| Απίστευτο συμβάν, που όμως μου έτυχε.... | |
|
+8kostaskr6 boutser κολτρέϊν gsxrk71000 magfaria ripper k8 600 kk Antonios_gsxr 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απίστευτο συμβάν, που όμως μου έτυχε.... Κυρ 19 Φεβ 2012, 22:32 | |
| Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, κάτι που μου έτυχε στον δρόμο και πραγματικά ένιωσα τόσο "μικρός". Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα.......
Επαρχιακός δρόμος και λίγο πολύ γνωριζόμαστε με τους ανθρώπους από γύρω περιοχές.
Σταματάω στο φανάρι και βλέπω δίπλα μου ένα φορτηγάκι και τον οδηγό να προσπαθεί να μου πει κάτι, αλλά να μην τον ακούω.
Γύρω στα 50 χρονών ο οδηγός.
Κατεβάζει το παράθυρο του, ανεβάζω και εγώ την ζελατίνα του κράνους και ακολουθεί η συζήτηση:
ΕΚΕΙΝΟΣ: "Ωραία μηχανή! Πολύ ωραία, αλλά εγώ έχω καλύτερη".....
ΕΓΩ: "Όλες ωραίες είναι αδερφέ!"
ΕΚΕΙΝΟΣ: "Η δικιά μου είναι πιο όμορφη"
(Νόμιζα πως μου έκανε πλάκα, αλλά συνέχισα να του μιλάω πολύ ευγενικά)
ΕΓΩ: "Είμαι σίγουρος πως έχεις ωραία μηχανή! Τι μηχανάκι είναι"?
ΕΚΕΙΝΟΣ: "Είναι σαν το δικό σου και το έχω σε κομμάτια"
(Δεν καταλαβαίνω και πολλά από την μέχρι τώρα συζήτηση)
ΕΓΩ: "Σε κομμάτια? Δηλαδή?"
ΕΚΕΙΝΟΣ: "Δεν με κατάλαβες? Λέγομαι ...................... και είμαι ο πατέρας του .................... που σκοτώθηκε στον δρόμο πιο κάτω, πριν από ένα χρόνο.................
Παύση......
Δεν μίλησα, δεν είπα τίποτα.
ΕΚΕΙΝΟΣ: "Να προσέχεις" και μου κάνει νεύμα με τα χέρια του "σιγά - σιγά, να κόψω ρυθμούς.
Πραγματικό συμβάν, μου έτυχε πρόσφατα και το γνώριζα το παλικάρι που σκοτώθηκε, όπως και το συμβάν εκείνο.
Αφού συνέβη αυτό, έφυγα σαν (συγνώμη για την έκφραση) χεσμένος από το φανάρι και τα συναισθήματα μου ήταν πολύ μπερδεμένα, περίεργα, απερίγραπτα.
| |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Απίστευτο συμβάν, που όμως μου έτυχε.... Κυρ 19 Φεβ 2012, 22:38 | |
| σε ενα τετοιο περιστατικο δε νομιζω οτι υπαρχουν λογια για τους ανθρωπους που εχουν μεινει πισω ! Πραγματικα ο Θεος να τους δινει δυναμη ! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Απίστευτο συμβάν, που όμως μου έτυχε.... Κυρ 19 Φεβ 2012, 22:39 | |
| με το που το διαβασα ανατριχιασα. για σκεψου να μην εδινες δημασια σε αυτα που σου ειπε και να σου τυχαινε κατι? κατι σας αγγελικη παρεμβαση ηταν αυτο. | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Απίστευτο συμβάν, που όμως μου έτυχε.... Κυρ 19 Φεβ 2012, 22:39 | |
| | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Απίστευτο συμβάν, που όμως μου έτυχε.... Κυρ 19 Φεβ 2012, 22:42 | |
| - ripper έγραψε:
- με το που το διαβασα ανατριχιασα. για σκεψου να μην εδινες δημασια σε αυτα που σου ειπε και να σου τυχαινε κατι? κατι σας αγγελικη παρεμβαση ηταν αυτο.
Αυτό ακριβώς ένιωσα. Ρίγη με διαπέρασε και ανατριχίλα, μόλις κατάλαβα τι γινόταν και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, προτού να ξεκινήσω ακόμη από το φανάρι, θυμήθηκα το παιδί και έμοιαζαν μάλιστα αρκετά. | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Απίστευτο συμβάν, που όμως μου έτυχε.... Κυρ 19 Φεβ 2012, 22:57 | |
| ενα παρομιο συμβαν ετυχε σε μενα. πριν χρονια δουλευα σε μια διαφημιστικη εταιρια και επρεπε να παω κατι κασσετες σε ενα ραδιοφωνικο σταθμο, παντα ακολουθουσα την ιδια διαδρομη,οταν μια μερα ειπα να την αλλαξω τρακαρα. εσπασα ωμο,κλειδα,ραγησα πλευρα,εβγαλα τον ωμο και ραγισα το κοκκαλο του μπρατσου.
| |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Απίστευτο συμβάν, που όμως μου έτυχε.... Κυρ 19 Φεβ 2012, 23:24 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Απίστευτο συμβάν, που όμως μου έτυχε.... Κυρ 19 Φεβ 2012, 23:24 | |
| φαντασου πως ενιωθε αυτος ο ανθρωπος.. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Απίστευτο συμβάν, που όμως μου έτυχε.... Δευ 20 Φεβ 2012, 01:08 | |
| πο ρε φιλε ανατριχιλα! πολυ περιεργη κατασταση!! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Απίστευτο συμβάν, που όμως μου έτυχε.... Δευ 20 Φεβ 2012, 03:24 | |
| τα πολλα λογια ειναι φτωχια :( :( :( | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: Απίστευτο συμβάν, που όμως μου έτυχε.... Δευ 20 Φεβ 2012, 10:14 | |
| Παιδια τα χουμε ξαναπει θα το φωναζω κ θα το λεω ο δημοσιος δρομος δεν ειναι για να ξεσπαμε με τερμα γκαζι ειδικα στα μηχανακια αυτα.ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον σε ολους κ αν θελετε να ξεδινετε μονο πιστα το εξω ξεχαστετο...ΔΕΝ αξιξει για μια μαλακια της στιγμης να τυχει ενα παραδειγμα οπως το παραπανω.Προσοχη λοιπον στους δρομους κ ιδιαιτερα στα κουτια | |
|
| |
jord136 Normal gixxer
Όνομα: : Ιορδάνης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 273 Hμερομηνία εγγραφής : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Απίστευτο συμβάν, που όμως μου έτυχε.... Δευ 20 Φεβ 2012, 14:23 | |
| ασχημα πολυ ασχημα πραγματα.εχω χασει φιλο και εχω αλλους δυο νοητικα αρρωστους εκει να δεις δυναμη οι γωνεις | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: Απίστευτο συμβάν, που όμως μου έτυχε.... Δευ 20 Φεβ 2012, 14:31 | |
| Οντως κατι τετοιες στιγμες δεν περιγραφονται τα συναισθηματα που νιωθεις! | |
|
| |
sporoskaterini Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερίνη Πιερίας Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 440 Αγωνιζόμενος : θλιβερή ιστορία..... Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2009
| Θέμα: Απ: Απίστευτο συμβάν, που όμως μου έτυχε.... Τετ 22 Φεβ 2012, 03:19 | |
| χωρις λογια... | |
|
| |
| Απίστευτο συμβάν, που όμως μου έτυχε.... | |
|