| Χαρακωμενα ολα | |
|
+24louk6 spastos Black Eagle potis totoulis rsv4aprc kostaskr6 JIMK7 stam911 Bozos bolek76 frozen Vortex Aristosk8 magfaria k8 600 kk mx5 lakisman46 Sotoner Miou panosk8 kontos 750 gsxrk71000 alaska 28 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Σαβ 18 Φεβ 2012, 10:15 | |
| θελει ψυχραιμια και πολυ μελετη φιλε μου!!!!!!! το σωστο ειναι να παρεις τη συμβουλη καποιου ειδικου δικηγορου που εχει ασχοληθει με παρομοιες περιπτωσεις και γνωριζει τα <<παραθυρακια>>............
θυμηθικα καποτε που ημουν με μια της ελεγα οτι τελειωσαμε ειχε ερθει σπιτι μου δεν μπορουσε να το δεχτει και κλειδωσε την πορτα μου πηρε τα κλειδια απο τη μηχανη και του αυτοκινητου και εγω επειδη δεν ηθελα να τη χτυπησω για να παρω τα κλειδια.........εκανα το καλυτερο!!!!!! ανοιξα το παραθυρο και πηδηξα απο τον πρωτο οροφο!!!!!!! ευτυχως το χωμα στον κηπο ηταν φρεσκο........ | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Σαβ 18 Φεβ 2012, 10:54 | |
| - totoulis έγραψε:
- θελει ψυχραιμια και πολυ μελετη φιλε μου!!!!!!!
το σωστο ειναι να παρεις τη συμβουλη καποιου ειδικου δικηγορου που εχει ασχοληθει με παρομοιες περιπτωσεις και γνωριζει τα <<παραθυρακια>>............
θυμηθικα καποτε που ημουν με μια της ελεγα οτι τελειωσαμε ειχε ερθει σπιτι μου δεν μπορουσε να το δεχτει και κλειδωσε την πορτα μου πηρε τα κλειδια απο τη μηχανη και του αυτοκινητου και εγω επειδη δεν ηθελα να τη χτυπησω για να παρω τα κλειδια.........εκανα το καλυτερο!!!!!! ανοιξα το παραθυρο και πηδηξα απο τον πρωτο οροφο!!!!!!! ευτυχως το χωμα στον κηπο ηταν φρεσκο........ καλά εσύ κασκαντέρ έγινες!!!! όπως αναφέρεται από παντού όλοι κάποτε έχουμε μπλέξει με μια psycho (κάνουν καλό σεξ...χεχε) αφού τα ΄΄εχεις ηχογρταφήσει κάνε υπομονή γιατί θα σε ζαλίζει για πολύ καιρό και περίμενε την νομική εξέλιξη. οτιδήποτε άλλο θα σου γυρίσει μπούμερανκ. | |
|
| |
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Σαβ 18 Φεβ 2012, 11:51 | |
| Δευτερη μερα και ειμαι ακομα πιο θυμωμενος παιδια... Δεν εκανα τιποτα ακομα απτον θυμο μου μαλωσα με ολο τον κοσμο χτες. Βγηκα απτο σπιτι το πρωι παλι και ξαναειδα.... και ξανα σατανίστικα.. Πραγματικα δεν ξερω πως μαλακωνει ολο αυτο... | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Σαβ 18 Φεβ 2012, 14:09 | |
| κωστα κουκουλεσε την να μην τη βλεπεις γιατι πρεπει νομιζω να ηρεμισεις πρωτα και να δεις πιο ειναι το πιο σωστο που πρεπει να κανεις..........φυχραιμια φιλαρακι πανω απ'ολα και ολα θα γινουν οπως πρεπει......... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Σαβ 18 Φεβ 2012, 14:37 | |
| κατι που ελεγες οτι εχεις ηχογραφημενη δηλωση της να παραδεχετε οτι αυτη το εκανε??? | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Σαβ 18 Φεβ 2012, 15:17 | |
| Πο ρε παλικαρι κριμα :!: Για μενα στειλε κανενα εξυπνο μηνυμα η κανε τηλεφωνο ηχογραφοντας, πηγαινε με τα νερα της λιγο, (μετανιωμενος και ετσι) και αφου πεταξεις με εμεσο τροπο τη μπανανοφλουδα για να παραδεχτει οτι το εκανε αυτη, βουρ στο δικηγορο και την εχεις στο χερι! Αλλα πανω απο ολα πρεπει να ηρεμισεις και να συγκρατηθεις για να μην το καταλαβει η κανεις τιποτα χειροτερο και μετα τρεχεις! Ειχα κανει ενα τετοιο χουνερι σε ενα μ@λ@κ@ καποτε που ειχε γινει μανουρα στο δρομο κρατησε αριθμο και μεσα απο ασφαλιστικη βρηκε αριθμο και επαιρνε σπιτι και απειλουσε... Με το που τον καλεσαν οι τσεοι μετα χεστηκε :!: Σε αυτη την φαση πρεπει να χρησιμοποιησεις το μυαλο σου... | |
|
| |
spastos Normal gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 347 Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Σαβ 18 Φεβ 2012, 20:26 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Σαβ 18 Φεβ 2012, 22:40 | |
