηραν τιποτα ειναι σαν να μην εγινε. την επομενη μερα πηγα και πηρα ροπαλο του μπεισμπολ και οπλο. αν ξαναμπουνε και ειμαι σπιτι παλι,θα τους καθαρισω θα τους βαλω σε μαυρες σακουλες και θα του πεταξω σε κανα βουνο.
Καλα αυτος που το ειπε πολυ απλα προσπαθουσε να το ''πνιξει'' για να μην καθετε και γραφει τη μηνυση σου...ειναι αποπειρα κλοπης και αν τυχον εκαναν ζημια και στην πορτα σου και φθορα ξενης ιδιοκτησιας κ αποπειρα διαρρηξης...αμα ηταν ετσι ζητω που χεστηκαμε...θα ανοιγε ο καθενας το σπιτι και αν ησουν μεσα και δεν επερνε τπτ θα πηγαινε σπιτακι του αμεσως...απλα καποιοι δεν αξιζουν τα λεφτα που περνουν και ειναι χασομερηδες... | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 20:37 | |
| πωωω μ@λακια ρε φιλε ελπιζω να τα βρεις τα πραγματα σου παλι καλα που δεν ηταν κανενας κ ειδικα η γυναικα σου μεσα!!
υγ:με κοψοχολιασες ρε νομιζα οτι σου φαγαν το μοτο!!! αν δεν σου πειραξαν τπτ αλλο μεσα τοτε πηγε καρφωτο απο γνωστο το πιθανοτερο τι στο διαολο παρακολουθουν τα μουνι@ κ ηξεραν κ ποσες μερες θα λειπεις? εδω σε μενα σε εα σπιτι μπηκαν οταν ελειπαν με φορτηγο πηραν τα παντα κ αντε γεια οταν ειχαν παει χωριο οι ανθρωποι κ επαθαν τρελη ζημια οχι μ@λακιες!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Δευ 13 Φεβ 2012, 21:16 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Τρι 14 Φεβ 2012, 01:19 | |
| πειρα τηλ για αποτυπωματα...βρεθηκανε 3 εκμεταλευσιμα...θα δειξει.στην πολυκατοικια που μενω ειναι ολοι οικογενειαρχες λιγο δυσκολο για να εχει γινει απο μεσα...αλλα ποτε δεν ξερεις!!!!!!!!!!!!!πιστευω η δουλεια εγινε με φυλλαδια που αφηνουν.ριξανε το φυλλαδιο περιμενανε αν το μαζεψω και μολις ειδανε οτι ητανε εκει για κανα δυο μερες μπηκανε.....οσο αφορα το ποδηλατο κανει μπαμ...τα παιδια που ασχολουνται απο εδω μεσα ξερουν οτι ειναι λιγακι δυσκολο να το δωσουν.
ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερων....ελπιζω να βρεθει κατι αν και λιγο χλωμο..... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Τρι 14 Φεβ 2012, 03:30 | |
| να λες καλυτερα που δεν ησουνα μεσα γιατι δεν ξερεις με τι μπλεκεις για φαντασου να ησουν εσυ ή η γυναικα σου κ να ετρωγες καμια μαχαιρια η κ χειρωτερα ξερω οτι ειναι δυσκολο να το δεχτεις αλλα πιστεψεμε καλυτερα ετσι ελπιζω να βρεις τα πραγματα σου η εστω μερος αυτων | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ Τρι 14 Φεβ 2012, 15:15 | |
| κριμα ρε φιλε.............. ευχομαι να βρεις καποια απο τα πραγματα σου η καποια τουλαχιστον απο αυτα!!!!! καλυτερα που δεν ησουν μεσα γιατι μπορει και να καταστρεφες τη ζωη σου......απ'την αλλη λες γιατι να μην ειμαι μεσα να τους ξεκ@λιασω τους π@υστηδες που ηρθαν να μου παρουν την περιουσια μου!!!!!!!! υπομονη φιλαρακι.......πιστευω οτι καποια πραγματα θα βρεθουν.ριχνε μια ματια στο crimes on air ειναι ενα φορουμ που το διαβαζω καιρο ανεβαζει συνεχεια ειδησεις και φωτογραφιες απο διαφορες συλληψεις της αστυνομιας που πιανουν διαρηκτες και κλοπημαια.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Τρι 14 Φεβ 2012, 17:57, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : καλα ρε πατε καλα??? ποσες φορες εχουμε πει οτι δεν βαζουμε τοσο χυμα τετοιες λεξεις???ολοι μπορουμε να καταλαβουμε τι θελεις να πεις και με τα @@@@) | |
|
| |
| ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ | |
|