| k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? | |
|
+29kontos 750 Sotos27 pakis WotU777 usabug maikstain landen GIXXERAKIAS mistiriodis_tsantakias rsv4aprc gsxrakias sxlogo teo46 nasos-v gat0s panikas SuzukaK4 panosk8 Darksoul louk6 k8 600 kk κολτρέϊν DrIoannis Miou gsxrk71000 misfits296 Black Eagle lakisman46 magiaklaniakeksatmisi 33 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer

Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
 | Θέμα: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 4:07 pm | |
| λοιπον, σημερα περασα απο ενα συνεργειο (στο οποιο δεν ειμαι πελατης ) για να ρωτησω αν εχει ενα εργαλειο π ηθελα... ειχα παρατηρησει λαδι στο παραφλου το οποιο καθαριστηκε κ μετα απο 300 χλμ δεν παρουσιασε ξανα τπτ ( το πηρα μεταχειρα) ..στο λαδι δεν υπαρχει υγρασια μετα την αλλαγη ολα φαινονται νορμαλ.. δεν ξερω τι εβαλα μεσα ο προηγοθμενος ιδιοκτητης αλλα το παραφλου ηταν σκ@τα.. το μηχανακι σουλευει ρολοι,δεν ανεβασει θερμ, δεν φουσκωνουν κωλαρα δεν δεν δεν.. ελεγα μηπως ειναι φλ κεφαλης.. ολα καλα ως εδω,παω σημερα στο συνεργειο π ανεφερα κ αρχιζει ο τυπος ν μ λεειιιιιι.. τα 9αρια 10αρια δεν βγηκαν καλη παρτιδα ραγιζουν καρτερ χιτονια κορμουσ κ αν πηρε λαδι το παραφλου θα σε κανει ζημια θα σπασουν μπιελες κεφαλες κ ειναι σιγουρα αυτο κ αν εχει ζημια καλυτερα να παμε για καινουργιο μοτερ και και και.. ΤΙ ΛΕΤΕ???? Ακουσατε αυτα τα κ9-λ0 να ειναι τα τοσο μαπα μηχανακια??? ενας πελατης του λεει αλλαξε μοτερ μεσα στην εγγυηση κ οτι ειναι συχνο φαινομενο και αυτος ειχε 3000 χλμ.. | |
|
 | |

Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 4:09 pm | |
| κ απο την αλλη αλλος μαστορας τον οποιο εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση μ ειπε "κοιτα να χαρεις το μηχανακι σ γτ δυσκολα να εχει κατι, το μοτερ τ δουλευει ρολοι" .. | |
|
 | |
lakisman46 Hero gixxer

Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 4:17 pm | |
| Τι να πω παραξενο μου φαινεται τοσο καιρο να μην εχει ακουστει κατι σχετικο  Λιγο τραβηγμενο μου ακουγεται!Με την σειρα μου θα σου ελεγα και εγω να χαρεις το εργαλειο σου,αυτο που πιστευω θα πουνε και οι υπολοιποι,χωρις να ακους οτι λεει ο καθενας και χωρις να ειναι αποδεδειγμενο! | |
|
 | |
Black Eagle Hero gixxer

Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 4:53 pm | |
| Ε αφου δεν σου ειπε και να του το χαρισεις, γιατι ετσι και αλλιως για πεταμα το εβγαλε... εκτος αν σου το προτεινε! | |
|
 | |
misfits296 Normal gixxer

Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 4:54 pm | |
| ας απαντησουν τα παιδεια που εχουν αυτα τα μοντελα σιγουρα κατι θα ξερουν...
πρωτη φορα ακουγεται τετοιο πραγμα παντως και νομιζω ποτε δεν εχει ανοιχτει θεμα για προβληματα "σοβαρα" για κ9 l0 ....
μηπως ηταν απο τους "καλους" μαστορες και αυτος οπως κατι αλλοι.......?? | |
|
 | |
gsxrk71000 Hero gixxer

Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 4:59 pm | |
| δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο... | |
|
 | |
Miou Full gixxer

Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 13441 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 5:11 pm | |
| ελα ρε τωρα μην ακουω τετοιες τεραστιες παπαρομ@λακιες....
απλα ο μηχανικος που πηγες πρεπει να ειναι το γατονι ολου του νομου σου... ξερεις πολυ καλυτερα απο τον ηλιθιο( δεν γινετε να μην ειναι ηλιθιος με αυτα που λεει) που πηγες οτι αν ειχαν προβλημα θα το ειχες μαθει εδω και καιρο τωρα... δεν ειναι μηχανακι που δεν πουλησε -κυκλοφορισε.... και σε οποιον θα ειχε συμβει αυτο θα μας το ειχε αναφερει σιγουρα....
οταν ακουω τετοια φευγω τρεχοντας και δεν ξαναπερναω ουτε απο εξω...
______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;www.facebook.com/optovision ... join us... | |
|
 | |
DrIoannis Hero gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 5:11 pm | |
| - magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
- κ απο την αλλη αλλος μαστορας τον οποιο εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση μ ειπε "κοιτα να χαρεις το μηχανακι σ γτ δυσκολα να εχει κατι, το μοτερ τ δουλευει ρολοι" ..
+999 Κοίτα μην αγχώνεσαι τώρα που πήρες την μηχανή.Να την χαρείς όσο δεν πάει! | |
|
 | |
κολτρέϊν Full gixxer

Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 5:17 pm | |
| ______________________________________________________ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η SUZUKI ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ!!!!!!
| |
|
 | |
k8 600 kk Racing gixxer

Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 5:26 pm | |
| | |
|
 | |
louk6 Hero gixxer

Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 5:36 pm | |
| δε θελω να σε ξενερωσω, αλλα ραγιζουν κορμο...
αν ο κινητηρας ανεβασει θερμοκρασια, 100 και βαθμους, πετα την μηχανη μεσα στο χιονι........
..... απο την αποτομη σιαστολη-συστολη ισως ραγισει... | |
|
 | |
louk6 Hero gixxer

Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 5:39 pm | |
| παντως αμα θελεις, εχω ενα κ6 στα ιδια χρωματα.. ουτε που θα καταλαβεις τη διαφορα!!  εχω κανει και την ενισχυση πλαισιου και θα εισαι κομπλε!! και ασε αμενα να εχω το αγχος για το κ9... | |
|
 | |
Darksoul Hero gixxer

Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 5:40 pm | |
| για να σπασει suzuki θελει αρκετη προσπαθεια μαν αν εχεις κατι θα το καταλαβεις !!τωρα αν δεν σου καιει παραφλου ολη την ωρα κ αν δεν βγουν τα λαδια απο κατω φραπες η μες στην καμπανα φραπεδια φουλ τοτε εισαι οκ αφου τα ξερεις αυτα ρε μλκ κοιτα να χαρεις το μοτο σου κ μην ψαχνεις να βρεις κατι που εχει γτ δεν εχει τπτ!μονο αν εχει τα συμπτωματα κ αν υπαρξουν τοτε πας στον εμπιστο μαστορα ελεγχεις κ μετα ανοιγμα.... | |
|
 | |

| Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 5:42 pm | |
| Παλιοπαιδα μν με δουλευεται γιατί αν πάθαινε κάτι τέτοιο θα κάναμε έρανο για να το φτιαξω.. Αν κ μ είπε ότι θ μ βρει κ φθηνό μοτέρ .. Χαχα | |
|
 | |
louk6 Hero gixxer

| Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 5:47 pm | |
- Παλιοπαιδα μν με δουλευεται γιατί αν πάθαινε κάτι τέτοιο θα κάναμε έρανο για να το φτιαξω.. Αν κ μ είπε ότι θ μ βρει κ φθηνό μοτέρ .. Χαχα
και πιστεψε με, θα στο περασει το μοτερ, και θα ειναι ακριβως ιδιο με το δικο σου... ουτε οι βιδες δε θα εχουν φθορα.... | |
|
 | |
Miou Full gixxer

Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 13441 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 5:48 pm | |
| - louk6 έγραψε:
- δε θελω να σε ξενερωσω, αλλα ραγιζουν κορμο...
αν ο κινητηρας ανεβασει θερμοκρασια, 100 και βαθμους, πετα την μηχανη μεσα στο χιονι........
..... απο την αποτομη σιαστολη-συστολη ισως ραγισει... αυτην την ιστορια με το να μην πλενεις το μηχανακι αμα ειναι ζεστο την ακουω απο μικρο παιδι πριν ακομα παρω το πρωτο μου τσαλλυ... ισως να ηταν ετσι τα πραγματα πριν απο 30 χρονια αλλα στην σημερινη εποχη θα πρεπει οντος να ανεβασει 110 βαθμους καιμετα να το πεταξεις στον παγο για να σπασει ο κορμος ... ναι ναι ξερω πολλοι απο εσας εχετε ακουσει ιστοριες για μοτερ που εχουν σπασει ετσι και για δρακους που πετανε φλωγες απο το στομα και για τον τζακ νορις που εκλασε και σκοτωσε ολους τους κακους βιετναμεζους.... και εγω τις εχω ακουσει αλλα οταν παω να πλυνω το μηχανακι μου (το πλενω μονο εγω και κανενας αλλος) δεν περιμενω 2 ωρες να κρυωσει ... ______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;www.facebook.com/optovision ... join us... | |
|
 | |
panosk8 Hero gixxer