| ομωσδηποτε αστυνομια και δαχτυλικα αποτυπωματα!!!!! οπωσδηποτε!!!!! παρε την αστυνομια πριν χαθουν!!! μετα την καλουν για καταθεση και για ταυτοποιηση αποτυποματων..( που ηταν εκεινο το βραδυ, αν εχει αλοθι κ.λ.π) τα ηχογραφημενα τηλεφωνηματα, δεν γινονται δεκτα. ειναι υποκλοπη.παρε τωρα τηλεφωνο δικηγορο!!! μην αφηνεις τις μερες να περνανε!!! και θα σε κθοδηγησει αυτος.. περιοριστικα και μηνυση!!! αποτυπωματα!! | |
|
| |
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Κυρ 19 Φεβ 2012, 21:48 | |
| Τελικα δεν εκανα τιποτα... ελυσα ολα τα πλαστικα χτες απο πανω, θα φυγουνε αυριο για βαψιμο..(μου χρωσταει ενας μπογιατζης λεφτα) βρηκα και μια μασκα... Με την εξατμιση δεν ξερω ακομα τι θα κανω. Θελω υποψηφια χρωμματα παιδες!.... Σκεφτομαι το μαύρο ματ αλλα ειμαι ανοιχτος σε ολα... | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Κυρ 19 Φεβ 2012, 22:50 | |
| Βαψτο ροζ να το λυπαται να το ξανσχαραξει | |
|
| |
alaska Normal gixxer
| |
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Κυρ 19 Φεβ 2012, 23:05 | |
| | |
|
| |
alaska Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Κυρ 19 Φεβ 2012, 23:29 | |
| ουτουσι αλλως στην αδεια μπλε ειναι. Μαυρο το ειχα :P | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Δευ 20 Φεβ 2012, 00:24 | |
| ρωτα τον μπογιατζη, για το αχαρακτο βερνικι.... | |
|
| |
alaska Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Δευ 20 Φεβ 2012, 01:21 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Δευ 20 Φεβ 2012, 01:56 | |
| ειναι ενα βερνικι που ειναι πιο σκληρο απο τα συμβατα και χαρασει πιο δυσκολα... ετσι η λαμψη με το καιρο θα διατηρηται...δεν θα θολωσει απο τα πλυσιματα απο μυγακια, ειναι γενικοτερα πολυ πιο ανθεκτικο, αλλα και πιο ακριβο απο το απλο βερνικι.. απο κατσαβιδιες δε γλυτωνεις βεβαια, αλλα θα τη δυσκολεψει περισσοτερο | |
|
| |
kostasva Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Αγωνιζόμενος : στο δρομο με τον εαυτο μου Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2010
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Δευ 20 Φεβ 2012, 06:32 | |
| αφου ειναι τετοια , κανε τον καλο , πες της να πατε μια βολτα με τη μηχανη , και πηγαινε την σε πιστα , διπλος ........θα το θυμαται μια ζωη , α , και σε καμμια εξοδο κανε και καμμια σουζα , ισως την ξεφορτωθεις κυριολεκτικα.....παντως κριμα ρε φιλε , πως εμπλεξες ετσι? | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Δευ 20 Φεβ 2012, 11:32 | |
| χαιρομαι φιλε που σιγα σιγα βγαζεισ ακρη με το μηχανακι σ....εγω μετα θα την επαιρνα μια βολτα με την μηχανη για επανασυνδεση κι ετσι θα το σηκωνα με καμια 200αρα και......ωχ κατι επεσε...οχι ρε γαμω το... | |
|
| |
black rider Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 559 Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Δευ 20 Φεβ 2012, 14:05 | |
| - alaska έγραψε:
- Πως γινεται η μια να ειναι πιο τρελλη απτην αλλη δεν μπορω να καταλαβω... Χωρισα πριν απο μερικους μηνες και η κοπελα εχει ψυχικα προβληματα, δεν μπορει να το αποδεχτει με τιποτα. Περα απο το κυνηγι που εχω εδω και μηνες, και τον εκβιασμο... Σημερα το πρωι αποκορυφοθηκε... Δεν μπορω να περιγραψω τον θυμο μου. Μου χαραξε ολη τη μηχανη με κλειδι. Μου αφησε γραμμα πανω στο χρωμμα του ντεποζιτου και της ουρας, μου εσπασε τη μασκα και την εξατμιση και εσκισε τη σελα... Πως θα αποδειξω οτι το εκανε αυτη? Δεν μπορω να παρω τα λεφτα μου μαλλον. Τι να πω δεν ξερω... Ειμαι αρρωστος απτο πρωι νιωθω οτι θα πεθανω απτον θυμο μου. Τι μπορω να κανω ας μου πει καποιος γιατι εχω τρελαθει.
θανατος | |
|
| |
black rider Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 559 Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Δευ 20 Φεβ 2012, 14:06 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Δευ 20 Φεβ 2012, 14:20 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Δευ 20 Φεβ 2012, 18:23 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Δευ 20 Φεβ 2012, 18:25 | |
| | |
|
| |
black rider Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Χαρακωμενα ολα Δευ 20 Φεβ 2012, 18:27 | |
| | |
|
| |
| Χαρακωμενα ολα | |
|