Όνομα: : Πανος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 6:03 pm | |
| τι καινουργια π@π@ριΑ ειναι παλι αυτη? μη σε ψαρωνουνε τετοιοι κακοπροαιρετοι,λεφτακια θελει να βγαλει κι αυτος, θα του χει μεινει κανα μοτερ κ θα θελει να στο πασαρει. κατσε να μονταρω το μηχανακι μου, να αρχισουμε τις βολτες κ θα τα ξεχασεις ολα | |
|
 | |
SuzukaK4 Adv. gixxer

Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 6:04 pm | |
- λοιπον, σημερα περασα απο ενα συνεργειο (στο οποιο δεν ειμαι πελατης ) για να ρωτησω αν εχει ενα εργαλειο π ηθελα... ειχα παρατηρησει λαδι στο παραφλου το οποιο καθαριστηκε κ μετα απο 300 χλμ δεν παρουσιασε ξανα τπτ ( το πηρα μεταχειρα) ..στο λαδι δεν υπαρχει υγρασια μετα την αλλαγη ολα φαινονται νορμαλ.. δεν ξερω τι εβαλα μεσα ο προηγοθμενος ιδιοκτητης αλλα το
παραφλου ηταν σκ@τα.. το μηχανακι σουλευει ρολοι,δεν ανεβασει θερμ, δεν φουσκωνουν κωλαρα δεν δεν δεν.. ελεγα μηπως ειναι φλ κεφαλης.. ολα καλα ως εδω,παω σημερα στο συνεργειο π ανεφερα κ αρχιζει ο τυπος ν μ λεειιιιιι.. τα 9αρια 10αρια δεν βγηκαν καλη παρτιδα ραγιζουν καρτερ χιτονια κορμουσ κ αν πηρε λαδι το παραφλου θα σε κανει ζημια θα σπασουν μπιελες κεφαλες κ ειναι σιγουρα αυτο κ αν εχει ζημια καλυτερα να παμε για καινουργιο μοτερ και και και.. ΤΙ ΛΕΤΕ???? Ακουσατε αυτα τα κ9-λ0 να ειναι τα τοσο μαπα μηχανακια??? ενας πελατης του λεει αλλαξε μοτερ μεσα στην εγγυηση κ οτι ειναι συχνο φαινομενο και αυτος ειχε 3000 χλμ.. Σε ποιον πηγες ρε συ? να μην περασω ποτε απο μπροστα?? τι αλλο θα ακουσουμε ρε?? δε τον ειπες ρε μαστορα.... τραβα οδηγα κανα μηχανακι της προκοπης.. και μετα γινε μαστορας... αντε πανε βαλε κανα ματακι αλανι μου γιατι το μηχανακι ειναι πανεμορφο και κριμα να στο ματιασουν... η κακια σε ολο της το μεγαλειο... ελεος!! αν το μηχανακι το ακους να δουλευει μια χαρα δεν ανεβαζει βαθμους οπως λες... αντε δωσε τσιτα τα γκαζια και ας του να παραμιλανε!! και κανονισε τελη του μηνα που θα βγει και το δικο μου να πιουμε κανα καφε να γνωριστουμε! | |
|
 | |
panikas Normal gixxer

Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 6:10 pm | |
| Χαχαχα Καλο Να παμε κ το δικο μου να δουμε τι θα μου πει? Σιγουρα οτι θελει κ αυτο αλλαγη μοτερ η καλυτερα πουλημα Μην ασχολεισαι με ασχετους κ δυστυχως σαν κ αυτον υπαρχουν πολλοι | |
|
 | |
gat0s Hero gixxer

Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 6:18 pm | |
| Μην λετε πολλα χωρις να γνωριζεται. Στον μαστορα μου ειχαν ερθει 2 κ9 τελειως στοκ με οδηγους νορμαλ. Και τα 2 σπασανε μοτερ(για την ακριβεια λιωσανε το 4ο και 3ο πιστονι και υποχωρισε το block block κοκκινος κυκλος 3-4χιλοστα. Ο ενας το περασε με την εγγυηση. Ο αλλος δεν προλλαβε και αγορασε μεταχειρισμενη μηχανη Κλημη χωρις να θελω να σε φοβησω ηταν και τα δυο ασπρα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gat0s στις Πεμ Φεβ 23, 2012 6:27 pm, 1 φορά | |
|
 | |
SuzukaK4 Adv. gixxer

Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 6:26 pm | |
| - gat0s έγραψε:
- Μην λετε πολλα χωρις να γνωριζεται.
Στον μαστορα μου ειχαν ερθει 2 κ9 τελειως στοκ με οδηγους νορμαλ. Και τα 2 σπασανε μοτερ(για την ακριβεια λιωσανε το 4ο και 3ο πιστονι και υποχωρισε το block block κοκκινος κυκλος 3-4χιλοστα. Ο ενας το περασε με την εγγυηση. Ο αλλος δεν προλλαβε και αγορασε μεταχυρισμενη μηχανη Κλημη χωρις να θελω να σε φοβησω ηταν και τα δυο ασπρα Δε ξερω αλλα εισαι ο μονος λογικα που εχει δει κατι τετοιο... εγω εχω φιλους γνωστους με Κ9 και ποτε δεν ειχαν το οποιοδηποτε προβλημα! Κλημη το μονο που εχεις να κανεις για να εισαι καλημενος ειναι να πας στο συνεργειο σου να το κανει εναν ελεγχο καλο σε ολα... και εκει θα δεις! αν και πιστευω οτι δε παιζει κατι! (αλλα μαστορας δεν ειμαι)..... | |
|
 | |
Miou Full gixxer

| Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 6:42 pm | |
| - gat0s έγραψε:
Στον μαστορα μου ειχαν ερθει 2 κ9 τελειως στοκ με οδηγους νορμαλ. Και τα 2 σπασανε μοτερ(για την ακριβεια λιωσανε το 4ο και 3ο πιστονι και υποχωρισε το block block κοκκινος κυκλος 3-4χιλοστα. Ο ενας το περασε με την εγγυηση. Ο αλλος δεν προλλαβε και αγορασε μεταχειρισμενη μηχανη Κλημη χωρις να θελω να σε φοβησω ηταν και τα δυο ασπρα ανεστη δεν εχεις αδικο αλλα μιλας για 2 μηχανακια μονο σε ολα αυτα που εχουν πουληθει.... ο μαστορης που λεει ο κλημης ελεγε οτι τα κ9+ ειναι προβληματικα και σπανε -χαλανε δεν ειπε οτι ετυχε σε 2 -3 μηχανακια ....αλλο πραγμα να λες οτι ετυχε σε 2 και αλλο να λες οτι ειναι προβληματικο μοντελο ... ______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;www.facebook.com/optovision ... join us... | |
|
 | |
gat0s Hero gixxer

Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 6:50 pm | |
| - Miou έγραψε:
- gat0s έγραψε:
Στον μαστορα μου ειχαν ερθει 2 κ9 τελειως στοκ με οδηγους νορμαλ. Και τα 2 σπασανε μοτερ(για την ακριβεια λιωσανε το 4ο και 3ο πιστονι και υποχωρισε το block block κοκκινος κυκλος 3-4χιλοστα. Ο ενας το περασε με την εγγυηση. Ο αλλος δεν προλλαβε και αγορασε μεταχειρισμενη μηχανη Κλημη χωρις να θελω να σε φοβησω ηταν και τα δυο ασπρα ανεστη δεν εχεις αδικο αλλα μιλας για 2 μηχανακια μονο σε ολα αυτα που εχουν πουληθει.... ο μαστορης που λεει ο κλημης ελεγε οτι τα κ9+ ειναι προβληματικα και σπανε -χαλανε δεν ειπε οτι ετυχε σε 2 -3 μηχανακια ....αλλο πραγμα να λες οτι ετυχε σε 2 και αλλο να λες οτι ειναι προβληματικο μοντελο ... Καλα σοβαρα μιλας.Ειναι δυνατον να πω οτι τα Κ9 ειναι προβληματικα.Καθε αλλο. Απλα ειπα δυο περιστατικα που εγιναν στο ιδιο συνεργειο. Τα μηχανακια ειχαν αγοραστει και απο τον ιδιο εισαγωγεα.Δεν θυμαμαι απο ποιον. | |
|
 | |
nasos-v Full gixxer

Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
 | Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 7:10 pm | |
| ενα απλο μετρημα συμπιεσης σε ενα συνεργιο , θα σου λυσει καθε αμφηβολια ή απορια παντος και το δικο μου και του τεο με οχι λιγο παραπανω κυνήγι που τους κανουμε δεν εχουν διαμαρτηριθει οσο για την π@π@ρα για ζεστο κρυο και ραγισματα....... οσο μηχανακια ειχαν κουνηθει σε βροχη ή χιονη θα ειχαν ολα ραγισμενα μπλοκ...  | |
|
 | |

| Θέμα: Απ: k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? Πεμ Φεβ 23, 2012 7:13 pm | |
| Και το κουφο πμ πρώτη φορά τ πάθαινω, είχα Τρίτη με κλειστό γκάζι κ έσβησε χωρίς βέβαια να κολλήσει ο τροχός απλά έσβησε .. Μετα πήρε κατευθείαν .. Τι γίνεται ρε που στη μ;; Λέτε ν είναι ματι;; | |
|
 | |
| k9-l0 1000 ραγιζουν κορμοι?? | |
|